Jump to content
dogonala

γνωμες για vfr 800

Recommended Posts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Merci beaucoup. Δεν πειραζει και τα Χριστουγεννα κοντα ειναι. Μου το δινεται τοτε (αρκε να το εχω κρατησει το παλιοHonda).  :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμια προταση για μανηταρια??? Για VFR 800 RC46

Τα μονα που βρισκω τριγυρω ειναι της R&G. Τα εχει εμπιστευθει κανεις? Να τα τσιμπησω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μονα που βρισκω τριγυρω ειναι της R&G. Τα εχει εμπιστευθει κανεις? Να τα τσιμπησω?

Να τα παρεις μια χαρα ειναι, και δοκιμασμενα απο μενα οτι κανουν αυτο πρεπει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τα παρεις μια χαρα ειναι, και δοκιμασμενα απο μενα οτι κανουν αυτο πρεπει

XAXAXAXA. Ευχαριστω φιλε, να'σαι καλα. Ελπιζω να μην εχεις αλλο απροοπτο ξανα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρωτα τον @Semiaz , αυτος την εψαχνε και εβαλε τετοιους μυκητες. Εγω εχω κινεζικους της πλακας (....αν θυμασαι)

Και ρωτα/ψαξε και πουθενα αλλου, ισως βρεις ατομα να σε βοηθησουν...:rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρωτα τον @Semiaz , αυτος την εψαχνε και εβαλε τετοιους μυκητες. Εγω εχω κινεζικους της πλακας (....αν θυμασαι)

Και ρωτα/ψαξε και πουθενα αλλου, ισως βρεις ατομα να σε βοηθησουν...:rolleyes:

Δεν τους θυμαμαι αλλα ψηθηκα για τους R&G γιατι τους εχω δει και απο κοντα και φαινονται πολυ ΟΚ (και τους βρισκεις και ευκολα).

Thanks 4 the answer.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τους θυμαμαι αλλα ψηθηκα για τους R&G γιατι τους εχω δει και απο κοντα και φαινονται πολυ ΟΚ (και τους βρισκεις και ευκολα).

Thanks 4 the answer.

Ελπιζω να ξερεις οτι με αυτους τους μανιταρομυκητες τρυπας τα πλαινα φεριγκ, και σου δινουν και αλλο δοχειο υπερχειλησης....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω να ξερεις οτι με αυτους τους μανιταρομυκητες τρυπας τα πλαινα φεριγκ, και σου δινουν και αλλο δοχειο υπερχειλησης....

Ωπα ωπα. Τι εννοεις? Για τους δικους σου η τους R&G ???? Νομιζα οτι δεν χρειαζεται να τρυπησω φερινγκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O ναι απο οτι βλεπω , εμενα πιανει στην πισω αριστερα βιδα οπως βλεπεις και δεν θελει τρυπημα.

http://www.rg-racing.com/browsebike/Honda/VFR800_v-tec/2004/CP0073/

Αθηνα εισαι , αν ναι μου λες  να βρεθουμεγιατι εγω εχω βγαλει το fering μου και τα εχω εκτος τα δικα μου , μπορει να σου κανουν απο το cbr.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωπα ωπα. Τι εννοεις? Για τους δικους σου η τους R&G ???? Νομιζα οτι δεν χρειαζεται να τρυπησω φερινγκ

http://www.brandedbiker.co.uk/RG-Racing-Products/RG-Crash-Protectors-Honda-VFR800-V-tec-2002-to-2013-1180

To θεμα δεν ειναι τα πλαίνα που θα τρυπησεις (μη φανταστεις τιποτα τεραστιο). Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να τα βγαλεις (τα μανιταρια) και να τα πουλησεις σαν κοματι οταν παρεις αποφαση να δωσεις το μηχανακι. Ο λογος ευνοητος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα γίνουν λίγο καλλιτεχνικά οι τρύπες, με προσοχή να μην φαίνεται σαν βιασμένο το πλαστικό δλδ, δεν ξενίζει στο μάτι και να βγουν μετά τα μανιτάρια.

Πάντως ΓΝΩΜΗ μου, μην βάζετε μανιτάρια, σε μια στατική πτώση ή με ΠΟΛΥ αργή ταχύτητα σώζουν οκ, αλλα σε καλή πτώση, κάνουν μοχλό και ξηλώνουν πλαίσιο, σπάνε μοτέρ και ότι άλλο δένουν. Κι εκεί που χωρίς μανιτάρια θα άλλαζες πλαστικά, μανέτες, άιντε και κανά πλαινό καπάκι μοτέρ, σου βγαίνει ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ η μοτοσυκλέτα.

Σκεφτείτε το

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O ναι απο οτι βλεπω , εμενα πιανει στην πισω αριστερα βιδα οπως βλεπεις και δεν θελει τρυπημα.

http://www.rg-racing.com/browsebike/Honda/VFR800_v-tec/2004/CP0073/

Αθηνα εισαι , αν ναι μου λες  να βρεθουμεγιατι εγω εχω βγαλει το fering μου και τα εχω εκτος τα δικα μου , μπορει να σου κανουν απο το cbr.

Ευχαριστω φιλε μου. Δυστηχως πεφτουμε λιγο μακρια (μενω Αμστερνταμ), οποτε δεν θα μπορεσω να δω το δικο σου. Αλλα οπως και να εχει λεω να τους παρω και να παω σε ενα μαστορα να τους περασω εφοσον θα χρειαστει λιγο τρυπημα.

Άμα γίνουν λίγο καλλιτεχνικά οι τρύπες, με προσοχή να μην φαίνεται σαν βιασμένο το πλαστικό δλδ, δεν ξενίζει στο μάτι και να βγουν μετά τα μανιτάρια.

Πάντως ΓΝΩΜΗ μου, μην βάζετε μανιτάρια, σε μια στατική πτώση ή με ΠΟΛΥ αργή ταχύτητα σώζουν οκ, αλλα σε καλή πτώση, κάνουν μοχλό και ξηλώνουν πλαίσιο, σπάνε μοτέρ και ότι άλλο δένουν. Κι εκεί που χωρίς μανιτάρια θα άλλαζες πλαστικά, μανέτες, άιντε και κανά πλαινό καπάκι μοτέρ, σου βγαίνει ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ η μοτοσυκλέτα.

Σκεφτείτε το

Απο προτερη εμπειρια σε ER-6n τα μανηταρια με εσωσαν 2 φορες απο πολυ μεγαλυτερες ζημιες. Η μια πτωση ειδικα ηταν στα βουνα της ξανθης οπου απλα σηκωσα το μηχανακι και εφυγα και μετα απο 3 μερες απλα αλλαξα ενα τιμονι. Στο VFR ειδικα με τα ψυγεια στο πλαι, τρεμω και μονο στην ιδεα τι θα χρειαστει να αλλαξω σε περιπτωση πτωσης (εστω και μικρης).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο προτερη εμπειρια σε ER-6n τα μανηταρια με εσωσαν 2 φορες απο πολυ μεγαλυτερες ζημιες. Η μια πτωση ειδικα ηταν στα βουνα της ξανθης οπου απλα σηκωσα το μηχανακι και εφυγα και μετα απο 3 μερες απλα αλλαξα ενα τιμονι. Στο VFR ειδικα με τα ψυγεια στο πλαι, τρεμω και μονο στην ιδεα τι θα χρειαστει να αλλαξω σε περιπτωση πτωσης (εστω και μικρης).

To ER δεν έχει πλαίσιο αλουμινίου....... :winking:

Βέβαια, αντιλαμβάνομαι την αγωνία σου για τα πλευρικά ψυγεία (και τη μ@λ@κία της Honda) και θα ανησυχούσα κι εγώ στη θέση σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σας πω εγώ τι παθαίνουν τα πλευρικά ψυγεία, που έχω πέσει κι απ τις δύο μεριές.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ

Λίγα τα χιλιόμετρα στη μια, στατική από την άλλη. Όμως από πτώση (και πιθανά σούρσιμο) δε σπάνε ούτε οι βάσεις από τα πλαστικά. Τώρα αν τρακάρει κάπου ή μαγκώσει κάτι από κάτω ... μάλλον θα κλαις.

Όμως... σε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα αν πέσεις με πολλά και μαγκώσει κάτι από κάτω κλαις. Και κλαις πολύ!

Τιμές πλαστικών γνήσια χόντα: 145 το κάθε πλαϊνο (οκ!), 720 το μούτρο (εε!?), 50 ο κάθε καθρέπτης. Clip on δεν αλλάζεις, δε στραβώνουν. Απλά στρίβουν από τις βάσεις τους και πρέπει να τα ξεστρίψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε άμα πέσει κάτω το vfr στην καλύτερη για επιδιόρθωση θα δώσω ένα πεντακοσάρικο. Άμα σκεφτείς ότι στα χρονια που φοράω τα μανιτάρια, μου το έχουνε ρίξει ή μου έχει πέσει στατικά καμιά 5-6 φορές ήδη έχω ήδη βγάλει σχεδόν το κόστος + για μια μτχ όλο το τρέξιμο που θα έριχνα. Αν οι εταιρείες είχανε φυσιολογικές τιμές στα περιφερειακά ανταλλακτικά δε θα έβαζα κι εγώ αλλά έτσι δε παίζει.

Και τώρα ζωντανό παράδειγμα: Συγκεκριμένα το VFR  χωρίς μανιτάρια αμα πέσει κάτω σταματημένο βρίσκει πλαϊνό + μάσκα γωνία + αυτοκόλλητο. Άν βάλεις μανιτάρια δε τη γλιτώνεις τελείως απλώς η ζημιά που γίνεται λες δε γαμείς θα το φτιάξω σε κάποια άλλη φάση. Βρίσκει μόνο σημειακά στη γωνία της μάσκας κάνοντας γρατζουνιά γύρω στους 5 πόντους επί της γωνίας. Έστω λοιπόν ότι τα βάφεις χωρίς επιπλέον ζημιές. Εάν βάψεις μόνο τα 2 το τρίτο θα είναι καραγκιόζ μπερντέ. Άρα βάφες και τα 3 πλαστικά. Άρα πάει και το απέναντι αυτοκόλλητο. Μαζί με αυτά θα πάρεις δώρο (yeah kai doro) τα 2 μικρά δεξιά και αριστερά από την τιμονόπλακα.

Πάμε τώρα τιμές με βάψιμο στον Κινέζο (Σαλονίκη), γιατί το Lava Red αλλού δε ξέρω πόσο σκατά θα το κάνουν:

Τα 3 φέριγκ 320-350 πες + ΦΠΑ 24%= 397 - 434 Ε

Αφαίρεση φέριγκ και επανατοποθέτηση με μεταφορά φέριγκ από το μάστορα 80 + ΦΠΑ 24%= 100 Ε

Τα αυτοκόλλητα κοστίζουν 45 ευρώ. Το 1! : Χ2 = 90 Ε

Τόταλ αμάουντ:

Μin 490 + ΦΠΑ εργασιών= 587 Ε   // Max 520 +ΦΠΑ εργασιών= 624 Ε

Και κανα 5θήμερο χωρίς μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 9/5/2017 at 2:48 ΠΜ, το μέλος Schumi έγραψε:

Πάρτε ξανά Honda την άλλη φορά ρε... 

Υπάρχουν και άλλες μάρκες;; :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά δύο χρόνια ας το ξεθάψω για να μου πει γνώμες για το τελευταίο μοντέλο του 17' μιας και είναι κοντά σε μια νέα αγορά ή μπορώ να ακούσω και κάποια άλλη πρόταση στα ίδια κυβικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και από μένα 

Σκέφτομαι για αγορά vfr,
είμαι 1.87 θα κάτσω καλά πάνω ή θα είναι τελείως αβολο....; 

Τροποποιήθηκε από τον Γιωργος Ντ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλάμε για 800 τώρα, που είναι και ο τίτλος του θέματος, όχι για κανά 400ρι.

Δεν έχεις τόσο μεγάλο ύψος, που να κάνει την καθοριστική διαφορά υπέρ του να είναι άβολο ή υπέρ του να μην είναι. Μπορεί και να σου είναι άβολο, μπορεί και όχι, πράγμα που εξαρτάται από την γενικότερη κατανομή στο σώμα σου, κι όχι από το ύψος μόνο.

Δλδ αν είσαι ευτραφής, με πολλά κιλά, αγύμναστος ή με προβλήματα στο μυοσκελετικό σου κ.ο.κ. ενδέχεται να μην σε βολέψει στις μεγάλες αποστάσεις. Αν είσαι κανονικός, υγειής και ακόμα καλύτερα στοιχειωδώς αθλητικός, θα σε βολέψει μια χαρά.

Από πρόσφατη εμπειρία μου με το 800Fi, με δεύτερο ψηλό άτομο πίσω, πήγα ήρθα Αττική-Λειβαδιά, δεν κατάλαβα τίποτα, σαν να καθόμουν στο home cinema και να έβλεπα ταινία. Απίστευτα άνετο, εύκολο και αποτελεσματικά γρήγορο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά εύκολο είναι και στις πολύ μικρές ταχύτητες της πόλης, που είναι π-α-ν-ε-ύ-κ-ο-λ-ο, λες και είναι 80 κιλά ελαφρύτερο. Είναι μοτοσυκλέτα με πολύ άνετη θέση οδήγησης, και είναι για το είδος της, μεγάλη η εργονομία της σαν σώμα, δεν είναι στριμωγμένη σε διαστάσεις, έχει σχεδιαστεί για ευρωπαικά αναστήματα.

Το καλύτερο θα  είναι να βρεις ένα και να το κάνεις μια δοκιμή.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα