μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 ...θα μας τρελανουν στην "Πρασινη"??? τι 7-2?? ρε μαγκες,απο ποτε μετρανε παιχνιδια αυτοι??? αλλα τοσο τους "πειραξε" το "καρφωμα" απο τον Σπανουλη!!! :vv:Δεν θα ειχαν φαει το καρότο τους ακομα...μην τους παρεΚΣηγεις... :vv: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 λολ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 και τωρα ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ χαχαχαχαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 ολυμπι, ολυμπι, ολυμπιλαγε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 :vv:Δεν θα ειχαν φαει το καρότο τους ακομα...μην τους παρεΚΣηγεις... :vv: δοξα το θεο που εμεις δεν ειμαστε κομπλεξικοι να αρχισουμε να βριζουμε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 δοξα το θεο που εμεις δεν ειμαστε κομπλεξικοι να αρχισουμε να βριζουμε !!! Eιδες κανεναν να σε βριζει;'Η απλα βγαζεις κανενα κομπλεξ...αλλο παλι κι αυτο...δεν το'πιασα...απο που κι ως που οι λαγοι ειναι βρισια;.. Μια χαρα ζωντανα ειναι...ΚΑΙ πελατες... -_- Αααα ρε Σπανουλη τι πηγες κι εκανες...αουτς γμτο!!!Στο 0.5" ρε συ;...Αουτς λεμε... ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Mε βλεπεις να αγχωθηκα;... :D o way...εμεις μια ζωη ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ειμαστε φιλε,δεν ασχολουμαστε με αλλες ομαδες...άλλοι αγχωνονται και μετα τρεχουνε...να...θα το ξαναπω τωρα... ... ...και μετα τρεχουνε σαν...λαγοι... Καπου εχω και μια φωτο,αφιερωση σε ολους οσοι μπαινουν στο Τοπικ μας...ετσι για να απολαυσουνε και κατι Ποιοτικο... :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Πριν 1 μηνα ηταν ολοι μαντσεστερ στη μπαλλα. Τωρα θα ειναι ρεαλ στο μπασκετ. Ολυμπιακος εναντιον ολων... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Πριν 1 μηνα ηταν ολοι μαντσεστερ στη μπαλλα. Τωρα θα ειναι ρεαλ στο μπασκετ. Ολυμπιακος εναντιον ολων... Πες μου ότι περίμενες κάτι διαφορετικό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Εξαιρετικα αφιερωμενο στα λαγοκουνελα και στους πικραμενους ολης της γης απο τις ΠΦΥΤΣΕΣ του ΘΡΥΛΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Ρε σεις γάβροι... γελάει ο κόσμος βρε παιδιά... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Απο τι γελάει ρε Οδυσσέα;Κερδίσαμε δε κερδίσαμε;Ακυρώνεται αυτό απλά επειδή έχουμε πιο πολλές ήττες στα μεταξύ μας παιχνίδια;όχι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Όχι ρε καλά κάνετε. Αλλά σε αντίστοιχο πράγμα όταν πανηγυρίζαμε λέγατε "κερδίσατε τον μεγάλο ΟΣΦΠ" και όλοι εναντίον του οσφπ κλπ κλπ και τώρα κάνετε τα ίδια και κάποιοι ακόμα ανεβάζουν φωτογραφίες κλπ. Δηλαδή στο τέλος δεν θα μετράμε το ποιος έχει τους περισσότερους πόντους στο πρωτάθλημα αλλά ποιος είναι πιο κομπλεξικός; Τεσπα δεν πειράζει, αφήστε με εμένα να λέω. :P Μην δίνετε σημασία... :P ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ. χαχαχααχχαχαχααχχαχααχχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 ρε μλκ θες και τα λες;σου είπε κανείς να μην πανηγυρίσεις;έλεος ρε Οδυσσέα πια.Με το ζόρι να μας βγάλεις κομπλεξικους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Μα κι εσείς τους υπόλοιπους ρε φίλε. Δες τι γράφει ο Μαθος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Ρε Οδυσσέα,πέρα από τη πλάκα,και επειδή σε άλλα θέματα τα λέμε σωστά και ωραία,μπαίνεις σε ένα θέμα αντίπαλου ενδιαφέροντος απο τη δική σου ομάδα,και κάνεις υποδείξεις τι θα γράφουν τα μέλη που υποστηρίζουν τον Γαύρο και τον κάθε γαύρο; Σηκώνω τα χέρια ψηλά δεν ξέρω τι να πω πια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Eιδες κανεναν να σε βριζει;'Η απλα βγαζεις κανενα κομπλεξ...αλλο παλι κι αυτο...δεν το'πιασα...απο που κι ως που οι λαγοι ειναι βρισια;.. Μια χαρα ζωντανα ειναι...ΚΑΙ πελατες... -_- Αααα ρε Σπανουλη τι πηγες κι εκανες...αουτς γμτο!!!Στο 0.5" ρε συ;...Αουτς λεμε... ! αναφερομουν σε προηγουμενο ποστ σου στο προηγουμενο θεμα που ειπες πολλα προσωπικα κοσμιτικα επιθετα για μενα ... αλλα δεν πειραζει αφου δεν μπορεις να ξεχωρισεις τα ομαδικα απο τα προσωπικα δεν πειραζει ουτος η αλλος ειναι το τελευταιο quote που κανω και αναφερομαι σε σενα γενικα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Ρε συ δεν λέω μην γράφεις. Δηλαδή το ότι κριτικαρω το τι γράφει κάποιος αυτόματα σημαίνει μην το γράψετε; Γενικότερα σε αυτό το θέμα μόνο θα μπορούσε να γίνει αυτό που λες. Γιατί στα οπαδικα είμαστε και είσαστε κολλημένοι. Στα υπόλοιπα τι να γίνει; Κλαιν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 ...στα οπαδικα είμαστε και είσαστε κολλημένοι. Στα υπόλοιπα τι να γίνει; Κλαιν... Οχι φιλε μου κολλημενος Οπαδος και παπαριαμεντολες εγω δεν ημουν δεν ειμαι κ δεν θα ειμαι...στο υπογραφω...γιατι με ξερω...Ανεκαθεν με τα κοληματα και κομπλεξ των αλλων γελαω και κανω χάζι...Κι αμα καταλαβουνε-ουμε-εις-ω-ει κλπ...ολοι τι θεατρο σκιων ειναι το Οπαδιλικι,σε Ελλαδα και εξω,θα γελανε ολοι με αυτα που γραφουμε... Σιγα μην παρεξηγηθω για τα χρωματα κ τις φανελλες...σιγα τα ωα.Λουτσους Σουμι και Μαθους εχω μαθει να συνυπαρχουν...κι ανεβοκατεβαινει στα ερτζιανα η βελονα αναλογα με τα κεφια...:)Το υφακι κ το παραμυθι δεν πιανω των χουλιγκαν και καλα βαμμενων Οπαδων...αυτο δεν με αφορα και δεν ειμαι Οπαδος αυτου του στυλ...γι'αυτο και κραζω ανα καιρους μπας κ ξυπνησει το Θεαθηναι και πασης Ελλαδος...Και συνεχιζω να γραφω στο δικο μου Τοπικ..ουτε στο πρασινο ουτε στο μαυρο ουτε στο ροζ...στο κοκκινο...αυτο με εκφραζει εως εδω ειμαι...εδω τα λεμε.Χωρις εντασεις χωρις μαλακιες...αμα βλεπω μαλακιες ομως λεω να πω μια κουβεντα μπας κ το πιασουν,ειδικα οι μικροτεροι...αυτο κ τιποτα "οφενς"... :) αναφερομουν σε προηγουμενο ποστ σου στο προηγουμενο θεμα που ειπες πολλα προσωπικα κοσμιτικα επιθετα για μενα ... αλλα δεν πειραζει αφου δεν μπορεις να ξεχωρισεις τα ομαδικα απο τα προσωπικα δεν πειραζει ουτος η αλλος ειναι το τελευταιο quote που κανω και αναφερομαι σε σενα γενικα ! Ρε συ Λουτσε με το συμπαθειο δηλαδη..ουτε τ'Ονομα σου δεν ξερω..λες να εχω κ προσωπικα μαζι σου;Ειδα πολλακις και απροκλητα,να ποσταρεις στο τοπικ τού Ολυμπιακου, με ειρωνεια κ υφακι κ στην ειπα καπως πιο νέτα μπας κ πιασεις οτι κανουμε την πλακα μας γενικοτερα με τις Ομαδες κ δεν εχουμε τιποτα αντιπαλοτητες του θανατά ουτε μας αρεσει να βριζουμε αλληλοις......εχουμε άλλα κι αλλα να σκασουμε ή να διοχετευσουμε το μπρουτάλε μας...οχι στις κωλομαδες...δεν εχουμε "να λαβαινουμε"τιποτα απο αυτες...μοτοσυκλετιστες αλλωστε ειμαστε εδω μεσα και σε τετοιο φορουμ συζηταμε...αλλά εισαι πολυ εριστικος κ ειρωνας σε πολλα ποστ σου και ειμαι σιγουρος οτι αν κατσεις και τα δεις κι εσυ ο ιδιος με ψυχραιμια και νηφαλιο μυαλο,θα συμφωνησεις...Και σε ενα τραπεζι απο κοντα,θα συμφωνησουμε σε πολλα...δεν εχω τιποτα μαζι σου....ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΑΥΤΟ. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Εξαιρετικα αφιερωμενο στα λαγοκουνελα και στους πικραμενους ολης της γης χαχχαχαχααα άντε ρε που μου έμαθες και τα λαγοκούνελα! γι αυτό έφερες 3 από τα pet? πες μου ότι θα τους φορέσεις και εμφανίσεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Αυτό πάλι που το έχουμε ξαναματαπει πόσες φορές... Το τοπικ λέει Ολυμπιακός αλλά όλοι οι άλλοι απαγορεύεται να γράφετε οτιδήποτε κακό... Φίλε Μαθο πραγματικά δεν θα αντιπαρατεθω ξανά μαζί σου σε αυτό το τοπικ γιατί ξέρω ότι πέρα από αυτό μιλάς ωραία και χαίρομαι να διαβάζω τα εκατομμύρια ποστς σου. Εδώ, η γνώμη μου είναι ότι είσαι κολλημένος. Και αυτά που λες για τον εαυτό σου θα μπορούσε να τα πει ο καθένας για τον δικό του. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οδυσσέα το θέμα δεν είναι αν είναι ο Μάθος,εσύ εγώ κολλημένος.Το θέμα είναι πως χάνει κερδίζει ο Ολυμπιακός θα πεταχτεί ένας απο εσάς που το έχετε βρει παιδική χαρά το τόπικ να μιλήσει ειρωνικά και να πετάξει την εξυπνάδα: "Ε είσαι Γαύρος,είσαι a priori κομπλεξάρα".Δεν είναι ετσι ρε φίλε. Χάνουμε,μπαίνει ο Χ ο Ψ ο Λ και κράζει.Κερδίζουμε ξαναμπαίνει και μας λέει κομπλεξικούς.Ε τι θα γίνει δλδ,δεν θα μπορούμε να γράψουμε στο θέμα μας γιατί δεν ξέρουμε πως θα το πάρετε οι αντίπαλοι;Αυτό συζητάμε τώρα ρε συ; και τωρα ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ χαχαχαχαχαχαχα ολυμπι, ολυμπι, ολυμπιλαγε.... δοξα το θεο που εμεις δεν ειμαστε κομπλεξικοι να αρχισουμε να βριζουμε !!! θες να μου πεις τώρα ότι μετά απο αυτά τα ποστ κάποιος που είναι θερμόαιμος κομπλεξικός μαλάκας πες τον όπως θες δεν θα έχει κάθε δικαίωμα να πει ότι θα πει... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.941 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Οδυσσέα το θέμα δεν είναι αν είναι ο Μάθος,εσύ εγώ κολλημένος.Το θέμα είναι πως χάνει κερδίζει ο Ολυμπιακός θα πεταχτεί ένας απο εσάς που το έχετε βρει παιδική χαρά το τόπικ να μιλήσει ειρωνικά και να πετάξει την εξυπνάδα: "Ε είσαι Γαύρος,είσαι a priori κομπλεξάρα".Δεν είναι ετσι ρε φίλε. Χάνουμε,μπαίνει ο Χ ο Ψ ο Λ και κράζει.Κερδίζουμε ξαναμπαίνει και μας λέει κομπλεξικούς.Ε τι θα γίνει δλδ,δεν θα μπορούμε να γράψουμε στο θέμα μας γιατί δεν ξέρουμε πως θα το πάρετε οι αντίπαλοι;Αυτό συζητάμε τώρα ρε συ; θες να μου πεις τώρα ότι μετά απο αυτά τα ποστ κάποιος που είναι θερμόαιμος κομπλεξικός μαλάκας πες τον όπως θες δεν θα έχει κάθε δικαίωμα να πει ότι θα πει... Δεν εισαι δίκαιος, Μάκη. Να ξεκινησεις απο πόστ 148 του Βηχου (το 1ο μετα τον αγωνα) και κατεβαινοντας ΘΑ ΒΡΕΙΣ αμεσως ποια πόστ τα ''ΜΗ ΣΩΣΤΑ'' και ειναι αυτα που πυροδοτούν. Μονοι σας, βγαζετε τα ματια σας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εντάξει το πιάσαμε το μήνυμα.... Φαντάζομαι το ίδιο λες και στα τόπικ για τις ίδιες ομάδες όμως έτσι; Γιατί εκεί που μας κράζουν ανοιχτά δεν έχω δει να παίρνεις θέση. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2014 από τον Gen.Markus 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες