ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Την Δευτέρα του Πάσχα, λέμε με Denzo και Χλαπάτσα (αν και ψήθηκαν και άλλοι) να οδεύσομε προς Κάρυστο μαχαλά. Διαδρομή: Αγία Μαρίνα παίρνουμε την παντόφλα, μετά από 45' φτάνουμε Ν. Στύρα και από εκεί Κάρυστο μέσω στριφτερής διαδρομής, η οποία βολεύει τους πάντες. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ευπρόσδεκτα μικρά κυβικά, δεν θα πούμε όχι και σε μεγαλύτερους βέβαια. Καλή όρεξη και διάθεση για βόλτα να υπάρχει και όλοι οι καλοί χωράνε. Επειδή οι καιροί είναι χαλεποί, δηλώνω οδήγηση κανα 80άρι χιλιόμετρα πήγαινε-έλα από κέντρο Αθήνας, +το εισητήριο (3,5 το άτομο, 3,5 μοτο <250cc, ΝΟΜΙΖΩ 4,5 μοτό >250cc), + ό,τι φάμε ό,τι πιούμε. Λινκ δρομολογίων, κοιτάμε από Αγ. Μαρίνα. Ρίχτε συμμετοχές και προτάσεις για βολικότερο δρομολόγιο ή ότι άλλο θέτε. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Διόρθωσε τον τίτλο βρε συ...γράψε ''Δευτέρας 21/4''! Έτσι όπως το έγραψες,εγώ κατάλαβα ότι πήγατε κάποια βόλτα τη Μεγάλη Δευτέρα και ανοίγεις θέμα για να σχολιάσετε εντυπώσεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Δευτέρας του Πάσχα έγραψα αλλά ο δαίμων του τυπογραφείου... Κάποιος συντονιστής να αλλάξει τον τίτλο, αλλιώς θα προσπαθήσω να κάνω ταξίδι στο χρόνο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΕΓΩ! ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ 400. ΤΕΛΟΣ!!! Στείλτε ΠΜ με τις λεπτομέρειες ραντεβού, συνάντησης ή ότι άλλο χρειαστεί, αν δεν μπουν εδώ. (EDIT: Προσοχή μόνο, Δευτέρα, ενδέχεται να μην ισχύουν τα κανονικά δρομολόγια των άλλων Δευτέρων, να κάνουμε ένα τηλεφωνάκι στο πρακτορείο για σιγουριά) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2014 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 ΚΩΛΩΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ! Σωστή η παρατήρησις εκ του Hamamatsu. Να φανταστώ θα έρθεις με το μικρό, και όχι με την καταιγίδα της ερήμου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 ωραία ιδέα! το σκέφτομαι! :) το σκέφτηκα! βε φα έρφω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanos_V 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Νομίζω ότι πρεπει να επισκεφτούμε το,χωριό πηδουλαιϊκα που είναι πλησίον....:P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Συμμετοχες, 1.αχ,ενα κτμ, 2.ντενζο, 3.χλαπατσας 4.fly honda fly 5............ 6................... 7.................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 21/4..... Θλιβερή ημέρα. εχει γενέθλια ο εγκαθετος/μισητός/ελεεινός + 3σάθλιος/ακατανόμαστος. Που πηγε ο νους σας ? Που ? Α, είπα..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Χαιρετίσματα στην Πατρίδα χωρίς εμένα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 21/4..... Θλιβερή ημέρα. ΖΗΤΩ Η HOUNDA 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 ''Ρε δε πατε στο διάολο ! Βαλε το πουλί ρε μλκα'' From Λουφα + παραλλλαγή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Μαζευτείτε να σας κάνω κανα πραξικόπημα ρε τομάρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Θα ειμαι χωριο ρε γαμωτο και ψηνομουνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiara psuxh 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 ελα να βλεπω συμμετοχεεες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Κωστα, να σου πω συντεταγμενες να πας να παρεις το σεμπε?? Ειμαι λαρισα ρε τσογλανε, αλλιως ΙΣΩΣ να ερχομανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 τι ωρα ρε????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Σχετικά νωρίς θεωρώ πως θα ήτο πρέπον. Δηλαδή μεσημεράκι να είμαστε ήδη εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Μαλλον εχω ρεπο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Μαλλον εχω ρεπο.... Μάλλον welcome aboard!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 μέσα, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος. για πάμε και άλλοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 δουλευω πρωι ρε γαμωτο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 δουλευω πρωι ρε γαμωτο.... τι δουλειά είναι αυτή και σας βάζουνε Δευτέρα του Πάσχα και μάλιστα ΠΡΩΙ;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 τι δουλειά είναι αυτή και σας βάζουνε Δευτέρα του Πάσχα και μάλιστα ΠΡΩΙ;; ελληνικα πετρελαια τυχερος ειμαι γιατι θα μπορουσε να ειναι απογευμα η βραδυ..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 ωχ κατάλαβα...μου θύμισες τη δουλειά στο αεροδρόμιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες