hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Να σας μπερδέψω λίγο ακόμα ? Η μηχανή δεν έχει μπαταρία στο κύκλωμα από σχεδιασμού της Βρε δες το έλεγες από δω? :shoot: Με λιγα λογια,αν το πολυμετρο στη θεση D/C οταν το βαζεις στη μπαταρια σου δειχνει 13,5V και πανω στο ρελαντι και ........ Εν πάση περιπτώσει, μικρό το κακό κι οι αλλαγές. Όπου μπαταρία, βάλε την τάση στα άκρα της λάμπας. τα ίδια δηλαδή με πριν φυσικά όλες οι προαναφερθείσες μετρήσεις θα γίνουν στα άκρα μιας σβηστής λάμπας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Βρε δες το έλεγες από δω? :shoot: Εν πάση περιπτώσει, μικρό το κακό κι οι αλλαγές. Όπου μπαταρία, βάλε την τάση στα άκρα της λάμπας. τα ίδια δηλαδή με πριν φυσικά όλες οι προαναφερθείσες μετρήσεις θα γίνουν στα άκρα μιας σβηστής λάμπας. Έχεις δίκιο,έπρεπε να το είχα αναφέρει,απλά νόμιζα ότι το είχατε δεί στο πόστ #53. Μετράω λοιπόν ό,τι είπες στη φίσα της λάμπας.Στα κίτρινα καλώδια,τα έχω ξεγυνμώσει σε ένα σημείο,οπότε θα μετρήσω έτσι. Ξαναμετράω και επανέρχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Λοιπόν όπως τα είπαμε 14 V στη λάμπα στο ρελαντί Μεαξύ 2 τυχαίων φάσεων 4.5V Όταν ανοίξει η λάμπα, 5V Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Αρχίζω να εξαντλώ τις remotely δυνατότητες μου. Τωρα μας λες ότι ανάβεις κατανάλωση και η τάση ανεβαίνει. Μπορείς σε παρακαλώ να ποστάρεις μια φώτο από το πολύμετρο που χρησιμοποιείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Αρχίζω να εξαντλώ τις remotely δυνατότητες μου. Τωρα μας λες ότι ανάβεις κατανάλωση και η τάση ανεβαίνει. Μπορείς σε παρακαλώ να ποστάρεις μια φώτο από το πολύμετρο που χρησιμοποιείς? Ένα των 20 ευρώ έχω,πιθανότατα οι μετρήσεις που δίνει στο AC είναι εντελώς εκτός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Ένα των 20 ευρώ έχω,πιθανότατα οι μετρήσεις που δίνει στο AC είναι εντελώς εκτός. Ακριβως αυτο υποπτευομαι κι οπως καταλαβαινεις ειναι αδυνατο να βγαλεις συμπερασμα. Αν δεν μπορεις να βρεις ενας πιο αξιοπιστο, κοιτα μηπως βρεις φιλαρακι με ιδιο μηχανακι. Κανε σκατζα τον ανορθωτη και δοκιμασε παλι. Προσωπικά ως πιθανότερο πρόβλημα αυτό εντοπίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Ακριβως αυτο υποπτευομαι κι οπως καταλαβαινεις ειναι αδυνατο να βγαλεις συμπερασμα. Αν δεν μπορεις να βρεις ενας πιο αξιοπιστο, κοιτα μηπως βρεις φιλαρακι με ιδιο μηχανακι. Κανε σκατζα τον ανορθωτη και δοκιμασε παλι. Προσωπικά ως πιθανότερο πρόβλημα αυτό εντοπίζω. Αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια,όταν έχω νέα,θα ενημερώσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexlc4 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) το μηχανακι γινεται να μην περνει εμπρος αν εινα καμενα τα πηνια η ο ανπρθωτης? τα πηνοα μου δειχνουν 0.9ωμ και οταν ενωσω τα καλωδια του πολυμετρου μεταξυ τους μου δειχνουν 0.8ωμ οποτε 0.9+0.8=1,7ωμ εχουν χαιρετησει τα πηνια και αν ναι δεν θα επρεπε να περνει μπροστα η μηχανη και μετα να σβηνει? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2015 από τον alexlc4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2015 εξαρτατε τι μηχανακι εχεις και ποια πηνια μετρας. αλλο πηνιο παει στη μπαταρια αλλο παει στην αναφλεξη κοκ για αρχη, το μπουζι δινει σπινθηρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) . Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2015 από τον pa18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexlc4 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2015 ktm 990 ειναι και οχι δεν εχω δει αν ερχεται ρευμα στα μπουζι,μεχρι και τα βυσματα στις πιπες παει.τρομπα βενζινης δουλευει κανονικα.τα καλωδια στη κλειδαρια δεν ειναι κομμενα(μηπως ηταν το ιμομπιλαιζερ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2015 δεν θα σε βοηθησω παραπερα, και επειδη ειναι πορτοκαλι μη μπαινω σε υποθεσεις. ανοιξε ενα καινουργιο θεμα καλύτερα και κανε μια ψευτο-αναλυση για να το δει κοσμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefstath 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Παιδιά Καλησπέρα. Έχω το kymco xciting 250i 2007 και την τελευταία εβδομάδα μου παρουσιάζει το εξής: Όταν ανάβω τα φώτα μου ανάβει λαμπάκι μπαταρίας. Όταν σβήσω τα φώτα, σβήνει το λαμπάκι μπαταρίας. Δεν το κάνει πάντα.Πήγα σε δύο μπαταριάδες και 2 συνεργεία. Μου μέτρησαν ξεχωριστά μπαταρία, πηνία και ανορθωτή και είναι όλα εντάξει. Κατά περίεργη σύμπτωση όταν πήγαινα το μηχανάκι σε αυτούς το πρόβλημα δεν εμφανιζόταν, δηλαδή να ανάψει το λαμπάκι όταν άναβα τα φώτα. Όχι τίποτα άλλο: θα με περάσανε και για τρελό. Το πρώτο συνεργείο απέδιδε το πρόβλημα στην κακή επαφή που κάνει η φύσα του ανορθωτή και γιαυτό έσφιξε τα κλιψάκια της. Την άλλη μέρα τα ίδια.Το δεύτερο συνεργείο μου είπε ότι μπορεί να είναι πρόβλημα του καντράν των ενδείξεων και να φταίει το λαμπάκι ή η πολύ μεγάλη ευαισθησία με την οποία το έχουν ρυθμίσει να ανάβει κι ότι η kymco παρουσιάζει κάτι τέτοια τρελά με τα ηλεκτρικά της. Μου είπε να μη δίνω σημασία στο λαμπάκι.Εγώ έχω προσπαθήσει και μόνος μου: Έλεγξα όλα τα καλώδια μην είναι πουθενά κομμένα ή φθαρμένα, έσφιξα κι άλλο τις φύσες κτλ. Το πρόβλημα συνεχίζεται. Σε ανύποπτο χρόνο ανάβει πάλι το λαμπάκι της μπαταρίας και την υπόλοιπη μέρα, ας πούμε, δεν ανάβει ξανά ή αντίστροφα. Το ανησυχητικό ήταν πως όταν μια φορά ο πρώτος μπαταριάς πέτυχε το λαμπάκι αναμένο, μετράει την μπαταρία και βλέπει ότι όντως το ρεύμα δεν ανορθώνεται. Μου μίλησε για πρόβλημα του ανορθωτή και μου απέκλεισε τα πηνία. Με στέλνει κατευθείαν στο συνεργείο. Εκεί δεν μου ανάβει λαμπάκι και μετρώντας τον ανορθωτή ξεχωριστά με μηχάνημα τον βρίσκει άριστο. Το ίδιο και τα πηνία.Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει κάποιος κάποια ιδέα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris22222 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση! Έχω ένα kymco xtining 300iR. Ενώ παίρνει μπρος δε μου το κρατάει καθόλου ούτε στο ρελαντί! Άλλαξα μπαταρία και ανορθωτή αλλά το πρόβλημα συνεχίζει! Όποτε μάλλον πάω για πηνια! Μπορεί κάποιος να μου πει μια νορμαλ τιμή για αλλαγή πηνίων ;; Γιατί πήγα σε κάνα δυο και νομίζω μου τα φούσκωσαν αρκετά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 244 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 Μπορείς να κάνεις και περιέλιξη πηνίων με πολύ χαμηλότερο κόστος και χωρίς άγχος αξιοπιστίας. Αλλά είσαι σίγουρος πως φταίει αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες