BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Το ερωτημα μου δημιουργηθηκε πριν λιγο,υστερα απο μια συζητηση με εναν συναφελφο που λεγαμε για καποιοες δουλειες που κανονιζουμε, Και ειναι το εξης,τι θα κανατε ενα κερδιζατε,κληρονομουσατε οτιδηποτε τελοςπαντων, 1 εκατομμυριο ευρω.Θα αλλαζατε αμεσσα τη ζωη σας,θα σταματουσατε απο τη δουλεια κ.ο.κ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Σε τρώει ο πισινός σου ε; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 559 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Porsche 911 GT3 και τα υπολοιπα για ενα ειδικο κλειστο γκαραζ μονο για πάρτη της και για την συντηρηση της. Θα συνεχιζα κανονικα τη ζωη μου μετα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό. Με σειρά προτεραιότητας θα έκανα τα εξής:200.000 για καινούργιο σπίτι300.000 περίπου για να κάνω μια δική μου δουλειά50.000 για νέα οχήματα που θα ήθελα να πάρω και τα υπόλοιπα στο εξωτερικό να "κοιμούνται". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 θα πηγαινα σε μια τραπεζα και θα της ελεγα << τι μου δινεται για να βαλω τα λεφτα μου εσας?>> και μετα <<τι μονο αυτα?θα παω να ρωτησω και σε αλλη τραπεζα>> λογικα θα τσιμπαγα κανα αμαξακι απο την τραπεζα και μετα θα ζουσα με τους τοκους αφου εχω εχω κρατησει ενα καλο ποσο για να κανω τις αγορες μου. και σε κανεναν πραγματικα απορο θα εδινα κατι..αλλα δεν θα αλλαζα ριζικα την ζωη μου ως προς τον τροπο που ζω τωρα. (τουλαχιστον ετσι λεω τωρα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Λογικα, θα εριχνα οσα χρειαζοντουσαν, για να ανοιξω ενα μαγαζι, που σκεφτομαι καιρο, ΑΚΡΙΒΩΣ οπως πρεπει.... Στην συνεχεια, και αν η επιχειρηση επιανε, και πηγαινε καλα, θα μπορουσα να νιωσω περισσοτερο ασφαλης και να φαω ενα ακομα μεριδιο των χρηματων για να αγορασω ενα σπιτι, και 1-2 οχηματα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 ξεχρεωμα ολες τις τρεχουσες υποθεσεις, ενεργειακη αναβαθμιση το σπιτι, νεο αμαξι+μοτο, καποια λιγα λεφτα για τα προς το ζειν στο χερι και τα υπολοιπα να αυγατιζουν τοκους στην τραπεζα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10056 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 ..........τι θα κανατε Την πάπια........... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Την πάπια........... xaxaxaxa Αυτο ακριβως..με προλαβε ο Παναγιωτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Παναγιώτη, περιπου το ιδιο λεμε να καλυφθουν οι οποιες τρεχουσες αναγκες μονο και μετα :whistling: κλεφτικα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 3810 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 2 μοτο που δεν αποτελουν τεκμυρια κλπ, και τα αλλα οξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Το ερωτημα μου δημιουργηθηκε πριν λιγο,υστερα απο μια συζητηση με εναν συναφελφο που λεγαμε για καποιοες δουλειες που κανονιζουμε, Και ειναι το εξης,τι θα κανατε ενα κερδιζατε,κληρονομουσατε οτιδηποτε τελοςπαντων, 1 εκατομμυριο ευρω.Θα αλλαζατε αμεσσα τη ζωη σας,θα σταματουσατε απο τη δουλεια κ.ο.κ Σε τρώει ο πισινός σου ε; Ρε τι μου θυμίζει,,,τι μου θυμίζει,!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2077 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως θα φρόντιζα να μην το μάθει κανείς πέρα από την οικογένεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγω θελω να ρωτησω ποσα απο το 1million που θα κερδισετε θα τα δινατε σε συγγενεις/γονεις/φιλους κλπ. Δεν θα δεχτω ευκολα την απαντηση-δεν θα δωσω μια- γιατι οπως και να το κανετε ειναι δυσκολο πχ ο αδερφος σου να ειναι με το παπι και να δυσκολευεται να ζησει σωστα και εσεις( η εγω)πχ να ειμαι με 3 σπιτια/2 μοτο κλπ. Και οσων αφορα το θεμα τα 500χιλιαρικα σιγουρα στην τραπεζα τα οποια θα εδιναν καμια 20-25 τοκους καθε χρονο.Αρκετα για ανετη ζωη. Τα υπολοιπα: 1 σπιτι 1 μοτο και πολλα πολλα ταξιδια. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2014 από τον agnostos_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2701 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δε θα ξυπναγα πρωι καθε καθε μερα..! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2077 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Μετα απο 19 χρονια συνολο (εκ των οποιων τα 15 συνεχομενα) λογω συνηθειας μαλλον θα ξυπνουσα καθε μερα αξημερωτα παλι απλως θα απολαμβανα τον καφε μου στο πρωτο φως της ημερας με ηρεμια και διαυγεια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfi-ka 468 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 τι θα κανατε εαν Προπαρασκευαστικά, τα εξής: 1η κίνηση, πολεοδομική άδεια. 2η κίνηση, χτίσιμο ευρύχωρου γκαράζ 3η κίνηση, εξοπλισμός γκαράζ (ράμπα, κομπρεσέρ, εργαλεία, ψυγεία με μπύρες, στέρεο, pc, πολυθρόνες, κλπ. ) 4η κίνηση, αναζήτηση πάσης φύσεως δίχρονων καθαρόαιμων εντούρο χρεπιών δεκαετίας '80, άντε αρχές '90. Και μετά, απλά το κέφι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5998 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Θα συνέχιζα την δουλειά μου κανονικά, μόνο και μόνο για να απασχολούμαι και να μη βαριέμαι. Δεν θα τα επένδυα πουθενά και για κανένα λόγο. Θα έβαζα τα 800000 στην τράπεζα κλειστά, κλείνοντας μια καλή συμφωνία για το επιτόκιο, ώστε να έχω ένα καλό μηνιαίο εισόδημα από τους τόκους. Τα υπόλοιπα 200000 θα τα χρησιμοποιούσα ως ένα κεφάλαιο κίνησης, για τα στραβά έξοδα και τα προς τω ζην...... Ανάγκη στέγασης δεν έχω. Θα αγόραζα για την πάρτι μου ένα Ζ4 και φυσικά δυο μηχανές (για αρχή), έναν 400αράκι χωμάτινο και ένα σοβαρό sport touring. + canon 5d markIII απ' όλα χωρίς κρεμμύδι.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2014 από τον gkourmoul1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Σε τράπεζα στην Ελβετία και θα μάζευα τα μπογαλάκια μου και έξω απο την Ελλάδα..... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 559 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Σε τράπεζα στην Ελβετία και θα μάζευα τα μπογαλάκια μου και έξω απο την Ελλάδα..... +1 Me too Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5435 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Θα τσιμπαγα ενα καλοδιατηρημενο M3 E30 που το εχω αχτι.....απο μοτορια σιγουρα ενα hypermotard 821 sp....τα υπολοιπα τραπεζα . Και τρωγοντας ερχεται η ορεξη.....οτι ηθελα θα το επαιρνα..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2014 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 659 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δεν μας είπες όμως και εσύ ρε Γιάννο-bloody τι θα τα έκανες τόσα φράγκα? Είμαι πολύ περίεργος χαχαχαχαχαχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Θα επερνα μια συσταδα απο καλυβες και θα ψαρευα.... bye bye Greece 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Θα έκανα παρέα στον Πατάπη, μάγκα είσαι κορυφή εσένα θέλουμε !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες