HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) 2/4/2012 Ξυπναω αξημερωτα μετα απο το πολυ κανα 4ωρο υπνο που μπορεσα να ξεκλεψω απο την τρελα του μυαλου και να καταφερω να κλεισω τα ματια μου..Πηγαινω ολος χαρα καρφι στον κουτι της μεταφορικης που μου ειχε ερθει πριν μια βδομαδα απο Γερμανια..Ανοιγω το δεμα,βγαζω απο μεσα το καινουργιο μου κρανος,φοραω το dainese που ειχα παρει την προηγουμενη μερα και φευγω μονομιας..Μυριζα ολοκληρος απο πανω μεχρι κατω αυτη την περιεργη μυρωδια της "καινουργιλας"..Πηγαινω σε μαγαζι φιλου και περιμενω καρτερικα να περασει η ωρα να παω να παραλαβω..Μετα απο κανα 3ωρο, 2 καφεδες και πολλα χιλιομετρα πανω-κατω στο μωσαϊκο,χτυπαει το κινητο σαν το κουδουνι που περιμεναμε ολοι μας στην ταξη στο σχολειο την τελευταια ωρα για να σχολασουμε..Πεταγομαι πανω λες και με χτυπησε ρευμα και ταυτοχρονα μολις ακουω το "Μπορειτε να ερθετε να παραλαβεται" το χαμογελο πρεπει να εφτασε πισω απο τα αυτια ..Δεν θυμαμαι καν πως εφτασα αλλα μου φανηκε πως διακτινιστηκα απο το μαγαζι του φιλου μεχρι την αντιπροσωπια.. Στεκομαι στο απεναντι πεζοδρομιο και το κοιταω να μου κλεινει το ματι ..Πανω στο μασκακι το κλασσικο ΠΩΛΗΘΗΚΕ που στα ματια τα δικα μου εκεινη την ωρα εμοιαζε τοσο ξεχωριστο..Ανεβηκα πανω,της χαιδεψα το ρεζερβουαρ και γυρισα το κλειδι στην μιζα..Το συναισθημα..? ΜΑΓΙΚΟ..!!!!Δεν μπορω να το περιγραψω με λεξεις..!!Ειναι τοσο ομορφο και μοναδικο που απλα δεν μπορω να το προσδιορισω..Και σιγουρα δεν χρειαζεται γιατι ολοι το εχουμε ζησει..Ηταν η πρωτη μηχανη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ,αγορασμενη με ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτα με πολυ κοπο και ιδρωτα..Εν ολιγης φιλαρακια μου μια απο τις πιο ευτυχισμενες μερες της ζωης μου που δεν προκειται ποτε να την ξεχασω.. Η συμβιωση μαζι της ηταν κατι παραπανω απο εκπληκτικη..18.300km μεχρι και σημερα πραγματικα απροβληματιστα,οικονομικα και πολυ κ@υλωτικα..Το ποσο γουσταρα τους πρωτους μηνες μιας και ημουν ο πρωτος που πηρε το λυκακι(SYM WOLF 250) στην σαλονικη και σταματουσαν στα φαναρια αμαξια-μηχανες και το μπερδευαν με το cb1000 ή το z750 και τους εκανα χαβαλε δεν λεγεται..Η' τα κεφαλια δεξια και αριστερα που εβλεπα να γυρνανε με ρυθμους αστραπιαιους(οχι δεν ειμαι καθολου ποζερας )..Δεν με προδωσε ποτε και πουθενα..Μαζι ταξιδεψαμε και πατησαμε απο Ορεστιαδα μεχρι Αθηνα ..Καταφερε και εγραψε 1150km μεσα σε 1μιση μερα χωρις να κανει κιχ..Πηγαιναμε σε καγκουροβολτες με τα παιδια του βορειου κλιμακιου και παλευε ο μονοκυλινδρος κινητηρας της με τα ταπεινα 26 αλογακια του να ακολουθησει τα θηρια..Καναμε στην ακρη και μας προσπερνουσαν οι γληγοροι ,προσπαθουσαμε να στριψουμε οσο μπορουσαμε αλλα δεν με ενοιαξε λεπτο που ηταν ενα λυκακι απλο και τιμιο σε συναρτηση με τα αλλα τερατα,γιατι μεσα απο την φιμε(ειπαμε ειμαι καγκουρας ) ζελατινα του κρανους ειχε ηδη σχηματιστει ενα τεραστιο χαμογελο..!!!Μαζι περασαμε ερωτικες απογοητευσεις,χαρες,λυπες,ξενυχτια,κρεπαλες,εκδρομες,βολτες σε βουνα και θαλασσες,διακοπες,απολυσεις απο δουλειες κτλ... Παντα ηταν εκει διπλα μου,προθυμη να ακουσει οτι και αν ειχα να της πω..Αυτη ηταν που με εμπασε στον μαγικο κοσμο των 2 τροχων,μου εμαθε μυστικα του και γενικοτερα μαζι της αντρωθηκα στο "σπορ".. 21/3/2014 Παμε στο σημερα λοιπον και μετα απο 2 χρονια σχεδον ηρθε η ωρα να αποχωριστω την πρωτη μου αγαπη ..Εγινε η μεταβιβαση σημερα το πρωι..Παροτι την ειχα αρκετο καιρο αγγελια,παροτι ηθελα να αλλαξω κατηγορια,ηθελα να παω σε περισσοτερα κυβικα,να νιωσω μαγαλυτερη ροπη οταν βγηκαμε απο το υπουργειο και την ειδα να στεκεται απεναντι μου οπως την πρωτη φορα που συναντηθηκαν τα βλεμματα μας και την ερωτευτηκα ετσι λοιπον ηταν σαν να με κοιταει με βλεμμα λυπημενο αυτη την φορα..Δεν ξερω αν το εχετε νιωσει ποτε ή ειμαι εγω πολυ υπερβολικος αλλα της ειχα δωσει μια αλλη υποσταση και οταν την ειχα αναμεσα στα ποδια μου ενιωθα πως ο κινητηρας της ειχε ψυχη..Δυσκολος λοιπον ο αποχωρισμος-αποχαιρετισμος.. Παντως επαξια εχει κερδισει μια θεση στην καρδια μου και θα παραμεινει εκει οσες μηχανες και αν περασουν απο τα χερια μου..! Ηταν μια καταθεση ψυχης που ενιωσα οτι θα ηθελα να την μοιραστω μαζι σας..Πολυ μπορει να με πειτε υπερβολικο,αλλοι παλι ρομαντικο ,μπορει και τρελο αλλα εγω ημουν ενας ερωτευμενος ανθρωπος... Ευχαριστω για τον χρονο σας και για τον χωρο στο forum και συγνωμη αν κουρασα.. και να θυμαστε παντοτε φιλαρακια μου πως........... Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ.....ΕΙΝΑΙ & ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ http:// Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες + διόρθωση χρονιάς. 32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 The first cut is the deepest. Βαλε και καμμιά φωτό, να την έχουμε εδω μέσα για πάντα ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Ωραίος αν και το "η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή" δεν ισχύει πάντα.. Τουλάχιστον όχι σε μένα,ούτε η 1η,ούτε η 2η..Η 3η ναι... :P Με το καλό η επόμενη! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Άντε βρε μας συγκίνησες! Με το καλό η καινούργια αγάπη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Να δεις πως θα τα ξεχασεις ολα αυτα π γραφεις οταν ανεβεις σε κανα 600ρι η 1000ρι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Ωραίος αν και το "η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή" δεν ισχύει πάντα.. Ισχύει! Με το καλό η επόμενη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ωραίο μήνυμα και φόρος τιμής. Ο λύκος πράγματι αν μη τι άλλο είναι ένα μηχανάκι που μπορεί να μη σε τρελάνει αλλά σου βγάζει αυτή την "τιμιότητα" που δεν μπορείς παρά να αγαπήσεις. Ειδικά αν είναι το πρώτο σου υποθέτω πως το συναίσθημα γίνεται πιο έντονο. Φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορεί να καλύψει ένα αναβάτη που ξεκινάει τη ζωή σε 2 τροχούς. Για εμένα ο λύκος ήρθε για να μείνει....ως παπί.... και θα αποκτήσει μεγάλο αδερφάκι Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2014 από τον Wolf1138 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) φιλε ξερω ειμαι ακυρος αλλα εχεις κανει λαθος στην ημερομηνια πωλησης που εχεις ως επικεφαλιδα στην πεμπτη παραγραφο. νομιζω πως ηθελες να γραψεις 21/03/2014 και οχι 2012 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2014 από τον spiros!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Χάρη με συγκίνησες ειλικρινά και σε νιώθω απόλυτα, καθώς πιστεύω ότι όταν ερθει η ώρα του αποχωρισμού και για μένα θα στεναχωρηθώ τελικά. Ήδη 2 φορές πήγα να βάλω αγγελία με την λογική της αναβάθμισης και τελικά δεν το έκανα. Μάλλον δεν είμαι έτοιμος... Άσε που έχω την απαίτηση στο μυαλό μου όταν κάποιος πάρει τον λύκο να τον προσέχει σαν εμένα. Με το καλό ότι και να πάρεις να έχεις το ίδιο ευχάριστες στιγμές! Νομίζω μόνο με την καινούργια θα φύγει η πίκρα του αποχωρισμού! Μάλλον και έγω είμαι το ίδιο ρομαντικός και ίσως οφείλεται στο ότι και για μένα είναι η πρώτη μηχανή και με καθαρά δικά μου δουλεμένα χρήματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Να δεις πως θα τα ξεχασεις ολα αυτα π γραφεις οταν ανεβεις σε κανα 600ρι η 1000ρι Μπορει,αλλα σιγουρα οταν θα ερχετε στο μυαλο θα σχηματιζεται στο προσωπο μου ενα τεραστιο χαμογελο..!! Ωραίο μήνυμα και φόρος τιμής. Ο λύκος πράγματι αν μη τι άλλο είναι ένα μηχανάκι που μπορεί να μη σε τρελάνει αλλά σου βγάζει αυτή την "τιμιότητα" που δεν μπορείς παρά να αγαπήσεις. Ειδικά αν είναι το πρώτο σου υποθέτω πως το συναίσθημα γίνεται πιο έντονο. Φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορεί να καλύψει ένα αναβάτη που ξεκινάει τη ζωή σε 2 τροχούς. Για εμένα ο λύκος ήρθε για να μείνει....ως παπί.... και θα αποκτήσει μεγάλο αδερφάκι Μακαρι να με επερνε και μενα οικονομικα..Θα το εκανα χωρις δευτερη σκεψη.. φιλε ξερω ειμαι ακυρος αλλα εχεις κανει λαθος στην ημερομηνια πωλησης που εχεις ως επικεφαλιδα στην πεμπτη παραγραφο. νομιζω πως ηθελες να γραψεις 21/03/2014 και οχι 2012 Οντως..Απο την συγκινηση με ξεφυγε B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγω εχω πουλησει τρια δυκυκλα εως τωρα και για ολα αναισθητος ...... δε στεναχ/κα καθοοοολου . τι να πω... παντως οταν καβαλησεις την επομενη ουτε καν θα τη σκεφτεσαι. ισως μονο καποια ταξιδια η καλες-ομορφες στιγμες που περασατε μαζι θα θυμασε!!!! Τι σκεφτεσαι αν επιτρεπεται να αγορασεις?? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2014 από τον ΑΝΔΡΕΑΣ-ΧΤΖ750 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Aκομη δεν εχω κατασταλαξει,το ψαχνω το θεμα πολυ παντως.. Βεβαια προεχουν πρωτα να βαλω καποια αλλα πραγματα σε ταξη στην ζωη μου και θα ερθει και αυτο σιγα-σιγα.. Οταν παρω την επομενη θα μαθευτει απο δω μεσα.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Συμφωνώ μαζί σου πολλές φόρες εγώ (δεν ξέρω για εσάς) δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε να δένεσαι τόσο πολύ με ένα πράγμα, ένα αντικείμενο, πως γίνετε να το πονάς λες και έχει ψύχη ειδικά όταν έρχεται η ώρα του αποχαιρετισμού. Φιλέ Χάρη εγώ 1 μήνα μετά από την αγορά της νέας μηχανής μου μπορώ να πω ότι ακόμα μου λείπει μερικές φόρες το ταπεινό και χαμηλών τόνων cbf. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Συγκινητικό θα έλεγα :) Κάτι τέτοια posts όπως το αρχικό διαβάζουν οι γυναίκες σε moto fora και γκρινιάζουν ότι πιο πολύ ασχολείστε με τις μηχανές παρά με εκείνες :P Εύχομαι και η επόμενη-όταν με το καλό έρθει- να σου εμπνεύσει το ίδιο έντονα συναισθήματα και να είσαι για πολύ καιρό όρθιος και ασφαλής πάνω της! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Μπράβο ρε Χάρη αισθηματία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 ΕΥΓΕ Χάρη ! :vv: :vv: :vv: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slalom 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 καπως ετσι ενιωσα και εγω οταν πουλησα το dynamic.. τουλαχιστον επεσε σε καλα χερια... Με το καλο η καινουργια!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 με το καλό η καινούρια όποτε έρθει..είναι το άτιμο το wolf όμορφο και πραγματικά δεν λέει όχι σε τίποτα.. γι'αυτό και εγώ το πήρα απόφαση..το πήρα και θα το κρατήσω μέχρι να σπάσει.. (μέχρι τότε θα έχω μαζέψει λεφτά για το mt ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geo600 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 μπράβο φίλε,είσαι μορτησ και το δείχνεισ με την εκτίμηση που δείχνεις στη παλιά σου αγάπη,δε χρειάζεται να οδηγεί κανεισ 1000άρα για να είναι κ να νιώθει μηχανόβιος,υγεία σου εύχομαι κ πάντα όρθιος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Ωραίο άρθρο φίλε Χάρη! Όντως η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή! Με το καλό εύχομαι να πάρεις TDM ανέβεις κατηγορία και να το χαρείς και το επόμενο όσο το προηγούμενο! Περιμένω από βδομάδα να σκάσεις μύτη με μαρσαρίσματα έξω από το μαγαζί!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας για την επομενη αγαπημενη..Ελπιζω να ειναι στα πολυ κοντα.. Ωραίο άρθρο φίλε Χάρη! Όντως η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή! Με το καλό εύχομαι να πάρεις TDM ανέβεις κατηγορία και να το χαρείς και το επόμενο όσο το προηγούμενο! Περιμένω από βδομάδα να σκάσεις μύτη με μαρσαρίσματα έξω από το μαγαζί!!! Αδερφουλη,θελω την TDMαρα Σ/Κ για test drive Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας για την επομενη αγαπημενη..Ελπιζω να ειναι στα πολυ κοντα.. Αδερφουλη,θελω την TDMαρα Σ/Κ για test drive Για σήμερα αν θέλεις την παίρνεις! Αύριο έχει βόλτα! Επίσης, τις καθημερινές κάθεται! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2014 από τον Φρανκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Θα επιμεληθω του θεματος τις προσεχεις ημερες,Φραντζεσκο....ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Άντε ωραίος ρε φίλε, να έρχεται και το επόμενο σιγά σιγά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Eυχαριστω σπυρακο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες