Jump to content
sakisketc

προβλημα στο φρεναρισμα

Recommended Posts

2 διπίστονες Nissin έχει που φρενάρουν ας πούμε με αξιοπρέπεια. :pray:

τι πάει να πει ας πούμε με αξιοπρέπεια?, εγω σε αυτό το θέμα διαβάζω οτι ειναι άγκυρες, ενα πάτημα και εντο ( η σαβούρα) :P

Τροποποιήθηκε από τον jpn_sakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλά και εγώ αν φρενάρω λες και τσακώνομαι με το φρένο την σαβούρα την έχω....αν φρενάρεις σαν άνθρωπος,φρενάρει και υποτονικά μη σου πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΗΠΩΣ, κατα την διαρκεια του πατηματος, δεν καλοπιανει στα μισα και μετα πιανει αποτομα;

ΚΑΙ να δει ο ενδειαφερομενος αν ο δισκος στο κεντρο της πατουρας των τακακιων εχει κανει αυλακομα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα πουντονα; νατου το κανω μπαμ μπαμ! χαχαχαχαχαχαχα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλος ενας λόγος, είναι και τα ακάθαρτα έμβολα στην δαγκάνα.

Απο ενα σημείο και μετα + με τις περιβαντολλογικές αλλαγες του καιρού, συμβάλλουν στην μη ομαλή κίνηση των εμβόλων της δαγκάνας και επιφέρουν ακανόνιστη πέδηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια ελεος...δεν ειπα οτι ειμαι ασχετος με μηχανες ,και το λαδι στις μπουκαλες ηθελε αλλαγη μιας και δεν το ειχα αλλαξει ποτε γτ πηγαινε πανω κατω πολυ ευκολα, και το φρενο ξερω να το παταω και δεν εχω abs...το μονο που δεν με ρωτησε κανεις ειναι αν ξερω πιο ειναι το μπροστινο και πιο το πισινο φρενο!Δηλαδη καποια πραγματα νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητα να γραφονται.Ανοιξα το θεμα μηπως και πει καποιος κατι, το οποιο δεν μπορω να σκεφτω εγω, ετσι ωστε να βγαλω μια ακρη.Αλλα κατανταει να χανεται η ουσια απο καποιο σημειο και μετα...Σας ευχαριστω παντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιος ο κυριος..........μας συγχωρειτε που πρασπαθησαμε να σας βοηθησουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιος ο κυριος..........μας συγχωρειτε που πρασπαθησαμε να σας βοηθησουμε!

δεν το ειπα για να θιξω κανεναν,δεν εχω κατι προσωπικο με καποιον... απλα ελατε στη θεση μου....ειναι σαν να μου λετε "δεν παιρνει μπρος η μηχανη μου" και να σας λεω εγω "το κλειδι ειναι γυρισμενο στη σωστη θεση;"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν το ειπα για να θιξω κανεναν,δεν εχω κατι προσωπικο με καποιον... απλα ελατε στη θεση μου....ειναι σαν να μου λετε "δεν παιρνει μπρος η μηχανη μου" και να σας λεω εγω "το κλειδι ειναι γυρισμενο στη σωστη θεση;"

Σακη εχεις τα δικια σου, αλλα στην τελικη και εμεις εδω εχουμε δει απειρα ποστ που ο αλλος νομιζε οτι εχει προβλημα ενω τελικα στην πραξη δεν ηξερε αυτος που πανε τα τεσσερα

υ.γ. αυτο που περιγραφεις εχει γινει!!!

οποτε οπως προειπαν πρεπει να κοιταξεις τρομπα και δαγκανες..

υ.γ. ρε μπας και βαζεις αφρο γυαλισματος στα λαστιχα οταν το πλενεις?

με πόσα δάχτυλα πατάς το φρένο?

δεν παιζει κανεναν ρολο :)

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζει, παίζει και παραπαίζει :shades: αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα του παιδιού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητέ φίλε μου έχω ένα cbr600f , το παθαίνω εδώ και αρκετά χρόνια και δεν είναι πρόβλημα.

Η απλή λογική στο μυαλό μου είναι ότι από την στιγμή που άλλαξες λάδια στο μπροστινό αυτό σκλήρυνε και τα έκανε χειρότερα τα πράγματα , αυτό και μονό φτάνει για να το πάθεις σε δρόμο με κακό οδόστρωμα και λίγο σκληρά λάστιχα + λάσπες σκόνη που παίζουν αυτό το διάστημα.

Αν το κυκλοφορείς εντος πόλεως είναι λογικό , δεν έχουμε δρόμους στην Ελλάδα άλλα γυαλί.

Τι θα έκανα εγώ , κάτσε λίγο πιο πίσω στην σέλα και αν έχεις ρύθμισης μπροστά μαλάκωσε τες λίγο για όταν το κυκλοφορείς εντος πόλεως όταν πας έξω τις σκληραίνεις .

Και κάνε και έναν έλεγχο μπας και θέλουν λίγο σφίξιμο τα ρουλεμάν μπροστά.

Κατά τα άλλα προσοχή στο να μάθεις στο φρενάρισμα με μπροστινό να σου γίνει δεύτερη φύση σου το το αφήνω πατώ της μανετας σε χάλια δρόμους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε δρόμο γυαλί και σλικ να φορέσεις δεν πιάνουν. Δοκίμασε σε καλύτερο οδόστρωμα με πιο ζεστά λάστιχα.

Σε κάνα πάρκιγκ σούπερ μάρκετ που είναι και πιο ασφαλές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιταξε ετσι οπως τα λες ειναι λογικο!

Και εγω στο δικο μου μηχανακι αν πατησω δυνατα την μανετα και αποτομα ο μπροστινος τροχος θα μπλοκαρει!

θα πρεπει να εχεις απλα ποιο ομαλο φρεναρισμα, πχ βλεπεις κοκκινο απο μακρια, κλεισε γκαζι, επιβράδυνε με κατεβασματα και λιγο πισω φρενο καποια μετρα ποιο πριν ωστε να μην εχεις μεγαλη φορα οταν θα εχεις φτασει στο φαναρι!

Τωρα γενικα αν εχεις παλια λαστιχα 2+ ετων και ειναι ξεραμενα, αν εχουν κατι τα τακακια σου, αν εχει μακα η μανετα σου και σου κανει κουλα, αυτα να τα δεις να τα φτιαξεις και το ξαναβλεπεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί ρε περίεργε;

Γιατι εαν εχει τιποτα τουριστικα που δε ζεσταινονται ποτε τοτε πως να φρεναρει στο γυαλι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητέ φίλε μου έχω ένα cbr600f , το παθαίνω εδώ και αρκετά χρόνια και δεν είναι πρόβλημα.

Η απλή λογική στο μυαλό μου είναι ότι από την στιγμή που άλλαξες λάδια στο μπροστινό αυτό σκλήρυνε και τα έκανε χειρότερα τα πράγματα , αυτό και μονό φτάνει για να το πάθεις σε δρόμο με κακό οδόστρωμα και λίγο σκληρά λάστιχα + λάσπες σκόνη που παίζουν αυτό το διάστημα.

Αν το κυκλοφορείς εντος πόλεως είναι λογικό , δεν έχουμε δρόμους στην Ελλάδα άλλα γυαλί.

Τι θα έκανα εγώ , κάτσε λίγο πιο πίσω στην σέλα και αν έχεις ρύθμισης μπροστά μαλάκωσε τες λίγο για όταν το κυκλοφορείς εντος πόλεως όταν πας έξω τις σκληραίνεις .

Και κάνε και έναν έλεγχο μπας και θέλουν λίγο σφίξιμο τα ρουλεμάν μπροστά.

Κατά τα άλλα προσοχή στο να μάθεις στο φρενάρισμα με μπροστινό να σου γίνει δεύτερη φύση σου το το αφήνω πατώ της μανετας σε χάλια δρόμους.

τα λαδια τα αλλαξα αφου υπηρχε το προβλημα....τωρα δηλαδη ειναι καπως καλυτερα σε σχεση με πριν...οσο για αυτο με τις μπουκαλες θα το δοκιμασω,να τις μαλακωσω λιγο εννοω!

Τι λαστιχα εχεις?

μοντελο ακριβως θελω

τα michelen pilot φοραω τωρα

Σακη εχεις τα δικια σου, αλλα στην τελικη και εμεις εδω εχουμε δει απειρα ποστ που ο αλλος νομιζε οτι εχει προβλημα ενω τελικα στην πραξη δεν ηξερε αυτος που πανε τα τεσσερα

υ.γ. αυτο που περιγραφεις εχει γινει!!!

Στο ιδιο πληντυριο το πηγαινω εδω και δυο χρονια....ε δε νομιζω να μου βαζει γυαλιστικο ο ανθρωπος! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα