ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 170 τον έβαλα εγώ από Ελλάδα πάντως... εχεις λινκ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 εδώ είσαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 εδώ είσαι. my man ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 Ωραία τυπακια τα παιδιά που έχουν το μαγαζί!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αυτό; http://www.xmoto.gr/..._Id=897&cat=880 ή αυτό: http://www.stelpet.g...-petalo-sxp-904 με αυτό παρέα: http://www.stelpet.g...-abus-alarm-345 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Εγώ θα σας πώ 4 πράγματα! Η καλύτερη ασφάλιση κάποιου αντικειμένου είναι αυτή που δεν ανακοινώνεται, δεν φαίνεται, δεν είναι παθητική, θα ξεγελάσει και θα παγιδέψει τον κλέφτη! Το θέμα δεν είναι μόνο να αποτρέψεις, αλλά να πας ένα βήμα πιο μπροστά από τα καρκινώματα της κοινωνίας που θα μπουν στο τρυπάκι να σταμπάρουν την μηχανή σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitso 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με ενα τετοιο φυλαω τη kawasaki μου ,δεν καταπονει την μπαταρία και εχει και immobilizer Τον χρησιμοποιω 2 χρονια. ΚΑτασκευασμενο στην Αγγλια ,οχι Κινα. http://www.ebay.co.u...S-/330651267275 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον nitso 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Στο xt μου έχω έναν συναγερμό steelmate που γαμάει,έχει τηλεειδοποίηση.Η μηχανή που θα πάρω θα έχει μέτα3.Να βγάλω τον μέτα και να βάλω έναν σαν αυτόν που έχω στη μηχανή μου τώρα; Αλλά θα μπορώ να πουλήσω τον μέτα3 μετά; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Τελικά βρήκα μεταχειρισμένο έναν συναγερμό σαν αυτό που'χω τώρα στην δική μου (που θα πουλήσω αύριο) και θα τον πάρω για την επόμενη και βλέπουμε :) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Με ενα τετοιο φυλαω τη kawasaki μου ,δεν καταπονει την μπαταρία και εχει και immobilizer Τον χρησιμοποιω 2 χρονια. ΚΑτασκευασμενο στην Αγγλια ,οχι Κινα. http://www.ebay.co.u...S-/330651267275 Ώπα, ψήθηκα! Πες μου λίγο: (α) Τι παιζει απο μπαταρία και (β) απο ευαισθησια; Ειδικά το δεύτερο με απασχολεί πολύ, γιατί είχα πάρει έναν φτηνιάρικο απο το ebay και με το παραμικρό αεράκι χτύπαγε, γίνοντας ενοχλητικός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Παιδιά γνώμη μου, καλά τα disclock,πέταλα κουκούλες κλπ. Αλλά δεν αποτρέπουν τον πιο αποτελέσματικο τρόπο κλοπής, το σήκωμα. Ειδικά τα παπάκια κ τα μικρά κυβισμού είναι τόσο μα τόσο ελαφρά που δύο άτομα μόνο μπορούν να τα σηκώσουν να τα πετάξουν σε μια κάροτσα αγροτικού κ ας χτυπάνε συναγερμοι τηλεειδοποιησεις κλπ. Σύμφωνα με την αρχή του να δυσκολέψω τον κλέφτη ο μόνος ενδεδειγμενος τρόπος είναι η κουλουρα ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΌ ΣΗΜΕΊΟ. Ιδανικά έστω κ με πατέντα η κουλουρα να περνάει από το πλαίσιο. Σαφώς και η κουλουρα κόβεται ΑΛΛΆ το μηχανάκι δεν μπορεί να το σηκώσει αμέσως, πρέπει να ασχοληθεί. Κατά αυτή την έννοια λοιπόν είναι καλύτερη των υπόλοιπων. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός κ να μην αρχίσουμε ότι με ένα καλό κόφτη καθαρίζεις τα πάντα κλπ το ξέρουμε όλοι αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για τον hawk alarm εχω αναφερει σχετικα στο post 23. O συναγερμος κατασκευαζεται με αυστηρα προτυπα προστασιας, δεν εχει καμια σχεση με τους κινεζους με τηλεειδοποιηση που απλα αν σου κοψουν το καλωδιο παροχης η βραχυκυλωσουν τα καλωδια απο τα αλαρμ (καλο ειναι να μην συνδεθουν) δεν θα χτυπησει. Ειναι αριστης ποιοτητας και ρυθμιζεται η ευαισθησια απο το χειριστηριο σε 4 επιπεδα ενω εχει μηδενικη σχεδον καταναλωση μπαταριας. Εχει εξοδους για τηλειεδοποιηση-gps tracker κ.α. Τον συγκεκριμενο συναγερμο εχει τοποθετησει ο l4m0 στο μηχανακι του και μαλιστα προσφατα τον ρωτησα σχετικα. Τελος του μηνα προχωρω στην αγορα αυτων που ανεφερα στο post 23 οποιος ενδιαφερεται τον παραγγελνουμε και μοιραζομαστε τα εξοδα αποστολης. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον klaipelas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitso 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ότι λέει ο φίλος αποπάνω, επίσης μπορείς να βάλεις μπροστά τη μοτοσυκλέτα με το τηλεχειριστήριο .Όσο για το βραχυκύκλωμα με τα φλάς που λες δεν ισχύει στο μοντέλο που έχω βάλει ,είναι αναβαθμισμένο !! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον nitso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) δενεις κανα pitbull πανω στην μηχανη το ταιζεις και με μια ωμη μπριζολα και δεν θα μπορεις ουτε εσυ να πλησιαζεις την μοτο σου Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον yamahakias sr 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Ότι λέει ο φίλος αποπάνω, επίσης μπορείς να βάλεις μπροστά τη μοτοσυκλέτα με το τηλεχειριστήριο .Όσο για το βραχυκύκλωμα με τα φλάς που λες δεν ισχύει στο μοντέλο που έχω βάλει ,είναι αναβαθμισμένο !! Μονο αν εχει δικη του μπαταρια που οι περισσοτεροι εναι για να χτυπησει το πολυ 5 λεπτα ενω σε αυτον που ανεφερα χτυπαει για 30 λεπτα. Παντως οσους εχω κοιταξει παιρνουν ρευμα απο τη μπαταρια, εσυ ποιον ακριβως εχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ενδιαφερον μου προκαλεσε κι εμενα ο Hawk..Ειδα εχει κι ενα μοντελο Hawk 40 αρκετα πιο φθηνο και λεω μηπως βαλω ή τον 50 ή τον 40 στο μικρο.Ξερει κανεις διαφορες πιο κρυφες εκτος του οτι ο 50 εχει και εκκινηση αν ειδα καλα απο κουμπι? Κι ενα βιντεο απο τον 50. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον rallistas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 η τιμη του Hawk ειναι πολυ καλη...ψηνομαι κι εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Οι διαφορες ειναι το silent mode και καποιες αλλες αλλα προσωπικα θα παραγγειλω τον χ60 με περιμετρικη προστασια. Αν μαζευτουμε κανουμε ομαδικη να ερθουν φθηνοτερα τα μεταφορικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitso 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Εγώ είχα τον Χ-40 πιο παλιά και τις γιορτές έβαλα τον Χ-50(περισσότερες δυνατότητες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://cgi.ebay.com/...atchlink:top:en Ο Χ60 εδω με απειροελαχιστη διαφορα απο τον 50αρη.Μιλαει κιολας οταν οπλιζεις λεει!Χαχαχαχα!Αν εχει και περιμετρικα τοτε σιγουρα αξιζει.Θα με εψηνε μια δοκιμη στο 125 μου στην πρωτη (οικονομικη) ευκαιρια που θα εχω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον rallistas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Eχω ψησει Hawk X-60 με τα μπούνια! Σύνδεση εύκολη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Εγω να δεις.Απλα ειμαι σε φαση που δεν περισσευουν αυτη τη στιγμη ουτε για πλακα.Στην πρωτη ευκαιρια θα τον παρω παντως για το μικρο CBR κι αν αποδειχτει διαμαντι,γιατι οχι,αλλαζω και τον legos 3 απο τη μεγαλη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitso 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Eχω ψησει Hawk X-60 με τα μπούνια! Σύνδεση εύκολη; Η σύνδεση είναι πολύ απλή .Θα σου δώσουν οδηγίες για τη δική σου μοτοσυκλέτα αφού πρώτα τους τη γνωστοποιήσεις ! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2014 από τον nitso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ερώτηση 1η: Δεν είναι καλύτερος αυτός ο συναγερμός? -> link Έχει τηλεειδοποίηση και στο pager με περιμετρικό ραντάρ(επίσης με ειδοποίηση στο pager) εμβέλεια του pager σε ανοιχτό χώρο(και καλά) 5χλμ και διάφορα άλλα μπλιμπλίκια. :P Ερώτηση 2η: Την παραγγελία την κάνατε? Ερώτηση 3η: Αν τον έχει κανείς, μπορεί να πει εντυπώσεις? Thanks for all Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2014 από τον SVouros Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγω σε κινεζικο συναγερμο δεν μπορω να εχω μεγαλη εμπιστοσυνη. Μη σε ενθουσιαζει η τηλεειδοποιηση σκοπος ειναι μα μην σου την παρουν μετα αστα, ασε που μπορεις στον hawk να προσθεσεις και εσυ τηλεειδοποιηση. Σε ολους αυτους αν κοψεις το καλωδιο η το βραχυκυκλωσεις δεν χτυπανε γιατι δεν εχουν δικη τους μπαταρια εκτος και κοιταξεις σε κατι τετοιο spy alarm http://www.ebay.com/itm/SPY-all-in-one-motorcycle-alarm-with-microwave-sensor-tilt-sensor-/201070614995?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ed0be19d3 για τον hawk 60 http://www.hawkcaral...ackupSiren.aspx με περιμετρικη προστασια http://www.hawkcaral...adarSensor.aspx εχουμε μαζευτει 4 ατομα (οχι ολοι απο το φορουμ) και τελος μηνα θα παραγγελουμε. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2014 από τον klaipelas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες