Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Fenrir,εφτασες σουνιο?Αν το διαβαζεις αυτο,εμεις καναμε αναστροφη στο πρωτο φαναρι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Fenrir,εφτασες σουνιο?Αν το διαβαζεις αυτο,εμεις καναμε αναστροφη στο πρωτο φαναρι.Τι να σας κάνω που δεν μπορείτε να ακολουθήσετε :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Πιο αργα δεν παίζει τίποτα για εμάς που σχολα με κατά τις 1?:( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Δυσκολο τοσο αργα.Ειναι και αρκετοι που δουλευουν την επομενη κτλ.Οχι εγω.Εγω ανεργος ειμαι λογω μαρκας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikosthz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Καλησπέρα! Θα παίξει καμία καγκουροβολτα σήμερα η αύριο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikosthz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 Ψήνεται κανένας να κατέβουμε προς τα κάτω σήμερα βράδυ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2016 Δευτερα?Τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikosthz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2016 Μέσα! Εκτός αν έχω κάνα απρόοπτο με την δουλειά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 Λοιπον παει για Τεταρτη το πραγμα.10 στο μολ στον αγιο Δημητριο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2016 Up!Ισχυει κανονικα για σημερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George3000 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Θα παιξει καμια βολταρα σημερα μαγκες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2016 Πολυ νεκρα ε? πιασαν τα κρυα τωρα και ζοριζει το πραμα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2016 έχω πολύ δουλειά αυτό το καιρό και εχω παραμελήσει της βόλτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Ρε καμιά άτα θα πάμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Κουβαλας με το σκουτερ τα καρβουνα να αναψουμε φωτια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Κουβαλας με το σκουτερ τα καρβουνα να αναψουμε φωτια?Έχω βρογχίτιδα, σήμερα στην κίνηση εκεί που ήμουν κλεισμένος τραβάω ένα βήξιμο, άρχιζαν να κάνουν τα αμάξια αριστερά - δεξιά για να περάσω.Φτύνω και λίγο αίματακι στο που και που.TL;DR : Συγνώμη δεν ακολουθάω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Κρυουλοαρρωστιάρηδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Ρε καμιά άτα θα πάμε;Αύριο πρωί μπορείς? Κουβαλας με το σκουτερ τα καρβουνα να αναψουμε φωτια?Θα μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες επ' αυτού? Δεχόμεθα και μυστικά πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Αύριο πρωί μπορείς?Δουλευάω! Όσο για το άλλο, χωράει ένα κουτσουράκι κάτω από τη σέλα. Δένω ένα και στη σέλα, βάζω και ένα στο σάκο και όλα κομπλέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Δουλευάω!Αύριο οι ναυτιλιακές (μερικές) θα παραμείνουν κλειστές λόγο Sinterklaas. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Αύριο οι ναυτιλιακές (μερικές) θα παραμείνουν κλειστές λόγο Sinterklaas.Εμείς δουλεύουμε. Δεν δουλεύουμε όμως του Αγίου Σπυρίδωνα!Εσείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Κάθε χρόνο δεν δουλεύαμε Αγίου Σπυρίδωνα, φέτος αλλάξαμε μπας και μάς λυπηθεί ο 2017. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Κάθε χρόνο δεν δουλεύαμε Αγίου Σπυρίδωνα, φέτος αλλάξαμε μπας και μάς λυπηθεί ο 2017.Ρε για αύριο σε ερωτώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Ο καιρος ανοιξε.Αυριο λεμε για βραδινη βολτιτσα,να ξεσκουριασουμε λιγο.9.30 μολ αγιο δημητριο,για να σας βλεπω σα τα σαλιγκαρια.Εδω σκανε εξω οι καγκουρες με τα διχαλα σιγα σιγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Up!Ισχυει κανονικα για σημερα και ειμαστε και ατομα,μη κοιτατε που δε γραφουν.9.30 στο μολ στον αγιο δημητριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες