Jump to content
HaRisGs

Tο χρονικο μιας αγαπης.....

Recommended Posts

The first cut is the deepest.

Βαλε και καμμιά φωτό, να την έχουμε εδω μέσα για πάντα ! :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραίος αν και το "η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή" δεν ισχύει πάντα..

Τουλάχιστον όχι σε μένα,ούτε η 1η,ούτε η 2η..Η 3η ναι... :P

Με το καλό η επόμενη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος αν και το "η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή" δεν ισχύει πάντα..

Ισχύει!

Με το καλό η επόμενη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο μήνυμα και φόρος τιμής.

Ο λύκος πράγματι αν μη τι άλλο είναι ένα μηχανάκι που μπορεί να μη σε τρελάνει αλλά σου βγάζει αυτή την "τιμιότητα" που δεν μπορείς παρά να αγαπήσεις. Ειδικά αν είναι το πρώτο σου υποθέτω πως το συναίσθημα γίνεται πιο έντονο.

Φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορεί να καλύψει ένα αναβάτη που ξεκινάει τη ζωή σε 2 τροχούς.

Για εμένα ο λύκος ήρθε για να μείνει....ως παπί.... και θα αποκτήσει μεγάλο αδερφάκι

Τροποποιήθηκε από τον Wolf1138

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ξερω ειμαι ακυρος αλλα εχεις κανει λαθος στην ημερομηνια πωλησης που εχεις ως επικεφαλιδα στην πεμπτη παραγραφο.

νομιζω πως ηθελες να γραψεις 21/03/2014 και οχι 2012 :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάρη με συγκίνησες ειλικρινά και σε νιώθω απόλυτα, καθώς πιστεύω ότι όταν ερθει η ώρα του αποχωρισμού και για μένα θα στεναχωρηθώ τελικά. Ήδη 2 φορές πήγα να βάλω αγγελία με την λογική της αναβάθμισης και τελικά δεν το έκανα. Μάλλον δεν είμαι έτοιμος...

Άσε που έχω την απαίτηση στο μυαλό μου όταν κάποιος πάρει τον λύκο να τον προσέχει σαν εμένα. :uglystupid2:

Με το καλό ότι και να πάρεις να έχεις το ίδιο ευχάριστες στιγμές! Νομίζω μόνο με την καινούργια θα φύγει η πίκρα του αποχωρισμού!

Μάλλον και έγω είμαι το ίδιο ρομαντικός και ίσως οφείλεται στο ότι και για μένα είναι η πρώτη μηχανή και με καθαρά δικά μου δουλεμένα χρήματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να δεις πως θα τα ξεχασεις ολα αυτα π γραφεις οταν ανεβεις σε κανα 600ρι η 1000ρι :mB_kalo_e:

Μπορει,αλλα σιγουρα οταν θα ερχετε στο μυαλο θα σχηματιζεται στο προσωπο μου ενα τεραστιο χαμογελο..!!

Ωραίο μήνυμα και φόρος τιμής.

Ο λύκος πράγματι αν μη τι άλλο είναι ένα μηχανάκι που μπορεί να μη σε τρελάνει αλλά σου βγάζει αυτή την "τιμιότητα" που δεν μπορείς παρά να αγαπήσεις. Ειδικά αν είναι το πρώτο σου υποθέτω πως το συναίσθημα γίνεται πιο έντονο.

Φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορεί να καλύψει ένα αναβάτη που ξεκινάει τη ζωή σε 2 τροχούς.

Για εμένα ο λύκος ήρθε για να μείνει....ως παπί.... και θα αποκτήσει μεγάλο αδερφάκι

Μακαρι να με επερνε και μενα οικονομικα..Θα το εκανα χωρις δευτερη σκεψη..

φιλε ξερω ειμαι ακυρος αλλα εχεις κανει λαθος στην ημερομηνια πωλησης που εχεις ως επικεφαλιδα στην πεμπτη παραγραφο.

νομιζω πως ηθελες να γραψεις 21/03/2014 και οχι 2012 :crazy:

Οντως..Απο την συγκινηση με ξεφυγε B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω πουλησει τρια δυκυκλα εως τωρα και για ολα αναισθητος :lipssealed:...... δε στεναχ/κα καθοοοολου :shades:. τι να πω... παντως οταν καβαλησεις την επομενη ουτε καν θα τη σκεφτεσαι. ισως μονο καποια ταξιδια η καλες-ομορφες :wub: στιγμες που περασατε μαζι θα θυμασε!!!! Τι σκεφτεσαι αν επιτρεπεται να αγορασεις??

Τροποποιήθηκε από τον ΑΝΔΡΕΑΣ-ΧΤΖ750

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aκομη δεν εχω κατασταλαξει,το ψαχνω το θεμα πολυ παντως..

Βεβαια προεχουν πρωτα να βαλω καποια αλλα πραγματα σε ταξη στην ζωη μου και θα ερθει και αυτο σιγα-σιγα..

Οταν παρω την επομενη θα μαθευτει απο δω μεσα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ μαζί σου πολλές φόρες εγώ (δεν ξέρω για εσάς) δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε να δένεσαι τόσο πολύ με ένα πράγμα, ένα αντικείμενο, πως γίνετε να το πονάς λες και έχει ψύχη ειδικά όταν έρχεται η ώρα του αποχαιρετισμού. Φιλέ Χάρη εγώ 1 μήνα μετά από την αγορά της νέας μηχανής μου μπορώ να πω ότι ακόμα μου λείπει μερικές φόρες το ταπεινό και χαμηλών τόνων cbf.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγκινητικό θα έλεγα :)

Κάτι τέτοια posts όπως το αρχικό διαβάζουν οι γυναίκες σε moto fora και γκρινιάζουν ότι πιο πολύ ασχολείστε με τις μηχανές παρά με εκείνες :P

Εύχομαι και η επόμενη-όταν με το καλό έρθει- να σου εμπνεύσει το ίδιο έντονα συναισθήματα και να είσαι για πολύ καιρό όρθιος και ασφαλής πάνω της!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καπως ετσι ενιωσα και εγω οταν πουλησα το dynamic.. τουλαχιστον επεσε σε καλα χερια... Με το καλο η καινουργια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το καλό η καινούρια όποτε έρθει..είναι το άτιμο το wolf όμορφο και πραγματικά δεν λέει όχι σε τίποτα..

γι'αυτό και εγώ το πήρα απόφαση..το πήρα και θα το κρατήσω μέχρι να σπάσει.. :uglystupid2:(μέχρι τότε θα έχω μαζέψει λεφτά για το mt :mB_kalo_e: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπράβο φίλε,είσαι μορτησ και το δείχνεισ με την εκτίμηση που δείχνεις στη παλιά σου αγάπη,δε χρειάζεται να οδηγεί κανεισ 1000άρα για να είναι κ να νιώθει μηχανόβιος,υγεία σου εύχομαι κ πάντα όρθιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο άρθρο φίλε Χάρη!

Όντως η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή! Με το καλό εύχομαι να πάρεις TDM ανέβεις κατηγορία και να το χαρείς και το επόμενο όσο το προηγούμενο!

Περιμένω από βδομάδα να σκάσεις μύτη με μαρσαρίσματα έξω από το μαγαζί!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας :worshippy: για την επομενη αγαπημενη..Ελπιζω να ειναι στα πολυ κοντα..

Ωραίο άρθρο φίλε Χάρη!

Όντως η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή! Με το καλό εύχομαι να πάρεις TDM ανέβεις κατηγορία και να το χαρείς και το επόμενο όσο το προηγούμενο!

Περιμένω από βδομάδα να σκάσεις μύτη με μαρσαρίσματα έξω από το μαγαζί!!!

Αδερφουλη,θελω την TDMαρα Σ/Κ για test drive :peep::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας :worshippy: για την επομενη αγαπημενη..Ελπιζω να ειναι στα πολυ κοντα..

Αδερφουλη,θελω την TDMαρα Σ/Κ για test drive :peep::tooth:

Για σήμερα αν θέλεις την παίρνεις! Αύριο έχει βόλτα!

Επίσης, τις καθημερινές κάθεται!

Τροποποιήθηκε από τον Φρανκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα