Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Έχω ακούσει ότι οι βάρκες κουνιούνται στην Ανάβυσσο, πάμε να δούμε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Έχω ακούσει ότι οι βάρκες κουνιούνται στην Ανάβυσσο, πάμε να δούμε; Εγω μεσα. Παμε μια βολτα να δουμε αν οντως κουνιουνται. Που να ορισουμε σημειο σηναντησης? Σεφ? Αγιος δημητριος? Φλοισβος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Αγιο Δημητριο 10.15? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Ναί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 ναι. εξω απο το mall!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Για αύριο λέμε, έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Πέμπτη έλεγα εγώ άμα σας ψήνει πιο πολύ τετάρτη μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Για αύριο λέμε, έτσι; Για πεμπτη λέγαμε αλλά αν θέλετε τεταρτη πάμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 οι μισοι θα πανε σημερα οι αλλοι αυριο και στανταρ καποιος πηγε χτες αντε ρε τεντυμποιδες θελετε και συναντηση και δεν μπορειτε να συννενοηθειτε για την μερα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Έχω χάσει λίγο τις μέρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 οι μισοι θα πανε σημερα οι αλλοι αυριο και στανταρ καποιος πηγε χτες αντε ρε τεντυμποιδες θελετε και συναντηση και δεν μπορειτε να συννενοηθειτε για την μερα Ναι άστα να πανε ήμαστε :-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 λοιπον εμεις εχουμε κλεισει για πεμπτη 10:15 στον αγιο δημητριο. απο οτι ειδα θα παιχτει συναντηση στο ribas την παρασκευη το βραδυ (23:00). αν το προτιματε καλως. απλα πειτε για να κανονισουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Θα το παλέψω για Πέμπτη μιας και Παρασκευή δουλεύω πρωι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Εγώ δεν μπορω παρασκευή...Βρε δεν ψηφιζουμε λέω εγώ? Ποιος μπορεί τέταρτη και ποιος πεμπτη? Απλα γραψτε ποτε σας βολευει και όχι " μπορω και τις δυο μέρες κλπ..." ξεκάθαρες απαντήσεις. Εγώ μπορω πεμπτη, σειρα σας... Μετα λεμε τις γυναίκες αναποφασιστες... ΧD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω προτιμω παρασκευη. Να δουμε και λιγο κοσμο. Αλλα και για πεμπη μεσα Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2015 από τον geochris994 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Εγω προτιμω παρασκευη. Να δουμε και λιγο κοσμο. Αλλα και για πεμπη μεσα Γιατί το αλλαξες μωρή κουφάλα? :-D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Εγώ Πέμπτη πάντως, Παρασκευή δεν παίζει ούτε με εξουσιοδότηση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Έκλεισε για Πέμπτη, όποιος θέλει δημοκρατικά ψηφίσματα να περιμένει τις εκλογές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Έκλεισε για Πέμπτη, όποιος θέλει δημοκρατικά ψηφίσματα να περιμένει τις εκλογές Να και ένας που ξέρει τι θέλει χαχα :-P. Οκ πεμπτη παιδιά εληξε το δημοψήφισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πεμπτη παιδια. Αν περιμενουμε με δημοψηφισματα ,θα περασει το καλοκαιρι. Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2015 από τον Dant3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Να και ένας που ξέρει τι θέλει χαχα :-P. Οκ πεμπτη παιδιά εληξε το δημοψήφισμα Με το Leopard που καβαλάει, δεν ψήνεσαι να του πεις όχι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Πέμπτη 22:15 Αγιο δημήτριο εξω απο το mall Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 πεμτη ακούω προσαγωγές μυρίζομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 πεμτη ακούω προσαγωγές μυρίζομαι Μην φοβάσαι όσο είσαι μαζί μας μονο κιλά θα πάρεις και όχι κλήσεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Γιατί το αλλαξες μωρή κουφάλα? :-D Χαχαχαχα....εεε ηταν δελεαστικη η παρασκευη. Πεμπτη ειμαι μεσα 100%. Απλα οπως το βλεπω θα την τιμησω και την παρασκευη!! Χεχεχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες