Jump to content
μάθο...

Πιάνει Καλοκαίρι...βγαινουν στο δρομο οι μοτο της χειμεριας ναρκης!

Recommended Posts

για να καβαλαν πεζοδρομια το πηραν βρε! :mB_kalo_e:

αχχ τα παιδια, σωστα... δεν εχουν λεφτα για μπετζινα και πηραν κατι να κοβουν δρομο... δεν το σκεφτηκα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επειδή δεν κατάλαβα ρε παιδιά όσοι οδηγάμε όλο το χρόνο και φοράμε εξοπλισμό είμαστε τρου μοτοσυκλετιστές και οι άλλοι ημιτασιόν;

Αν οδηγάω και στη βροχή είμαι ακόμα πιο τρου;

:online2long::lipssealed:

Έτσι πάει. Αν οδηγήσεις και στο χιόνι ή καταφέρεις και ξεφύγεις από κανέναν ανεμοστρόβιλο πας κι ένα βήμα παραπέρα στο τρού.

manowar-520x245.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως συνηθως...το μαμησατε το τοπικ... για αλλού ξεκινησε κι αλλού αρμενιζει... βιβ λα νετ! ΛOΛ ΛOΛ ΛOΛ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή δεν κατάλαβα ρε παιδιά όσοι οδηγάμε όλο το χρόνο και φοράμε εξοπλισμό είμαστε τρου μοτοσυκλετιστές και οι άλλοι ημιτασιόν;

Αν οδηγάω και στη βροχή είμαι ακόμα πιο τρου;

:online2long::lipssealed:

Τζαμπα το αβαταρ...ξεφτιλισες τον μαστερ ...διοτι...οντως δεν καταλαβες...κι ο μαστερ Τσακ Νόρις απΑγοητευτηκε...Καμμία σχεση ο αυλλογισμος σου σε σχεση με το θεμα τού τοπικ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

band3.jpg

αφου ειπαμε για χιονι οριστε tr00

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός αγορίνα πες τα.

Αλλά και εγώ όλο τον χειμώνα τόν πέρασα πάνω στο SS,απο εδώ απο εκεί δουλείες ταξίδια κτλ. ούτε ένα SS δεν έβλεπα στον δρόμο ... η μόνη εξαίρεση ; Ο δικός μας Schumi.

Ε ,τις τελευταίες μέρες βλέπω κάθε μέρα τουλάχιστον 20-30 SS με ξεκράνωτους , με γκομένακι απο πίσω,το γυαλί απο μπροστά που είναι υριδίζων (βίζων) ,μαλλί απο αγελάδα και να μαρσάρουν μπροστά στην παραλιακή.

Αϊ και πες μου μετά,να φάει τα μούτρα του κανένας απο αυτούς,και να κατηγορεί δρόμους,παιδεία,ασφάλεια,το πουλί που πετούσε,το παιδί που έκανε κούνια και η θάλασσα γιατί είχε κύμματα... ( αούα όπως λέω και εγώ! )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια απορω δεν καταλαβενετε τις επιπτωσεις ολων αυτων των εποχιακων σε εμας; Ποσες φορες εχουν γραφτει για την επιβαρυνση των νοσοκομειων και την επικυνδινοτητα της οδηγησης τους εναντιων μας. Πολλες απο οσο εχω δει.

Αλλα εστω οτι ολα αυτα σας φαινονται υπερβολικα, θα σας φερω ενα αλλο παραδειγμα.Αρχες Φλεβαρη γλυστρισα σε επαρχιακο με την εξωπραγματικη ταχυτητα των 20 χλμ/ωρα. Φοραγα κρανος γαντια και μπουφαν με κοκκαλινες προστασιες παντου και παρολα αυτα εσπασα την κλειδα. Στο νοσοκομειο που διακομιστηκα μου ειπαν οτι κατα 99%δεν θα χρειαστω χειρουργιο μονο αν βγει η κλειδα εξω απο το δερμα, ομως τελικ ταθηκ τυχος. Οι πιθανοτητες να χρειαστω ΑΜΕΣΑ χειρουργιο αν δεν φοραγα το μπουφαν αντιστρεφοταν οπως μου ειπαν. Δηλαδη απο τους 10 ας πουμε που θσ φοραγαν εξοπλισμο εγω ημουν ο μοναδικος που χρειαστηκε χειρουργιο οχι αμεσα αλλα μετα απο πολλες βδομαδες.

Καταλαβενετε φανταζομαι τις αντιστοιχες συνεπειες στην αντιθετη περιπτωση...Αλλα τι σας νοιαζει θα μου πειτε...Αν δεν φοραγα μπουφαν και χτυπα ξυλοενας συγγενης σας μεγαλης ηλικιας επεφτε και εσπαγε οτιδηποτε και χρειαζομασταν κρεβατι στο νοσοκομειο,το οποιο μεχρι στιγμης διαθετει μονο ενα οπως συνιθιζεται ειδικα σε εφημερια που πλακωνουν ολοι, ξερετε σε ποιον θ το παρεδιδαν; Σε μρνα τον μαλακα που πηγα κοντρα στα προγνωστικα και βγηκα εξω οπως συνιθιζουν οι εποχιακοι γιατι ειμαι 19 χρονων και ο κακομοιρος ο θειος 69 και οσοι εχετε παει σε νοσοκομειο ξερετε την προτεραιοτητα που δινουν κρεβατια στους ασθενεις.

Δεν μου την δινουν, τους εχω συνιθισει αλλα δεν ειναι κατασταση αυτη να πηγαινεις στα νοσοκομεια να χρειαζεσαι κρεβατι και να ειναι αλλοι 10 με γδαρμενο ολο το σωμα και να σου λενε οι γιατροι λυπαμαι ειναι ολα γεματα δεν μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε. Εμενα με βαλανε στο μοναδικο κρεβτι που υπηρχε 2 μερς πριν το χειρουργιο μονο και μονο για να προλαβουν την εφημερια της επομενης μερας μιας και η κατασταη μου ειχε γονει πολυ ασχημη.

Αυτα ειχα να πω βαση της δικιας μου εμπειριας...

Συμβουλη:Αφου ανοιγει ο καιρος πηξτε στα χιλιομετρ και οχι σην πολη. Παραπανω απο 30 χιλιομετρα δεν βγαινουν ο καγκουρες ιατι φοβουνται μην χαλασει το μηχανακι :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι οτι εμεις που φαγαμε το κρυο και τη βροχη του χειμωνα με τα μηχανακια μας δεν ειμαστε επιρρεπεις στις μαλακιες,

ομως φοβου τους κ@υλομενους ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ μηχανοβιους που ξεφυτρωνουν καθε χρονο, δυο βδομαδες πριν το Πασχα!!

Προσοχη απ'ολους μας μαγκες χρειαζεται και να προσπαθουμε να παιρνουμε εντολες απο τον εγκεφαλο! καλα χιλιομετρα!

Τροποποιήθηκε από τον preve!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρολο που τα τελευταια 2μιση ετη,κυκλοφορω αποκλειστικα με μοτοσυκλετα,ανεξαρτητως καιρικων συνθηκων,αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα αγορας κ συντηρησης κ αυτοκινητου,θα κυκλοφορουσα 6 μηνες με αυτοκινητο κ 6 μηνες με μοτο..

κ αυτο οχι μονο ελεω κρυου κ βροχης,αλλα ελεω κ θεματων υγειας(βλεπε γονατα)..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως αυτοί που με τρελαίνουν πιο πολύ απο όλους ειναι κάτι τύποι που φοράνε το σουπερ-ντουπερ-ουαου μπουφαν μηχανής (Dainese κατα προτίμηση άντε στην "ξεφτίλα" Revit) πολλές φορές και γάντι αλλά κράνος ούτε καν.

Υ.Γ. Χοντρικά κι εγώ στους τύπους της χειμερίας ναρκης συγκαταλέγομαι όχι και ξεκρανωτοι ρε παιδιά.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενω οι φαλακροι?αντε πες ο καγκουρας δεν θελει να χαλασει το μαλλι του.ο φαλακρος τι δεν θελει να χαλασει ακριβως?? :crazy:

οχι τιποτα αλλο,αλλα κανει κ αντηλια μερικες φορες κ δημιουργουνται θεματα ορατοτητας! :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενω οι φαλακροι?αντε πες ο καγκουρας δεν θελει να χαλασει το μαλλι του.ο φαλακρος τι δεν θελει να χαλασει ακριβως?? :crazy:

οχι τιποτα αλλο,αλλα κανει κ αντηλια μερικες φορες κ δημιουργουνται θεματα ορατοτητας! :crazy:

Την αντανάκλαση. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες που περναγα απο μεγαρα ηταν ολοι με ss και ανεξαρτητου κυβικων η μηχανης ντυμενοι με στολες και τα παντα.

Παρολο που τρεχαν λιγο παραπανω τουλαχιστον χαιροσουνα να τους βλεπεις και να καταλαβαινεις οτι αγαπανε να καβαλανε και να σεβονται τον εαυτο τους!

Τροποποιήθηκε από τον AnotherFace

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια γυρνούσα από Αθήνα μια μέρα με το αμάξι και κάπου κοντά στις θερμοπυλες, το θυμάμαι σαν τώρα, μας περνάει ενας τύπος με αμανικο χωρίς κράνος και τζινακι. Δεν πρόλαβα να δώ τι ss είχε. Με τη δύναμη που έτρεχε κούνησε το αμάξι. Χωρίς κράνος στην εθνική με 300. Κάτι τέτοιοι τύποι είναι Ταλιμπάν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντωμεταξύ τώρα που θα πιάσουν και οι σκληρές οι ζεστές ειναι και το θέμα της ζέστης που κολλάει πάνω σου αν δεν φοράς κάτι. Ο συγκεκριμένος τύπος πρέπει όταν σταμάτησε να είχε εγκαύματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναφέρομαι στην αρχική δημοσίευση του θεματοθέτη.

Το καλοκαίρι βγαίνουν και οι γκομενίτσες που το "σέρνουν" οπότε το δυνατό το αρσενικό πρέπει να κάνει επίδειξη ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ.

Έχει και αυτός κάτι που δεν το έχει άλλος κανείς, αυτό που έχει είναι ένα πράγμα με δυο ρόδες που μπορείς να το γκαζώνεις στις ευθείες. Οι στροφές είναι για βλάκες!

Είναι την δυσάρεστη τιμή να μιλήσω με κάποιον μιας και ψάχνω για παρέα στο δρόμο οπότε ορίστε οι παρακάτω συζήτηση.

- Γεια τι κάνεις;

- Καλά είμαι ρε κοπελιά, εσύ τι κάνεις.

- Ξέρεις ασχολούμαι με μηχανές και τις αγαπώ πολύ γενικότερα. Οπότε βλέπω έχεις και εσύ μηχανή και είπα να γνωριστούμε να πηγαίναμε καμιά βόλτα.

- Έχεις ωραίο μηχανάκι δεν λέω, αλλά τους καθρέφτες τι τους θέλεις; Το κράνος μες στην πόλη ντροπή.

Τον κοιτάω, τον ξανακοιτάω.... δεν παίζει ρε μλκ πλάκα θα μου κάνει.

Δεν πρόλαβα να σχολιάσω ή να πω το ο,τιδήποτε ήρθε η ξανθιά, παστωμένη, μοντέλο-γκόμενα με ένα νεύμα και μια καρφωτή ματιά σε μένα και λέει

- Αυτή ποια είναι;.....

Δεν μπορώ να μεταφέρω όλο κλίμα που επικρατούσε τότε...

Και εκεί απλά χαιρέτησα και έφυγα. Το μόνο πράγμα που λυπήθηκα ήταν τη μηχανή που την είχε αυτό το πλάσμα. Αγοράζουν μηχανές με τα λεφτά του μπαμπά ή της μαμάς και δεν ξέρουν τι θα πάει να πει καθρεύτης.

Όταν συμβαίνει κανένα ατύχημα που φεύγουν ευθεία στις στροφές ή καρφώνονται μόνη τους σε κανένα αμάξι Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΠ@Ρ@Σ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟ.

ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΠΙΑ!

Απορώ πως μοιράζουν έτσι τα διπλώματα!

Τροποποιήθηκε από τον Ηρώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηθικο διδαγμα?η καγκουρια ανταποδιδει

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα πω κι εγώ την αμαρτία μου, εντός πόλης αν έχω να κάνω δουλειές και χρειάζεται να σταματάω συχνά φοράω

ένα jet mt επειδή μπαινοβγαίνει πολύ πιο εύκολα και δεν μου φουντώνει το μούσι όταν το βγάζω :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω πως στο συνειδητό τους επίπεδο, δεν γίνεται αντιληπτός ο κίνδυνος που προκύπτει από αυτή την συμπεριφορά ορισμένων οδηγών. Κρίνω πως αυτό συμβαίνει λόγω αδυναμίας επεξεργασίας αυτού του είδους και του όγκου πληροφοριών. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως ορισμένοι έχουν το ακαταλόγιστο και ok, ας μην τους κρίνουμε επειδή είναι έτσι.

Γνώμη μου, θα έπρεπε να υπάρχει ανάλογο σύστημα αξιολόγησης των οδηγών ανά διαστήματα, σε πραγματικές συνθήκες. Το να βρίζεις τον κακόμοιρο που δεν του φτάνει το φτωχό του, να κατανοήσει τι διακυβεύεται όταν βγαίνει ακράνωτος (κλπ), δεν βοηθά. Τόσο ξέρει επειδή τόσο έμαθε και τόσο κάνει.

Bottom line ως σηνήθως, είναι η ανύπαρκτη (οδηγική τουλάχιστον) παιδεία. Απλώς επειδή δεν διαφαίνεται άμεσα κάποια αλλαγή στο θέμα από πλευράς κράτους, είναι στο χέρι ημών που μπορούμε να βοηθήσουμε, να συμβουλέψουμε τους έχοντες άγνοια για την σωστότερη οδηγική συμπεριφορά. Ακόμη κι αν χρειάζεται να τους προσβάλουμε... Ο,τιδήποτε θα έχει αποτέλεσμα τελοσπάντων.

Τροποποιήθηκε από τον Dimitrismaxrpm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι θα αρχίσουν να βγαίνουν όλοι σαν τα σαλιγκάρια. Αυτούς που βλέπω και τρελαίνομαι είναι οι παππούδες που οδηγούν με άλλες αισθήσεις πέρα από μάτια και αυτιά γιατί είναι κλαφτα και κάθονται τόσο μπροστά που σκουπίζουν το μέτωπο τους στο παρμπρίζ, νέες κοπέλες που πήραν πρόσφατα δίπλωμα και περνούν το αμάξι του μπαμπά (παναγιά μου σώσε μας) και τελευταίοι και καλύτερη όλοι αυτή οι μηχανόβιοι που διαβάζουμε στης αγγελίες ότι η μηχανή πότε δεν είδε χειμώνα η βροχή και της έχουν για το καλοκαίρι, κυκλοφορούν ακράνωτοι με βερμούδα και παντόφλα χώνονται στον πόντο και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα και κανένας στον δρόμο. Όταν ξεπεράσουμε όλους αυτούς έχουμε και τους υπόλοιπους που έχουν και σκέπτονται τα χιλιάδες προβλήματα πάνω στο τιμόνι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους καλύτερους δρόμους του κόσμου άλλα ας μην μασάμε στο τελείωμα έχουμε την υπέροχη θεά και προορισμούς που μας αποζημιώνει.

Καλά χλμ. να έχουμε και καλό καλοκαίρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως το είδος που παίζει περισσότερο αν και αναφέρθηκε πριν είναι ο τυπάς ακράνωτος ενοείται (κράνος είπαμε φοράνε οι φλώροι) με σαγιονάρα πανω σε σκούτερ να ελλίσεται ανάμεσα στα αμάξια λες και εχει κανα drz. Και κατακαλοκαιρο κατακαλοκαιρο αυτο που παιζει αρκετα ειδκα προς τα νοτια προαστεια ο κλασικος τυπας με το δουκα ολογυμνος πανω να φαινονται τα τατουαζ και τα ψευτικα μπρατσα και μερικες φορες χωρις και σαγιοναρα κατω. δηλαδη αυτος ο τυπας με 20 να πεσει θα κανει τουλαχιστον 40 ραματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρολο που τα τελευταια 2μιση ετη,κυκλοφορω αποκλειστικα με μοτοσυκλετα,ανεξαρτητως καιρικων συνθηκων,αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα αγορας κ συντηρησης κ αυτοκινητου,θα κυκλοφορουσα 6 μηνες με αυτοκινητο κ 6 μηνες με μοτο..

κ αυτο οχι μονο ελεω κρυου κ βροχης,αλλα ελεω κ θεματων υγειας(βλεπε γονατα)..

Ναι...και θα σου πω,οπως το γραφεις,οτι αν εστω και ενας διαφωνησει θα ειναι λαθος,αντικειμενικα....Ομως δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΔΕΣΗ και ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ αυτο που λες,με αυτο που (προσπαθω να...)περιγραφω στο Τοπικ...Ειναι θα ελεγα η μερα με τη μαυρη νυχτα...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα μπερδεύτηκε λίγο (θαρρώ) επειδή αναφέρθηκε η εποχή. Και τον χειμώνα οι ίδιοι κάφροι το ίδιο πράγμα θα κάνανε κανένα Σαβ/κο με καλό καιρό. Το πότε βγάζει την μηχανή του ο καθένας για βόλτα ή οτιδήποτε είναι προφανέστατα δικαίωμά του, γούστο του και καπέλο του, το θέμα που τέθηκε είναι πως την βγάζει - και πως βγαίνει κι αυτός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mathosalas

η απαντηση μου παραδεχομαι οτι ηταν ολιγον εκτος θεματος,καθοτι δεν απαντουσα σε εσενα,που δημιουργησες το θεμα,αλλα στην ιδεα οτι ο μοτοσυκλετιστης χρησιμοποιει μοτο χειμωνα καλοκαιρι κ ποτε ΄΄κουτι΄΄..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα