estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 Μηχανικά δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν είναι σούργελο, επίσης καμια φορά form follows function, αλλά νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης το παράκανε, δεν μπορούσα να μην σας το βγάλω μια φωτογραφία. Ο άνθρωπος λοιπόν προφανώς ήθελε να μεταφέρει μπόλικο πράγμα, οπότε αποφάσισε να τιμωρήσει ενα CB500. Πρώτος και καλύτερος κοτσαδόρος με σκαλωσιά ολόκληρη για την στήριξη του και κερασάκι στην τούρτα την μπάλα του τένις. Φυσικά με παροχή ρεύματος για το τρέιλερ. Αναρωτιέμαι αν η σιδηροκατασκευή αυτή είναι περισσότερο άκαμπτη από καθεαυτό το πλαίσιο της μοτό. Πιάνοντας και τα απλά, υπερμεγέθης μπαγκαζιέρα με διπλό κλείδωμα (και συνδυασμό!) + bonus κακοβαλμένες LEDοταινίες. Επίσης, τεράστιες, πραγματικά τεράστιες χούφτες (με φλισάκι από μέσα, αμ πώς, αμ πώς) και φυσικά bagster γιατί δεν κάνει να το γρατσουνίσουμε. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 Πολλά Jaguarια!!!!!! Παναγιά μου.....οι χούφτες!!!!!!!!!!!! Αν υποπτευθώ πως στη βαλίτσα κρύβεται καμιά μπαταριάρα αυτοκινήτου για την τροφοδοσία του τρέιλερ..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) Αμάν... Τώρα που το λες ksino.... απο την βαλίτσα φαίνεται να φεύγει καλώδιο που καταλήγει στην παροχή κάτω.... Με τις χούφτες αυτές κάνεις και jousting ε... μεσαιωνική μονομαχία! Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2017 από τον seatcowl 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 πριν 34 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Αλήθεια, όταν πας να στρίψεις με το τρέιλερ κοτσαρισμένο από πίσω, τι γίνεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 χορνετ ηταν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Την 31 Μαΐου 2017 at 7:44 ΜΜ, το μέλος estebahn έγραψε: Δεν το επιασες... Αριστερα απο το Honda υπαρχει ενα ΚΤΜ, με το οποιο συνταξιδευουν.. Να ο λογος για τον κοτσαδορο.. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος GavriilVet έγραψε: χορνετ ηταν; cb500f Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Δεν το επιασες... Αριστερα απο το Honda υπαρχει ενα ΚΤΜ, με το οποιο συνταξιδευουν.. Να ο λογος για τον κοτσαδορο.. Για να το τραβάει όταν χαλάσει; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 πριν 18 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Δεν το επιασες... Αριστερα απο το Honda υπαρχει ενα ΚΤΜ, με το οποιο συνταξιδευουν.. Να ο λογος για τον κοτσαδορο.. οποιος καταφερει να βγαλει προβλημα σε αυτο το ktm δε του αξιζει να οδηγει ουτε ποδηλατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: οποιος καταφερει να βγαλει προβλημα σε αυτο το ktm δε του αξιζει να οδηγει ουτε ποδηλατο Χαχαχαχα... μεγαλη αληθεια αυτο που ειπες, και αξιοπιστο και αρκουδογκαζο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) Έχω πράμα που σαλεύει: Μπροστινο yamaha srx με δπλα δισκοφρενα, τεποζιτο suzuki gs 125 (σκελετό-μοτέρ από XLR 250) κοντερ ειναι μετατροπη με ψηφιακο,(apistefth πατέντα στα όργανα και π*δhγμένες μπουκάλες ) Η εξατμιση ειναι χειροποιητη σελα χειροποίητη (ενώ η κόντρα φρένου είναι βιομηχανική) Υποκλίνομαι στην ένωση λαιμού με τελικό,ενδέχεται να πιάνει και ΥΕΝΕΔ. και τελικό (εδώ φλιπάρετε) από Nissan Sunny!! ΥΓ όποιος βρει τι είναι το σωληνάκι στο κόκκινο βέλος κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2017 από τον karellen 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 πριν 5 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Που το αλιευσες αυτο το εργαλειο..? κατι τετοιες μοντες κανε ενα παλικαρι στην Καβαλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) Αγωνιάρικο δοχείο υγρού πίσω φρένου. Το πίσω λάστιχο, που δεν έχει γείρει ΠΟΤΕ;;;;; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2017 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) Βέροια,ξανακοίτα Τάσο έκανα εδιτ μία φωτό. ΥΓ με πρόλαβε ο Φλάιν!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2017 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Και γαμώ τους χρωματισμούς! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Εμένα μου αρέσ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος GkS έγραψε: Και γαμώ τους χρωματισμούς! Σκέψου τι έχει τραβήξει ο άνθρωπας και το εκδικήθηκε έτσι το μονστερακι... πριν 9 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: ΥΓ όποιος βρει τι είναι το σωληνάκι στο κόκκινο βέλος κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον. Δοχείο πλήρωσης υγρών της τρόμπας του πίσω φρένου?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος GkS έγραψε: Και γαμώ τους χρωματισμούς! Σου πήρα τα 100 σκυλάκια Δαλματίας το ένα το 'κανε σκουφί ένας εγκληματίας. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος GkS έγραψε: Και γαμώ τους χρωματισμούς! Θα βαρεθηκε να ζμπρωχνει κορασιδες, δεν εξηγειται αλλιως 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 Λοιπόν , σήμερα είδα αυτό έξω από το γραφείο μου.......δεν ξέρω που να το κατατάξω δλδ, αλλά μάλλον εδώ μέσα ανήκει.... Υποθέτω suzuki katana; Τα σχόλια δικά σας: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 Σουργελο καθαρόαιμο... Και γαμωτ τα τεποζιτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος GkS έγραψε: Λοιπόν , σήμερα είδα αυτό έξω από το γραφείο μου.......δεν ξέρω που να το κατατάξω δλδ, αλλά μάλλον εδώ μέσα ανήκει.... Υποθέτω suzuki katana; Τα σχόλια δικά σας: πριν 44 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε: Σουργελο καθαρόαιμο... Και γαμωτ τα τεποζιτα Είναι ο καινούργιος κινητήρας της Souzoki που καίει τσίπουρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) Μήπως απλά μαστόρευε ο άνθρωπος? Κουκλί φαίνεται να το έχει ρε σεις... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2017 από τον seatcowl 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 4 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Μήπως απλά μαστόρευε ο άνθρωπος? Κουκλί φαίνεται να το έχεις ρε σεις... ναι, δεν εχεις και άδικο... Να χει στείλει κανα τεποζιτο για βάψιμο πχ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2017 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 Όντως!! Σούργελο σε καμία περίπτωση. Πολύ προσεγμένο είναι, φαίνεται σε πολλές λεπτομέρειες. Απλά άφησε φέρινγκ και ρεζερβουάρ για βάψιμο και έβαλε πρόχειρο δοχείο πχ για να το πάει συνεργείο, όσο περιμένει τα βαμμένα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες