vaelsod 3030 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!! Με μια χωμάτινη εκδρομή, ονοφφάδα με τα όλα της! Υπέροχη παρέα, πολλά και γευστικά φαγητά, καλό κρασί, ωραία τοπία, χώμα, πέτρες, βουνά, δάση, κοιλάδες, θάλασσα, μαθήματα σέρβις, και στο τέλος για να ολοκληρωθεί το πακέτο του γνήσιου εκδρομέα... τι άλλο... βροχή!!! Μετά από πάνω από ένα χρόνο αποφάσισα να βγω παλι χωματάδα. Και αν δεν ήταν οι πουροντουροί το περισσότερο χώμα που θα έβλεπα θα ήταν στις γλάστρες στο μπαλκόνι μου! Συναντιέμαι με xarisaek και οδεύουμε προς το περίπτερο Χαιδαρίου, όπου με το ζόρι θυμόμουν που να στρίψω! Στο περίπτερο ο Konkost ώς κλασικός καπετάν-πλοηγός περίμενε πρώτος-πρώτος. Δίπλα του ο Motoris με το χάσκι του (όχι το τακουνάτο... το άλλο με τη γλώσσα που κρέμεται) ήρθε για καφεδάκι! (photo by motoris) Χαιρετούρες, συστάσεις και μετά από λίγο... μπουυυυυυυ... Kαλέ τι γυρεύουν τα φαντάσματα πρωινιάτικα τόσες ώρες μετά το ξημέρωμα? Ποιος είναι αυτός? καλέ... o Billanti... χρόνια και ζαμάνια! Αδυνατισμένος, φρέσκος, φρέσκος, μοντελάκι λέμε! Οι "επίσημοι προσκεκλημένοι" της βόλτας έφταναν ένας-ένας όλοι χαμογελαστοί και ορεξάτοι! Τελευταίος αριβάρει ο Γάτος... μετά από μακρύ ξενύχτι. Ετσι είναι η νεολαία... παρτάρει μέχρι το πρωί και μετά κατευθείαν βόλτα! Αχ να χαν κι άλλοι τα νιάτα του!!! Η Ειρήνη (dirtgirl) η συν-πλοηγός που μαζί με τον Konkost θα μας ξεναγούσαν στο βουνό άργησε να σηκωθεί και μας συνάντησε αργότερα κατά τη διαδρομή. (photo by motoris) Με πλειοψηφία λοιπόν τα Transalp ξεκινήσαμε 7 μηχανάκια. Η συμμορία των εφτά ένα πράγμα! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες. 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3030 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Το πρώτο μέρος της διαδρομής ήταν ξερό χώμα με ενδιάμεσες περιοχές "σπαστηριού". Πέτρες μεγάλες φυτευτές και μη, έκαναν απαγορευτική τη διάσχιση για μηχανάκι στρητάδικου χαρακτήρα. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα και 1-2 σταγόνες... ο καιρός στο βάθος φαινόταν μουντός... ρε λες? Τέτοια γκαντεμιά να χει χαρά θεού τόσες μέρες και σήμερα να βρέξει? (photo by Konkost) O xarisaek με το καλλιτεχνικό όνομα Μπάμπης (όχι ο Σουγιάς) ήταν ο νεότερος της παρέας. Θα ήταν η 2η φορά που θα πατούσε χώμα στη ζωή του. Δεν έχω ξαναδεί πρωτάρη (ουσιαστικά) στο χώμα τόσο γρήγορα προσαρμόσιμο. Το είχε έμφυτο το στήσιμο πάνω στο μηχανάκι, πήγαινε με ρυθμό και δεν κώλωσε πουθενά. Φυσικά ούτε λόγος για πτώση. Κρυφό ταλέντο με πολλά υποσχόμενες προσδοκίες από το μέλλον. (photo by Konkost) (photo by Konkost) Ο σοφός Billanti (με ελάχιστες αλλαξοκωλιές με τον Γάτο) καθόταν σκούπα για να προσέχει όλους μας! Η ασφάλεια ήταν εγγυημένη! Ευχαριστούμε! Ο Γάτος πηγαινορχόταν μπρος-πίσω για να μας αποθανατίζει με την κάμερά του. Ο Konkost συγκεντρωμένος στην διαδρομή που θα ακολουθούσαμε. Φτάνουμε στο πρώτο εκκλησάκι όπου κάνουμε μια πρώτη σύντομη στάση. Ο ουρανός γκρίζος, ομίχλη, και κρύο υγρό... μπρρρρ... (photo by Diamantis) (photo by Konkost) Το σπαστήρι ήταν τόσο έντονο που ο καφές χύθηκε στο ντεπόζιτο... ή ίσως το μοτέρ χρειαζόταν λίγο καφέ για να ξυπνήσει!! 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3030 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Συνεχίσαμε πλέον σε πιο ομαλό χώμα (ευτυχώς!) και μπήκαμε για τα καλά στο βουνό.. στα καλά του βουνού... έλατα, κορυφογραμμές, μαγική θέα στο απέραντο πράσινο που χυνόταν στο γαλάζιο. Αχχχχ αυτά είναι!!! (photo by Konkost) (photo by Konkost) (photo by Konkost) (photo by Konkost) (photo by Konkost) (photo by Konkost) Έκαναν την εμφάνισή τους σιγά σιγά και οι πρώτες λάσπες. Λογικό αφού αυτό το κομμάτι του βουνού με τέτοιο δάσος δεν λιάζεται καλά για να στεγνώσει. Κάναμε μπλουμ (ευτυχώς μόνο τα λάστιχα) και σε μια μεγάλη λασπολακούβα και συνεχίσαμε για την επόμενη στάση... σε έναν Αρχαίο Πύργο. (photo by Konkost) Η μέρα είχε ανοίξει και δεν υπήρχε πλέον η πιθανότητα βροχής. Το πράσινο να λαμποκοπάει, ο πύργος δεσποτικός, ο Γάτος κορμοστασιά και ο XάRης μου να γεννάει ουράνια τόξα από τη χαρά του που ξαναβγήκε στο βουνό! Ηταν επιβεβλημένη η επίσκεψη στα σωθικά του πύργου, όπου οι διάφορες συζητήσεις των καιρών σχεδίαζαν τρίπατο με τέντα, χωρίς χαράτσια και εφορίες... καταφύγιο για τις δύσκολες ώρες... (photo by Konkost) (photo by Konkost) (photo by Konkost) Δίπλα από τον πύργο οι αρχαίοι είχαν φροντίσει και για την φύλαξη ύδατος Μετά την αρχαιολογική ξενάγηση αράξαμε για σύντομο διάλειμμα και "δεκατιανό"... Τόσο το κρασί όσο και τα λουκάνικα ήταν... κόλαση!!! :devil: Ευχαριστούμε Σταμάτη και Konkost! (photo by Konkost) 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Εσύ μανούλα μου........τι γυρεύεις με τα πουρά ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3030 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Εσύ μανούλα μου........τι γυρεύεις με τα πουρά ??? τα πουρά ξέρουν... και από γυναίκες και από μηχανές... λόγω εμπειρίας! :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 τα πουρά ξέρουν... και από γυναίκες και από μηχανές... λόγω εμπειρίας! :P 3 points mister ice....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Μπράβο μπράβο, χαίρομαι να βλέπω γνώριμες και αγαπημένες φάτσες να περνάνε καλά. Έχουν και οι ονοφάδες την ομορφιά τους πάντως, αν έλεγα ότι δεν ζήλεψα θα ήμουν ψεύτης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 τα πουρά ξέρουν... και από γυναίκες και από μηχανές... λόγω εμπειρίας! :P Στερεότυπα βλέπω .....Μεγάλη κουβέντα..... B) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Μπράβο παιδιά! Πάντα τέτοια!! Ζήλεψα ον-οφφάδα! Ελπίζω κάποια στιγμη να ακολουθήσω (οχι με το V-Strom βεβαίως βεβαίως.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
due 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Μπράβο παιδιά, ωραία τοπία...! Με ασφάλτινα λάστιχα βγαίνει μια τέτοια διαδρομή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Γνωστο κόσμο βλεπω και χαίρομαι...:)Μπραβο PouroDuro's...ετσι να βγαινουνε γούστα στα βουνα να γουσταρουμε ολοι μας :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1684 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 ο γατος κ εκει τελευταιος ερχετε... ωραια βολτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3315 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 κιοφτεδακια,λοκανικα,βουνα,χωμα...ο Ελ.Γκατο-Κονκοστ-Διαμντης κ λοιποι γνωστοι απο παλια...κοπελιες με τακουνατες διαθεσεις...σαν πιτα με απ'ολα εισαστε. μπραβο σας ομως περασατε καλα κ στα επομενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3030 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Αφού λοιπόν η παρέα των εφτά έγινε η παρέα των 8 με 2 πλοηγούς πλέον παρακαλώ: Konkost - Ειρήνη (Dirtgirl) μαζέψαμε κρασιά και μεζέδες, φορέσαμε κράνη και γάντια και ξαναξεκινήσαμε! (photo by el gatto) (photo by el gatto) Ένα σύντομο πέρασμα από τον επόμενο πύργο-αξιοθέατο. Αυτήν την φορά πιο επίσημο, αμ πως... με ταμπέλα προϋπολογισμού-αναστήλωσης μας θύμισε τις παλιές καλές εποχές του "λεφτά υπάρχουν - πού πήγαν τα λεφτά"... ή μάλλον ποιοι τα τσέπωσαν τόσα χρόνια... να πού πήγαν λοιπόν: 140 μύρια ευρώ για την αναστήλωση ενός πυργίσκου στη μέση του πουθενά με μηδέν δυνατότητα πρόσβασης (πέραν των εντουράδων) και μηδέν φύλαξη-προστασία. (photo by el gatto) (photo by Konkost) (photo by Konkost) (photo by Konkost) (photo by Konkost) Δεν κάναμε στάση πέρα από τις φωτό γιατί τα στομάχια των περισσοτέρων ζητούσαν φαγητό. Είχαμε πει πως το πικνικ θα γινόταν στο δενδρόσπιτο. Δεν είχαμε όμως υπολογίσει πως οι περισσότεροι από τις 11 ήδη ζητούσαμε πικνικ (δλδ μάσα!) και το δενδρόσπιτο απείχε πολλές ώρες ακόμα μακρυά! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3030 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Μετά τον 2ο πύργο κατεβήκαμε τις χωμάτινες φουρκέτες του βουνού και μπήκαμε παραλία Αλεποχωρίου. (photo by el-Gatto) (photo by el-Gatto) (photo by Konkost) Δυστυχώς το βενζινάδικο στο Αλεποχώρι ήταν κλειστό, κάτι που άγχωσε ιδιαίτερα μια παρέα εντουράδων με καθαρά που συναντήσαμε. Εμείς όμως είχαμε τα transalp παρέα που θα μπορούσαν να μας εφοδιάσουν αν μέναμε τα μικρά μηχανάκια από βενζίνη, οπότε και συνεχίσαμε κανονικά τη βόλτα μας! Κατευθυνθήκαμε παραλιακά για λίγο, μέχρι το επόμενο σημείο που ξαναμπήκαμε χώμα και αρχίσαμε πλέον να ανηφορίζουμε στην καρδιά των Γερανείων! (photo by Diamantis) (photo by Diamantis) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9720 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Έλα ρε, την ξαναχτίσανε βλέπω την στέγη στο εκκλησάκι της Θεοτόκου. Είχε καεί πέρσι, και είχε μείνει το εκκλησάκι ασκεπές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3030 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Ναι το μάθαμε. Η στέγη είναι καινούργια. Το ενδιαφέρον είναι πως τα δέντρα που σχεδόν ακουμπούν τη στέγη από τη μεριά του ιερού είχαν μείνει ανέπαφα από τη φωτιά. Μπράβο παιδιά, ωραία τοπία...! Με ασφάλτινα λάστιχα βγαίνει μια τέτοια διαδρομή? Η συγκεκριμένη που κάναμε όχι γιατί στο τέλος ειδικά είχε πολύ λασπουριά, νεροφαγώματα σε κατηφόρα με ρυάκια να κυλάνε ανάμεσα, οπότε χωρίς έστω 50-50 λάστιχα θεωρώ ότι δεν έβγαινε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μιμίκος ο Γιατρός 828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Εγω τωρα θα κλαιω,πολυ θα κλαιω θα σκασω στο κλαμα!!! Και να ξερεις το XR μου θα σου κραταει μουτρα. Και η γυναικα μου φτιαχνει και κατι ΤΡΟΜΕΡΕΣ πιτσες με χειροποιητη ζυμη, πολυ τραγανη που...συνηθως περνω μαζι μου! Εισαι γαιδουριτσα αλλα σ αγαπαω...γιατι εχεις XR. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3030 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Εγω τωρα θα κλαιω,πολυ θα κλαιω θα σκασω στο κλαμα!!! Και να ξερεις το XR μου θα σου κραταει μουτρα. Και η γυναικα μου φτιαχνει και κατι ΤΡΟΜΕΡΕΣ πιτσες με χειροποιητη ζυμη, πολυ τραγανη που...συνηθως περνω μαζι μου! Εισαι γαιδουριτσα αλλα σ αγαπαω...γιατι εχεις XR. καλά πλάκα με κάνεις??? δεν έλαβες ειδική πρόσκληση?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Ωραία βόλτα! Από ποιο σημείο μπήκατε χώμα;;; Αν έχεις και κανα χάρτη ρίξε κανα λινκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3030 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 χμμμ θα ψάξω τα τεφτέρια του καπετάν-Konkost και θα σου πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μιμίκος ο Γιατρός 828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 καλά πλάκα με κάνεις??? δεν έλαβες ειδική πρόσκληση?? Μου είχες πει γενικά για κάποια βόλτα αλλα δεν είχες αποφασίσει ακόμα .Αν έστειλες πμ δεν ήρθε ποτέ .Φυσικα και δεν σου θύμωσα αν το είχα πάρει χαμπάρι θα ερχόμουν .Αντε να κανόνισουμε κάτι άλλο να γνωρίσω και το Purodouro team! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3030 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Μου είχες πει γενικά για κάποια βόλτα αλλα δεν είχες αποφασίσει ακόμα .Αν έστειλες πμ δεν ήρθε ποτέ .Φυσικα και δεν σου θύμωσα αν το είχα πάρει χαμπάρι θα ερχόμουν .Αντε να κανόνισουμε κάτι άλλο να γνωρίσω και το Purodouro team! σου είχα πει για τη βόλτα και σου είχα στείλει πμ με το λινκ όπου κανονιζόταν. Υπέθεσα πως αν σε ενδιέφερε θα το παρακολουθούσες από εκεί. Δεύτερη ειδική πρόσκληση δεν πέρασε από το μυαλό μου να δώσω.... οπότε απλά υπέθεσα πως φοβήθηκες τον ανταγωνισμό με το XR μου... και δεν ήρθες! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Μπραβο σε ολη την παρεα για την ωραια βολτα!! πολυ ομορφες εικονες!! Αντε στα επομενα τωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες