Jump to content
achilleasv

kawasaki kaze 115 r/s vs honda innova 125i

Recommended Posts

1 35-40

2 75

3 100

4 125 οι ταχυτητες με το κοντερ

Τροποποιήθηκε από τον slimshady

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδια αποφασισα ππως θα αγορασω το καζε ρ σε δυομηνες ( περιιμενω να τελειωσει το σχολειο γιατι αν με αφησει να το παρω τωρα με 0 θα το βγαλω...) ομως κοιταξα κ το αντρεσ και μου αρεσε τεσπα καβασακι ... θα ΠΑΡΩ σας ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας με το που το παρω θα σας πω νεοτερα..... τωρα μπορειτε να μου πειτε με μια φιλτροχοανη και μια προτεκ τριοβαλ τι θα κανει το μηχανακι θα ανοιξει καθολου..?αφου το στρωσω εννοειται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εν μπορω να βρω πουθενα ανταλλακτικα για το καβα ισως επειδη ειναι καινουργιο ακομα.... η καλυτερη εξετμιση για μενα ειναι η protech τρι οβαλ και μετα αν θες yoshimura gl γνωμη μου ειναι οχιι motosport κ μαλακιες αα kai h apido μπορει να ναι καλη δες κ ενα βιντεακι .

μεχρι τωρα πως τα πας με το καζερ ? μπορεις να μου πεις αναλυτικα σε παρακαλω παρατηρησεις και γενικα τ μηχανακι? γιατι σε ενα μηνα το παιρρνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε το μηχανακι πιστευω ειναι καλο γιατι καταρχας εχει πολυ καλες επιδοσεις για τα κυβικα του και καλες επιταχυνσεις μεχρι τα 80.Απο εκει και περα μεχρι τα 100 αντε 105 θα παει σε ευθεια αμα εισαι σε μικρη κατηφορα ανεβαζει μεχρι 110 αλλα ζοριζεται πολυ εκει.Απο κατασκευη μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη η ποιοτητα και οσω για αξιοπιστια δν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα ακομα το εχω περιπου 8 μηνες..Εμφανισιακα ειναι πολυ ωραιο κ ξεχωριζει.Με το κεντρικο σταντ εχει ενα θεμα αλλα συνηθιζεται και καμια φορα οταν ειναι κρυο θελει λιγο αερα για να κρατησει ρελαντι..Αυταα και οσω για το αν πατιναρει οχι δν πατιναρει καθολου..Απο οικονομια αμα το πηγαινεις τερμα θα καψει αρκετα γυρω στα 3 στα 100 αλλα αμα δν το τρεχεις πεφτει και στα 2.5!!Τα φρενα του ειναι αψογα και σταματανε χωρις να μπλοκαρουν τροχοι μονο επιτιδες μπορει να γινει αυτο

Συμπερενωντας ειναι ενα μηχανακι καλο κ πιστευω αξιζει να το αγορασεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχατιστω πολύ με επεισες 1000% να το αγοράσω τι πρόβλημα εχειωτο σταντ...τελικά τι εξάτμιση θα παρει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το σταντ δν ξερω αμα ειναι απο δικια μου μλκια παντος καποιες φορες κολαει στο εδαφος και θελει να το σηκωσεις απο πισω απο εκει που πιανει το δευτερο ατομο και με το ποδι σου να το πατισεις για να κατεβει.αλλα σε μενα εχει στραβωσει επειδη καθομουν πανω στο μηχανακι με το σταντ δεν νομιζω σε σενα αμα το παρεις να ειναι.Τωρα για εξατμιση εχω κανει ενα θεμα στο mybike και εγω ψαχνω μανιωδως να βρω αλλα τπτ.Με τον καιρο κατι θα μαθουμε και αμα πας αυτοι σε λενε πιες περνει.Παντως και η μανησια του εξατμιση ακουγεται παρα πολυ ωραια!ΙΘα παθεις πλακα μπορει και ο πιο ωραιος ηχος μανισιας σε παπακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλε το λινκ του θεματος για την εξατμιση...................apo φωτα πως πας???????/ θελω να σε ρωτησω επισης αν η εξατμιση εχει σιγαστηρα γτ βλεπω οτι βγαινει το πισω κομματι? α οι αναρτησεις ειναι καλες?

Τροποποιήθηκε από τον achilleasv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.mybike.gr/topic/72099-%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%84%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-kawasaki-kaze-s-2014/page__fromsearch__1 λοιπον τα φωτα ειναι αριστα.Η εξατμιση εχει σιγαστιρα δν ξερω πως βγαινει και οι αναρτησεις καλες ειναι και ρυθμιζονται κιολας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ναι έχω ακούσει πως δεν ρυθμίζονται ...αλλά φου το λες ..θα μπω και στο θέμα σου για την εξάτμιση...χθες παρατήρησα σε φωτο ιτι για να βγει ο σιγαστηρας πρέπει να βγάλεις τα πριτσινια με τα οποία είναι βιδωμενος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα το θεμα ειναι πως βγαινουν αυτα!!

Αυτο για τις αναρτησεις δν ισχυει παντως.Τωρα το ξανακοιταξα παντος το ειχα διαβασει καπου για αυτο το ειπα.Και οσω για την εξατμιση πως βγαινει ο σιγαστηρας θελω να μαθω κ εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είν δύσκολο το πολύ πολύ να το πας σε ένα σίδερα αν το κάνει με σταθερό χέρι αποκλειετ να γρατσουνιθει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια το μηχανακι με 4η βγαζειι 110 κοντερισια τωρα οσο για το αμα κλεβει δν γνωριζω παντος μεχρι τα 100 δν κλεβει δοκιμασμενο με gps μαλλον στα ψιλα θα κλεβει κανα 5 χιλιομετρα οπως και να το κανουμε..Παντως το μηχανακι ειναι αρκετα γρηγορο και διοτι το λεω απο πειρα εβαλα κοντρα και με ιννοβα και με crypton φτιαγμενο.Στο ιννοβα εχασα οταν οδηγουσα εγω γτ δν με ενδιαφερουν τοσο οι κοντρες αλλα παρολα αυτα και ας μην ξερω να το ξεκινω εχασα για πολυ λιγο 1 μηχανακι περιπου.Οταν το εδωσα σε ενα παιδι το ανηξε και περασε το crypton τωρα πως εγινε αυτο δν ξερω.Αυτο το λεω για να μην νομιζετε οτι το innova επειδη εχει μισο ιππο και 15 κυβικα παραπανω το παταει το kawasaki να τα λεμε τα πραγματα με το ονομα τους το injection το innova ειναι για διαδρομες εκτος πολης γιατι εχει μακρυ γραναζωμα πραγμα που το κανει αρκετα αργο και πρεπει να το φτανεις σχεδον κοφτη για να τραβιξει ανηφορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα εχω να πω για οσους ειναι και σε διλυμμα να το παρουν και στην αρχη μην περιμενετε να πηγαινει..Εγω στην αρχη πριν το στρωσο το ειχα σκασει το μηχανακι και εβγαλε 90 χιλιομετρα οταν στροθικε και με την πρωτη αλλαγη λαδιων το μηχανακι επιασε 100.Μετα 105 και στο τελος ανεβασε μεχρι 110 στην δευτερη αλλαγη λαδιων δηλαδη σταδιακα θα ανηξει το μηχανακι και ισως τωρα στα 4000 να εχει ανηξει πληρως ο κινητηρας.Παντως ο ηχος που εκανε στην αρχη ηταν διαφορετικος τωρα δν ακουγετε οπως ακουγοταν το μηχανακι και χωρις να εχω κανει καμια μετατροπη ουτε βιδα δν εχω αλλαξει πανω.Απο αυτο και μονο καταλαβα οτι ανοιξε ο κινητηρας και οτι οι επιδοσεις που υποστηριζε η kawasaki ειναι πραγματικοτητα.Oσω για την βενζινη δν καιει καθολου γιατι με 5 ευρω την βδομαδα κρατας και καβατζα :P.Απλα αμα το πηγαινεις τερμα ολη την ωρα θα καψει.Ισως μεγαλο το κειμενο και κουραστικο αλλα χωρις ψεματα κ διχως να προσπαθησω να πω οτι ειναι καλυτερο εγω αυτα που εγιναν σας λεω δικια σας η επιλογη οτι θελετε θα διαλεξετε και σε τιμη ειναι πιο φθηνο το καζε αλλα το ιννοβα ισως πιο ποιοτικο δν ξερουμε παντως το καζε και με 3 πεσιματα ουτε βιδα δν τριζει τι να σας πω βγαλτε συμπερασμα πιο θα αγορασετε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακαρι να βγαλει πολλα χρονια ..πολυ καλο μηχανακι

να δω τι θα παρω εγω ..μηχανη η παπι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασφάλεια τι πληρώνετε? Μπορείτε να μου πείτε κι τι λάδια προτείνει η καβα και την τιμή? Γενικότερα στα σέρβις που κάνετε μόνοι σας τι τιμές έχετε? Τα φώτα του θα χρειαστούν αλλαγμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα για τα λαδια σου λενε απο την kawasaki τι παιρνει ακριβως τα φωτα του μεχρι στιγμης σε μενα μια χαρα ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα