Jump to content
Sign in to follow this  
kostasvou

Βελτίωση HONDA C50 1983 E

Recommended Posts

θέλω να το κάνω τσίλικο μπορώ να διαθέσω 2.000ε

το μηχανάκι το είχε πάππους και είναι ρημάδι άλλα δεν έχει σαπίλες δεν έχει σκουριές !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παπιοκαυλος ;)

εισαι σιγουρος πως δεν θες να παρεις ενα ολοκαινουργιο?

αν ναι τοτε ξεκινα με λυσιμο,βαψιμο

την μηχανη θα σου ελεγα,να την λυσεις ολη,αλλαγη δυσκακια,κυλινδροπιστανα καινουργια,λαδια,και καθαρισμα καρμπυρατερ(δεν ξερω και σε τι κατασταση βρισκεται ρε φιλαρακι για να σου πω ακριβως τι χρειαζεται να κανεις)

φυσικα ολοκαινουργια λαστιχα,αλυσιδογραζανα και φρενα

και μην ξεχασεις την χαρτουρα(τελη κυκλοφοριας,ασφαλεια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκινα απο τα βασικα ανανεωση των εγγραφων

Μετα ποσταρε και καμια φωτο να σε βοηθησουμε στο τι μπορουμε να προτεινουμε

Οσο για την σκουρια μην παιρνεις και ορκο... Μια καλη αμμοβολη θα δειξει εαν ειναι σε καλη κατασταση ή εχει σαπισει σε σημεια απο μεσα προς τα εξω (το οποιο μετα θα χρειαστει αρκετη λαμαρινοδουλεια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε το C50 το ονειρεύομαι από τα 13 μου και από τότε έχω αρχίσει και μαζεύω λεφτά με στόχο να τα ρίξω όλα επάνω του δεν θέλω να πάρω άλλο και επίσης σήμερα άρχισα να το λύνω μοτερικα είναι τσίλικο αν και έχει 34κ χλμ άλλα πήγαινε αρκετά καλά όσο άφορα την εμπειρία για μοτερικα θέματα και αν μου πείτε ότι δν θα μπορέσω να το δέσω μόνος έχω τον ξάδερφο μου ξέρει πολλά και γενικά πιάνουν και τα χεριά μου άπλα θέλω να μου προτείνετε τι να του βάλω εγώ σκέφτομαι να το κάνω 54χ59 αασα τριγωνικό στρόφαλο και full μπομπε πιστόνι και κύλινδρο Nikasil με κεφαλή cdi full φτιαγμένη με τις βαλβίδες 25-30 τρόμπα λαδιοί Take με ένα ψυγείο ,ένα καρμπ Keihin pwk 29 και να τελειώνει σε μια Race tech μετά θα πάρω σασμαν από honda ss 50J καμπάνα take , ρεύματα Racing με τα φώτα ,γρανάζι στην Καμπάνα take και από γραναζομα θα δω τι θα κάνω αυτά σκέφτομαι για το μοτέρ μετά εξωτερικά βλέπουμε στην πορεία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα εμενα εχει 47κ χιλιομετρα και παει μια χαρουλα,αφου ειναι 72cm και βγαζει 80 χιλιομετρα

τωρα για να βαλεις 54αρι πιστονι πρεπει να κανεις ρεκτιφιε τα καρτερ και καποια γερη μπιελα.εγω θα σου ελεγα να μην κανεις υπερβολες και να το κανεις μαμα με γνησια ανταλακτικα για να ειναι αξιοπιστο αλλα και γτ δεν ειναι για πολλα πολλα αυτο το μοντελο,δεν εχεις ουτε δισκοφρενα ,ουτε μπουκαλες και γενικοτερα δεν θα ειναι ασφαλες το οχημα σου.

πολυ μεγαλο καρμπ επελεξες παντως

συγνωμη αλλα δεν μπορω να βοηθησω οταν προκειτε για υπερβολικη πατεντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε λάθος κατάλαβες θα το κάνω 54mm στορφαλομπιελα και 59 Πιστόνι μετά θέλω να βάλω ψαλίδι από Astrea ανάρτηση πίσω καλή και μπροστά μπουκάλες από σουπρα με ζάντα από σουπρα και δισκόφρενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειχα το μηχανακι που λες θα προσπαθουσα να το φερω στην εργοστασιακη του κατασταση......οτιδηποτε αλλο θα ηταν υπερβολη για ενα τετοιο κλασσικο μηχανακι.

Οσον αφορα το μοτερ....τα 59mm τα βλεπω υπερβολη,εκτος κι αν το θες για κοντρες.....φυσικα η αξιοπιστια παει περιπατο.....

Επελεξε ενα σετακι 54χ54 aasa ωστε να εχεις και το παραπανω γκαζακι αλλα και την αξιοπιστια.

Μην το κανιβαλησεις......ειναι κριμα.

3945728781_9651156313_z.jpg

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδώ και καιρό έχω σκαλώσει με αυτό και θέλω να το κάνω όσο γίνετε ίδιο με όσα χρήματα μπορώ να διαθέσω βεβαία δεν θα είναι Take άλλα1238883_325268870942128_1606291944_n.jpg1001058_290323401103342_1680180434_n.jpg Aasa

https://www.facebook.com/kostasvou2/media_set?set=a.290323334436682.1073741837.100003770541926&type=3

δείτε έχει αρκετές φώτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι εγω συμφωνω οτι ενα σετ 54χ54 θα ειναι το ιδανικοτερο. Παρε aasa, κανε ροικη στη cdi και αλλαξε τα παντα απο μεσα, αγριο εκκεντροφορο και το μηχανακι θα πηγαινει πολυ καλα, αυτα για το μοτερ. Για εξωτερικα δες στην ενοτητα ανακατασκευες που ενα μελος ειχε ενα τετοιο και το εφερε σε απιστευτη κατασταση αν θυμαμαι σε μπλε χρωμα. Αυτος πιστευω θα σου δωσει και καλες συμβουλες.

Τροποποιήθηκε από τον klaipelas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να βαλει τετοιο πιστονι θελει πολλα πραγματα σωστα?ανοιγμα των καρτερ,στροφαλομπιελα κ.α

αληθεια ποσα κυβικα βγαινει? 123,60924 ? :P

δεν ειναι παρα πολλα για τετοιο παπι? αυτη ειναι η γνωμη μου,τι να πω

απλως εχω δει με λιφαν 110 και πεταει,δηλαδη με τα κομματια που ειπατε και 123 τι θα κανει?θα πηγενει μονο στην πισω ροδα?οσα για το σταματημα τι θα γινει?θα τα καταφερνει με πισω ταμπουρο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θέλω επίσης να βάλω και ψαλίδι από Supra με ανάρτηση Yss 33mm αξίζει πιστεύετε και θα χαμηλώσει καθόλου ; ξέρετε ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει να ξέφυγες απο τα 2χιλιάρικά που έλεγες πάντως. :laugh:

Ωραία δουλειά πάντως και με τόσο ελαφρύ σκελετό παίζει και να πετάει.. 

Στην θέση σου αφού δεν θα το κάνεις όπως είναι μαμά θα έβαζα η μπροστινό με κόντρα ή  2 μπουκάλες μπροστά απο supra για να σταματάς κιόλας γιατι 59 και μπροστινά c50 φρενάρεις εδώ σταματάς στα 100 μέτρα :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 11 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Ωραιοςςς ,πως φρενάρεις όμως;;:cry:

Μεγάλη κουβέντα, πολύ απλά δεν σταματάει με τίποτα.Για μένα πεταμένα λεφτά.Αυτό το κάνεις μαμά και το έχεις στο σαλόνι!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διμπουζη takegawa,αναφλεξη msd .... και ποιος ξερει τι αλλο ακομα :afro:

Δωσε πληροφοριες.

Βαλε μια ποδια να κρυβει τα πολλα και να φαινεται οσο πιο εργοστασιακο γινεται :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα