ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 να βρισουμε την χονΔα,κατι τελοσπαντων... Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις, γουρουνοτόμαρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Το τρελό είναι ότι δεν τους νοιάζει ρε. Ο θείος μου ειχε σκοτωθει επειδη δεν φορουσε κρανος. ειχε χτυπημα στο κεφαλι ολο το σωμα του ηταν εντελως μα εντελως αθικτο γιατι ειχε προσγειωθει σε ενα χαντακι το οποιο χαντακι ειχε μια μεγαλη πετρα μεσα. Του ελεγε μια ζωη ο πατερας μου ( ο αδερφος του δηλαδη) και ο παππους μου (αγιος ανθρωπος να ναι καλα εκει που ειναι): ρε βαλε κρανος! και απαντουσε ο θειος μου οι μαλακες φορανε κρανος. Τα 2 πρωτα μου ξαδερφια οι γιοι του συγχωρεμένου του θείου μου δεν φορανε ποτε κρανος. ειναι μεγαλυτεροι μου και παντα μου λενε το ιδιο πραγμα: αμα φορας κρανος θα σκοτωθεις μου λενε γιατι δεν εχεις ορατοτητα και δεν ακους ασε που αμα πεσεις κατω εχει βαρος το κεφαλι και πεφτεις. χωρις κρανος δεν παθαινεις τπτ. με το κρανος θα σκοτωθεις μου λενε και επιμενουν. Ηθικο διδαγμα : Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ δεν καταλαβαινει ούτε απο νόμους , ούτε ακόμα και αν έχασε τον ιδιο του το πατερα. Ειμαστε μια κομπλεξικη κωλοφαρα αλβανορωμαιοτουρκοσπορων και αυτο δυστυχως δεν αλλαζει... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Συγνώμη,αλλά αν τα ξαδέρφια σου έχουν τέτοια λογική,μετά απο αυτό που έπαθε ο πατέρας τους(;)εγώ δεν θα τους έκανα παρέα.Τόσο απλά και χωρίς να θέλω να περεξηγηθούμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Κρατάτε απόσταση απ'τους επικίνδυνους και live and let die. Μέρος της εξελικτικής διαδικασίας είναι κι αυτό. Τα'λεγε ο Δαρβίνος! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orck 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Το τρελό είναι ότι δεν τους νοιάζει ρε. Ο θείος μου ειχε σκοτωθει επειδη δεν φορουσε κρανος. ειχε χτυπημα στο κεφαλι ολο το σωμα του ηταν εντελως μα εντελως αθικτο γιατι ειχε προσγειωθει σε ενα χαντακι το οποιο χαντακι ειχε μια μεγαλη πετρα μεσα. Του ελεγε μια ζωη ο πατερας μου ( ο αδερφος του δηλαδη) και ο παππους μου (αγιος ανθρωπος να ναι καλα εκει που ειναι): ρε βαλε κρανος! και απαντουσε ο θειος μου οι μαλακες φορανε κρανος. Τα 2 πρωτα μου ξαδερφια οι γιοι του συγχωρεμένου του θείου μου δεν φορανε ποτε κρανος. ειναι μεγαλυτεροι μου και παντα μου λενε το ιδιο πραγμα: αμα φορας κρανος θα σκοτωθεις μου λενε γιατι δεν εχεις ορατοτητα και δεν ακους ασε που αμα πεσεις κατω εχει βαρος το κεφαλι και πεφτεις. χωρις κρανος δεν παθαινεις τπτ. με το κρανος θα σκοτωθεις μου λενε και επιμενουν. Ηθικο διδαγμα : Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ δεν καταλαβαινει ούτε απο νόμους , ούτε ακόμα και αν έχασε τον ιδιο του το πατερα. Ειμαστε μια κομπλεξικη κωλοφαρα αλβανορωμαιοτουρκοσπορων και αυτο δυστυχως δεν αλλαζει... Σε καποιες περιπτωσεις δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω, ΔΥΣΤΗΧΩΣ. Κριμα στα μυαλα. Στο θεμα μας, απο τοτε που καβαλησα το σκουτερ καταλαβα οτι οι πιο επικινδυνοι οδηγοι ειναι οσοι καβαλανε μηχανακι και οι οδηγοι smart. Μακρια απο αυτες τις δυο κατηγοριες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Εγω απο την αλλη απολαμβανω τον ωραιο καιρο, χαιρομαι που γεμιζει ο δρομος με μηχανες παντος τυπου και που μειωνεται η κινηση αφου δεν ειναι ολοι εξω με τα κουτια. Το να καθομαι να μετραω ποσοι φορανε full εξοπλισμο δε μου λεει τιποτα. Με ακρανωτους καγκουρες και αθανατους στραβωνω αρκετα επειδη ειναι μεγαλο λαθος. Αλλα τι να κανουμε, ειναι και αυτο μερος του παιχνιδιου. Επισης αν θελω να βγω μια πιο χυμα βολτα(μονο με κρανος) να ευχαριστηθω τον καιρο ή να παω μια παραλια θα το κανω. Αυτο που δε γουσταρω ειναι ο καθενας που θα ειναι ντυμενος σαν αστακος και θα νομιζει οτι ειμαι κατωτερος του επειδη δεν εχω κανει την ιδια επιλογη. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Επισης αν θελω να βγω μια πιο χυμα βολτα(μονο με κρανος) να ευχαριστηθω τον καιρο ή να παω μια παραλια θα το κανω. Αυτο που δε γουσταρω ειναι ο καθενας που θα ειναι ντυμενος σαν αστακος και θα νομιζει οτι ειμαι κατωτερος του επειδη δεν εχω κανει την ιδια επιλογη. Πόσα like να σου δόκω εδώ;;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 ,''οι κλαρινογαμπροι με τα ονοφ που δεν πατανε ουτε χαλικι'' κλπ..... Ρε σύ Γεράσιμε,τι σου έχω κάνει και με λες έτσι? ... :lol: Δεν πατε για καμια βολτα βρε σεις? Ηδη,τοχω κάνει..283 χαλαρά Κυριακάτικα χιλιομετράκια, μόλις έγιναν.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Γιαννηηηηη;;;;!!! :shock: :shock: Αφησες μουστάκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Γιαννηηηηη;;;;!!! :shock: :shock: Αφησες μουστάκι; Μαααααααααααααααααααα τι μινάρας πou είσαι... :D :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Εγω απο την αλλη απολαμβανω τον ωραιο καιρο, χαιρομαι που γεμιζει ο δρομος με μηχανες παντος τυπου και που μειωνεται η κινηση αφου δεν ειναι ολοι εξω με τα κουτια. Το να καθομαι να μετραω ποσοι φορανε full εξοπλισμο δε μου λεει τιποτα. Με ακρανωτους καγκουρες και αθανατους στραβωνω αρκετα επειδη ειναι μεγαλο λαθος. Αλλα τι να κανουμε, ειναι και αυτο μερος του παιχνιδιου. Επισης αν θελω να βγω μια πιο χυμα βολτα(μονο με κρανος) να ευχαριστηθω τον καιρο ή να παω μια παραλια θα το κανω. Αυτο που δε γουσταρω ειναι ο καθενας που θα ειναι ντυμενος σαν αστακος και θα νομιζει οτι ειμαι κατωτερος του επειδη δεν εχω κανει την ιδια επιλογη. Συμφωνω απολυτα σε ΟΛΑ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Τώρα που καλοκαιριάζει θα αρχίσει να εμφανίζεται σιγα-σιγά η αγαπημένη μου κατηγορία! Δηλαδή: Καράφλας με γυαλί πούλμαν, βερμούδα και σαγιανάρα πάνω σε beverly! Το θέμα δεν είναι καλοκαιρινός ή χειμερινός, αλλό το στυλ οδηγησης μερικών τύπων... Συνήθως βέβαια αυτοί που "ξεχωρίζουν" είναι αυτοί που το χειμώνα κινούνται μόνο με κουτί και το καλοκαίρι ξεχύνονται στους δρόμους σφίζοντας από ποζεριά και καγκουρίλα! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Τώρα που καλοκαιριάζει θα αρχίσει να εμφανίζεται σιγα-σιγά η αγαπημένη μου κατηγορία! Δηλαδή: Καράφλας με γυαλί πούλμαν, βερμούδα και σαγιανάρα πάνω σε beverly! ...και οταν χτυπησει το κινητο (συνηθως i-phRone απομιμηση τού σουπερ ντουπερ γνωστου άπλε...) στην κωλοτσεπη-που θα χτυπησει σιγουρα-θα παιξει ρινγκτον καψουροτραγουδο στο 5 η ενταση και θα απαντησει με το αριστερο χερι(αυτο με το μεγαλο νυχι στο τελευταιο δαχτυλο)"Ελα μανάρα μου,εφτασα σε ενα λεΦτο,ειμ'απανω στη μηχανη"...ριχνοντας και μια κορνα στον μπροστινο "προχωρα ρεεεε περιμενει η Κουλα"και σφαζοντας με ανεση κανα δυο κοκκινα μην αργησει με τη μηχανη... :D 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 σφαζοντας με ανεση κανα δυο κοκκινα μην αργησει με τη μηχανη. αμα δεν σφαξεις κανα κοκκινο τι κανεις μου λες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Ετσι λειτουργει η φυση..Ενας συνδιασμος τυχης και φυσικης επιλογης και ο ανθρωπος δεν εξαιρειται... Ο πουλμανογυαλής σκουτερας που οδηγει με κρεμασμενα ποδια εξω απο το σκουτερ αν την εισπραξει στην καλυτερη δε θα ξανα οδηγησει μετα απο μερικες γρατζουνιες.Στην χειροτερη θα μας αφησει χρονους.. Αντιθετως αυτος που παλι οδηγει το σκουτερ του καλοκαιρι μονο αλλα θα κανει ενα introspection και θα πει , κατσε εχω να οδηγισω ενα χρονο ας παω λιγο ποιο προσεκτικα αν δεν τον τρακαρει ο πουλμανογυαλής εχει λιγοτερες πιθανοτητες να την εισπραξει.. Με δυο λογια αν μπορει καποιος να κανει ενα zoom out απο την εικονα και πει , για κατσε ρε μλκ πως παω ετσι ασχετα με το ποσο οδηγει και τι εχει περισσοτερες πιθανοτητες να τη βγαλει αλωβητος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Επειδή δεν κατάλαβα ρε παιδιά όσοι οδηγάμε όλο το χρόνο και φοράμε εξοπλισμό είμαστε τρου μοτοσυκλετιστές και οι άλλοι ημιτασιόν; Αν οδηγάω και στη βροχή είμαι ακόμα πιο τρου; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 di_manolio ειναι οπως και να το κανουμε αντρουα να οδηγας με βροχη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Ω ρε συ άρα όσοι δεν έχουμε αμάξι και πάμε 24/7 με μηχανάκι είτε βρέχει είτε όχι δεν είμαστε φτωχομπινέδες αλλά βαρβατάντρες με μεγάλα απίδια!! Γουστάρω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Ω ρε συ άρα όσοι δεν έχουμε αμάξι και πάμε 24/7 με μηχανάκι είτε βρέχει είτε όχι δεν είμαστε φτωχομπινέδες αλλά βαρβατάντρες με μεγάλα απίδια!! Γουστάρω.... ;) το παιζουμε και καλα οτι ενω θα μπορουσαμε να ημαστε μεσα σε αυτο προτυμαμε να γινομαστε λουτσα και να μας βρεχουν τα αμαξια και να μην εχουμε ορατοτητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ω ρε συ άρα όσοι δεν έχουμε αμάξι και πάμε 24/7 με μηχανάκι είτε βρέχει είτε όχι δεν είμαστε φτωχομπινέδες αλλά βαρβατάντρες με μεγάλα απίδια!! Γουστάρω.... Εγω εχω την επιλογη του αυτοκινητου αλλα δεν το προτιμω. Ειδικα με βροχη που ειναι ολα πηχτρα και ακομα και αν δεν ειναι πηγαινουν ολοι σε slow motion. το παιζουμε και καλα οτι ενω θα μπορουσαμε να ημαστε μεσα σε αυτο προτυμαμε να γινομαστε λουτσα και να μας βρεχουν τα αμαξια και να μην εχουμε ορατοτητα Τι να το κανεις αν απλα εισαι γκαζι φρενο κολλημενος στην κινηση(αν και αυτο ειναι αυτοματο οποτε κατι γινεται) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 βαζεις ωραια μουσικη στα bang and olufsen ηχεια και απλα περιμενεις να φτασεις στον προορισμο σου ατσαλακωτος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Για τους βλαχοκαγκουρες της πολης μου που βγαινουν για καφε με το crf βερμουδικο και παρδαλο γυαλι τι να πω? ( Κρανος? χαχχαχααααχαχαχα! για καγκουρες μιλαμε ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.960 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Εγω θα πω αυτο που βλεπω στα βουνα οπου βολταρω, κατ'αρχας δεν κυκλοφωρει ατομο χωρις κρανος, το κουφο ομως της υποθεσης ειναι οτι ο αλλος καμαρωνει την ολοκαινουρια FMF του για την οποια εδωσε 200+ ευρω και ερχεται με τη φορμα και το μπουφαν που παει σχολειο... δηλαδη ενα θωρακα και μια επιγωνατιδα δεν μπορει να παρει? ακομα και τα κινεζικα κανουν δουλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Για τους βλαχοκαγκουρες της πολης μου που βγαινουν για καφε με το crf βερμουδικο και παρδαλο γυαλι τι να πω? ( Κρανος? χαχχαχααααχαχαχα! για καγκουρες μιλαμε ) για να καβαλαν πεζοδρομια το πηραν βρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες