Jump to content
achilleasv

kawasaki kaze 115 r/s vs honda innova 125i

Recommended Posts

Οπως το βλεπω δηλαδή θες 2.200 για να βγεις με το R αν εχεις κρανος. 1900 + κανα μπουφανακι/γαντι + ασφαλεια + καλη αλυσίδα + αδειες /πινακιδες κτλ.

Τροποποιήθηκε από τον Parhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εξοπλισμο εχω μπουφαν γαντια εχω και κρανος αλλα θα παρω αλλο

αλλα μαλλον θα παρω μεταχειρο crypton x δεν ειμαι σιγουρος ακομα εκτος του κρανους θα χρειαστω τα λεφτα για το μηχανακι και ασφαλεια αυτα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεταχειρο αν δεν εισαι σιγουρος δε θα το πρότεινα. Οι αγγελίες που βλέπω ειναι χάλια και οσα εχω δει απο κοντα επίσης και ακριβά. Καινουργιο τουλαχιστον εισαι σιγουρος οτι δε το εχει πειράξει ο άλλος και εχεις την εγγυηση σου και ξερεις τι service εχεις κανει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το δει μάστορας φίλε..αλλά ΓΤ οι περισσότεροι εδώ μέσα μου λενρ ότι αν ελεγχθει δεν υπάρχει πρόβλημα...επισης στο κάβα με ξενερωνει ότι είναι 115 , θέλω ένα μηχανάκι πάνω από 125

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομιζω να κατσει να δει τα παντα στο μηχανάκη. Αν ασχοληθεί λιγο μπορει ομως να καταλαβει λογω εμπειρίας. Αλλα οπως εχω πει αν δε θες προβληματα πρεπει να δεις για υποπτα πραγματα πανω.Εξατμίσεις ,ημερομηνία αγοράς(μερικοι λενε ψεματα 1-2 χρονια) ,λάδια αν σταζει τιποτα, φθορες στη δισκοπλακα, πατάκια να δεις αν ειναι κοντα στη πραγματικότητα τα χιλιομετρα,σπασμένα πλαστικά για παρεμβάσεις κτλ , περιεργοι θόρυβοι , βίδες να λειπουν.

Αυτα θελουν να το ψειρίσεις λιγο. Επίσης αν εχει πεσει η εχει στραβώσει καμια ρόδα υπολογίζεις και εξτρα εξοδα για μαζεματα κτλ .

Και πανω στη πορωση μας μπορει να μη τα δουμε αυτα.

Προσωπικά προς το παρων ζαχαρώνω το kazer. Ξερω πως δεν ειναι το ιδιο γρήγορο με το crypton αλλα νομιζω για τα λεφτα του ειναι καλη επιλογη.

Τροποποιήθηκε από τον Parhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείται πως θα γίνει εξουσιαστικος έλεγχος καθ αν δςν ειναθ πςνα δεν αγοραζω...Α αν το πάρω ομως μεταχειρο από μαγαζι δςν ςιναι καλύτερα? ΓΤ θα είναι ελεγχμενο από κεθ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα