kyrkyp 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Δοκίμασε bel ray exp ή thumper 10-40. Εγω όταν έβαζα το 5100, το έβαζα σε 15-50. Επίσης όσον αφορά τις ταχύτητες, δες μήπως έχει μαζέψει μούργα στο μπροστινό γρανάζι ή στον μύλο του λεβιέ.Ευχαριστω πολύ για την απαντηση... Λέω να δοκιμασω bell ray αυτή τη φορά. Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει της λάμπες στο φανάρι μπροστά; Να βάλει της Philips Ultra,Xtreme ή Bluevision ; Με ανυσηχει λίγο ή μετατροπή γιατί στο site της Philis λέει 60/55w ενώ στο μανουαλ λέει λιγότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Βαλε κανονικά ότι λάμπα θέλεις στα 55/60w δεν έχει θέμα, αν και εγώ όταν το είχα είχα βάλει xenon με 29 ευρώ και ήταν πάρα πολύ καλά και σε φως και δεν τύφλωνα και τους άλλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyrkyp 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Βαλε κανονικά ότι λάμπα θέλεις στα 55/60w δεν έχει θέμα, αν και εγώ όταν το είχα είχα βάλει xenon με 29 ευρώ και ήταν πάρα πολύ καλά και σε φως και δεν τύφλωνα και τους άλλους.Που εβαλες xenon με 29€; O.o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Θεσσαλονίκη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Δοκίμασε bel ray exp ή thumper 10-40. Εγω όταν έβαζα το 5100, το έβαζα σε 15-50. Επίσης όσον αφορά τις ταχύτητες, δες μήπως έχει μαζέψει μούργα στο μπροστινό γρανάζι ή στον μύλο του λεβιέ.Ευχαριστω πολύ για την απαντηση... Λέω να δοκιμασω bell ray αυτή τη φορά. Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει της λάμπες στο φανάρι μπροστά; Να βάλει της Philips Ultra,Xtreme ή Bluevision ; Με ανυσηχει λίγο ή μετατροπή γιατί στο site της Philis λέει 60/55w ενώ στο μανουαλ λέει λιγότερα.Η "μαμά" λάμπα είναι H4 δηλαδή 60/55w οπότε δεν κάνεις καμιά μετατροπή . Στο cbf φοράω crystal vision και στο αυτοκίνητο xtreme vision και οι δύο είναι καλύτερες από τη "μαμά" του cbf και στις προτείνω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyrkyp 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Δοκίμασε bel ray exp ή thumper 10-40. Εγω όταν έβαζα το 5100, το έβαζα σε 15-50. Επίσης όσον αφορά τις ταχύτητες, δες μήπως έχει μαζέψει μούργα στο μπροστινό γρανάζι ή στον μύλο του λεβιέ.Ευχαριστω πολύ για την απαντηση... Λέω να δοκιμασω bell ray αυτή τη φορά. Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει της λάμπες στο φανάρι μπροστά; Να βάλει της Philips Ultra,Xtreme ή Bluevision ; Με ανυσηχει λίγο ή μετατροπή γιατί στο site της Philis λέει 60/55w ενώ στο μανουαλ λέει λιγότερα.Η "μαμά" λάμπα είναι H4 δηλαδή 60/55w οπότε δεν κάνεις καμιά μετατροπή . Στο cbf φοράω crystal vision και στο αυτοκίνητο xtreme vision και οι δύο είναι καλύτερες από τη "μαμά" του cbf και στις προτείνω. Ευχαριστώ πολύ. Ποια κατά την άποψη σου λάμπει περισσότερο; Η crystal ή η xtreme; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 Άλλαξα δισκοπλακα και όχι τακάκια αλλα τελικά θα τα αλλάξω κι αυτά .. Έχει κανείς να προτείνει καμία καλή αξιόπιστη λύση ? υγ.1.Το μηχανάκι άλλαξε και μπροστινό λάστιχο καινούργιο , μπροστά ανάρτηση σέρβις γιατί μετα τα βουνά της Ανδρου και τις τούμπες που μου χάρισαν Είχε γίνει σαν σώβρακο ..υγ.2. Τελικά αποδείχτηκε ότι και ο μπροστινός τροχός είναι τρακαρισμένος με ένα μικρό βαθούλωμα αλλα μου πε ο τυπάς ότι δε ξέρει ποσο μπορεί αυτό να δημιουργεί ταλαντώσεις .υγ.3. Έχω και στραβά καλάμια μου πε , όχι πολυ αλλα υπάρχουν ......μέχρι στιγμής πάντως το μηχανάκι με έχει ξενερώσει πλήρως και μόνο του πετάω άπειρα λεφτά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 [...]...μέχρι στιγμής πάντως το μηχανάκι με έχει ξενερώσει πλήρως [...]Αα δεν ειμαι ο μόνος . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyrkyp 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Ήρθε ή ώρα για αλλαγή αλυσίδας... Έχει κανείς καμία πρόταση; Εταιρία , μαγαζί.... Οτιδήποτε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
night rider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 Καλησπέρα και από μένα μετά από καιρό.... Μετά από 25.000 χλμ ήρθε η ώρα να αλλάξω και γω αλυσίδα - γρανάζι και λέω να πάρω το γνήσιο της Honda. Πάνω από 100 το βλέπω. .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Όταν το είχα και είχα αλλάξει αλυσίδα και γρανάζια είχα πάρει ένα σετ της did με X-ring πολύ καλύτερο πιστεύω από της honda και μου βγήκε και ποιο οικονομικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση ..σε εσας αλλαζουν οι ταχυτητες και πανω και κατω χωρις να πατατε συμπλεκτη και με σταθερο γκαζι η ειναι μονο στο δικο μου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bart Allen 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Έχω την εντυπωση πς γίνεται σε ολα τα μηχανάκια αυτό αλλα καλό είναι να πατάς τον συμπλέκτη κάθε φορα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyrkyp 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση ..σε εσας αλλαζουν οι ταχυτητες και πανω και κατω χωρις να πατατε συμπλεκτη και με σταθερο γκαζι η ειναι μονο στο δικο μου ?Κι εγω την ιδια εντυπωση εχω... Εμενα το μονο που με εκνευριζει ειναι οτι μου παιρνει δυσκολα τις ταχυτητες και μου βαζει τωρα τελευταια ευκολα αλλα μιλαμε για ευκολα ψευτονεκρα... Αλλα για το πρωτο θεμα υποθετω πως με μια αλλαγη ντιζας θα φτιαξει γιατι απ'οτι ειδα εχει αρκετη μακα επανω και το δευτερο με ενα σετ αλυσιδογραναζα λογικα θα στρωσει... Ειδαλλως με βλεπω για για σετ δισκους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bart Allen 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Κι εγω την ιδια εντυπωση εχω... Εμενα το μονο που με εκνευριζει ειναι οτι μου παιρνει δυσκολα τις ταχυτητες και μου βαζει τωρα τελευταια ευκολα αλλα μιλαμε για ευκολα ψευτονεκρα... Αλλα για το πρωτο θεμα υποθετω πως με μια αλλαγη ντιζας θα φτιαξει γιατι απ'οτι ειδα εχει αρκετη μακα επανω και το δευτερο με ενα σετ αλυσιδογραναζα λογικα θα στρωσει... Ειδαλλως με βλεπω για για σετ δισκουςΚοίτα απο πρώτη σε δευτέρα και μένα μου το κάνει αυτό αν αλλάξω άψυχα την σχέση στο κιβώτιο (αν εννοείς αυτό) Τώρα αν σου αλλάζει δύσκολα όλες τις σχέσεις μήπως πρεπει να αλλάξεις λάδια?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyrkyp 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Κοίτα απο πρώτη σε δευτέρα και μένα μου το κάνει αυτό αν αλλάξω άψυχα την σχέση στο κιβώτιο (αν εννοείς αυτό) Τώρα αν σου αλλάζει δύσκολα όλες τις σχέσεις μήπως πρεπει να αλλάξεις λάδια?? Καλα ναι για την ψευτονεκρα δεν με πολυανυσηχει... Τωρα για τα λαφια μου το κανει και μετα Bel Ray, και με τα Motul και με τα Castrol που ειχα δοκιμασει ενα φεγγαρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2016 Κανένα φλας έχει αλλάξει κανένας; Για λόγω εμφάνισης! Υπάρχει τπτ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.058 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2016 μπορείς να προσαρμόσεις οποιοδήποτε universal, ψάξε για ιδέες στο ebay πχ, έχει άπειρα σχέδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaroulaskoutin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 Καλησπερα σε ολους! προκειται να αλλαξω τιμονι και εχω καταληξει σε Renthal. Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος ποια διασταση να προτιμησω. Θα κανω την παραγγελια μεσω ιντερνετ οποτε δεν υπαρχει δυνατοτητα δοκιμης. Ειμαι 173, 80 κιλα. Τι προτεινετε; Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.690 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2016 Δεν έχω link εύκαιρο, αλλά εδώ είχα γράψει δυο κουβέντες για το renthal που είχα βάλει στο δικό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaroulaskoutin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2016 Δεν έχω link εύκαιρο, αλλά εδώ είχα γράψει δυο κουβέντες για το renthal που είχα βάλει στο δικό μου. Σημερα παραγγειλα τελικα το low road bar. Νομίζω πως πλησιάζει περισσοτερο στο εργοστασιακό τιμόνι.Σε αναμονή για τοποθέτηση οπότε. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες