rekla 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 καρναβαλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bretsos 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 ΚΡΑΖΕΙΣ.? ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Ένα σούργελο αλλοιώτικο από τα άλλα. Κάποτε ήταν καινούριο, λαμπερό, ομοιογενές, δούλευε όμορφα. Τώρα είναι φθαρμένο, ουσιαστικά παρατημένο στην κατηγορία ''οσο ακόμα θα δουλεύει αν του βάζουμε βενζίνη'', ρηγμένο, ξαναβαμμένο σε δύο δόσεις διαφορετικές, ρημαδιασμένα πλαστικά με τους περισσότερους συνδέσμους σπασμένους, που από πείσμα γιαπωνέζικο δεν σκορπάνε, μοτέρ να μπερδεύει και να υπολειτουργεί, ανυπαρξία αποτελέσματος στο πίσω φρένο, αλυσίδα με το λάδι που έβαλε ο κατασκευαστής της, σελάκια σκισμένα... κι από μέσα που δεν το δείχνουν οι φωτό ένα παράτημα όλο. Είναι όμως ένα διαφορετικό σούργελο. Γιατί είναι το πρώην δικό μου. Δύο ιδιοκτήτες περάσανε. Και τώρα ξανάγινε δικό μου. Και θα ξαναγίνει σωστό. 32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ένα σούργελο αλλοιώτικο από τα άλλα. Κάποτε ήταν καινούριο, λαμπερό, ομοιογενές, δούλευε όμορφα. Τώρα είναι φθαρμένο, ουσιαστικά παρατημένο στην κατηγορία ''οσο ακόμα θα δουλεύει αν του βάζουμε βενζίνη'', ρηγμένο, ξαναβαμμένο σε δύο δόσεις διαφορετικές, ρημαδιασμένα πλαστικά με τους περισσότερους συνδέσμους σπασμένους, που από πείσμα γιαπωνέζικο δεν σκορπάνε, μοτέρ να μπερδεύει και να υπολειτουργεί, ανυπαρξία αποτελέσματος στο πίσω φρένο, αλυσίδα με το λάδι που έβαλε ο κατασκευαστής της, σελάκια σκισμένα... κι από μέσα που δεν το δείχνουν οι φωτό ένα παράτημα όλο. Είναι όμως ένα διαφορετικό σούργελο. Γιατί είναι το πρώην δικό μου. Δύο ιδιοκτήτες περάσανε. Και τώρα ξανάγινε δικό μου. Και θα ξαναγίνει σωστό. Θέλω να ξενυχτίσω με την πάρτη σου και την πάρτη του!!!! Μπορείς να μου το υποσχεθείς; ps Πέρνα την και από εδώ μια βόλτα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2015 από τον giakam 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris_nik 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μιχάλη καλορίζικό λοιπόν,να το κάνεις όπως φανταζεσαι,να το βλέπεις και να το χαίρεσαι,να το ακους και να λιώνεις! Ανοιξέ του όταν μπορείς και ένα θέμα κατάδικο του όπως του πρέπει. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2015 από τον dimitris_nik 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksexilas 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Εχει χαζέψει ο κόσμος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Μιχάλη ψήσου για streetfighter θα το βάψουμε με plastidip, tie wrap θα φέρω εγώ, ένα δράπανο χρειαζόμαστε μόνο, 2 καβαλέτα και μια ΤΙΜΟΝΑ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Και να σε πω, πολυαστερικό θα το κάνεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Και να σε πω, πολυαστερικό θα το κάνεις; περιμενετε, μη συνεχισετε, να παραγγειλω πιτσα να χαζευω... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Τέλειο και τέλεια! Άντε περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή στην ορίτζιναλ κατάσταση, που του αρμόζει άλλωστε. Απ'τα καλύτερα μηχανάκια εβερ. Θα παραβώ λίγο τους κανόνες γιατί πραγματικά αξίζει, απ'τα κορυφαία σε μότο που έχω δει στη ζωή μου. Εκ Ντουμπάι (καλά εκεί το χουν τερματίσει σ'όλα τα λέβελ). Απολαύστε υπεύθυνα: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 ΑΥΤΟ Μιχάλη κάποια στιγμη θέλω να το δω απο κοντά!Κάνε αυτό που ξερεις καλα.Ξανακαντο κούκλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) διαφωνω παντως με οτι το παραπανω(οχι το αλογο,το αλλο παραπανω) θεωρηται σουργελο.. το οτι ειναι παραμελημενο με σκισμενη σελα δε το κατηγοριοποιει εκει..δλδ πρεπει να την πλενει ο αλλος 2 φορες τη μερα για να μην ειναι σουργελο,η να της επισκευαζει καθε γρατζουνια με το παραμικρο? του πατερα μου η χιλιογρατζουνισμενη και με σερβις οποτε θυμαται βεσπα,ειναι σουργελο?που την εχει απλα για το κτημα και το καφενειο?δε λεω να κρεμονται φαναρια και να μην εχει εξατμιση...αλλα.. σουργελο ειναι τα φιδια και οι δρακοι..τα νικελα και οι ψευτικες εξατμισεις,τα σηματα μερσεντε σε jog και τα κολαρα σκυλου,τα σημαιακια και οι χαντρες.. αυτα κατα τη γνωμη μου.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2015 από τον Στέργιος Βήχος 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) :hunter: :hunter: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2015 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksexilas 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Μιχάλη μακάρι να μπορέσεις να το βγάλεις από την κατηγορία σουργελα και να μπει στην κατηγορία ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ γιατί εκεί της αξίζει... Όσο για το Ντουμπαι...αστα φίλε δεν εχω λόγια...πραγματικά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Σας τσακωσα γατακια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 1) moto tec (το h το φαγαμε) valantis 2) μύτη αλα gs/multi 3) το καλύτερο οι τρύπες στο ποδοφρενο για να χασει 0,232 gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 μανι μανι με 5 τετοιες τρυπες να σου 1 γραμαριο και κατι... εσυ θα το σκεφτοσουνα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Το καλύτερο είναι το σταυρουδάκι που κρέμεται. Σούζες, κόντρες, κράνος στον αγκώνα, αλλά δεν πειράζει έχει τον Χριστό μαζί του... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Είναι κτήνος το μοτοσακο και το ξορκιζει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Σας τσακωσα γατακια :P Συνελθετε λιγο, δεν ειναι σουργελο αυτο το μηχανακι. Απλα δεν ειναι μπανικο. Ο ορισμος του τι ειναι σουργελο δωθηκε στο πρωτο ποστ, διαβαστε το αν δε σας κανει κοπο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες