Jump to content
FlyingInADream

Σούργελα. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Recommended Posts

Ένα σούργελο αλλοιώτικο από τα άλλα.

Κάποτε ήταν καινούριο, λαμπερό, ομοιογενές, δούλευε όμορφα.

Τώρα είναι φθαρμένο, ουσιαστικά παρατημένο στην κατηγορία ''οσο ακόμα θα δουλεύει αν του βάζουμε βενζίνη'', ρηγμένο, ξαναβαμμένο σε δύο δόσεις διαφορετικές, ρημαδιασμένα πλαστικά με τους περισσότερους συνδέσμους σπασμένους, που από πείσμα γιαπωνέζικο δεν σκορπάνε, μοτέρ να μπερδεύει και να υπολειτουργεί, ανυπαρξία αποτελέσματος στο πίσω φρένο, αλυσίδα με το λάδι που έβαλε ο κατασκευαστής της, σελάκια σκισμένα... κι από μέσα που δεν το δείχνουν οι φωτό ένα παράτημα όλο.

Είναι όμως ένα διαφορετικό σούργελο.

11073253_10205061848840149_1598882073942441931_n.jpg?oh=b1000b4908fb5369d41dfe84d85e2574&oe=55A784DD&__gda__=1438378632_ddeddcfe89833713a1ae9fffb3fbb4b9

Γιατί είναι το πρώην δικό μου. Δύο ιδιοκτήτες περάσανε. Και τώρα ξανάγινε δικό μου. Και θα ξαναγίνει σωστό.

Θέλω να ξενυχτίσω με την πάρτη σου και την πάρτη του!!!! Μπορείς να μου το υποσχεθείς;

ps

Πέρνα την και από εδώ μια βόλτα

Τροποποιήθηκε από τον giakam

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μιχάλη καλορίζικό λοιπόν,να το κάνεις όπως φανταζεσαι,να το βλέπεις και να το χαίρεσαι,να το ακους και να λιώνεις!

Ανοιξέ του όταν μπορείς και ένα θέμα κατάδικο του όπως του πρέπει.

Τροποποιήθηκε από τον dimitris_nik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιχάλη ψήσου για streetfighter θα το βάψουμε με plastidip, tie wrap θα φέρω εγώ, ένα δράπανο χρειαζόμαστε μόνο, 2 καβαλέτα και μια ΤΙΜΟΝΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να σε πω, πολυαστερικό θα το κάνεις;

περιμενετε, μη συνεχισετε, να παραγγειλω πιτσα να χαζευω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέλειο και τέλεια! Άντε περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή στην ορίτζιναλ κατάσταση, που του αρμόζει άλλωστε. Απ'τα καλύτερα μηχανάκια εβερ.

Θα παραβώ λίγο τους κανόνες γιατί πραγματικά αξίζει, απ'τα κορυφαία σε μότο που έχω δει στη ζωή μου. Εκ Ντουμπάι (καλά εκεί το χουν τερματίσει σ'όλα τα λέβελ). Απολαύστε υπεύθυνα:

bf775239308e401104f85caf58291d5b_650x.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΥΤΟ Μιχάλη κάποια στιγμη θέλω να το δω απο κοντά!Κάνε αυτό που ξερεις καλα.Ξανακαντο κούκλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διαφωνω παντως με οτι το παραπανω(οχι το αλογο,το αλλο παραπανω) θεωρηται σουργελο..

το οτι ειναι παραμελημενο με σκισμενη σελα δε το κατηγοριοποιει εκει..δλδ πρεπει να την πλενει ο αλλος 2 φορες τη μερα για να μην ειναι σουργελο,η να της επισκευαζει καθε γρατζουνια με το παραμικρο?

του πατερα μου η χιλιογρατζουνισμενη και με σερβις οποτε θυμαται βεσπα,ειναι σουργελο?που την εχει απλα για το κτημα και το καφενειο?δε λεω να κρεμονται φαναρια και να μην εχει εξατμιση...αλλα..

σουργελο ειναι τα φιδια και οι δρακοι..τα νικελα και οι ψευτικες εξατμισεις,τα σηματα μερσεντε σε jog και τα κολαρα σκυλου,τα σημαιακια και οι χαντρες..

αυτα κατα τη γνωμη μου..

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιχάλη μακάρι να μπορέσεις να το βγάλεις από την κατηγορία σουργελα και να μπει στην κατηγορία ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ γιατί εκεί της αξίζει...

Όσο για το Ντουμπαι...αστα φίλε δεν εχω λόγια...πραγματικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) moto tec (το h το φαγαμε) valantis

2) μύτη αλα gs/multi

3) το καλύτερο οι τρύπες στο ποδοφρενο για να χασει 0,232 gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλύτερο είναι το σταυρουδάκι που κρέμεται. Σούζες, κόντρες, κράνος στον αγκώνα, αλλά δεν πειράζει έχει τον Χριστό μαζί του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας τσακωσα γατακια :P

383441_348182985275995_1546439072_n.jpg?oh=c176b376162ba6acd61af547324c6041&oe=557617CC&__gda__=1438301765_6c25d12304f9c5324c4ac15ceae8f816

Συνελθετε λιγο, δεν ειναι σουργελο αυτο το μηχανακι. Απλα δεν ειναι μπανικο.

Ο ορισμος του τι ειναι σουργελο δωθηκε στο πρωτο ποστ, διαβαστε το αν δε σας κανει κοπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα