Jump to content
IoannisPanagiotidis

New BMW release S1000F sport tourer??

Recommended Posts

:smoke:...μετα απ την πολυ επιτυχημένη συνταγη της ΚΤΜ και της Ducati που στοίχειωσαν τα ονειρα των γΛηγορων ..... της μεταφορας του ισχυρότερου τους κινητηρα απ την SS κατηγορια τους .... σε ενα ικανο πλαισιο να αντεξει τις δυναμεις ...βαφτιζοντας τα mega-On-OFF βλεπε Multistrada 1200 και ΚΤΜ 1290 ...ηρθε η σειρα της BMW να αφησει του πρωτους "καπνους" να προετοιμαζουν και προϊδεάσουν την "φωτια" που θα ακολουθησει !!!

στο περιοδικο του Motorrad που θα κυκλοφορησει την πρωτη εβδομαδα του Μαρτιου ... και εχει πεσει ηδη στα χερια μου ...περιγραφει τα σχεδια της εταιριας για μια νεα παραλλαγη του S1000R σε ενα πλαισιο Funbike το ονομαζει και το τοποθετει σε μια κατηγορια που εχει σαν προτυπο το Multistrada της Ducati και το ονομαζει BMW S1000F

δεν μιλαει για αριθμους και συγκεκριμενα χαρακτηριστικα ...αλλα περιγραφει οτι ηδη εχει παρατηρηθει απο καποιους ποδηλατες στο Fernpass το τεσταρισμα 2 μοτοσυκλετων της BMW που αφηνει να εννοηθει οτι ειναι τα πρωτότυπα!

.... για να δουμε!

Foto+1.JPG

.................

:shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γιατι οχι;

Το s1000r με φερινγκακι και το s1000 f ετοιμο..Και θα τοποθετηθει σφηνα ,τιμολογιακα ,μεταξυ ντουκατι και ΚTM κανα 17-20000 ευρω.Και 150-160 αλογα θα ειναι και φορτωμενο ηλεκτρονικα και θα αλλοιθωριζει σαν γνησιο bmw.

Spam on.Aυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το πως περιμενουν να πουλησουν,τοσο ακριβα μηχανακια στον καταλληλο μεν για μοτοσυκλετες ηλιολουστο ,αλλα φτωχοποιημενο νοτο. Ισπανια-Ιταλια-Ελλαδα-Πορτογαλια ,ενα τετοιο μηχανακι κοστιζει περισσοτερο απο ενα διαμερισμα..Στον πλουσιο βορρα τα μηχανακια τα εχουν μονο οι πιγκουινοι.-spam of.

Τροποποιήθηκε από τον ΩΡΙΩΝ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:mB_kalo_e: .... παρε Κόσμε αλογάκια!... τζαμπα ειναι!...200?...τι να φτασουν? ...δώστε Λεμεεε! ...δεν χορταινουμε!!!

@...Ωριων ... δεν ειναι τι περιμενουν να πουλησουν φιλε ....το θεμα ....οπως το βλεπω εγω,...ειναι να κρατηθουν στο κεντρο των δρώμενων,,, ειναι η πρωτια στα αλογα!...δυστυχως και το ξαναγραφω δυστυχως, αυτο πουλαει! ...αυτο πουλουσε παντα! ...ο απολυτος αριθμος των αλογων που αναγραφεται στην αδεια ...πουλαει!....συμβολιζει βαρβατίλα , αντρίλα, δινει αφορμη να πλημηρισει αδρεναλινη το κρανιο μας και μονο στη σκεψη τους. Παλιοτερα αναρωτιόμουνα ..που θα φτασει αυτη η τρελη πορεια των αλογων ανα κιλων ..πλεον δεν αναρωτιέμαι .... θα υπαρχει μεχρι να σωθει η βενζινη. ....γιαυτο και τα ηλεκτρονικα ...για να μπορει να ελεγχθει αυτη η τρελη δυναμη ....

.... δωσε θείο αλογα !...και ας τα να βρισκοντε ενα πραγμα !...ολο και θα βρουμε καμια ευθεια! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας κερασες κοτοπουλο κυριε!

... τσιμπηστε κοτοπουλακι παίδες!....μην ντρεπεστε !...παρτε ενα κομματι....... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για ενημερωστε κι εμενα τον ασχετο της κατηγοριας...Καμια 200ρια ιπποι,κανα 300αρι τελικη,τιμη γυρω στα 20κ και αεραγωγους στη μασκα για πιο "τουρμπο" , made in Germany 100% ?? Αν ναι στα ανωτερω, δεν ειναι κακο "αυτο το κοτοπουλο γιγας..".Αλλα λεω να τη βγαλω με τα sr-σνιτσελ της Γιαμαχα...(εκτος απροοπτου... :pray: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:pimp: ...να σου πω φιλε μου .....200αλόγατα δεν θα χει ...αυτο ειναι το μονο σιγουρο !...αλλα ολη τη γκαμα των ηλεκτρονικων με καμια 160αρια καθαροαιμα και με ροπη χοντρης βαριοπουλας στα σιγουρα!

οταν εχουν ανακοινωση ηδη για τη γυμνη εκδοση του S1000R...τα εξης .....so leistet das Triebwerk 118 kW (160 PS) bei 11 000 min-1 und entwickelt ein maximales Drehmoment von 112 Nm bei 9 250 min-1. Bis 7 500 min-1 produziert der Motor 10 Newtonmeter mehr Drehmoment als in der S 1000 RR

που μεταφραζονται 160 στις 11χιλιαδες με μεγιστη ροπη Νμ 112 στις 9250 ....ενω μεχρι της 7,5 χιλιαδες στροφες το μοτερ θα βαραει ροπη μεχρι και 10 Νμ περισσοτερη απ τη αγωνιστικη εκδοση της S100RR ...τοτε μπορεις να αφησεις την φαντασια σου να οργιάσει! ...εχει να πεσει πολυ ξυλο!!!

............ :crazy:

...τωρα ποσο θα κανει ... χεχε!..λεφτα να χεις Λεμεε! ... παντως να ξερεις οτι και εγω με currywurst pommes θα την βγαλω! :P

Τροποποιήθηκε από τον IoannisPanagiotidis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:pimp: ...να σου πω φιλε μου .....200αλόγατα δεν θα χει ...αυτο ειναι το μονο σιγουρο !...αλλα ολη τη γκαμα των ηλεκτρονικων με καμια 160αρια καθαροαιμα και με ροπη χοντρης βαριοπουλας στα σιγουρα!

οταν εχουν ανακοινωση ηδη για τη γυμνη εκδοση του S1000R...τα εξης .....so leistet das Triebwerk 118 kW (160 PS) bei 11 000 min-1 und entwickelt ein maximales Drehmoment von 112 Nm bei 9 250 min-1. Bis 7 500 min-1 produziert der Motor 10 Newtonmeter mehr Drehmoment als in der S 1000 RR

που μεταφραζονται 160 στις 11χιλιαδες με μεγιστη ροπη Νμ 112 στις 9250 ....ενω μεχρι της 7,5 χιλιαδες στροφες το μοτερ θα βαραει ροπη μεχρι και 10 Νμ περισσοτερη απ τη αγωνιστικη εκδοση της S100RR ...τοτε μπορεις να αφησεις την φαντασια σου να οργιάσει! ...εχει να πεσει πολυ ξυλο!!!

............ :crazy:

...τωρα ποσο θα κανει ... χεχε!..λεφτα να χεις Λεμεε! ... παντως να ξερεις οτι και εγω με currywurst pommes θα την βγαλω! :P

να σαι καλα για την ενημερωση και χαιρομαι που εισαι γερμανογλωσσος...Τα δικα μου γερμανικα ειναι καπως φτωχα...Αν περιμενα απο τον ευκολα,που μου εχει κανει τη ζωη εδω μεσα δυσκολη...(για λογαριασμο τινος?ΧΜ... :crazy: πλακα κανω,αλλά τον παρακαλαω ενα διμηνο...να δει μια ματια στα διαφορα φορα και βιντεο περι estrella και αυτος σφυριζει κλεφτικα...)...Ισχυει αραγε αυτο που λενε για τουρμπο αεραγωγους (RAM-AIR συστημα εισαγωγης αερα για σταδιακη αυξηση ιπποδυναμης-τελικης...ενοσω η μοτο ειναι σε κινηση...)?Φιλολογικα ολα αυτα... διοτι ενα τετοιο θεριό (περα απο την κατηγορια στην οποια ανηκει...)δεν ειναι για μενα...Καλοτυχοι,οσοι το μπορουν και καλοταξιδοι... :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλασσικα ..ντετουνινγκ του 1000 κινητηρα του rr με εμφαση στις χαμηλομεσαιες ,ροπη ροπη και ξανα ροπη,17αρες και 190 η 200 πισω λαστιχο.Ζελατινα απολιφαδι ,σελαρα διαιρουμενη οδηγου-,συνοδηγου ,σερβις/15000 χλμ και αλυσιδα θεουλη μου βεβαιως-βεβαιως. Να βαλει και μια αναρτηση καλη μονο και να μην του ριξει κανα παλαβρελεβερ και μας ξενερωσει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωχ ωχ πλακωσε εδω και ο Ωριων...

λεφτα υπαρχουν κυριοι!!! :crazy:

Χαχα!Ωρίων,θέλω μια δικάβαλη βόλτα με το ζεντάκια όταν το παραλάβεις με το καλό :grin: Τροποποιήθηκε από τον efkola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι!

Σ'εμένα θυμίζει πάντως κάτι μεταξύ cbf1000 και tiger.Ωραίο εργαλείο θα είναι,αναμένουμε more info.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλασσικα ..ντετουνινγκ του 1000 κινητηρα του rr με εμφαση στις χαμηλομεσαιες ,ροπη ροπη και ξανα ροπη,17αρες και 190 η 200 πισω λαστιχο.Ζελατινα απολιφαδι ,σελαρα διαιρουμενη οδηγου-,συνοδηγου ,σερβις/15000 χλμ και αλυσιδα θεουλη μου βεβαιως-βεβαιως. Να βαλει και μια αναρτηση καλη μονο και να μην του ριξει κανα παλαβρελεβερ και μας ξενερωσει..

Αποκλείεται να χώσει τελελέβερ/παραλέβερ. Θα έχει 1000% τις dynamic από το s1000rr τουλάχιστον σαν έξτρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως πρόκειται για το s1000r που βγαίνει στην παραγωγη το 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K47_Outdoor_02.jpg

Τροποποιήθηκε από τον thomasfk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

............... πώρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: ... παναϊτσαμ!!!!

BMW-S1000-F-03-MC-spy-1024x682.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα