Jump to content
xristos123

Αξιζει να αγορασω το νεο μοντελο Kawasaki athlete 125cc?

Recommended Posts

θελω να αγορασω ενα παπι και ειδα το νεο της Kawasaki athlete και μου εχει κανει καλη εντυπωση να το αγορασω η να κοιταξω για καπιο αλλο πχ Crypton x innova μου αρεσει να ειναι εξοτερικα ωραιο να κανει εντυπωση και να ειναι δυνατο το athlete ειναι και σε στηλ μοτοσικλετας που με ελκυει παρα πολυ :shades::shoot:

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Κοψε λίγο κινηση στους κανονες του μαγαζιού...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
κωστα το εχω διαβασει το άρθρο και ειναι γεματο θετικα αλλα εχω ακουσει και αρνητικα οποτε θελω και αλες γνωμες να σε καλα παντος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει αυτά τα review ειναι πάντα θετικά γιατί πρέπει να μην "δαγκώσουν το χέρι που τους ταίσει.."

Η γνώμη ειμαι να μην το παρεις, καθαρά προσωπική απόψη ,πάρε ενα κλασσικό παπι ...Αυτό μπορει να εχει καλύτερο στήσιμο απο παπι , φρένα , αναρτήσεις και δεν ξερω γω τι ακόμα αλλα:

1)Δεν ειναι εμπορικό μοντελο που σημαίνει οχι πολλα ανταλακτικά

2)Αν σε πιάσει το μικροβιο του να το φτιάξω οπτικά, δεν μπορεις να του κάνεις και πολλά πράγματα,

3)Σε 2 χρόνια θα εχεις παει σε κατι μεγαλύτερο γιατι οπως και να το κανεις 10 αλογα είναι λίγο περιοριστικά εκτός πόλης

4)Αφού ειναι want to be μοτοσυκλέτα , καλύτερα ενα cbr 125 που ειναι πιο διαδεδομένο και πιο ομορφο

cbr125big.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Kostas_dev

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε αγορασετο αφου σ αρεσει

Τροποποιήθηκε από τον ktm power

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου θες σωνει και καλα παπι,,,καθε αλλο παρα ασχημη επιλογη ειναι,,,(κατι σαν παπιο-συκλετα...? :) )αλλα και αυτα που προανεφερες, κρυπτον και ιννοβα εξισου αξιοπιστα και ωραια...(κακα τα ψεματα,σ' αυτες τις κατηγοριες <<παπια-σκουτερ>>, υπαρχουν αμετρητες επιλογες(ισως καμια 300αρια?),για ολα τα βαλαντια,για ολες τις αισθητικες προτιμησεις..).Εμενα μου αρεσει πολυ παντως (τοσο,οσο και το κρυπτον 135)σχεδιο,χρωμα,αναρτησεις,τιμονι...αλλα ολα ειναι θεμα γουστου και ό,τι πληρωνεις παιρνεις εδω που τα λεμε (αρχεγονος κανονας...).Αν αντεχει η τσεπη σου,παρε κατι καλυτερο, π.χ.το κρυπτον 135 που ειναι πιο δυνατο με καλυτερη πεδηση και οδικη συμπεριφορα...Αλλα(λεω εγω τωρα...ο τρελος μοτοσυκλετακιας) δε βλεπεις και για κανα 125αρι-250αρι μοτοσυκλετακι(ybr/cbf/wolf) που σιγα σιγα θα σε βαλουν στον κοσμο της αληθινης μοτο?think about that... :idea:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν θές να ξεφύγεις απο την κατηγορία της πάπιας φαίνεται καλή περίπτωση..Αν όμως θέλεις ακριβώς το αντίθετο προτείνω και εγώ honda cbr 125.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αγορασα τον οκτωβριο.Εχω τωρα γυρω στα 1500 χιλιομετρα.Αρκετα σταθερο σε ταχυτητες πανω απο τα 90 χιλιομετρα.Φρενα με καλη αισθηση που σχεδον δεν μπλοκαρουν ποτε.Το μονο που δεν με βολεψε ειναι η επενδυση της σελας που κανει τον συνεπιβατη να γλυστραει μπροστα σε αποτομες κατηφορες.Αλλαξα την επενδυση και τωρα ολα εν ταξει.Καταναλωση καυσιμου .....ξεχνας ποτε εβαλες βενζινα.Το πιο οικονομικο μηχανακι που ειχα ποτε.Πλησιαζει την καταναλωση απο ενα πενηνταρακι.2.5 λιτρα στα 100 χιλιομετρα ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ειχα βρεθει στην αμηχανη θεση να πω "μ@λ@κ@ πως στον π@@τσο ειναι ετσι αυτο το πραμα??" (αυθορμυτη αντιδραση) βλεποντας το παρκαρισμενο σε ενα στενο και εκεινη τη στιγμη εμφανιστηκε ο ιδιοκτητης του και εξαφανιστηκα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά είμαι κατά του να αγοράζεις ολοκαίνουριο μηχανάκι-αυτοκίνητο, μιας και με τα ίδια λεφτά θα μπορούσες να πάρεις κάτι καλύτερο σε μεταχειρισμένο!

Υποθέτωντας ότι δεν είσαι αυτό που αποκαλεί η κοινωνία στις μέρες μας ως "κάγκουρας", θες να πάρεις ένα παπάκι για να κάνεις τη δουλειά σου μέσα στην πόλη, με βασικές μετακινήσεις, ή μεγαλύτερες μετακινήσεις έχοντας γνώση ότι θα σου βγει η πίστη! Αν λοιπόν τα λέω σωστά, τότε δε θες μια "όμορφη πάπια" άλλα μια πάπια για να κάνεις απλά τη δουλειά σου! Προσωπικά θεωρώ ότι το μηχανάκι αυτό και άσχημο είναι και δεν αξίζει 2.000 ευρώ. Κάποια στιγμή θα το βαρεθείς και η αξία του θα είναι 500 ευρώ! Πάρε ενα glx/supra, δοκιμασμένο από όλους τους δεκαπεντάχρονους που του γαργαλάνε τα πρέκια και ακόμα πάνε! Πολύ ανθεκτικά μηχανάκια, θα τα βρεις σε πολύ χαμηλή τιμή, υπάρχει υπερπληθώρα ανταλλακτικών...και όταν το βαρεθείς το πουλάς σε κανένα πιτσιρίκι σε πολύ καλή τιμή!

Πραγματικά είναι πολύ στενάχωρο να βλέπεις τον άλλο να είναι έτοιμος να πετάξει τόσα λεφτά σε κάτι καινούριο ενώ μπορεί να πάρει κάτι πολύ ανώτερο με το 1/3 των χρημάτων...και πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει το πόσο εύκολο είναι να παιχτεί μαλακία και να κλαίνε τα λεφτά τους!

Απο την άλλη, αν έχεις λεφτά για πέταμα, εγώ μαζί σου!Καλορίζικο!

*Off Topic* 'Εμαθα για το συγκεκριμένο μοντέλο από τον αδερφό της κοπέλας μου! Ο αδερφός της κοπέλας μου αγόρασε ένα παπάκι για 2.5 χιλιάρικα μου φαίνεται, ολοκαίνουριο για να πηγαίνει στη δουλειά του (φυσικά και είπα στη δικιά μου να τον μπινελικώσει γιατί στο σόι μου είμαστε όλοι μηχανόβιοι και θα μπορούσαμε να πάμε να ψάξουμε μαζί για ένα καλό μηχανάκι). Μια εβδομάδα αφού το αγόρασε, σε μια διασταύρωση παραβιάζει ένας το στοπ και τον ρίχνει, το μηχανάκι κώλος (ακόμα και ο σκελετός στράβωσε), οι ασφαλιστικές μαλακίζονται και θα πάει αυτόν που παραβίασε το στοπ δικαστικώς, ενώ το μηχανάκι το αγόρασε ξανά ο έμπορος που του το πούλησε για κάποιο "συμβολικό" ποσό για βγάλουν ανταλλακτικά - ευτυχώς ο αδερφός της δεν είχε ούτε γρατζουνιά! Πριν μερικές μέρες αγόρασε λοιπόν αυτό το παπάκι το athlete για άλλα 2 χιλιάρικα! Πέταξε μέσα σε δύο μήνες 4.000, λεφτά που μάζευε από τη δουλειά του για πάνω απο 2 χρόνια, επειδή δεν εμπιστευόταν τα μεταχειρισμένα! :clapping:

Γενικά είμαι κατά του να αγοράζεις ολοκαίνουριο μηχανάκι-αυτοκίνητο, μιας και με τα ίδια λεφτά θα μπορούσες να πάρεις κάτι καλύτερο σε μεταχειρισμένο!

Υποθέτωντας ότι δεν είσαι αυτό που αποκαλεί η κοινωνία στις μέρες μας ως "κάγκουρας", θες να πάρεις ένα παπάκι για να κάνεις τη δουλειά σου μέσα στην πόλη, με βασικές μετακινήσεις, ή μεγαλύτερες μετακινήσεις έχοντας γνώση ότι θα σου βγει η πίστη! Αν λοιπόν τα λέω σωστά, τότε δε θες μια "όμορφη πάπια" άλλα μια πάπια για να κάνεις απλά τη δουλειά σου! Προσωπικά θεωρώ ότι το μηχανάκι αυτό και άσχημο είναι και δεν αξίζει 2.000 ευρώ. Κάποια στιγμή θα το βαρεθείς και η αξία του θα είναι 500 ευρώ! Πάρε ενα glx/supra, δοκιμασμένο από όλους τους δεκαπεντάχρονους που του γαργαλάνε τα πρέκια και ακόμα πάνε! Πολύ ανθεκτικά μηχανάκια, θα τα βρεις σε πολύ χαμηλή τιμή, υπάρχει υπερπληθώρα ανταλλακτικών...και όταν το βαρεθείς το πουλάς σε κανένα πιτσιρίκι σε πολύ καλή τιμή!

Πραγματικά είναι πολύ στενάχωρο να βλέπεις τον άλλο να είναι έτοιμος να πετάξει τόσα λεφτά σε κάτι καινούριο ενώ μπορεί να πάρει κάτι πολύ ανώτερο με το 1/3 των χρημάτων...και πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει το πόσο εύκολο είναι να παιχτεί μαλακία και να κλαίνε τα λεφτά τους!

Απο την άλλη, αν έχεις λεφτά για πέταμα, εγώ μαζί σου!Καλορίζικο!

*Off Topic* 'Εμαθα για το συγκεκριμένο μοντέλο από τον αδερφό της κοπέλας μου! Ο αδερφός της κοπέλας μου αγόρασε ένα παπάκι για 2.5 χιλιάρικα μου φαίνεται, ολοκαίνουριο για να πηγαίνει στη δουλειά του (φυσικά και είπα στη δικιά μου να τον μπινελικώσει γιατί στο σόι μου είμαστε όλοι μηχανόβιοι και θα μπορούσαμε να πάμε να ψάξουμε μαζί για ένα καλό μηχανάκι). Μια εβδομάδα αφού το αγόρασε, σε μια διασταύρωση παραβιάζει ένας το στοπ και τον ρίχνει, το μηχανάκι κώλος (ακόμα και ο σκελετός στράβωσε), οι ασφαλιστικές μαλακίζονται και θα πάει αυτόν που παραβίασε το στοπ δικαστικώς, ενώ το μηχανάκι το αγόρασε ξανά ο έμπορος που του το πούλησε για κάποιο "συμβολικό" ποσό για βγάλουν ανταλλακτικά - ευτυχώς ο αδερφός της δεν είχε ούτε γρατζουνιά! Πριν μερικές μέρες αγόρασε λοιπόν αυτό το παπάκι το athlete για άλλα 2 χιλιάρικα! Πέταξε μέσα σε δύο μήνες 4.000, λεφτά που μάζευε από τη δουλειά του για πάνω απο 2 χρόνια, επειδή δεν εμπιστευόταν τα μεταχειρισμένα! :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνηδητοποιεις πιστευω οτι η ερωτηση εχει γινει πριν 1 χρονο και βαλε.

Παντως πολυ ασχημο το athlete.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα