Jump to content
Smias

Νέο κράνος ! AFX , FX-41DS

Recommended Posts

Σημερα πηρα καινουριο κρανακι !

1926662_10152155848943991_983917998_n_zpsfed156e8.jpg

Της AFX το ολοφρεσκο FX-41DS , εκτος απο ζελατινα εχει και εσωτερικη μαυρη ζελατινα ά λα γυαλι ηλιου , καλο γκατζεντακι το οποιο ανυπομονω ν δοκιμασω !

Βεβαια αυτες οι δυο ζελατινες με τους μηχανισμους τους το κανουν κομματακι βαρυ με το βαρος του να ειναι στα 1.750gr , σε μια περιπου ωρα χρησης παντως δεν μου εκανε καποια αισθηση το βρος του παρολο που ημουν συνηθισμενος σε κρανη βαρους 1.450gr .

Τιμη περιπου στα 130ευρω , αγορασμενο απο Αμερικη , ειναι αρκετα προσιτη τιμη για κρανος τετοιου τυπου , γνωστη εταιρια στην Αμερικη , σχεση τιμης ποιοτητας μια χαρα :_thumbsup:

Εδω εχει διαφορα τεχνικα χαρακτηριστικα οπως και ενα βιντεακι που το παρουσιαζουν .

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Ετικέτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με γεια σου Bill.....ωραιο και αλητικο σχεδιακι...

Καλοφορετο και αχρειαστο ευχομαι.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 'γειά! Αγρατζούνιστο και αχρείαστο να 'ναι.

υ.γ.: Σε άσπρο ; Να προσέχεις εκεί στα μέρη σου μην στην πέσουν λόγο... παρεξήγησης. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραίο κράνος και με πολυ καλή τιμη για αυτά που προσφέρει, εγω δεν ήξερα την ύπαρξη του αλλά με τρομάζει λιγο το βάρος του, νομίζω πως εμενα θα μου κακοφαινόταν να πήγαινα απο τα 1350γρ στα 1750γρ, όπως μου κακοφάνηκε λιγο το acerbis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασιλη - DRZολογε-KLXολογε-Ελικοπτερολογε-Πυρινικε-Χημικε-ξαδερφε Μπαλουρδου....winking-thumbs-up-smiley-emoticon.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο κρανακι Βill...το εχω τσεκαρει κι εγω και ειναι καλο...Με γειες αχρειαστο και καλολασπωτο! :mB_kalo_e:

Αν μπορεσεις ποσταρε μια-δυο φωτο(προφιλ-ανφας) να ειναι φορεμενο...να δω πώς καθεται οπτικα στο κεφαλι :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τσίμπησες πρώτος τελικά,καλορίζικο κι αχρείαστο να'ναι!

Μια χάρη θέλω μόνο,κάποιες φώτο το πάνω και πίσω μέρος για να δω αν γίνεται να μπει η μοϊκάνα :P.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλολασπώτο και αγρατσούνιστο, πολύ ωραίο σχέδιο, και η τιμούλα δελεαστική, το είχα δει όταν έψαχνα γιά dual αλλά δεν την ήξερα την εταιρεία και έτσι πήγα προς agv μεριά.

Που κατασκευάζεται, έχω ένα κόλλημα με τη χώρα κατασκευής.

Τροποποιήθηκε από τον ors

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλορίζικο Βασίλη και αχρείαστο να είναι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φωτογραφίες θα βάλω αυτές που ζητήθηκαν με το που φτιάξω τη φώτομοτο μου ή αν δανειστώ κάποια .

Χώρα κατασκευής είναι η Taiwan αλλά είναι για λόγο γνωστής εταιρίας οπότε δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό , άλλωστε πολλά προϊόντα κατασκευάζονται εκεί ή στη Κίνα αλλά το θέμα είναι τα στάνταρ που χρησιμοποιούν για τον εκάστοτε πελάτη .

Το ίδιο κατά 95% κράνος το έβγαλε και η O'Neal , κατασκευής στη Taiwan κι αυτό..!

Πάντως δεν είναι τραγικά βαρύ , χάζευα ένα διαλυμένο κράνος ανοιγμένο με μαύρο γυαλάκι κι αυτό που είχε ο αδερφός μου και είναι στα ίδια .

Κι από αεραγωγούς είναι φουλ , 16 αν θυμάμαι καλά , το καλοκαίρι στη ζούγκλα του κέντρου της Αθήνας θα λάμψειη ααλήθεια..!

Πάντως ξαναλέω για τα χρήματα που κοστίζει είναι best value for money για κάποιον που θέλει τέτοιο κράνος αλλά δεν έχει τα 300€+ που κοστίζουν τα αντίστοιχα των Shoei , Arai & Agv .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

smias οταν λες απο αμερικη; με τελωνειο κτλ τι εκανες;

απο θορυβο τι λεει;

αψογο φαινεται καλοριζικο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Billy με γειες!

Καλοφόρετο, καλοτάξιδο και να σου χρειαστεί μόνο για τις λάσπες και τα ιπτάμενα έντομα :D

Βάλε μερικές φωτό για να το δούμε ακόμα καλύτερα.

Ωραίο φαίνεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... για τα χρήματα που κοστίζει είναι best value for money για κάποιον που θέλει τέτοιο κράνος αλλά δεν έχει τα 300€+ που κοστίζουν τα αντίστοιχα των Shoei , Arai & Agv .

Icon... :blush2:

ICON_variant_helmet_construct.jpg

το γμμημενο ωραιο αλλά... :hunter: λαλάαααακιαααα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι από Αμερική , τελωνείο δεν έφαγε και το είχα μεγάλο άγχος γιατί έπεσα σε πωλητή που δεν το έστελνε "όπως πρέπει"..;-)

Είναι θέμα τύχης τι να πω..

Από θόρυβο δε μπορώ να πω και πολλά γιατί μια βόλτα έκανα μόνο αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι όπως και τα υπόλοιπα του είδους του , καμία σχέση δηλαδή με τα όποια καθαρά streetάδικα κράνη .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες με γειες!! Ωραίο το κρανάκι ^_^

Αυτού του είδους τα κράνη δεν μπάζουν μπόλικο αέρα από κάτω επειδή έχουν πιο μακρύ πηγούνι?

Ρωτάω γιατί ψήνομαι να πάρω παρόμοιο αλλά έχω θέμα όταν μπάζει αέρα από κάτω στο λαιμό και παγώνουν τα μούτρα μου,

ενώ στα κανονικά full face κράνη σφηνώνεις μια μπαλακλάβα κι είσαι κομπλέ! Σε αυτό τι παίζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαλακλαβα ή full face(made by Π.Α!) φοραω κι εγω παντα τις κρυες μερες ετσι κι αλλιως , αυτο εχει ενα υποσιαγωνιο σε σχεση με τα αλλα παρομοιου τυπου κρανη που ειχα παλιοτερα αλλα στη πορεια θα δειξει τι και πως , φαινεται παντως οτι θα κανει δουλιτσα .

Το καλοκαιρι παντως αυτα τα κρανη ειναι ολα τα λεφτα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοφόρετο Βασίλη, και αγρατζούνιστο.

Γράφε μας με την πάροδο του χρόνου, διάφορα χαρακτηριστικά του, ωστε να ξερουμε απο 1ο χέρι που πάσχει.

1750 ε?

Βαρύ πάντως....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο κ αχρείαστο. Αλήθεια δοκιμή εδω που έκανες; Η δεν έκανες;

Πάντως 1750 γραμμάρια, βαρύ ...

Τροποποιήθηκε από τον Θάνος.Κ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμη δεν εκανα , απλα ειδα τα μεγεθη απο διαφορα πινακακια και πινακακια που ειχαν συγκριτκα με τα μεγεθη κρανων απο διαφορες εταιριες και παρειγγηλα το Μ που φοραω σε ολα τα κρανη και μου εκατσε κουτι .

Ναι ειναι βαρυ , το ειχα που το λεγανε διαφοροι που το ειχανε ζυγισει αλλα το πιστεψα οταν ζυγισα ο ιδιος , δεν εχω κανει διαδρομη πανω απο μια ωρα σερι με αυτο το κρανος ακομα αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα οτι ζυγιζει αυτο νουμερο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κολοφορετο βασιλη,

σου εκατσε το νουμερο, εγω στο δικο μου ειχα ενα θεματακι με το μεγεθος μου επεσε λιγο μικρο αλλα με μικροεπεμβασουλε ηρθε κουτι.

στο δικο σου το καλο ειναι οτι πουλανε και ανταλακτικο το εσωτερικο ολο και οχι μονο τα μαγουλα οπως το δικο μου που ειναι το προηγουμενο μοντελο!

οπως και να εχει ειναι καλο κρανακι και το καλοκαιρι εχει καλο εξαερισμο, ενα θεμα μονο εχει με ταχυτητες ανω των 110 που παιζει λιγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα