mindphreak 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 Καλησπέρα παίδες, ειμαι σε ενα μεγαλο δυλλημα για το ποια μηχανη να αγορασω (μεταχειρισμενη). Εχοντας δει πολλες μηχανες εχω καταλληξει σε 4 (απο αυτές εχω οδηγησει τις 2). 1)Honda CBR 600RR 2)Suzuki GSX 600R 3)Yamaha YZF R6 4)Kawasaki z750. Θα ήθελα απο εσάς την αποψη σας σχετικα με την οικονομια, τις επιδοσεις και γενικα τα χαρακτιριστικα αυτων των μηχανων. Γιατι βλεπω οτι παιζονται διαφορες τιμές και συγκεκριμένα βρισκεις ευκολα μια ζητα 750 σε χαμηλη τιμη ενω μια gsxr σε υπερβολικα ποιο ακριβη τιμη. Χρηση για μεσα στην πολη, ταξιδακια 100-160 χιλιομετρων και γενικα για κ@βλ@ :P Budget: 3000 Euro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 Γράψε εμπειρία και σωματικές διαστάσεις για να σε βοηθήσουν περισσότερο οι πιο έμπειροι! Από αυτά που γράφεις,θα επέλεγα cbr λόγω ''φιλικότητας'' και καλύτερης γεωμετρίας. Η 636 δε σε ενδιαφέρει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 Z. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindphreak 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 Γράψε εμπειρία και σωματικές διαστάσεις για να σε βοηθήσουν περισσότερο οι πιο έμπειροι! Από αυτά που γράφεις,θα επέλεγα cbr λόγω ''φιλικότητας'' και καλύτερης γεωμετρίας. Η 636 δε σε ενδιαφέρει; 1.83 ypsos 75 kila empeiria apo thn parousa mhxanh mou. apla thelw kati megalytero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LLucky24 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 To Νο 4 αν σε ενδιαφέρει το θέμα οδηγική συμπεριφορά, καλό θα ήταν να το βγάλεις από κει Επίσης το ότι ρωτάς για το θέμα ''οικονομία''...είναι ένα θεματάκι.. Προσωπικά σίγουρα θα έβαζα άλλο ένα μhχανάκι ανάμεσα στα 150 και τα 600cc Just saying :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) To Νο 4 αν σε ενδιαφέρει το θέμα οδηγική συμπεριφορά, καλό θα ήταν να το βγάλεις από κει Επίσης το ότι ρωτάς για το θέμα ''οικονομία''...είναι ένα θεματάκι.. Προσωπικά σίγουρα θα έβαζα άλλο ένα μhχανάκι ανάμεσα στα 150 και τα 600cc Just saying :) *διχρονο* 150 ^^ . Δε νομιζω να υπαρχει και καποιο ενδιαφερον street αναμεσα ουτως η αλλως. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 Τo Z θα σου βγάλει πιο πολλές καγκουριές αλλά αν αυτό ψάχνεις υπάρχουν άλλα μηχανάκια που το κάνουν καλύτερα. Από τα 3 SS όπως αναφέρθηκε το CBR είναι το πιο φιλικό (άρα και για ταξίδι κάπως πιο ομαλό). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 1,83 υψος + 3.000 ευρω = CBR600... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindphreak 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) οταν λεω για οικονομια δεν εννοω να καιει και σαν παπακι :) με την απριλια καιω 7 στα 100 καο οταν την παω τερμα ενα 10αρι + και τα λαδια. οποτε μια καταναλωση του τυπου 7 στα 100 γισ μενα ειναι ονειρο :) απο θεμα οδηγησης δεν το θελω τοσο για καγκουρια οσο για γουστα. Εμενα με νοιαζει η αξιοπιστια περισσοτερο δηλαδη να μην μου βγαζει ολο προβληματα και να μην με αφηνει στον δρομο στα καλα καθουμενα :) . Απλα θελω οταν την βγαζω εξω να γουσταρω χωρις να ανγχωνομαι αν μου βγαλει θεματα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 από τον mindphreak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) 1)Honda CBR 600RR 2)Suzuki GSX 600R 3)Yamaha YZF R6 4)Kawasaki z750. Χρηση για μεσα στην πολη, ταξιδακια 100-160 χιλιομετρων και γενικα για κ@βλ@ :P Ξεχνάς τις 3 πρώτες,είναι αυστηρά ss. To 4 τα πληροί όλα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 οταν λεω για οικονομια δεν εννοω να καιει και σαν παπακι :) με την απριλια καιω 7 στα 100 καο οταν την παω τερμα ενα 10αρι + και τα λαδια. οποτε μια καταναλωση του τυπου 7 στα 100 γισ μενα ειναι ονειρο :) απο θεμα οδηγησης δεν το θελω τοσο για καγκουρια οσο για γουστα. Εμενα με νοιαζει η αξιοπιστια περισσοτερο δηλαδη να μην μου βγαζει ολο προβληματα και να μην με αφηνει στον δρομο στα καλα καθουμενα :) . Απλα θελω οταν την βγαζω εξω να γουσταρω χωρις να ανγχωνομαι αν μου βγαλει θεματα. 7 έως 10 λίτρα/100χλμ με το 150άρι;; Είσαι σίγουρος; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 7 έως 10 λίτρα/100χλμ με το 150άρι;; Είσαι σίγουρος; Αφου ειχα καταφερει να καιω κοντα στο 6αρι με 170αρι τετραχρονο scooter γιατι οχι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindphreak 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Είσαι σίγουρος; ναι τοσο καιει Ξεχνάς τις 3 πρώτες,είναι αυστηρά ss. To 4 τα πληροί όλα. τι εννοεις αυστηρα ss? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 από τον mindphreak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 Ο Χριστός!Ε τότε και εσύ και ο Angel πάρτε 1000άρια για την πόλη και αφήστε τα 150άρια για τα ταξίδια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindphreak 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ο Χριστός!Ε τότε και εσύ και ο Angel πάρτε 1000άρια για την πόλη και αφήστε τα 150άρια για τα ταξίδια γιατι ποσο περιμενες για διχρονο με αλλο κυλινδροπιστονο? να καιει 5 στα 100?? :P τωρα για το σκοοτερ δεν ξερω τη πατεντα εκανε και καιει τοσο :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 από τον mindphreak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 προσωπικά είμαι ΤΡΕΛΑ ερωτευμένος με το CBR, οπότε προς τα κει θα σε πάω. το r6 δεν με συγκινεί ΠΑΡΑ πολύ, το gsxr παρομοίως, όσο για το z, τα πράγματα είναι περίεργα. Ούτε αυτό με συγκινεί. Από τα 4 που έβαλες, και με 3 χιλιάδες, θα πήγαινα σε κάποιο rr και κατά προτίμηση του 2005 που έχουν το ανάποδο πηρούνι, αν υπάρχει κάποιο σε καλή κατάσταση. το θέμα είναι το εξής. και τα 5 μηχανάκια, συμπεριλαμβανομένου του δικού σου, διαφέρουν. αυτό που ήδη έχεις σε πάει στα ss απο θέμα στησίματος και χειρισμού, το z είναι πιο αρκούδα στον κινητήρα αλλά με άλλο στήσιμο, πιο φιλικό. ποια έχεις οδηγήσει απο τα 4 που έβαλες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2014 ναι τοσο καιει τι εννοεις αυστηρα ss? Εννοεί ότι δεν κάνουν για μετακίνηση στην πόλη. Έχω μονοκύλινδρο, ψηλό, που δεν βγάζει πολλά άλογα αλλά έχει καλές ροπές από χαμηλά. Παρόλα αυτά, αν το πάω λίγο νευρικά εντός πόλης θα κάψει και 7/100. Οκ βέβαια, είναι με καρμπυρατέρ, αλλά ο ψεκασμός δε θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα αν σκεφτείς ότι όλα τα μοτέρ που αναφέρεις είναι 4κύλινδρα και πολύστροφα: εμένα ο κόφτης είναι κάπου στις 7500, αυτά που λές κατά μέσο όρο θέλουν 6000 και πάνω για να δουλέψουν σωστά. Μετά σκέψου και το άλλο. Η θέση οδήγησης είναι χαμηλά οπότε δεν έχεις ορατότητα, τα μηχανάκια αυτά έχουν ένα σχετικό πλάτος και οι καθρέφτες σου θα είναι στο ίδιο ύψος με αυτούς των αυτοκινήτων: στα χοντρά μποτιλιαρίσματα δε θα χωράς να περάσεις ούτε ανάμεσα από σταματημένα. Θα φτάνεις πιο αργά από παπί/σκούτερ και θα καις και 10 λίτρα στα 100. Τέλος, βάλε και το θέμα άνεσης. Το δικό μου το μηχανάκι είναι άβολο πάνω από τα 130 λόγω αέρα. Αυτά που προτείνεις είναι άβολα κάτω από αυτές τις ταχύτητες. Γενικά δεν είναι για άνεση, αλλά αν είναι ανοιχτός δρόμος δε σε ενοχλεί γιατί θα καλύψεις απόσταση, θα κάνεις μια στάση να ξεμουδιάσεις και θα συνεχίσεις, όλα καλά. Αύγουστο μήνα σε μποτιλιαρισμένη Τσιμισκή όμως, με το μοτέρ να ανεβάζει θερμοκρασίες, τα βεντιλατέρ να δουλεύουν φουλ (και να ρίχνουν το ζεστό αέρα στα πόδια σου) και οι καρποί σου να έχουν πάθει αγγύλωση από το σκύψιμο/στήριγμα στα clip-on, δεν το λες και κατάλληλο για πόλη. Και σένα θα σε ταλαιπωρήσει και δε θα το ευχαριστηθείς, και το μηχανάκι θα ταλαιπωρηθεί και ίσως θέλει πιο πολύ προσοχή σε θέματα όπως νωρίτερες αλλαγές λαδιών κλπ. Και επειδή είναι 4κύλινδρο, όλα πάνε επί 4: μπουζί, βαλβίδες, τα πάντα. Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα δικύλινδρο που δε θα είναι ξεκάθαρα sport αλλά λίγο πιο τουριστικό, είτε γυμνό είτε ντυμένο. Θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο, θα είναι καλύτερο και οικονομικότερο σε καθημερινή χρήση και service, αλλά δε θα πει και όχι να σε ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη αν πεις να το κάνεις. Επιλογές υπάρχουν πολλές, από ducatti monster σε ποικιλία κυβικών, μέχρι τις γνωστές και δοκιμασμένες λύσεις όπως kawasaki er-6n (γυμνό) και er-6f (ντυμένο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindphreak 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα δικύλινδρο που δε θα είναι ξεκάθαρα sport αλλά λίγο πιο τουριστικό, είτε γυμνό είτε ντυμένο. Θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο, θα είναι καλύτερο και οικονομικότερο σε καθημερινή χρήση και service, αλλά δε θα πει και όχι να σε ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη αν πεις να το κάνεις. Επιλογές υπάρχουν πολλές, από ducatti monster σε ποικιλία κυβικών, μέχρι τις γνωστές και δοκιμασμένες λύσεις όπως kawasaki er-6n (γυμνό) και er-6f (ντυμένο). πολυ διαφωτιστικο το ποστ σου αδερφε. δεν θα ηθελα κατι μεγαλο σε κυβισμο αλλα οσο για το δυκιλινδρο που λες μου αρεσει το 300αρι της καβασακι αλλα παιζουν τα λευτα... αυτο με τον αερα ειναι πολυ σωστο γιατι και γω με την δικια μου στα 160 νομιζω πως καποιος με τραβαει απο το λαιμο και πρεπει να σκυβω τερμα και δεν βλεπω τπτ. θα κοιταξω πολυ αναλυτικα τις προτασεις σου. ποια έχεις οδηγήσει απο τα 4 που έβαλες; gsxr και z. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2014 από τον mindphreak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2014 τσιμπα οποιο σου αρεσει και βρεις στη καλυτερη κατασταση χωρις πολλα πολλα ασε τις καταναλωσεις κτλ ολα αυτα που κοιτας αξιοπιστα ειναι οποτε μην αγχωνεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2014 CBR600-F- το τελευταίο μοντέλο. Πιο άνετο απ'τα υπόλοιπα και πάλι υπεργρήγορο. Ή τσεκάρεις και ST κατηγορία και το προσωπικό μου αγαπημένο, triumph sprint ST. Υπάρχουν και αρκετά καλά VFR σ'αυτά τα λεφτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2014 Ψηφίζω CBR! http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4673147/ υποπτο.. Τα πλαστικα δεν ξερω κατα ποσο ειναι τα μαμα του αλλα οκ :D kαι αυτο-> http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4678917/ Aπο αυτα τα 2 θα εβλεπα το 2ο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2014 Ζ,μόνο και μόνο επειδή λες για καθημερινή χρήση. Είναι γυμνό,θα'ναι πιο εύκολο απ'τα άλλα για κάθε μέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2014 λογο του οτι ημουν παλιος κατοχος cbr 600 rr θα σου προτεινα αυτο. ειναι πολυ φιλικο για αρχαριους χαμηλη καταναλωση(αναλογως κ πως το πας) κ δεν βγαζει κ προβληματα.αποψη μου ενα του 2005 θα ηταν η καλυτερη επιλογη στα λευτα που διαθετεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2014 Τα τέσσερα μηχανάκια που έγραψες αρχικά ότι σου αρέσουν ανήκουν σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. Souper-sport και naked (γυμνά). Νομίζω θα σε βοηθούσε αν κατέληγες σε μία κατηγορία πχ γυμνά 600άρια που είναι από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα. Επίσης πιστεύω, χωρίς να είμαι και μέσα στο μυαλό σου, αλλά έτσι τουλάχιστον που περιέγραψες τα θέλω σου, ότι η κατηγορία γυμνό 600άρι θα σου έρθει γάντι. Οπότε ψσχνεις για: gsr 600 hornet 600 fz600 z 750 όλα έχουν παραπάνω γκάζι από αυτό που έχεις τώρα, δεν καίνε υπερβολικά, πας άνετα και ταξίδι, μπαίνεις και πίστα, θα τα βρείς στα λεφτά που διαθέτεις, ίσως και λιγότερα και δεν βγάζουν ζημιές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2014 Εγω θα σου ελεγα να τσιμπησεις ενα ss και να το κανεις naked/streetfigther(το τιμονι τουλαχιστον).Τοτε θα εισαι βασιλιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες