achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2014 Asfaleia ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οπως το βλεπω δηλαδή θες 2.200 για να βγεις με το R αν εχεις κρανος. 1900 + κανα μπουφανακι/γαντι + ασφαλεια + καλη αλυσίδα + αδειες /πινακιδες κτλ. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2014 από τον Parhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 εξοπλισμο εχω μπουφαν γαντια εχω και κρανος αλλα θα παρω αλλο αλλα μαλλον θα παρω μεταχειρο crypton x δεν ειμαι σιγουρος ακομα εκτος του κρανους θα χρειαστω τα λεφτα για το μηχανακι και ασφαλεια αυτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Μεταχειρο αν δεν εισαι σιγουρος δε θα το πρότεινα. Οι αγγελίες που βλέπω ειναι χάλια και οσα εχω δει απο κοντα επίσης και ακριβά. Καινουργιο τουλαχιστον εισαι σιγουρος οτι δε το εχει πειράξει ο άλλος και εχεις την εγγυηση σου και ξερεις τι service εχεις κανει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Θα το δει μάστορας φίλε..αλλά ΓΤ οι περισσότεροι εδώ μέσα μου λενρ ότι αν ελεγχθει δεν υπάρχει πρόβλημα...επισης στο κάβα με ξενερωνει ότι είναι 115 , θέλω ένα μηχανάκι πάνω από 125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δε νομιζω να κατσει να δει τα παντα στο μηχανάκη. Αν ασχοληθεί λιγο μπορει ομως να καταλαβει λογω εμπειρίας. Αλλα οπως εχω πει αν δε θες προβληματα πρεπει να δεις για υποπτα πραγματα πανω.Εξατμίσεις ,ημερομηνία αγοράς(μερικοι λενε ψεματα 1-2 χρονια) ,λάδια αν σταζει τιποτα, φθορες στη δισκοπλακα, πατάκια να δεις αν ειναι κοντα στη πραγματικότητα τα χιλιομετρα,σπασμένα πλαστικά για παρεμβάσεις κτλ , περιεργοι θόρυβοι , βίδες να λειπουν. Αυτα θελουν να το ψειρίσεις λιγο. Επίσης αν εχει πεσει η εχει στραβώσει καμια ρόδα υπολογίζεις και εξτρα εξοδα για μαζεματα κτλ . Και πανω στη πορωση μας μπορει να μη τα δουμε αυτα. Προσωπικά προς το παρων ζαχαρώνω το kazer. Ξερω πως δεν ειναι το ιδιο γρήγορο με το crypton αλλα νομιζω για τα λεφτα του ειναι καλη επιλογη. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2014 από τον Parhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Εννοείται πως θα γίνει εξουσιαστικος έλεγχος καθ αν δςν ειναθ πςνα δεν αγοραζω...Α αν το πάρω ομως μεταχειρο από μαγαζι δςν ςιναι καλύτερα? ΓΤ θα είναι ελεγχμενο από κεθ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 *εξονυχιστικος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες