janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2007 Μετά από μια συζήτηση χθες το βράδυ με ένα παλικάρι που δουλεύει πακετάς στην γειτονική μου πιτσαρία θέτω το εξής ερώτημα... Αν κάποιος ήθελε να αγοράσει ένα καινούργιο παπάκι σήμερα για να το χρησιμοποιήσει σαν εργαλείο διανομής πιο θα ήταν αυτό; Φυσικά θα πρέπει να είναι ευέλικτο, οικονομικό στην κατανάλωση και συντήρηση και να αντέξει στην φθορά του χρόνου. Λοιπόν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2007 Honda CBR 1000RR! :P Πέραν της πλάκας,ένα Crypton πιστεύω θα είναι ότι πρέπει.Για όόόλους τους γνωστούς λόγους.Αντιθέτως και χωρίς καθόλου πλάκα,θα έλεγα ΟΧΙ στο Innova το οποίο πετάει καδένα κάθε κάποια συγκεκριμένα χλμ. και δεν το λέω εγώ αλλά οι μηχανικοί και οι ιδιοκτήτες.Η καδένα κοστίζει γύρω στο 100ρι ευρώδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2007 Αν μιλαμε για καινουργιο μαλλον ενα Lonchin 125cc, αν μιλαμε για μεταχοιρισμενο μαλλον ενα Astrea. Δεν εχω ασχολιθει ιδιετερα με "μεγαλα" παπια αλλα απο οσο ξερω ειναι γερα, οικονομικα και αξιοπιστα. Αν και ολα τα παπια πανω-κατω τα ιδια ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mark 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2007 Honda CBR 1000RR! :P Πέραν της πλάκας,ένα Crypton πιστεύω θα είναι ότι πρέπει.Για όόόλους τους γνωστούς λόγους.Αντιθέτως και χωρίς καθόλου πλάκα,θα έλεγα ΟΧΙ στο Innova το οποίο πετάει καδένα κάθε κάποια συγκεκριμένα χλμ. και δεν το λέω εγώ αλλά οι μηχανικοί και οι ιδιοκτήτες.Η καδένα κοστίζει γύρω στο 100ρι ευρώδια! Οντως το Crypton είναι ένα μηχανάκι "σκυλί" αξιόπιστο , οικονομικό με πολύ καλά φρένα.Το μόνο πρόβλημα που βγάζει είναι ότι κάθε τόσο "τρώει" το γρανάζι της μίζας και ειδικά για αυτή τη δουλειά που το θες θα είναι ένα συχνό φαινόμενο αφού η μίζα θα χρησιμοποιήται συνεχώς.Αν δεν σε νοιάζει για τη μίζα και χρησιμοποιείς μανιβέλα τότε είναι το πιο κατάλληλο μηχανάκι για τη δουλειά αυτή. Αναφέρομαι στο Crypton 100. Για το Cryrton 115 το καινούργιο δεν έχω γνώμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seaman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2007 Ήμουν και εγώ διανομέας αρκετά χρόνια πρίν. Είχα ενα C90. Το δούλευα σκληρά και πραγματικά ήταν σκυλί. Πολύ καλύτερο απο τα Astrea που το διαδέχθηκαν. Ακόμα πρέπει να είναι κάπου εκεί έξω και να καταπίνει χιλιόμετρα. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να δόσω συμβουλή πάνω στο θέμα, το C90 είναι ξεπερασμένο πια. Μια καλή συμβουλή είναι να κοιτάξεις τα παλιά μηχανάκια των διανομέων, ακόμα και οπτικά μπορείς να δεις πιο αντέχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2007 http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1364&st=30 Διάβασε εδώ αναλυτικά: Απο εμένα δοκιμασμένο: MODENAS KRISTAR 125 2 χρόνια εγγύηση, απεριόριστα χιλιόμετρα 1800€ με ακριβό περιφερειακό εξοπλισμό και, μοτέρ σκυλί, πολύ καλές επιδόσεις, σελάρα και στιβαρό. Το απόλυτο εργαλείο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2007 Θα το ξαναπώ: YAMAHA YBR125 και πεντατάχυτο με συμπλέκτη με 2000Ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2007 θα προτεινα inova...αν και το YBR δεν ειναι κακο (απλα ο συμπλεκτης θα κουραζει συνεχεια με τα σταματα ξεκινα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2007 Θα το ξαναπώ: YAMAHA YBR125 και πεντατάχυτο με συμπλέκτη με 2000Ε Είσαι ζούζουρας τρελός αλλά εδώ με κώφανες ολίγον. Το YBR είναι ωραίο για τον παππού μου ρε συ.. Είναι κακάσχημο το μηχανάκι και επιπλέον ο συμπλέκτης όταν δουλεύεις διανομή είναι μειονέκτημα, όπως για αυτό που το θέλει το παλλικάρι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες