Jump to content
μάθο...

Πιάνει Καλοκαίρι...βγαινουν στο δρομο οι μοτο της χειμεριας ναρκης!

Recommended Posts

να βρισουμε την χονΔα,κατι τελοσπαντων... :mB_kalo_e:

Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις, γουρουνοτόμαρο :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το τρελό είναι ότι δεν τους νοιάζει ρε. Ο θείος μου ειχε σκοτωθει επειδη δεν φορουσε κρανος. ειχε χτυπημα στο κεφαλι ολο το σωμα του ηταν εντελως μα εντελως αθικτο γιατι ειχε προσγειωθει σε ενα χαντακι το οποιο χαντακι ειχε μια μεγαλη πετρα μεσα. Του ελεγε μια ζωη ο πατερας μου ( ο αδερφος του δηλαδη) και ο παππους μου (αγιος ανθρωπος να ναι καλα εκει που ειναι): ρε βαλε κρανος! και απαντουσε ο θειος μου οι μαλακες φορανε κρανος. Τα 2 πρωτα μου ξαδερφια οι γιοι του συγχωρεμένου του θείου μου δεν φορανε ποτε κρανος. ειναι μεγαλυτεροι μου και παντα μου λενε το ιδιο πραγμα: αμα φορας κρανος θα σκοτωθεις μου λενε γιατι δεν εχεις ορατοτητα και δεν ακους ασε που αμα πεσεις κατω εχει βαρος το κεφαλι και πεφτεις. χωρις κρανος δεν παθαινεις τπτ. με το κρανος θα σκοτωθεις μου λενε και επιμενουν. Ηθικο διδαγμα : Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ δεν καταλαβαινει ούτε απο νόμους , ούτε ακόμα και αν έχασε τον ιδιο του το πατερα. Ειμαστε μια κομπλεξικη κωλοφαρα αλβανορωμαιοτουρκοσπορων και αυτο δυστυχως δεν αλλαζει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη,αλλά αν τα ξαδέρφια σου έχουν τέτοια λογική,μετά απο αυτό που έπαθε ο πατέρας τους(;)εγώ δεν θα τους έκανα παρέα.Τόσο απλά και χωρίς να θέλω να περεξηγηθούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρατάτε απόσταση απ'τους επικίνδυνους και live and let die. Μέρος της εξελικτικής διαδικασίας είναι κι αυτό. Τα'λεγε ο Δαρβίνος! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τρελό είναι ότι δεν τους νοιάζει ρε. Ο θείος μου ειχε σκοτωθει επειδη δεν φορουσε κρανος. ειχε χτυπημα στο κεφαλι ολο το σωμα του ηταν εντελως μα εντελως αθικτο γιατι ειχε προσγειωθει σε ενα χαντακι το οποιο χαντακι ειχε μια μεγαλη πετρα μεσα. Του ελεγε μια ζωη ο πατερας μου ( ο αδερφος του δηλαδη) και ο παππους μου (αγιος ανθρωπος να ναι καλα εκει που ειναι): ρε βαλε κρανος! και απαντουσε ο θειος μου οι μαλακες φορανε κρανος. Τα 2 πρωτα μου ξαδερφια οι γιοι του συγχωρεμένου του θείου μου δεν φορανε ποτε κρανος. ειναι μεγαλυτεροι μου και παντα μου λενε το ιδιο πραγμα: αμα φορας κρανος θα σκοτωθεις μου λενε γιατι δεν εχεις ορατοτητα και δεν ακους ασε που αμα πεσεις κατω εχει βαρος το κεφαλι και πεφτεις. χωρις κρανος δεν παθαινεις τπτ. με το κρανος θα σκοτωθεις μου λενε και επιμενουν. Ηθικο διδαγμα : Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ δεν καταλαβαινει ούτε απο νόμους , ούτε ακόμα και αν έχασε τον ιδιο του το πατερα. Ειμαστε μια κομπλεξικη κωλοφαρα αλβανορωμαιοτουρκοσπορων και αυτο δυστυχως δεν αλλαζει...

Σε καποιες περιπτωσεις δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω, ΔΥΣΤΗΧΩΣ. Κριμα στα μυαλα.

Στο θεμα μας, απο τοτε που καβαλησα το σκουτερ καταλαβα οτι οι πιο επικινδυνοι οδηγοι ειναι οσοι καβαλανε μηχανακι και οι οδηγοι smart. Μακρια απο αυτες τις δυο κατηγοριες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω απο την αλλη απολαμβανω τον ωραιο καιρο, χαιρομαι που γεμιζει ο δρομος με μηχανες παντος τυπου και που μειωνεται η κινηση αφου δεν ειναι ολοι εξω με τα κουτια.

Το να καθομαι να μετραω ποσοι φορανε full εξοπλισμο δε μου λεει τιποτα. Με ακρανωτους καγκουρες και αθανατους στραβωνω αρκετα επειδη ειναι μεγαλο λαθος.

Αλλα τι να κανουμε, ειναι και αυτο μερος του παιχνιδιου.

Επισης αν θελω να βγω μια πιο χυμα βολτα(μονο με κρανος) να ευχαριστηθω τον καιρο ή να παω μια παραλια θα το κανω. Αυτο που δε γουσταρω ειναι ο καθενας που θα ειναι ντυμενος σαν αστακος και θα νομιζει οτι ειμαι κατωτερος του επειδη δεν εχω κανει την ιδια επιλογη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης αν θελω να βγω μια πιο χυμα βολτα(μονο με κρανος) να ευχαριστηθω τον καιρο ή να παω μια παραλια θα το κανω. Αυτο που δε γουσταρω ειναι ο καθενας που θα ειναι ντυμενος σαν αστακος και θα νομιζει οτι ειμαι κατωτερος του επειδη δεν εχω κανει την ιδια επιλογη.

Πόσα like να σου δόκω εδώ;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

,''οι κλαρινογαμπροι με τα ονοφ που δεν πατανε ουτε χαλικι'' κλπ..... Ρε σύ Γεράσιμε,τι σου έχω κάνει και με λες έτσι? :shock:... :lol:

Δεν πατε για καμια βολτα βρε σεις? Ηδη,τοχω κάνει..283 χαλαρά Κυριακάτικα χιλιομετράκια, μόλις έγιναν.. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαννηηηηη;;;;!!! :shock: :shock: :crazy::shock: :shock:

Αφησες μουστάκι;

koularisto+httpkoularisto+blogspot+gr.jpg

:thumbsup:

Μαααααααααααααααααααα τι μινάρας πou είσαι... :D :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω απο την αλλη απολαμβανω τον ωραιο καιρο, χαιρομαι που γεμιζει ο δρομος με μηχανες παντος τυπου και που μειωνεται η κινηση αφου δεν ειναι ολοι εξω με τα κουτια.

Το να καθομαι να μετραω ποσοι φορανε full εξοπλισμο δε μου λεει τιποτα. Με ακρανωτους καγκουρες και αθανατους στραβωνω αρκετα επειδη ειναι μεγαλο λαθος.

Αλλα τι να κανουμε, ειναι και αυτο μερος του παιχνιδιου.

Συμφωνω απολυτα σε ΟΛΑ!! :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα που καλοκαιριάζει θα αρχίσει να εμφανίζεται σιγα-σιγά η αγαπημένη μου κατηγορία! Δηλαδή:

Καράφλας με γυαλί πούλμαν, βερμούδα και σαγιανάρα πάνω σε beverly!

Το θέμα δεν είναι καλοκαιρινός ή χειμερινός, αλλό το στυλ οδηγησης μερικών τύπων...

Συνήθως βέβαια αυτοί που "ξεχωρίζουν" είναι αυτοί που το χειμώνα κινούνται μόνο με κουτί και το καλοκαίρι ξεχύνονται στους δρόμους σφίζοντας από ποζεριά και καγκουρίλα!

Με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα που καλοκαιριάζει θα αρχίσει να εμφανίζεται σιγα-σιγά η αγαπημένη μου κατηγορία! Δηλαδή:

Καράφλας με γυαλί πούλμαν, βερμούδα και σαγιανάρα πάνω σε beverly!

...και οταν χτυπησει το κινητο (συνηθως i-phRone απομιμηση τού σουπερ ντουπερ γνωστου άπλε...) στην κωλοτσεπη-που θα χτυπησει σιγουρα-θα παιξει ρινγκτον καψουροτραγουδο στο 5 η ενταση και θα απαντησει με το αριστερο χερι(αυτο με το μεγαλο νυχι στο τελευταιο δαχτυλο)"Ελα μανάρα μου,εφτασα σε ενα λεΦτο,ειμ'απανω στη μηχανη"...ριχνοντας και μια κορνα στον μπροστινο "προχωρα ρεεεε περιμενει η Κουλα"και σφαζοντας με ανεση κανα δυο κοκκινα μην αργησει με τη μηχανη... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σφαζοντας με ανεση κανα δυο κοκκινα μην αργησει με τη μηχανη.

:mB_kalo_e:

αμα δεν σφαξεις κανα κοκκινο τι κανεις μου λες ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι λειτουργει η φυση..Ενας συνδιασμος τυχης και φυσικης επιλογης και ο ανθρωπος δεν εξαιρειται...

Ο πουλμανογυαλής σκουτερας που οδηγει με κρεμασμενα ποδια εξω απο το σκουτερ αν την εισπραξει στην καλυτερη δε θα ξανα οδηγησει μετα απο μερικες γρατζουνιες.Στην χειροτερη θα μας αφησει χρονους.. Αντιθετως αυτος που παλι οδηγει το σκουτερ του καλοκαιρι μονο αλλα θα κανει ενα introspection και θα πει , κατσε εχω να οδηγισω ενα χρονο ας παω λιγο ποιο προσεκτικα αν δεν τον τρακαρει ο πουλμανογυαλής εχει λιγοτερες πιθανοτητες να την εισπραξει..

Με δυο λογια αν μπορει καποιος να κανει ενα zoom out απο την εικονα και πει , για κατσε ρε μλκ πως παω ετσι ασχετα με το ποσο οδηγει και τι εχει περισσοτερες πιθανοτητες να τη βγαλει αλωβητος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή δεν κατάλαβα ρε παιδιά όσοι οδηγάμε όλο το χρόνο και φοράμε εξοπλισμό είμαστε τρου μοτοσυκλετιστές και οι άλλοι ημιτασιόν;

Αν οδηγάω και στη βροχή είμαι ακόμα πιο τρου;

:online2long::lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ω ρε συ άρα όσοι δεν έχουμε αμάξι και πάμε 24/7 με μηχανάκι είτε βρέχει είτε όχι δεν είμαστε φτωχομπινέδες αλλά βαρβατάντρες με μεγάλα απίδια!!

Γουστάρω....

:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ω ρε συ άρα όσοι δεν έχουμε αμάξι και πάμε 24/7 με μηχανάκι είτε βρέχει είτε όχι δεν είμαστε φτωχομπινέδες αλλά βαρβατάντρες με μεγάλα απίδια!!

Γουστάρω....

;) το παιζουμε και καλα οτι ενω θα μπορουσαμε να ημαστε μεσα σε αυτο tumblr_lp8s1lYE6U1r0jn72o1_1280.jpg

προτυμαμε να γινομαστε λουτσα και να μας βρεχουν τα αμαξια και να μην εχουμε ορατοτητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γουστάρω....

Εγω εχω την επιλογη του αυτοκινητου αλλα δεν το προτιμω. Ειδικα με βροχη που ειναι ολα πηχτρα και ακομα και αν δεν ειναι πηγαινουν ολοι σε slow motion.

το παιζουμε και καλα οτι ενω θα μπορουσαμε να ημαστε μεσα σε αυτο tumblr_lp8s1lYE6U1r0jn72o1_1280.jpg

προτυμαμε να γινομαστε λουτσα και να μας βρεχουν τα αμαξια και να μην εχουμε ορατοτητα

Τι να το κανεις αν απλα εισαι γκαζι φρενο κολλημενος στην κινηση(αν και αυτο ειναι αυτοματο οποτε κατι γινεται)

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαζεις ωραια μουσικη στα bang and olufsen ηχεια και απλα περιμενεις να φτασεις στον προορισμο σου ατσαλακωτος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους βλαχοκαγκουρες της πολης μου που βγαινουν για καφε με το crf βερμουδικο και παρδαλο γυαλι τι να πω? ( Κρανος? χαχχαχααααχαχαχα! για καγκουρες μιλαμε :kaaaala: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα πω αυτο που βλεπω στα βουνα οπου βολταρω, κατ'αρχας δεν κυκλοφωρει ατομο χωρις κρανος, το κουφο ομως της υποθεσης ειναι οτι ο αλλος καμαρωνει την ολοκαινουρια FMF του για την οποια εδωσε 200+ ευρω και ερχεται με τη φορμα και το μπουφαν που παει σχολειο... δηλαδη ενα θωρακα και μια επιγωνατιδα δεν μπορει να παρει? ακομα και τα κινεζικα κανουν δουλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους βλαχοκαγκουρες της πολης μου που βγαινουν για καφε με το crf βερμουδικο και παρδαλο γυαλι τι να πω? ( Κρανος? χαχχαχααααχαχαχα! για καγκουρες μιλαμε :kaaaala: )

για να καβαλαν πεζοδρομια το πηραν βρε! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα