spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Χαιρετώ όλους του φίλους, παλιούς και νέους! Θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα! Ενώ έχω ξεμείνει από όχημα εδώ και καιρό και έχω ξανα-ανακαλύψει την μαγεία των Μ.Μ.Μ, δεν μπορώ να ξεχάσω την αρώστια που έχω με τον χειρισμό ψηλων δίτροχων μηχανημάτων (παρότι κοντούλης). Έχοντας σκεφτεί αρκετά, κατέληξα στην απόφαση να αγοράσω μία Transalp, αφήνοντας πίσω τις νεανικές μου τρέλες και ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο γεμάτο ταξίδια στη ζωή μου ('οχι οτι δεν το έκανα ήδη με το dt!!). Στην Αρχή είχα καταλήξει σε ένα παλιό transalp από 1995 έως 2000 καθώς θα μπορούσα να το πάρω με 1000€ περίπου, και θα ήμουν σίγουρος για την αξιοπιστία του. έχοντας όμως αρκετό χρόνο στην διάθεσή μου (καθώς δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να γεμίσω ένα transalp ακόμα) δεν σταματάω να υπολογίζω και να σκέφτομαι, και πάω ένα βήμα παραπέρα: Με πολύ λίγες πτώσεις στο ενεργητικό μου ακόμα, λέω να προτιμίσω κάτι που θα το πληρώσω πολύ πιο ακριβά, και θα έχει abs! Ξέρω πως στο θέμα μοτοσυκλέτα δεν είναι φυσικό να σκέφτομαι έτσι σε αυτή την ηλικία (25) αλλά εφόσον ξέρω πως ο μοτοσυκλετισμός είναι τρόπος ζωής, θα ήθελα στην ζωή μου να δω άγνωστα μέρη, καταρράκτες, βουνα, και όχι το κοντέρ μου να χτυπάει 250 και το κεφάλι μου πεζοδρομιο! Κάνοντας μια αρχική έρευνα, βρήκα στο car.gr transalp 650 του 2005 με abs. Χάρηκα καθώς θέλω το μοντέλο πριν το 2007 για να μπορώ να πατάω λίγο χώμα. Με λίγη περισσότερη έρευνα όμως, Βρέθηκα σε αμφιβολίες για το αν το transalp έβαλε abs πριν από το 700! εδώ λοιπόν έρχομαι και ζητάω την βοήθειά σας... Το Transalp XL650V του 2005-2006 είχε Abs ή όχι? Και το 2ο ερώτημα είναι: Πως εντοπίζουμε το Abs σε οποιοδήποτε Transalp, εκτός από το να δοκιμάσουμε με δυνατό φρενάρισμα και το να κοιτάξουμε για ειδικά "δαχτυλίδια" στην ζάντα και μέσα από τον δίσκο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris4204 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Καλησπέρα φίλε μου, κατά 99,99 % δεν υπάρχει transalp 650 με abs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Οπότε πάω στο 700 αναγκαστικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Κι εγώ δεν έχω ακούσει κάτι περί ύπαρξης transalp 650(2001-2007) με abs. Όσον αφορά αυτό ,μάλλον είναι λάθος του εμπόρου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δεν υπάρχει Transalp 650 με ABS από τη μάνα του! Είναι μόντα 1.000%, εύχομαι να δουλεύει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Κι εγώ δεν έχω ακούσει κάτι περί ύπαρξης transalp 650(2001-2007) με abs. Όσον αφορά αυτό ,μάλλον είναι λάθος του εμπόρου. Δεν είναι μία, είχα βρει 2-3 αγγελίες και με τιμές 3500-4000€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Το Transalp 650 δεν έβγαινε ποτέ με ABS. Το Transalp 700 βγαίνει σε δύο εκδόσεις: Μία με ABS και μία χωρίς ABS. Η έκδοση του Transalp 700 με ABS έχει τριπίστονες μπροστινές δαγκάνες και συνδυασμένα φρένα. Γι' αυτό και ονομάζεται Combined ABS ή σε συντομογραφία C-ABS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Το Transalp 650 δεν έβγαινε ποτέ με ABS. Το Transalp 700 βγαίνει σε δύο εκδόσεις: Μία με ABS και μία χωρίς ABS. Η έκδοση του Transalp 700 με ABS έχει τριπίστονες μπροστινές δαγκάνες και συνδυασμένα φρένα. Γι' αυτό και ονομάζεται Combined ABS ή σε συντομογραφία C-ABS. Ξέρω πως με το 700 Χάνω αρκετα στο χώμα... τουλάχιστον από θέμα αξιοπιστίας και αντοχής είναι ιδιο με το πιο παλιό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Μια που βλέπω τον Αιγαιοπλόο,ρίξε μια ματιά και εδώ ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Καλησπέρα φίλε μου, κατά 99,99 % δεν υπάρχει transalp 650 με abs. ...100%... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Μια που βλέπω τον Αιγαιοπλόο,ρίξε μια ματιά και εδώ ... τρομερό άρθρο και πολύ κατατοπιστικό!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες