reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Εγώ μέσα...ax-1 έλα να φέρεις και gopro ρε... B). προς απάντηση του φιλου, θα βρεθούμε 21.45 αγ.αντωνη για να παμε στο mall αγ.δημητριου να βρούμε τους υπόλοιπους.Μπορούμε να πάμε κ αλλου αν θέλετε.Οι σιγουροι να μιλήσουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas7 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 και εγω μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Ισως κ εγω αλητες. Ισως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Ισως και γω. Α ναι,δεν εχω μηχανη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Άκυρος εγω παιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Άρα 5 οι σιγουροι μεχρι στιγμης;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Θα μαζευτουμε παραπανω,μην αγχωνεσαι. Επαναλαμβανω. 10.15 Μολ Αγιου Δημητριου. Οσοι δε μπορειτε εκει ,ελατε κουταλα 10.30. Αλλα μη κατσετε μεσα στο βενζιναδικο οπως την αλλη φορα και δε φαινοσαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Ποση ωρα καθεστε συνηθως;ρωταω γτ δουλευω πρωι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Κανα 2ωρο μαξ αναλογα τα κεφια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Συνηθως 12-12.30. οσοι θελουν καθονται πιο πολυ.η οσοι θελουν φευγουν και πιο νωρις.ετσι και αλλιως στο γυρισμο συνηθως σπαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 ooook Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 ακυρος, μολις γυρισα και ειμαι κομματια κ το πρωι ξυπναω στις 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Ρεεεεε καγκουραδα ρετρό σημερα!!!! Μέσος όρος ηλικίας 20 χρόνια!!! Zxr, gullarm, hurricane και δεν σημαζευεται!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το Hurricane δωστου ένα φιλί από μένα και πες του ότι θα το ξαναδώ μια μέρα...Ώπα κάτσε, gullarm ποιός έχει; Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2015 από τον ax_ena_honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Το δικο σου σε μάπα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Το δικό μου ήταν Tri-arm. Το τωρινό μου είναι Gullarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Δεν ξερω ενα άσπρο κόκκινο... Τριαρμ, κουλαρμ... Δεν εχω ιδεα!! Καλα ηταν και αποψε, ομορφιές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Σοβαρά τωρα εχει διαφορά αυτο απ το κουλαρμ;;; Μαύρα μεσάνυχτα εχω... Τι διάφορες έχουν;;; (Θα ψάξω και στο νετ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Το δικο σ ηταν κωστη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Φίλε Κώστα (Duke) ειλικρινά συγνώμη που δεν περιμέναμε, εγώ προσωπικά ξενέρωσα άσχημα μόλις το κατάλαβα. Γενικά πρέπει να έχουμε μια σκούπα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Οντως ηρθαν οι αλητοβιοι με τα σσ και το καναν το κακο. Να τους καει το βιντεο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ότι λεει ο nihil προσυπογράφω. :( Χλαπατσα πούλα το νίντζα και παρε το Cbr 400 aero που εχει στο καρ... Θα εισαι τετρακυλινδρος και θα σου μείνουν και ρέστα!!! Αλητοβιοι με τα ss αλλα ενα τηλεφωνακι στην cagiva να στο βάλουν στο μουσείο που στρίβει ετσι το ραπτορ δεν θα ταν ασχημα. Αναβάθμιση σε κλιπ ον τωρα! Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2015 από τον vasilis 1200101 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Εγώ λέω να πάρει ψιλοφτερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas7 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 τα δισκακια δεν τιν παλεψαν και αναγκαστικα να γιρισω. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες