andpekte 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Γεια σας και καλή χρονιά.Ειμαι 16 χρονών και βγαίνω κανα 2-3 φορές τον μήνα σε club και ξέρετε τώρα σε αυτήν την ηλικία χορεύεις με τα γκομενάκια και τους φίλους.Εγω αρχίζω να ανεβαίνω μόνο άμα πιώ κάτι δυνατό βέβαια συνχρωνος θέλω να έχει και ωραία γεύση.Τι μου προτινετε να πιω 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13751&subid=2&pubid=129352487 12 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Να προτιμάς γλυκά ποτά, σε μεθάνε βέβαια ευκολότερα και χειρότερα αλλά νοθεύονται δυσκολότερα. Απο εκεί και πέρα εγγύηση είναι η μπύρα αλλά μάλλον δε σε κόβω έτσι όπως το ρωτάς... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXK 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Μια χαρα ερωτηση εκανε το παιδι και νορμαλ του απαντησατε δεν λεω, ουτος η αλλος θα μπορουσε να μην πει την ηλικια του και να κανει την ερωτηση αλλα γιατι δεν του λετε οτι μπορει να ειναι επικινδυνο το αλκοολ για αυτον; Γιατι δεν του λετε και το καλυτερο οτι το αλκοολ απαγορευεται σε παιδια κατω των 18 ετων, θα μου πεις στην Ελλαδα δεν υπαρχει ελεγχος ξυσε τα @@ σου με γκασμα ναι οκ δεν αντιλεγω. Απο υπερβολικη χρηση αλκοολ ενας ανηλικος μπορει να παθει σοβαρο προβλημα, στις ειδησεις ποσες φορες δειξανε και τωρα τρεχουνε οι υπευθυνοι κλπ; Για ακομη μια φορα ενα φωτεινο παραδειγμα ελλειψης παιδειας Οι «μπόμπες» σκοτώνουν τους ανηλίκους http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=62978984 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Πάρε ένα μπουκάλι κρασί. Θα πίνεις για πολλή ώρα καλό ποτό και θα κάνεις και τη μόστρα σου. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Γρεναδίνη με coca cola ή kiwi με sprite. Εγω αρχίζω να ανεβαίνω μόνο άμα πιώ κάτι δυνατό Τραγικό να εξαρτάσαι απο κάτι για να... ανέβεις.Είτε είναι ποτό,είτε κάτι άλλο. 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Smirnoff North! Edit: Τώρα το είδα ότι είσαι ανήλικος!Δεν απαγορεύεται το ποτό κάτω από τα 18? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2014 από τον st3li0s 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheGhostDriver 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Φιλαράκι το ποτό είναι θέμα γούστου και τι αρέσει στον καθέναν γευστικά. Πρέπει να δοκιμάσεις κάτι για να δεις αν σου αρέσει και τι διάθεση σου αφήνει μετά ;) Εγω αυτο που έχω να προτείνω είναι τεκίλα κίτρινη ή μαύρη. Και η άσπρη καλη είναι, αλλά οι άλλες λιγο πιο γευστικές. Προσοχή όμως γτ απο το 4-5ο ποτήρι και πάνω, θα αρχίσεις να την ακούς και πίστεψε με το πρωινο ξύπνημα είναι κάτι που θα θέλεις γρήγορα να ξεχάσεις. Επίσης, μπορεις να δοκιμάσεις captain morgan (μαύρο ρούμι). ΥΓ: εντάξει με τις προτασεις, αλλά και λίγες συμβουλες δεν βλάπτουν (περισσοτερο λόγω της ηλικίας σου). Όταν βγαίνεις σε κλαμπ κλπ αρκέσου στα 2 ποτηρακια που θα τα πίνεις σιγα-σιγα (για να φαίνεται οτι πίνεις όλο το βράδυ). Σημασία δεν έχει να μεθύσεις, γτ τότε ξέχνα γκομενάκια (δεν είναι και οτι καλύτερο να ξερνάς μπροστα τους) και αξιοπρέπεια. Θα κάνεις πράγματα για τα οποία ναι μεν θα γελάς την επόμενη μέρα, αλλά μέσα σου θα νιώθεις και λίγο κάπως. Τέλος, το αλκοολ μπορει να σε οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις (τσαμπουκάδες χωρις λογο και αργότερα οταν με το καλο οδηγήσεις μπορει να σου στοιχίσει τη ζωή σου) Αυτά απο μένα...Φιλικά Απόλαυσε με μέτρο και σύνεση ;) 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Drambuie-κολα και βαρυ και γλυκο και "κυριλε" . Μειονεκτημα οτι μπορει να ειναι 1-2 ευρω πιο ακριβο απο πιο οικονομικα ποτα. Μεχρι 3 ποτα καλα εισαι συνηθως, αμα θες παραπανω γκομενακι δε θα βγαλεις anyway 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 δεν απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ απο ανήλικους χωρίς συνοδεία κηδεμόνα; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) δεν απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ απο ανήλικους χωρίς συνοδεία κηδεμόνα; Δεν έχει βγάλει ούτε α2 ακόμα... Μπορεί να καταναλώσει μόνο μέχρι 4% vol. και μέχρι 100ml. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2014 από τον Μανώλης93 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Εκτός απο κόκα κόλα νομίζω μπορείς να πάρεις μπύρα και σμιρνοφφ (νομικά μιλώντας)…. Αν θες κάτι βαρύ όπως λες και για να εντυπωσιάσεις τα γκομενάκια πάρε Long Island που είναι ουσιαστικά ας μου επιτραπεί η έκφραση "ένα συνονθύλευμα δυνατών ποτών".Εγώ πλέον επειδή είμαι οδηγός συνήθως και επειδή έχω βαρεθεί τα ξύδια πίνω ένα μόνο ποτό και προτιμώ να είναι σαν χυμός (γευστικό δηλαδή) και παίρνω Ursus με redbull που με απογειώνει γευστικά.Φλώρικο ναι το γνωρίζω αλλά μου αρέσει. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Absinthe. Αν και ελαφρυ ποτακι, πιστευω θα σου αρεσει. δεν απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ απο ανήλικους χωρίς συνοδεία κηδεμόνα; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ καλοοοο. Ελλαδα ειμαστε, μην το ξεχνας! Εδω οι νομοι ειναι μονο για την ταμπελα στην πορτα. Μετα την εισοδο παυουν να ισχυουν ολα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2014 από τον telephoner 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 fanta on the rocks Μακράν το πιο άκυρο post σε φόρουμ μοτοσυκλέτας που έχω δει 17 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 "Someone asked me the other day, do you believe in God? I said, dude, he made beer – of course I believe in God!"- Zakk Wylde 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 μου αρέσει που απαντάτε σοβαρά σε έναν 16χρονο που θέλει κάτι δυνατό για να ανέβει... πιες κόκα ρε φίλε το καλύτερο πράγμα είναι και δε σε γράφουν για αλκοτεστ μετά... 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) fanta on the rocks Μακράν το πιο άκυρο post σε φόρουμ μοτοσυκλέτας που έχω δει Κι επειδή συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα, θα σου πω κάτι φίλτατε νέε. Το πρόβλημά σου δεν είναι ότι χρειάζεσαι διεγερτικό υποκατάστατο για να μπορέσεις να προσεγγίσεις το "ασθενές" φύλο. Το πρόβλημά σου είναι καθαρά μειωμένη αυτοπεποίθηση και ευκολία προσέγγισης. Είναι το γνωστό πρόβλημα επικοινωνίας που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι νέοι σήμερα λόγω της πραγματικής αποξένωσης που βιώνουν στον αιώνα της επικοινωνιακής επανάστασης. Θα σου έλεγα λοιπόν τα εξής: - Μην πιείς τίποτα, ή πιες ένα ποτάκι ίσα-ίσα να καλύψεις το εισιτήριο εισόδου. Όποιο ποτό εσύ γουστάρεις, όχι όποιο σου πουν. - Κόψε το φατσομπούκι και βγες έξω να κάνεις φίλους / φίλες, to the real life. - Κόψε το chat και βγες έξω .... μπλα μπλα μπλα. - Κόψε το twitter και βγες έξω .... μπλα μπλα μπλα. - Κόψε το internet cafe και βγες έξω .... μπλα μπλα μπλα. - Κόψε τα videogames και βγες έξω .... μπλα μπλα μπλα. Όλα τ' άλλα θα έρθουν μόνα τους...... Υ.Γ. Μανωλάκη93, είδες γιατί μισώ τόσο απύθμενα αυτές τις "ανακαλύψεις" των social media? -_- Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2014 από τον Kostas-MotoLover 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Στη σοβαρη τωρα, πριν 2 χρονια που αρχισα να βγαινω ξεκινησα με Vodka-RedBull. Ωραια γευση και ελαφρυ. Σε σημειο που αν διψας το καταπινεις :P. Τωρα το να γινεις ζαντα πινοντας κατι βαρυ, το μονο που θα καταφερεις ειναι να ξερνας παντου. Ωραιο θεαμα για τις γκομενες ε? Το ποτο δεν εχει να κανει. Αν δεν το χεις, ολη την καβα να πιεις, πουλ χερ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Υ.Γ. Μανωλάκη93, είδες γιατί μισώ τόσο απύθμενα αυτές τις "ανακαλύψεις" των social media? -_- Πριν καν διαβάσω την λίστα με το τι να ''κόψει'',ήμουν σιγουρος ότι θα έβαζες μέσα και τα social media (κυρίως το fb). Και άλλα ''παιδάκια'' κάνουν chat,παίζουν videoπαιχνίδια κτλ αλλά είναι μια χαρά κοινωνικά άτομα.Άλλο πράγμα φταίει εδώ πέρα και όχι τα social media... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Πριν καν διαβάσω την λίστα με το τι να ''κόψει'',ήμουν σιγουρος ότι θα έβαζες μέσα και τα social media (κυρίως το fb). Και άλλα ''παιδάκια'' κάνουν chat,παίζουν videoπαιχνίδια κτλ αλλά είναι μια χαρά κοινωνικά άτομα. Άλλο πράγμα φταίει εδώ πέρα και όχι τα social media... Για πε μου να καταλάβω...... B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Για πε μου να καταλάβω...... B) Το παιδί εδώ πέρα -λογικά- είναι επηρεασμένο απο τα υπόλοιπα γύρω του (και γενικά σε μια νοοτροπία -παλιότερη απο τα social media- που θέλουν τον άντρα με σκληρό ποτό στα μπαρ) Επιλέγει αλκοολούχο ποτό (και μάλιστα ''σκληρό'') για να μην τον πουν φλώρο οι φίλοι του.Συν, ότι θα είναι πιο ''κουλ'' μπροστά στις κοπέλες (και οι πιθανότητες να μείνει με το πουλί στο χέρι,είναι λιγότερες). Τα social media είναι απλά ο ''καθρέπτης'' της ζωής του κάθε χρήστη (αν το χρησιμοποιεί πολύ). Δεν μπορεί να τον πλάσει τόσο.Δεν τον επηρεάζει μια σελίδα,αλλά οι γύρω φίλοι που μιλάει και βλέπει. Κώστα,είμαι σίγουρος ότι αν εκδηλωνόταν σήμερα τα ρέιβ πάρτυ,θα κατηγορούσες τα social media (το λέω χωρίς να θέλω να σε προσβάλω). 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Φίλε άμα γίνεις εντελώς λιάρδα δεν κάνει κούκου.- 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 τι το συνεχίζεται απορώ.μετά το πρώτο ποστ,υπάρχει σιγή ιχθύος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Όρθα αναφέρατε πολλοί την ηλικία και ομολογώ οτι δεν το σκέφτηκα. Απο εκεί και πέρα φυσικά αν απλά του πούμε "μην πίνεις" μάλλον θα αναζητήσει αλλού την πληροφόρηση, οπότε ίσως μπορούμε να του πούμε πιο είναι το λιγότερο επικίνδυνο για αυτόν. Πάνω σε αυτή τη βάση του απάντησα και εγώ. Έτσι όπως το λέτε αρκετοί πάντως πιθανά να έχετε δίκιο, δεν ξέρω, και πιθανά φάουλ απο εμένα που έγραψα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 απλά αν κάποιος 16 πεί θέλω μηχανή 200 κυβικά θα στηθεί λαικό δικαστήριο.Ενώ εδώ που μιλάμε για ποτάρες αμέσως πέσαμε στα σκληρά.:P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες