Jump to content
Ηρώ

Μερικές φορές χρειάζεσαι ψυχολόγο...

Recommended Posts

Εμ... είμαι στο πρακτικό κομμάτι ακόμα αλλά δεν πειράζει :blush2: είπα να κάνω μια προσπάθεια.....

Μερικές φορές νιώθουμε την ανάγκη να απευθυνθούμε και να μιλήσουμε σε κάποιον για ένα πρόβλημα που έχουμε, να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη ή απλά να συζητήσεις με κάποιον. Μερικές φορές είναι δύσκολο να εκφράσεις αυτό που αισθάνεσαι ή σε βασανίζει σε κάποιον γνωστό σου.

Γνωρίζω ότι το να εμπιστευτείς έναν άγνωστο από μια οθόνη είναι δύσκολο, αλλά όλα γίνονται αργά και βήμα-βήμα η αρχική κουβέντα στηρίζεται κυρίως στην γνωριμία και στην δημιουργία άνετης ατμόσφαιρας με κάποιον. Και στο δεύτερο στάδιο ή ας πούμε ο στόχος είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη και επίλυση του προβλήματος ή απλά μια χαλαρή κουβέντα.

Φυσικά όλα αυτά είναι αυστηρός απόρρητα, δηλαδή ότι συζητιέται στην κουβέντα δεν μεταφέρετε και δεν συζητιέται αλλού!

Και οι συζητήσεις δεν θα γίνονται δημόσια, μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία και να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα, θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω.

Πείρα την πρωτοβουλία να κάνω τέτοιο θέμα γιατί ασχολούμαι με το αντικείμενο αυτό και μου αρέσει να βοηθάω και να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στους συνανθρώπους μου!

(μην με βρίσετε πολύ =Ρ)

Τροποποιήθηκε από τον Ηρώ
  • Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλή η πρωτοβουλία σου, δεν λέω, ειδικά για κάποιον που δεν έχει κάποια... διέξοδο για το όποιο θέμα του. Αλλά... δύσκολα να υπάρξει η όποια εμπιστοσύνη απ'τον οποιοδήποτε σε οποιονδήποτε.

• Like 6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή η πρωτοβουλία σου, δεν λέω, ειδικά για κάποιον που δεν έχει κάποια... διέξοδο για το όποιο θέμα του. Αλλά... δύσκολα να υπάρξει η όποια εμπιστοσύνη απ'τον οποιοδήποτε σε οποιονδήποτε.

πω ρε δικε μου ο θεϊκός Rohnie, η απόλυτη μεταλλική φωναρα...(deep purple,rainbow,black sabath,dio...)... :ok:

Τροποποιήθηκε από τον NORMANN
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το κατανοώ ότι είναι δύσκολο, ύστερα το σκέφτηκα και είπα μήπως μέσο skype. Γνωρίζω πολλούς ψυχολόγους να λειτουργούν και έτσι. Αλλά κάνω μια δοκιμή πρώτα μέσω μηνυμάτων και αν είναι θα δοκιμάσω και μέσω skype.

Το ξέρω ότι η εμπιστοσύνη έχει χαθεί στην πραγματική ζωή από ανθρώπους που ήταν τα αγαπημένα μας πρόσωπα και θα πάμε να πούμε ένα πρόβλημα μας σε μια ξένη; και που ξέρω τι θέλει στην πραγματικότητα, έχεις δίκιο δεν το σκέφτηκα καθόλου έτσι. Παρόλο αυτά, θα κάνω μια προσπάθεια και βλέπουμε...(απογοητεύτηκα λίγο =( ... )

Φταις εσύ, φταίω εγώ που η εμπιστοσύνη θα χαθεί τελείως με τον καιρό! (ένα ποιηματάκι της στιγμής)

Πάντως μου άρεσε το τραγούδι !!

Τροποποιήθηκε από τον Ηρώ
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμ... είμαι στο πρακτικό κομμάτι ακόμα αλλά δεν πειράζει :blush2: είπα να κάνω μια προσπάθεια.....

Μερικές φορές νιώθουμε την ανάγκη να απευθυνθούμε και να μιλήσουμε σε κάποιον για ένα πρόβλημα που έχουμε, να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη ή απλά να συζητήσεις με κάποιον. Μερικές φορές είναι δύσκολο να εκφράσεις αυτό που αισθάνεσαι ή σε βασανίζει σε κάποιον γνωστό σου.

Γνωρίζω ότι το να εμπιστευτείς έναν άγνωστο από μια οθόνη είναι δύσκολο, αλλά όλα γίνονται αργά και βήμα-βήμα η αρχική κουβέντα στηρίζεται κυρίως στην γνωριμία και στην δημιουργία άνετης ατμόσφαιρας με κάποιον. Και στο δεύτερο στάδιο ή ας πούμε ο στόχος είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη και επίλυση του προβλήματος ή απλά μια χαλαρή κουβέντα.

Φυσικά όλα αυτά είναι αυστηρός απόρρητα, δηλαδή ότι συζητιέται στην κουβέντα δεν μεταφέρετε και δεν συζητιέται αλλού!

Και οι συζητήσεις δεν θα γίνονται δημόσια, μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία και να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα, θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω.

Πείρα την πρωτοβουλία να κάνω τέτοιο θέμα γιατί ασχολούμαι με το αντικείμενο αυτό και μου αρέσει να βοηθάω και να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στους συνανθρώπους μου!

(μην με βρίσετε πολύ =Ρ)

κοιτα δε θα σε βρισουμε πολυ...αλλά λιγο... :crazy: ΗΡΩ?(ελπιζω να εισαι οντως η Ηρω και οχι ο...Ηραιος?? :bash: ΧΜ,...η εποχη ειναι δυσκολη για εκμυστηρευσεις...Εγω παντως ο,τι ειχα να πω <<Ενα Πρωινο+Μια Καθαρα Δευτερα,κλπ>> το εδωσα στη δημοσιοτητα,γιατρε μου...χωρις φοβο και παθος...Μια ευχη κανω...να ειναι άλλη μια χρονια ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ...το 2014...τπτ άλλο... :cheers:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε μακάρι να δουλέψει και να βοηθήσεις κάποιον, το εύχομαι. Από την άλλη, οι περισσότεροι από 'μας έχουμε ήδη τον προσωπικό μας ψυχολόγο που αναγράφεται πάνω δεξιά, δίπλα στο εικονιδιάκι της μηχανής! :crazy:

• Like 7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε μακάρι να δουλέψει και να βοηθήσεις κάποιον, το εύχομαι. Από την άλλη, οι περισσότεροι από 'μας έχουμε ήδη τον προσωπικό μας ψυχολόγο που αναγράφεται πάνω δεξιά, δίπλα στο εικονιδιάκι της μηχανής! :crazy:

:tooth::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη δεν καταλαβα εισαι επαγγελματιας ή ασχολεισε απο ενδιαφερον στο θεμα?

Ασχολούμουν πολλά χρόνια με αυτό το θέμα, αλλά θα πάρω και το πτυχίο σύντομα ελπίζω... =Ρ

NORMANN όσο το αν είμαι Ηραιος ή Ηρώ έχω πει να με φωνάζετε όπως θέλετε, γιατί με φωνάζουν και Ηρακλή εδώ πέρα... =Ρ τι να κάνω να μπω στην διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας; =Ρ

Φαντάσου συζήτηση

-Ε.. να σου ρε "φιλαράκι", είναι κοπέλα;

-Εμ... μα φυσικά είμαι!

-Οκ.

-....

Και σε διαβεβαιώσω για κάτι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν με δεις ή δεν θα έχεις κάτι το οποίο να αποδεικνύει ότι είμαι όντως κοπέλα, οπότε το να λέω σε όλους "ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ παιδιά είμαι κοπέλα" είναι ανώφελο.

Ο καθένας χρησιμοποιεί την φαντασία του εδώ μέσα, άλλος με φαντάζεται ως Ηρώ και άλλος ως ναυτικό. =Ρ

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεωρώ ότι πιο εύκολα ανοίγεσαι σε ένα ξένο.

Μπράβο για την κίνηση αυτή.

Τροποποιήθηκε από τον karellen
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1ον Το καμάκι έχει να πάει σύννεφο

2ον έχω μερικά νικ νειμς να σου στείλω να έρθεις σε επαφή εσύ πρώτη μαζί τους

• Like 12

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχολούμουν πολλά χρόνια με αυτό το θέμα, αλλά θα πάρω και το πτυχίο σύντομα ελπίζω... =Ρ

NORMANN όσο το αν είμαι Ηραιος ή Ηρώ έχω πει να με φωνάζετε όπως θέλετε, γιατί με φωνάζουν και Ηρακλή εδώ πέρα... =Ρ τι να κάνω να μπω στην διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας; =Ρ

Φαντάσου συζήτηση

-Ε.. να σου ρε "φιλαράκι", είναι κοπέλα;

-Εμ... μα φυσικά είμαι!

-Οκ.

-....

Και σε διαβεβαιώσω για κάτι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν με δεις ή δεν θα έχεις κάτι το οποίο να αποδεικνύει ότι είμαι όντως κοπέλα, οπότε το να λέω σε όλους "ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ παιδιά είμαι κοπέλα" είναι ανώφελο.

Ο καθένας χρησιμοποιεί την φαντασία του εδώ μέσα, άλλος με φαντάζεται ως Ηρώ και άλλος ως ναυτικό.

συγνωμη που θα χαλασω τη φαντασιωση καποιων,,,προτιμω το Ηρω...

φυσικα και πρεπει συντροφε περι των μουσικων(τα περι μοτο,ας τα αφησουμε...) να πουμε ευγε,συγχαρητηρια, ευγενικο και χαριτωμενο γυναικειο μελος που εχεις την καλη διαθεση μεσα σε ενα μεγαλο συνολο καφρων,μουρλων,καγκουρων και ζουρλομανδων,να υψωσεις αναστημα,για να δωσεις χειρα βοηθειας ή εστω καλής επικοινωνιας...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο αγνές και να φαίνονται ή να είναι οι προθέσεις σου υπάρχει το αίσθημα της εμπιστοσύνης. Ας πούμε οτι κάνεις το βήμα και όπου βγάλει και μπράβο σου αλλά πιστεύω θα έπρεπε να ξέρεις το εξής από πριν: 1) Θα εμπιστευτούμε έναν φίλο, γιατί είναι φίλος και τον ξέρουμε κλπ. 2) Θα εμπιστευτούμε ένας ψυχολόγο, διότι είναι ένας άγνωστος που αυτή είναι η δουλειά του, έχει απόρρητο. Είναι ένας επαγγελματίας. Η δική σου παρακάτω διαβεβαίωση*

* δεν εξασφαλίζει κάτι. Γι'αυτο πιστεύω οτι αυτό που ξεκινάς είναι εκ προοιμίου και προφανώς ασαφές και δύσκολο, και ως εκ τούτου με παραξενεύει που το ξεκινάς.

Ελπίζω να πάει καλά όμως. Θα συμφωνήσω και λίγο με τον HLIAS για το καμάκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σου Ηρώ.Αν χρειαστείς κάτι αντίστοιχο,να ξέρεις ότι δέχομαι π.μ.

Μια ερώτηση μόνο...

348f96ae3b95981b471031996b4610f9.jpeg

Τι χρώμα μάτια έχεις ;

:tooth: :tooth: :tooth:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έναν άγνωστο με κάποια συγκεκριμένη "ιδιότητα" όμως που εμπνέει μια άλφα παραπάνω εμπιστοσύνη (καμιά μομφή προς την Ηρώ, βέβαια). Άλλοι το λένε ψυχολόγο, άλλοι παπά, άλλοι level five laser lotus. Έναν εντελώς άγνωστο (πέραν του μπάρμαν σε χολυγουντιανή ταινία :tooth: ) δύσκολο να τον εμπιστευτείς αρκετά ώστε να μοιραστείς μυστικά και προβλήματα που δεν θα'λεγες ούτε στον καλύτερό σου φίλο.

Τροποποιήθηκε από τον Mr.Slow
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντάξει θα μπορούσαμε απλά να το αφήσουμε να τρέξει και ότι ήθελε προκύψει. Ούτως ή αλλιώς η κοπέλα είπε μέσω π.μ. Ποιος ο λόγος να γράφουμε πλέον το μακρύ και το κοντό μας ο καθένας μας?

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα,χαιρομαι που εισαι η Ηρω και οχι ο Ηρακλης...(εδω που τα λεμε απο τους ημιθεους ειχα συμπαθεια στο Θησεα...100% υπαρκτο προσωπο,συμφωνα με την αρχ. ελλην. γραμματεια...)απο τη μια...Απο την άλλη,μιας και εισαι η Ηρώ και μαλλον εχει δικιο ο Ηλιας...θα αντεξεις τους πολλους καμακοφόρους?Εννοω...ασε εμενα(κολλημενος με τη γυναικα και...με την πεθερα...) άσε τον Αντωνη το Χαλκιδαίο,κλπ.κλπ.κλπ....με τους αποδέλοιπους θα τα βγαλεις περα?Μία μπηκε εδω μεσα...(ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για εναν ...παραλλαγμενον ονομαστικα σε Μαρία... :shock: )και την εκανε με ελαφρα πηδηματακια προς το αγνωστο...Θα μου πεις...εσυ εισαι παλιο μέλος...(αληθινο ή ...εικονικο...)ΟΚ.Εδω ο Απιστευτος διακτινιζεται απο το γαλαξια στην ερημο Τακλα-μα-κάν...Εκει θα κολλησουμε τωρα...Αν εισαι οντως η Ηρώ,μη μασας καλο μου κορίτσι...Καλα παιδια ειμαστε,παλιοί και καινουργιοι.Απλως καποιοι λογω μνημουνίου εχουν γινει λιγούρια... :lipssealed::peep: βλεπε το αρχιπαλιοψοφοκατσουλόγατο ονόματι Μανολης....

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

* δεν εξασφαλίζει κάτι. Γι'αυτο πιστεύω οτι αυτό που ξεκινάς είναι εκ προοιμίου και προφανώς ασαφές και δύσκολο, και ως εκ τούτου με παραξενεύει που το ξεκινάς.

Το ότι ξεκινάω κάτι δύσκολο και παράξενο δεν σημαίνει ότι δεν θα ενδιαφερθεί κανένας. Μερικές φορές η ψυχολογία του ανθρώπου είναι πολύ παράξενη από όσο πιστεύουμε εμείς.

Όταν κάποιος έχει βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση την οποία δεν θέλει να μοιραστεί ούτε με φίλους του αυτό θα αρχίσει να τον κατατρώει μέσα του, θα έχει την ανάγκη να το πει. Πίστεψέ με θα αισθανθεί πιο άνετα και πιο οικία σε κάποιον που δεν τον ξέρει καν γιατί δεν θα τον ενδιαφέρει και τι γνώμη θα σχηματίσει αλλά γιατί θα πάρει και μια αληθινή και αντικειμενική λύση. Ναι μεν οι φίλοι και οι γονείς θέλουν το καλό μας αλλά κρίνουν με βάση τα συναισθήματα και ότι την αντικειμενικότητα του θέματος.

Αυτό που φοβόμαστε την πραγματικότητα είναι αυτός που επικοινωνούμε μέσω διαδικτύου να μην το διαδώσει όχι να μην μας κρίνει γιατί ουσιαστικά δεν μας ενδιαφέρει τι θα πει, απλά παίρνουμε την γνώμη και την λύση για το πρόβλημα μας.

Όσο αφορά για την εγγύηση για το απόρρητο μπορώ να το πω μόνο γραπτά σε εσάς, όσο και αλήθεια να είναι αυτό αν ο άλλος δεν με πιστεύει δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Αλλά γενικά μου αρέσουν καινούριες ιδέες, πρωτοποριακές κινήσεις και φυσικά προσπαθώ να τις δοκιμάσω και ας αποτύχουν. Καλύτερα να αποτύχω προσπαθώντας, παρά να μην κάνω τίποτα και να μείνω με σκέψεις.

• Like 9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που φοβόμαστε την πραγματικότητα είναι αυτός που επικοινωνούμε μέσω διαδικτύου να μην το διαδώσει όχι να μην μας κρίνει

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ότι ξεκινάω κάτι δύσκολο και παράξενο δεν σημαίνει ότι δεν θα ενδιαφερθεί κανένας. Μερικές φορές η ψυχολογία του ανθρώπου είναι πολύ παράξενη από όσο πιστεύουμε εμείς.

Όταν κάποιος έχει βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση την οποία δεν θέλει να μοιραστεί ούτε με φίλους του αυτό θα αρχίσει να τον κατατρώει μέσα του, θα έχει την ανάγκη να το πει. Πίστεψέ με θα αισθανθεί πιο άνετα και πιο οικία σε κάποιον που δεν τον ξέρει καν γιατί δεν θα τον ενδιαφέρει και τι γνώμη θα σχηματίσει αλλά γιατί θα πάρει και μια αληθινή και αντικειμενική λύση. Ναι μεν οι φίλοι και οι γονείς θέλουν το καλό μας αλλά κρίνουν με βάση τα συναισθήματα και ότι την αντικειμενικότητα του θέματος.

Αυτό που φοβόμαστε την πραγματικότητα είναι αυτός που επικοινωνούμε μέσω διαδικτύου να μην το διαδώσει όχι να μην μας κρίνει γιατί ουσιαστικά δεν μας ενδιαφέρει τι θα πει, απλά παίρνουμε την γνώμη και την λύση για το πρόβλημα μας.

Όσο αφορά για την εγγύηση για το απόρρητο μπορώ να το πω μόνο γραπτά σε εσάς, όσο και αλήθεια να είναι αυτό αν ο άλλος δεν με πιστεύει δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Αλλά γενικά μου αρέσουν καινούριες ιδέες, πρωτοποριακές κινήσεις και φυσικά προσπαθώ να τις δοκιμάσω και ας αποτύχουν. Καλύτερα να αποτύχω προσπαθώντας, παρά να μην κάνω τίποτα και να μείνω με σκέψεις.

λοιπον πριν πιω το καφεδακι μου...και με βαση τη φοβερή υπογραφη σου(ζωάκι απο το μαπετ-σόου πανω σε μαμάτο μικρο-κρούιζερ?)δηλωνω οτι απέκτησες "πελατη" για αναλυτικές συμβουλές...την πεθερά μου... :whistling: (χμ,ξεχασα...δεν εισαι κτηνίατρος...φτου ρε μαμώτο...)... :lac:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω πιο ευκολα θα ανοιγομουν σε καποιον που δε τον γνωριζω καν , και να του ζητησω τη γνωμη του,

παρα σε καποιον που γνωριζομαστε, και γνωριζω ποιος ειναι, το χαρακτηρα του κτλ... Ετσι, η απαντηση που θα μου δωσει, ειναι κατι σαν ανοιχτο βιβλιο, οποτε το αποφευγω, γιατι ειναι ευκολο να προβλεψεις τι θα απαντησει, και αν ειναι και συντηρητικος σαν ανθρωπος, καλυτερα να μη του αναφερεις καν αυτο που σε απασχολει, το πιθανοτερο ειναι...να σου χαλασει τη μερα!

Ενω ρωτοντας το αυτο σε καποιον που ουτε σε ξερει ουτε τον ξερεις, ειναι πιθανοτερο να παρεις μια σωστη γνωμη-απαντηση, αλλα εκει γενναται ενα αλλο θεμα. Δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να ξερει ο αλλος το τι ειναι σωστο για σενα και τι οχι, αλλα οπωσδηποτε μια δευτερη, ουδετερη γνωμη, βοηθαει.

Μπραβο για την πρωτοβουλια σου, χρειαζονται τετοιοι ανθρωποι στις μερες μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω κανα δυό ερωτήσεις...

Καταρχήν θα πρέπει να ρωτήσω "γιατί" δηλώνεις πως θες να κάνεις κάτι τέτοιο και γιατί εδω μέσα?

Σε δεύτερη φάση αναγκάζομαι να ρωτήσω, και μην το πάρεις στραβά, εφόσον μάλιστα αναφέρεις πως έχεις σπουδάσει το αντικείμενο και οδεύεις προς πτυχίο, πιστεύεις οτι μέσω pm μπορεί να γίνει κάποια ουσιαστική δουλειά πέραν του "να πεί κάποιος τον πόνο του"?

Πιστεύεις δηλαδή πως με αυτό το μέσο, και με ότι συνεπάγεται αυτό (το οτι απο μεριάς σου δηλαδή είναι σαν να αναλαμβάνεις κατι το οποιο δεν εισαι διατεθημένη να βγάλεις εις πέρας, δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο, ούτε προσωπικο, κλπκλπ) μπορεί να υπάρχει πραγματική επικοινωνία?

Γιατί κατα κάποιο τρόπο το να προσκαλείς τους άλλους να σου μιλήσουν, απλά τους προσκαλείς να πουν τον πόνο τους ανώνυμα, και ψυχρά χωρίς μάλιστα να υπάρχει κάποιου είδους σχέση ανάμεσα σας... ούτε φιλική, ούτε επαγγελματική ούτε τίποτα...

Εξομολογητήριο?

Άσε που εμπεριέχει και τον κίνδυνο του να χρειάζεται κάποιος πραγματικά βοήθεια και να νομίζει πως θα βρει κάποιου είδους στήριγμα σε κάτι τέτοιο... πιστευεις οτι μπορεις να το παρέχεις?

Αν πχ αυτή τη στιγμή λάβεις 50 μηνύματα για μπλα μπλα πιστεύεις πως θα μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο για όλους? να δεις τι έχει ο κάθε ένας στο μυαλό του και να ασχοληθείς μαζί του? μιλάμε για τραγικό νούμερο ωρών και μάλιστα χωρίς κανένα προσωπικό όφελος...?

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...