Jump to content
FlyingInADream

Σούργελα. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Recommended Posts

propapias λες ασυναρτησιες ψηλε.. Z δίχρονο 125 φτιαγμένο ειναι τι καρμπ να βάλει 18αρι? Εδω με το κατάλληλο ζιγκλερ στο τετραχρονο το 125 βάζεις εύκολα 24αρι..

Αλλο κοιμησμενος απο δω. χαχαχαχαα για dynamik μιλαμε, ποιο Ζ? Ρε τι πινετε και δεν μας δινετε? χαχαχα

Μα δεν ειναι φτιαγμενο για να θελει να φαει κι' αλλη βενζινη απλος εβαλε ενα καρμπ

Ξερεις οτι στο εχω ρωτησει αυτο πριν μια σελιδα ε? Προπαπια πηγαινε για υπνο...

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Υπεθεσα πως το ειπε γιατι εχουν την ιδια λεμε τωρα "φυσιογνομια"

Φυσιογνομια? Δηλαδη μοιαζουν οπτικα στα μουτρα? το Ζ με το DYNAMIK? Και δεν ειναι αυτο που σε ρωτησα... Προπαπια πηγαινε για υπνο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι οπτικα, μηχανικα, και εξαλου η kawasaki εεε modenas ενοω δεν εβγαλε το dynamik για να συναγονιστει το Z ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζα ελεγες για το glitero z. Οπως και να εχει το ηδιο ισχυει και για το dinamik. Επλανηθην :) προτεινω ενας mode να σβησει τα offtopic ξεφυγε το θεμα..

Τροποποιήθηκε από τον VaG3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι οπτικα, μηχανικα, και εξαλου η kawasaki εεε modenas ενοω δεν εβγαλε το dynamik για να συναγονιστει το Z ?

Η "φυσιογνωμια" εχει να κανει με την οψη... Προπαπια πρεπει να εισαι πολυ κουρασμενος.

Το υπολοιπο... τι να σου πω βραδιατικα τωρα... Πολυ οφφτοπικ φυγαμε, αφηστε το παιδες, νεξτ ταιμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πεδια αμα δε γηνη ρωηκύ αιξαιλυξυ δαιν κανης τηπωτα

Ηρωική αιξαίλυξει, την κάνις κε γηναισε ο ηρωας της γοιτωνειας σου. Αμάν πια με τον καθαι ασχαιτο εδο μαισα.

:rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα διάλα, κάθομαι και γελάω μόνος στο γραφείο, το αφεντικό μου θα λέει πάει το χασε αυτός :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα δεν πιασουν αυτα και αν ξαναποσταριστει αυτο το... αυτο τελος παντων και σε επομενες σελιδες θα αναγκαστω να κοψω την οθονη του PC στη μεση με τροχο... Θα πιασουν τοπο και τα γυαλια ηλεκτροκολησης...

Ξεκινας ποτο, ναρκωτικα και ψυχοθεραπειες!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ! Στο εγραψα πιο πανω. 38 φοραει απ'τη μανα του.

38 το δικο σου και 39 το δικό μου..

Πάω για 41.5 μου φαίνεται, ντροπή να είμαστε τόσο κοντά :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεσσερις σελιδες χωρις σουργελο...

Εφτασεεε

SSSYSO_beschriftet.jpgSSSYSO_pic_001.jpgSSSYSO_pic_010.jpgSSSYSO_pic_011.jpg

trolling.jpg

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεσσερις σελιδες χωρις σουργελο...

Όχι εντελώς σούργελο, αλλά αξίζει μια θέση εδώ...

5987784_0_b.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχουν και ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ............μηχανες απο μονες τους σουργελα δεν υπαρχουν......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι αλλο κιτρινο vstrom!!! σεβαστειτε τα ματια μας!

@Νικολακης_Husq το δικο σου μοτερ εχει σχεδιαστει απο το εργοστασιο να φοραει 38 καρμπ, γιατι με αυτο πιστευουν οι μηχανικοι της husqvarna

που δουλευει καλυτερα. ειναι ακυρη η συγκριση με τα παπια. κανενα παπι δεν δουλευει σωστα με μεγαλο καρμπυρατερ ας ειναι και 85mm.

αν κανεις βολτα καποιο απο αυτα θα δεις πως "χεζεται" στην βενζινη χωρις λογο και δουλευει σωστα πανω απο 5-6.000στροφες.

οι μηχανικοι που ξερουν, δε βαζουν μεγαλο καρμπυρατερ σε παπι (εννοειτε πως δεν κρατανε το στοκ 18αρι, αλλα βαζουν αυτο που χρειαζεται).

τα 38 pwk και 42fcr που βλεπουμε σε παπια ειναι για την καφετερια οπου ισχυει το "κερδιζει οποιος εχει το πιο μεγαλο, καρμπυΛατερ"

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι εντελώς σούργελο, αλλά αξίζει μια θέση εδώ...

5987784_0_b.jpg

μπραβο τους παντως που βαλανε μοτερ απο tzr και εξατμιση απο Ζ....Εκατσε πο!υ ωραια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Νικολακης_Husq το δικο σου μοτερ εχει σχεδιαστει απο το εργοστασιο να φοραει 38 καρμπ, γιατι με αυτο πιστευουν οι μηχανικοι της husqvarna

που δουλευει καλυτερα. ειναι ακυρη η συγκριση με τα παπια. κανενα παπι δεν δουλευει σωστα με μεγαλο καρμπυρατερ ας ειναι και 85mm.

αν κανεις βολτα καποιο απο αυτα θα δεις πως "χεζεται" στην βενζινη χωρις λογο και δουλευει σωστα πανω απο 5-6.000στροφες.

οι μηχανικοι που ξερουν, δε βαζουν μεγαλο καρμπυρατερ σε παπι (εννοειτε πως δεν κρατανε το στοκ 18αρι, αλλα βαζουν αυτο που χρειαζεται).

τα 38 pwk και 42fcr που βλεπουμε σε παπια ειναι για την καφετερια οπου ισχυει το "κερδιζει οποιος εχει το πιο μεγαλο, καρμπυΛατερ"

Ναι ρε συ, συμφωνω. Εχασες το point ομως, εγω το ανεφερα αυτο για να δειξω στον propapia οτι δεν παιζουν ρολο τα κυβικα, αλλα ο τυπος της μηχανης. Δεν ειπαμε να βαλει κανενα παπι 38αρι... Το κυριως παραδειγμα μου ηταν το sm 125 που φοραει 28αρι και βγαζει 15hp απ'τη μανα του, για το 28αρι καρμπ εγινε ολη η κουβεντα. Κι ενα dynamik πειραγμενο φοραει ανετα 28αρι καρμπ, μονο που το συγκεκριμενο τελικα ηταν μανισιο οποτε λογικο να μουκωνει στη βενζινη.

Θα την τραβηξουμε κι αλλο αυτη τη συζητηση με τα μεγαλα καρμπς σε χαζοπαπιες? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/husqvana/husqvarna_wre125%2009.htm

Αυτο ειναι το μηχανακι σου? Και αν ναι δες τι γραφει στο καρμπ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.motorcycl...wre125%2009.htm

Αυτο ειναι το μηχανακι σου? Και αν ναι δες τι γραφει στο καρμπ :P

Ωωωω ρε Propapia... Αυτο ειναι το wre, ειναι ιδιο με το sm 125 με εντουρο τροχους.. Εγω εχω το Wr σου λεω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σουργελο απο τα λιγα... :tooth:

(κοφτε το οφ-τοπικ και βαλτε κανενα φανταχτερο ερειπιο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω στο μυαλο μου να ανεβασω το dynamik που εχω κατω αλλα αν το παρει κανενα λογικο ατομο το φερνει στη εργοστασιακη του κατασταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα