Jump to content
africanos31

33ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

Recommended Posts

Λίγες ώρες έμειναν. Το "φορτηγό" έτοιμο, το απογευματάκι φραππέα στο Δρέπανο, το βραδάκι μπυρίτσα με Active Member

Καλή μας αντάμωση

10336801_10152887194050744_8133144459435247657_n.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επιστροφή στην βάση μας, μετά από λίγο κυνηγητό με την βροχή..................

Ένα πενταήμερο γεμάτο συναντήσεις με φίλους, όχι μόνο από όλα τα σημεία της Ελλάδας, αλλά και με ευχάριστες εκπλήξεις και από την Σλοβενία. Zofia και Vili Curavic, Σάκη, Σταύρε Ζ., Θανάση, Κατερίνα Μ., Γιάννη Δ., Τζερόνυμο, Στέλιο Α., Βαγγέλη Δ, Γιάννη Παπ., Σωτήρη, Γιώργη & Γιώργαινα, Μαρία Α. & Γιάννη Σ., Δημήτρη Κ. & Κωνσταντίνα, Δημήτρη Τ., Γιάννη Πετ, Θωμά και όσους ξεχνάω αυτή την στιγμή, ήταν όμορφα που σας είδα, κάποιους ακόμα και μετά από πέντε χρόνια........ Για αυτό και μόνο, το ότι είναι μια ευκαιρία να δείς σε ένα τριήμερο φίλους από όλη την Ελλάδα, η Πανελλήνια πρέπει να συνεχίζεται, να βελτιώνεται και να δυναμώνει.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ

10354596_10152899686375744_7700853408723233955_n.jpg?oh=2e640e36a7d9409dd53980efa828aa67&oe=540F4459

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...... ένας-ένας μου έρχονται.

Νικόλας Λ. - Χάρηκα αν και είπαμε μόνο πέντε κουβέντες, σόρυ ρε φίλε, έφαγα πολύ Χοσέ-Κουέρβο στην γραμματεία όλο το τετραήμερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπιστροφη και για μενα περασα ενα ομορφο 4ημερο πολλα χιλιομετρα πηγαμε και Κερκυρα πολλοι φιλοι απο περυσι και ....ο Παναγιωτης με το afrika χαρηκα πολυ που σε ειδα εστω για το λιγο που εκατσες μαζι μας

ραντεβου του χρονου να εχουμε υγεια να ανταμωσουμε παλι !!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμουν και εγω εκει!!! με τον πατερα μου και το αγαπημενο μας και πιστο transalp 600.Ηταν πρωτη μου φορα που πηγα, αυτο που μου αρεσε ηταν οτι κυκλοφορουσαν πολλες μηχανες ηταν καπως εντυπωσιακο...αλλα αυτο που δν μου αρεσε ηταν πολλοι που εκαναν μαγκιες σουζες(ελπιζω να μην ειχαμε κανενα ατυχημα) βγαλμενες πινακιδες(που δεν καταλαβαινω το λογο και θα ηθελα καποιος να μου το εξηγησει) αυτα...απλως δεν νομιζω να ξαναπαω σε κατι τετοιο γαιτι το περιμενα καπως διαφορετικα και ξενερωσα..τωρα σε καμια συναντηση με on\off μαλλον θα πηγαινα γιατι οπως ειδα και οπως πιστευω οι περισσοτεροι με on/off ηταν πιο σοβαροι

Παναγωτης Κ. νομιζω ειδα την μηχανη σου δεν πρεπει να υπηρχε αλλη πρασινη africa η τουλαχιστον εγω δεν ειδα

Τροποποιήθηκε από τον honda1989

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε.........όλο μηχανές,και ευγένειες σηκώνετε..........καμιά καλή στιγμή ???? :grin:

kdlwev.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπειδη λοιπον ( honda 1989 ) ειδες τα καλα κρατησε τα , τις πολλες μοτο, 2.000 - 3.000 περιπου , τα παρεακια , τις εκδρομες , τα σοου στο ( κλειστο ) χωρο του καμπινγ, 4 μερες γεματες ολα αυτα φτανουν και περισευουν να σου μεινουν μια καλη αναμνηση η 33η πανελληνια !

Εγω φιλε μου καλως η κακως εμεινα σε ξενοδοχειο , ακολουθουσα πιστα το προγραμα της ΜΟΤΟΕ περασα υπεροχα και χωρις να βλεπω κοντρες , σουζες και αλλα που λες. Ειδα ομως ενα ομορφο χωριο μεσα στα πλατανια , πηγα Συβοτα , Παργα , και μεσω τις Μοτοε με μισα ναυλα λογω εκπτωσεις περασα μια μερα στην Κερκυρα ολα αυτα κανω στην Πανελληνια απο το 2004 που παω καθε χρονο με την παρεα μου φιλικα Σπυρος !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως εμεις πηγαμε μονοι μας..απλως επειδη εμεις ημασταν εξω απο το καμπινκ τα ειδα αυτα και περναγαν απο διπλα μας...

την Κυριακη πηγαμε και εμεις συβοτα παργα και αυτο που μου αρεσε ηταν οτι εβλεπα αρκετα convoy με μηχανες (και οτι οι μηχανοβιοι χαιρετανε ο ενας τον αλλον μια και δεν το ηξερα επειδη ειμαι μολις 19 ετων και πηγα πρωτη φορα σε κατι τετοιο) και αλλα τετοια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

aπo τις βολτες που καναμε.....

Τροποποιήθηκε από τον africanos31

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...... ένας-ένας μου έρχονται.

Νικόλας Λ. - Χάρηκα αν και είπαμε μόνο πέντε κουβέντες, σόρυ ρε φίλε, έφαγα πολύ Χοσέ-Κουέρβο στην γραμματεία όλο το τετραήμερο

Δεν έχεις να λυπασε για τίποτα.. . σε είδα που έκοβες εισιτήρια και κατάλαβα.. απλά δεν είχα κι εγώ το χρόνο που θα ήθελα και χαθηκαμε.. σύντομα θα τα ξαναπούμε από κοντά. Αν κανονίσω τίποτα με Μοτοθεσις ή βόρεια βόλτα με αφρικα θα στείλω μηνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο καιρο μπηκα πάλι.Ημουν κι εγω εκει αλλα με αλλο μοτοσακο.................... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα