Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Είμαι μέλος σε αυτό το forum και αποφάσισα να κάνω το θέμα εδώ. Γνωρίζω ότι υπάρχουν φορούμ συγκεκριμένα για αυτό που κάνω αλλά δεν θέλω να πάω εκεί, προτιμώ εδώ. ^_^ Δεν πιστεύω κάτι, ούτε περιμένω κάτι από πμ. , αυτό που θέλω να δω, να δοκιμάσω. Πιστεύω όμως πως όλα είναι πιθανά και για μένα προσωπικά δεν γυρίζουν όλα από το χρήμα και ότι πρέπει να είναι κάποιος αυτοπροσώπως απέναντί μου για να τον βοηθήσω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον Ηρώ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Είμαι μέλος σε αυτό το forum και αποφάσισα να κάνω το θέμα εδώ. Γνωρίζω ότι υπάρχουν φορούμ συγκεκριμένα για αυτό που κάνω αλλά δεν θέλω να πάω εκεί, προτιμώ εδώ. ^_^ Δεν πιστεύω κάτι, ούτε περιμένω κάτι από πμ. , αυτό που θέλω να δω, να δοκιμάσω. Πιστεύω όμως πως όλα είναι πιθανά και για μένα προσωπικά δεν γυρίζουν όλα από το χρήμα και ότι πρέπει να είναι κάποιος αυτοπροσώπως απέναντί μου για να τον βοηθήσω. ο ρωσικος τοπος στο αβαταρ προδηλωνει κατι? (ενταξει κοβω τις αερολογιες...Καλα κανεις και δηλωνεις εθελοντικη προσφορα για μπλα-μπλα..Αυτος δεν ειναι και ο απωτερος σκοπος ενος φορουμ?Απο την αλλη...ξεκίνα απο το Μανωλη και βλεπουμε ποσους ακομη μπορεις να αντεξεις... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Σε πρώτη φάση δεν υπάρχει λόγος να έχεις απολογητικό ύφος και θα προτιμούσα μάλιστα να μην το έχεις γιατί αυτόματα στα μάτια του αναγνώστει κάνει εσένα το "θλιμμένο γατάκι" και εμένα τον δρακουμελ! Οπότε αν δεν σε πειράζει θα προτιμούσα η παρούσα συζήτηση να έχει ένα φιλικό ύφος και διάθεση. Επίσης μπορείς να δεις την παρούσα συζήτηση σαν μέρος όλου αυτού που δηλώνεις πως σε ενδιαφέρει... ! σωστά? απλά μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην έρχεται σε συμβατικό κουτάκι... Φράσεις όπως "προσωπικά δεν γυρίζουν όλα γύρω απο το χρήμα" και "προτίμησα να το κάνω εδώ" με κάνουν να φαίνομαι κάπως κακός ενώ δεν είπα κάτι τέτοιο με κακία. Ο "επαγγελματισμός" πέρα απο την χρηματική αμοιβή προυποθέτει και την αφιέρωση χρόνου απο μεριάς του ατόμου. Οπότε όπως είπα, αν πχ λάβεις (είμαι σίγουρος πως έχεις ήδη λάβει) 50 μηνύματα, έχεις χρόνο να ασχοληθείς με όλους? ή μάλλον η προσπάθεια αυτή θα πνιγεί απο τον ίδιο το μέσο το οποίο επέλεξες? Θεωρώ λοιπόν πως εφόσον δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο, ειναι πολύ πιθανό τα άτομα που θα σου πουν "γεια" να λάβουν κάτι λιγότερο απο αυτό που θα ήθελες εσύ αλλά και αυτά, να συμβεί. Προσωπικά με ενθουσιάζει περισσότερο ο τρόπος σκέψης κάποιου παρά η δεξιότητα του. Παρέα με τον ενθουσιασμό αυτό λοιπόν, πηγαίνει και η διάθεση για μπλα μπλα για να τον ανακαλύψω. Χωρίς να θέλω να φανώ λοιπόν κακούλης, η παράξενος κλπ, μπορείς αν θες να δεις την παρούσα συζήτηση σαν μια ευκαιρία να παρουσιάσεις τον τρόπο σκέψης σου δημόσια χωρίς να εμπλακείς σε κάτι ποιο ιδιαίτερο το οποίο θα έχει αμφίβολα αποτελέσματα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Μπράβο Ηρώ. Πόνος μοιρασμένος , είναι μισός πόνος.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Στα μηνύματα δίνουμε εμείς τι τόνο θα έχουν, αν ο άλλος απολογείται ή απλά απαντάει με το δικό του στυλ σε μια ερώτηση που του τέθηκε. Καταλαβαίνω ότι ίσως να είναι πολλά τα μηνύματα αλλά μου αρέσει πολύ με αυτό που ασχολούμαι δεν το βλέπω σαν αγγαρεία. Όλα στην ζωή μας είναι μια εμπειρία και έτσι το βλέπω και εγώ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Στα μηνύματα δίνουμε εμείς τι τόνο θα έχουν, αν ο άλλος απολογείται ή απλά απαντάει με το δικό του στυλ σε μια ερώτηση που του τέθηκε. Καταλαβαίνω ότι ίσως να είναι πολλά τα μηνύματα αλλά μου αρέσει πολύ με αυτό που ασχολούμαι δεν το βλέπω σαν αγγαρεία. Όλα στην ζωή μας είναι μια εμπειρία και έτσι το βλέπω και εγώ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 καλη επιτυχια εδω μεσα στην εξασκηση αυτου που αγαπας-σπουδαζεις και θελεις να το ασκησεις με εναν πρωτοποριακο τροπο! ειμαστε καφροι, τον νουσου! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Αυτό που είπα πριν για την εξασφάλιση είναι ακριβώς αυτό που είπες κι εσύ, οτι δε φοβόμαστε μήπως μας κρίνει ο άγνωστος, αλλά μήπως δε μείνει και τόσο μεταξύ μας. Και να σου πω και κάτι άλλο που σκέφτηκα, δεν ξέρω βέβαια αν σε απασχολεί κάτι τέτοιο σοβαρά. Σου στέλνω εγώ ας πούμε και τα λέμε κλπ και σου ανοίγομαι και με συμβουλεύεις και ξαλαφρώνω. Και μια φορά, βρισκόμαστε σε μια συνάντηση του myBike. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως εκεί τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Όταν κάποιος μιλάει σε έναν ψυχολόγο, μιλάει σε έναν άγνωστο και του λέει πράγματα που δε θα μπορεί να πει στους γνωστούς του. Οι σχέσεις όμως με τον ψυχολόγο, μένουν εκεί λίγο-πολύ. Θέλω να πω, πέρα από nicknames σε τέτοια φόρουμ είμαστε και άνθρωποι. Βάλε λοιπόν τον εαυτό σου στη θέση ανθρώπων που εκθέτουν τον βαθύτερο εαυτό τους σε ένα nickname και φτάνουν να συναντούν τον άνθρωπο πίσω από αυτό. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Καλή Αρχή και Καλή Τύχη...!!! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Έναν άγνωστο με κάποια συγκεκριμένη "ιδιότητα" όμως που εμπνέει μια άλφα παραπάνω εμπιστοσύνη (καμιά μομφή προς την Ηρώ, βέβαια). Άλλοι το λένε ψυχολόγο, άλλοι παπά, άλλοι level five laser lotus. Έναν εντελώς άγνωστο (πέραν του μπάρμαν σε χολυγουντιανή ταινία ) δύσκολο να τον εμπιστευτείς αρκετά ώστε να μοιραστείς μυστικά και προβλήματα που δεν θα'λεγες ούτε στον καλύτερό σου φίλο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) πως φαινεται οτι καποιοι δεν εχετε παει σε ψυχολογο και δεν παει ο νους σας καν τι δουλεια κανουν. δεν ειναι τρελογιατροι και δεν πανε οι τρελοι και δεν εχει να κανει με το ατομο(ψυχ/γο) η δικιαμου στην τελικη ειναι και φιλαρακι και ερχεται σαν πελατης σε μενα κλπ, αλλο ο επαγκελματισμος και αλλο οι διαπροσωπικες σχεσεις! εδω γινεται μια προσπαθεια ενος ανερχομενου επαγκελματια και μπραβο για το θαρρος της να αντιμετοπισει τοση ειρωνια και απεχθεια! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον AdamLTR 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αυτό που είπα πριν για την εξασφάλιση είναι ακριβώς αυτό που είπες κι εσύ, οτι δε φοβόμαστε μήπως μας κρίνει ο άγνωστος, αλλά μήπως δε μείνει και τόσο μεταξύ μας. Και να σου πω και κάτι άλλο που σκέφτηκα, δεν ξέρω βέβαια αν σε απασχολεί κάτι τέτοιο σοβαρά. Σου στέλνω εγώ ας πούμε και τα λέμε κλπ και σου ανοίγομαι και με συμβουλεύεις και ξαλαφρώνω. Και μια φορά, βρισκόμαστε σε μια συνάντηση του myBike. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως εκεί τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Όταν κάποιος μιλάει σε έναν ψυχολόγο, μιλάει σε έναν άγνωστο και του λέει πράγματα που δε θα μπορεί να πει στους γνωστούς του. Οι σχέσεις όμως με τον ψυχολόγο, μένουν εκεί λίγο-πολύ. Θέλω να πω, πέρα από nicknames σε τέτοια φόρουμ είμαστε και άνθρωποι. Βάλε λοιπόν τον εαυτό σου στη θέση ανθρώπων που εκθέτουν τον βαθύτερο εαυτό τους σε ένα nickname και φτάνουν να συναντούν τον άνθρωπο πίσω από αυτό. Για μένα δεν αλλάζει κάτι, θέλεις να πεις ότι μέσα από ένα ψεύτικό προφιλ θα μου λες όλη την αλήθεια ενώ μέσα από τον τον αληθινό σου εαυτό θα προβάλλεις κάτι ψεύτικό; Εγώ ότι είμαι εδώ και ότι λεω θα τα λέω και απο κοντά. Όσο για τα προβλήματα που έχουμε, δόξα το θεό έχω περάσει και εγώ πολλά, αυτό που μας ωθεί στην μυστηκοπάθια και μην το μάθει ο ένας ή ο άλλος (όσο αφορά από κοντά) είναι επειδή φοβόμαστε να μην μας κρίνουν. Τελικά θα μπορέσουμε να ζήσουμε πραγματικά ελεύθερα; Και τι είναι η ελευθερία; Μου ανοίγεσαι σήμερα σαν A-nik-i και αύριο (ας υποθέσουμε) σε γνωρίζω και από κοντά, εγώ προσωπικά θα χαρώ θα σε κεράσω καφεδάκι, άντε και καμιά αγκαλίτσα για το καλός όρισμα. Για μένα θα είσαι αυτό που είσαι, ούτε όπως θα ήθελα εγώ να είσαι , ούτε όπως θα ήθελαν να είσαι , ούτε όπως θα ήθελες να είσαι, θα σε δω έτσι όπως είσαι! Ότι και να έχουμε, ότι και όνειρα, φαντασιώσεις ή επιθυμίες έχουμε δεν είναι ντροπή ούτε κακό είναι αυτό που χρειαζόμαστε και έτσι πρέπει να είναι. NORMANN μην μιλάς πολύ θα πάθεις τίποτα =Ρ AdamLTR Να σου πω την αλήθεια, έχω πωρωθεί τόσο πολύ με αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται, που δεν πρόσεξα την ειρωνεία από άλλα παιδιά. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον Ηρώ 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Με αφορμή την τελευταία πρόταση του AdamLTR θα πω οτι επειδή έχω περάσει σαν ασθενής απο τα λημέρια της επιστήμης, και του γενικότερου αυτής χώρου, έχω πολύ άσχημες αλλά και άκρως επικίνδυνες ιστορίες να πω και έχοντας γνώση του οτι ο φόβος εξαπλώνεται σαν επιδημία, κρατιέμαι αφάνταστα να μην μοιραστώ τις ιστορίες μου εδώ γιατί μάλλον θα μουτζουρώσω το παρόν θέμα χωρίς εμφανή λόγο. Πέρα πάντως απο όλα αυτά είμαι της άποψης οτι ορισμένοι έχουν/έχουμε πραγματική ανάγκη απο βοήθεια και άλλοι που απλά νιώθουν καλύτερα με το να πουν κάπου τον πόνο τους. Η δευτερη κατηγορία είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι για τους μεν και τους δε, ενώ η πρώτη είναι ένα κουτάκι το οποίο δεν θα έπρεπε να το δώσουμε σε κανέναν σαν παιχνίδι στα χέρια του ΠΡΙΝ..... γνωρίσουμε το ποιος είναι αυτός και μετά να κινηθούμε όπως κρίνουμε εμείς... Αυτός είναι και ο λόγος των ερωτήσεων αλλά και του ύφους μου Ηρώ... Δεν είμαι ούτε χέστης, ούτε έχω τίποτα να κρύψω αλλά ούτε κάνω σενάρια συνωμοσίας με το καπελάκι μου απο αλουμινόχαρτο... απλά τυχαίνει να έχω γνωρίσει την άσχημη πλευρά κάποιου τέτοιου επιχειρήματος, και μάλιστα περισσότερες απο μια φορές. Και για αν λέμε τα σύκα σύκα, η εμπιστοσύνη (πόσο μάλλον για ένα τέτοιο "ανοιγμα") είναι κάτι που κερδίζεται. Προσωπικά καθώς γενικά είμαι πολύ ανοιχτός με τους ανθρώπους (κάτι πάνω στο οποίο έχω πειραματιστεί μάλιστα), δεν θα είχα ποτέ πρόβλημα με κανέναν σας, αρκεί να είμαστε face to face. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 πως φεναιτε οτι καποιοι δεν εχεται παει σε ψυχολογο και δεν παει ο νους σας καν τι δουλεια κανουν. [..] εδω γινεται μια προσπαθεια ενος ανερχομενου επαγκελματια και μπραβο για το θαρρος της να αντιμετοπισει τοση ειρωνια και απεχθεια! Ζητώ συγγνώμη απο την Ηρώ αν εξέλαβε ποστ σαν το δικό μου σαν ειρωνεία ή απέχθεια. Εγώ θα τα χαρακτήριζα απλώς περιέργεια και προβληματισμό, διότι όντως κάποιοι από εμάς δε γνωρίζουμε. Ή ίσως μόνο εγώ να μη γνωρίζω. Για να το κλείσω.... [.....] .........σου εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό που πας να κάνεις και ελπίζω ειλικρινά να βγει κάτι από αυτό και για σένα και γι'αυτούς που θα επικοινωνήσουν μαζί σου. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Ζητώ συγγνώμη απο την Ηρώ αν εξέλαβε ποστ σαν το δικό μου σαν ειρωνεία ή απέχθεια. Εγώ θα τα χαρακτήριζα απλώς περιέργεια και προβληματισμό, διότι όντως κάποιοι από εμάς δε γνωρίζουμε. Ή ίσως μόνο εγώ να μη γνωρίζω. Για να το κλείσω.... .........σου εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό που πας να κάνεις και ελπίζω ειλικρινά να βγει κάτι από αυτό και για σένα και γι'αυτούς που θα επικοινωνήσουν μαζί σου. ολα καλα, δεν απευθινθηκα σε εσενα προσωπικα, γενικοτερα το ειπα!(αλλο ενα παραδειγμα που ο γραπτος λογος παρεξηγειται)συγνωμη αν σε προσβαλα! Για μένα δεν αλλάζει κάτι, θέλεις να πεις ότι μέσα από ένα ψεύτικό προφιλ θα μου λες όλη την αλήθεια ενώ μέσα από τον τον αληθινό σου εαυτό θα προβάλλεις κάτι ψεύτικό; Εγώ ότι είμαι εδώ και ότι λεω θα τα λέω και απο κοντά. Όσο για τα προβλήματα που έχουμε, δόξα το θεό έχω περάσει και εγώ πολλά, αυτό που μας ωθεί στην μυστηκοπάθια και μην το μάθει ο ένας ή ο άλλος (όσο αφορά από κοντά) είναι επειδή φοβόμαστε να μην μας κρίνουν. Τελικά θα μπορέσουμε να ζήσουμε πραγματικά ελεύθερα; Και τι είναι η ελευθερία; Μου ανοίγεσαι σήμερα σαν A-nik-i και αύριο (ας υποθέσουμε) σε γνωρίζω και από κοντά, εγώ προσωπικά θα χαρώ θα σε κεράσω καφεδάκι, άντε και καμιά αγκαλίτσα για το καλός όρισμα. Για μένα θα είσαι αυτό που είσαι, ούτε όπως θα ήθελα εγώ να είσαι , ούτε όπως θα ήθελαν να είσαι , ούτε όπως θα ήθελες να είσαι, θα σε δω έτσι όπως είσαι! Ότι και να έχουμε, ότι και όνειρα, φαντασιώσεις ή επιθυμίες έχουμε δεν είναι ντροπή ούτε κακό είναι αυτό που χρειαζόμαστε και έτσι πρέπει να είναι. NORMANN μην μιλάς πολύ θα πάθεις τίποτα =Ρ AdamLTR Να σου πω την αλήθεια, έχω πωρωθεί τόσο πολύ με αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται, που δεν πρόσεξα την ειρωνεία από άλλα παιδιά. Μ' αρεσεις! Δυνατα και τσαμπουκαλιδικα!(ως προς το πως κυνηγας αυτο που γουσταρεις)(για να προλαβω καποιους) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Όσο για τα προβλήματα που έχουμε, δόξα το θεό έχω περάσει και εγώ πολλά, αυτό που μας ωθεί στην μυστηκοπάθια και μην το μάθει ο ένας ή ο άλλος (όσο αφορά από κοντά) είναι επειδή φοβόμαστε να μην μας κρίνουν. Τελικά θα μπορέσουμε να ζήσουμε πραγματικά ελεύθερα; Και τι είναι η ελευθερία; Την ελευθερία που περιγράφεις δεν θα την γνωρίσει ποτέ κανείς γιατί θα είμαστε πάντα δέσμιοι. Των ορμών, των επιθυμιών, των προκαταλήψεων, των φόβων, και όλων των άλλων εννοιών που έτσι και αλλιώς ορίζουν το άτομο σαν προσωπικότητα. Πιστεύω πως μπορώ να σου δείξω όλα τα καράβια να βυθίζονται υπο τις ανάλογες συνθήκες φουσκοθαλασσιάς! Αυτό που δεν θα βυθιζόταν ποτέ, το λένε υποβρυχιο! και με αυτόν τον τρόπο επιβιώνει ο πολιτισμός αλλά και το άτομο μέσα σε αυτόν. Δεν είναι απαραίτητα ο δικός μου τρόπος πλεύσης αλλά είναι σίγουρα αυτός που επιλέγει η πλειοψηφία καθότι δεν έχουμε βυθιστεί ακόμα σαν είδος. Το να ζητάς να πας κόντρα σε αυτό όμως εμπεριέχει ρίσκο και μάλιστα οι πιθανότητες για ναυάγιο είναι περισσότερες απο οσες για να πιάσεις στεριά. (και τώρα φυσικά θα αρχίσουν απο διάφορους οι εκφράσεις τύπου "yolo" κλπ...) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 ολα καλα, δεν απευθινθηκα σε εσενα προσωπικα, γενικοτερα το ειπα!(αλλο ενα παραδειγμα που ο γραπτος λογος παρεξηγειται)συγνωμη αν σε προσβαλα! Όχι μαν, δεν είναι καθόλου θέμα προσβολής! (παρεξηγείται όντως ο γραπτός λόγος!). Απλώς δε θα ήθελα να φαίνεται οτι τη χώνω σε κάποιον αμέσως με το που κάνει μια προσπάθεια και κατάλαβα οτι ίσως φαίνεται έτσι, ενώ ρώτησα από ενδιαφέρον κι όχι με αρνητική διάθεση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Όχι μαν, δεν είναι καθόλου θέμα προσβολής! (παρεξηγείται όντως ο γραπτός λόγος!). Απλώς δε θα ήθελα να φαίνεται οτι τη χώνω σε κάποιον αμέσως με το που κάνει μια προσπάθεια και κατάλαβα οτι ίσως φαίνεται έτσι, ενώ ρώτησα από ενδιαφέρον κι όχι με αρνητική διάθεση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) seatcowl Επειδή ακριβώς έχω περάσει στην ζωή μου από μικρής ηλικίας πράγματα και τέρατα, για αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφάσισα να ασχολειθώ με αυτό το επάγγελμα. Όχι για να με βοηθήσω να ξεπεράσω αυτά που δεν ξεπερνιούνται, αλλά επειδή γνωρίζω πάρα πολύ καλά τους γιατρούς το που εστιάζουν και το τι επιδιώκουν! Ασχολούμαι με κάποιον με την ψυχή του και όχι με αυτό που είναι το "σωματικά" μαύροι κύκλοι από τα μάτια πάρε χάπια, η ψυχή και ο εαυτός είναι τα μόνα πράγματα που αξίζουν στον άνθρωπο όπως και να είναι. Γνωρίζεις τον εαυτό σου και τον εξελίσσεις δεν είμαι ο γιατρός και ο ασθενής είμαι βοηθητικό σκαλοπάτι για κάποιον για να συνεχίσει εκεί που κόλλησε, έτσι με βλέπω. Δεν θα με αποκαλέσω γιατρό αυτή η λέξη έχει "βιαστεί" και έχει γίνει τέρας με τα χρόνια που περνάνε. Δεν ασχολούμαι με γνωστά "σημάδια" για να πω ότι έχω να πω και άντε γεια, προσπαθώ να δώσω σημασία ακόμα στον τόνο της φωνής, ή τον τρόπο που εκφράζεται. Όσο τον αν ναυαγήσω, θα ναυαγήσω προσπαθώντας για κάτι (ναι είναι επιπόλαιο και ανώριμο αυτό που λέω, ούτε και επαγγελματικό, είναι όμως αληθινό). Αυτοί που πολέμησαν για κάτι, είναι ακόμα μαζί μας (στην καρδιά, στο μυαλό, είτε ήταν ο φίλος μας, συγγενείς, είτε κάποιος ήρωας που τον ξέρουν όλοι πλέον) και ας μην είναι κοντά μας, μπορεί κάποτε να πεθάνω και ο κόσμος να μην με ξέρει. Θα με ξέρει εσύ, θα με ξέρει αυτός που με διάβασε κάποτε ακόμα και αυτός που θα με χλευάζει θα με θυμάται, και ναι αυτό που αρκεί. Πολέμησα για κάτι, ηττήθηκα αλλά παρόλο αυτά κάποιος θα με θυμάμαι, μπορεί και να μην με θυμάται να με ξεχάσει. Για κάποιους όμως θα μείνω. Υπήρχα. (πω πω, το έκανα λίγο μελοδραματικό αλλά δεν πειράζει αυτό μου βγήκε, αγανάκτησα) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον Ηρώ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Ηρώ, χωρίς παρεξήγηση, αλλά σε βλέπω και βγάζεις ένα vibe υπεράσπισης της προσπάθειάς σου, και ενώ εν μέρει είναι λογικό, φαίνεσαι κάπως "στην άμυνα" και πραγματικά δεν χρειάζεται. Κι εγώ σχολίασα (και πρώτος μάλιστα) οπότε δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω, αλλά όντως τείνω πλέον να πιστεύω πως θα'ναι καλύτερα να λήξει το όλο "debate" εδώ και όποιος θέλει θα σου στείλει και θα ζητήσει την βοήθειά σου. Καλή τύχη/επιτυχία στο εγχείρημα και μακάρι να βοηθηθεί κάποιος που έχει ανάγκη. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 seatcowl Επειδή ακριβώς έχω περάσει στην ζωή μου από μικρής ηλικίας πράγματα και τέρατα, για αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφάσισα να ασχολειθώ με αυτό το επάγγελμα. Όχι για να με βοηθήσω να ξεπεράσω αυτά που δεν ξεπερνιούνται, αλλά επειδή γνωρίζω πάρα πολύ καλά τους γιατρούς το που εστιάζουν και το τι επιδιώκουν! Ασχολούμαι με κάποιον με την ψυχή του και όχι με αυτό που είναι το "σωματικά" μαύροι κύκλοι από τα μάτια πάρε χάπια, η ψυχή και ο εαυτός είναι τα μόνα πράγματα που αξίζουν στον άνθρωπο όπως και να είναι. Γνωρίζεις τον εαυτό σου και τον εξελίσσεις δεν είμαι ο γιατρός και ο ασθενής είμαι βοηθητικό σκαλοπάτι για κάποιον για να συνεχίσει εκεί που κόλλησε, έτσι με βλέπω. Δεν θα με αποκαλέσω γιατρό αυτή η λέξη έχει "βιαστεί" και έχει γίνει τέρας με τα χρόνια που περνάνε. Δεν ασχολούμαι με γνωστά "σημάδια" για να πω ότι έχω να πω και άντε γεια, προσπαθώ να δώσω σημασία ακόμα στον τόνο της φωνής, ή τον τρόπο που εκφράζεται. Όσο τον αν ναυαγήσω, θα ναυαγήσω προσπαθώντας για κάτι (ναι είναι επιπόλαιο και ανώριμο αυτό που λέω, ούτε και επαγγελματικό, είναι όμως αληθινό). Αυτοί που πολέμησαν για κάτι, είναι ακόμα μαζί μας (στην καρδιά, στο μυαλό, είτε ήταν ο φίλος μας, συγγενείς, είτε κάποιος ήρωας που τον ξέρουν όλοι πλέον) και ας μην είναι κοντά μας, μπορεί κάποτε να πεθάνω και ο κόσμος να μην με ξέρει. Θα με ξέρει εσύ, θα με ξέρει αυτός που με διάβασε κάποτε ακόμα και αυτός που θα με χλευάζει θα με θυμάται, και ναι αυτό που αρκεί. Πολέμησα για κάτι, ηττήθηκα αλλά παρόλο αυτά κάποιος θα με θυμάμαι, μπορεί και να μην με θυμάται να με ξεχάσει. Για κάποιους όμως θα μείνω. Υπήρχα. (πω πω, το έκανα λίγο μελοδραματικό αλλά δεν πειράζει αυτό μου βγήκε, αγανάκτησα) Ηρω ,κανε οτι θες και λεγε οτι θεωρειες θες ,αλλα οχι εις βαρος ειδικων με την πιθανοτητα τα γραφομενα σου να ''κλονισουν ''την σχεση εμπιστοσυνης μεταξυ ιατρου/θεραπευομενου σε καποιον αναγνωστη που βρισκεται ενδεχομενως , κατω απο ιατρικη παρακολουθηση.Το να παρουσιαζεσαι σαν θεραπευτρια και να μεμφεσαι ταυτοχρονα την παραπανω σχεση ,ισχυριζομενη προσωπικες σου εμπειριες ,σε κανουν εμπαθη και υποπτη.Ασε τους γιατρους να κανουν την δουλεια τους και κανε τα δικα σου χωρις να καταπιανεσαι μαζι τους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Έχεις δίκιο αναφέρθηκα γενικά οπότε είναι σαν να τους παίρνει η μπάλα όλους. Δεν συμφωνώ με τους γιατρούς όποιος και να είναι ο τομέας τους αν δεν ασχολειθούν με τον ασθενή τους. Θα σου άρεσε εσένα να πας κάπου και να σου γράψουν ένα κάρο χάπια; ή να σου βγάλουν διάγνωση από "γνωστά" συμπτώματα; Εμένα δεν μου αρέσει! Αυτό εννοώ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Πλεον σαφης δεν μπορω να γινω. Προβαλεις τα προσωπικα σου συμπερασματα σαν αξιωμα με κινδυνο να προιδεασεις και να αποτρεψεις καποιον θεραπευομενο η καποιον που να εχει αναγκη θεραπειας.Και επικινδυνο και χαρακτηριστικο οτι δεν εχεις καμμια επαφη με το αντικειμενο της ψυχολογιας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Μα πιο ευκολα μπορεις να πεις κατι σε καποιον αγνωστο, με γραπτο λογο παρα σε εναν γνωστο η ακομα και φιλο.... ο αγνωστος δεν ειναι στη ζωη σου δεν ειναι στον κυκλο σου.... και να τα πει και σε κανεναν αλλον δεν σε νοιαζει.... εκτος και αν εισαι ο κουφοντινας και πεις που κρυβεσαι... και εγω επειδή ειμαι ατομο που ακουω τους αλλους και δεν κρινω μου εχει τυχει πολλες φορες να μου ανοιγονται άγνωστοι.. δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει ετσι στην ψυχρα... αλλα ειναι αυτο το αγνωστο απρόσωπο και αντικειμενικο μαλλον που το κανει πιο ευκολο! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Δεν είναι μόνο οι γιατροί ύποπτοι. Μιλάμε για τον ψυχικό κόσμο ενός ανθρώπου, και για βοήθεια στο υπέρτατο αγαθό... το μυαλό του. Τα πράγματα είναι σχετικά σοβαρά. Το να ήταν επαγγελματίας η Ηρώ νομίζω θα ήταν πιο ακίνδυνο. Η επίσκεψη σε επαγγελματία εμπεριέχει διαφάνεια στα πάντα, ακόμα και αν γίνουν λάθος επιλογές παραμένεις σαν ενήλικος, υπεύθυνος για τις επιλογές σου. Νομίζω περισσότερο επικίνδυνοι είναι αυτοί που επιλέγουν άλλες οδούς. That said θα σου στείλω ένα μηνυμα Ηρώ κάποια στιγμή όχι για να με "βοηθήσεις" (είμαι υπεράνω βοήθειας! :P με έχει πετάξει με τις κλωτσιές επαγγελματίας ψυχοθεραπευτής/ψυχιατρος απο το γραφείο του) αλλά για να δω τι έχεις να πεις περι παντός και περί του θέματος που άνοιξες. Αν δεν θες, no problem... Μα πιο ευκολα μπορεις να πεις κατι σε καποιον αγνωστο, με γραπτο λογο παρα σε εναν γνωστο η ακομα και φιλο.... ο αγνωστος δεν ειναι στη ζωη σου δεν ειναι στον κυκλο σου.... και να τα πει και σε κανεναν αλλον δεν σε νοιαζει.... εκτος και αν εισαι ο κουφοντινας και πεις που κρυβεσαι... και εγω επειδή ειμαι ατομο που ακουω τους αλλους και δεν κρινω μου εχει τυχει πολλες φορες να μου ανοιγονται άγνωστοι.. δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει ετσι στην ψυχρα... αλλα ειναι αυτο το αγνωστο απρόσωπο και αντικειμενικο μαλλον που το κανει πιο ευκολο! Παιδιά λέτε και ξαναλέτε "πιο ευκολο ειναι να τα πεις σε καποιον άγνωστο" και με κάνει να σκέφτομαι οτι αναφέρεστε σε κάτι πολύ επιφανειακό. Δυστυχώς το αντικείμενο που εξετάζουμε κάθε άλλο παρα επιφανειακό είναι! Δεν μπορώ να διανοηθώ πως όλοι όσοι έχουν πει "τα λες πιο ευκολα σε αγνωστο" έχουν στο μυαλό τους πως κάποιος που πάσχει απο φοβίες/διαταραχές, σχιζοφρένεια, κρίσεις πανικού θα του ήταν πιο εύκολο να μιλήσει σε κάποιον άγνωστο! μάλλον έχουμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμα...! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες