zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 α ρε βορειοι καλοπερνατε σε ολα!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Το παιχνίδι πως παίζεται ; Υπάρχουν φωτογραφίες απο τον χώρο ; Έχει δέντρα π.χ. ή είναι όλο με κατασκευές ; Αν κανονίσουμε,θα είναι απο του χρόνου ή μπορεί και μεσα στον μήνα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 α ρε βορειοι καλοπερνατε σε ολα!!! μην ξεχνας εσυ ξεκινησες αυτο το ωραιο θεμα και σε ευχαριστουμε! Το παιχνίδι πως παίζεται ; Υπάρχουν φωτογραφίες απο τον χώρο ; Έχει δέντρα π.χ. ή είναι όλο με κατασκευές ; Αν κανονίσουμε,θα είναι απο του χρόνου ή μπορεί και μεσα στον μήνα ; ειναι κατασκευες. για την εποχη λεω αν ειναι στα κοντα, να παμε στις αλκυονιδες μερες του Ιανουαριου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Στην τιμή των 20 ευρώ για πόση ώρα παιχνιδιού είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Στην τιμή των 20 ευρώ για πόση ώρα παιχνιδιού είναι; ολη την ημερα αν εχεις πνευμονια! ας μαζευτουμε και ολα τα αλλα αστα επανω μου.......ξερεις...... μονο ενα 20αρικο ο καθενας συν κανα 5ευρω η μασα, αντε και κανα 5ευρω για 2α σφαιριδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Που δηλώνω συμμετοχή; Εγώ θα το παίξω οπισθοφυλακή. Θα φυλάω τις πανσέτες και τα λουκάνικα :D Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 από τον MentalRay 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Με έψησες και μένα ρε Διαμαντή....Όσο too much και να τα θεωρώ αυτά τα "παιχνίδια", Ε ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ, κάθε σειρά call of duty την τερματίζω με το καλημέρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Αμα χώσουμε και το γουρουνάκι του adam μέσα, θα το παιξουμε mad max :D 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Ψήθηκα όμως... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 σε καποια σημεια οπως στο 1:05 φιγουραρει μια κιτρινη γουρουνα :D τα μοτορια σας ή οτι εχει ο καθενας κ δωσε!!! (α ρε να μην ειμαι κ γω πανω στους βορειους...) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Καλή φάση ρε παιδιά! Μακάρι να είχε και κάπου εδώ κοντά στην Καβάλα κάτι ανάλογο. Μόνο στην Θεσσαλονίκη πήγα μερικές φορές. Στον στρατό σε μια από τις αποθήκες μας πάντως είχε φουλ εξοπλισμό painball για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αλλά ποτέ δεν τα χρησιμοποίησαν. Ακόμα καινούργια ήταν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 ολη την ημερα αν εχεις πνευμονια! ας μαζευτουμε και ολα τα αλλα αστα επανω μου.......ξερεις...... μονο ενα 20αρικο ο καθενας συν κανα 5ευρω η μασα, αντε και κανα 5ευρω για 2α σφαιριδια! Διαμαντή μέσα με τα 1000 εγώ, γιατί άρχισαν να φέυγουν οι μελανιές από το paintball και πρέπει να τις αναπληρώσω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 οκ λοιπον, μετα τις γιορτες βγαζουμε θεμα ψησημο και airsoft! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 οκ λοιπον, μετα τις γιορτες βγαζουμε θεμα ψησημο και airsoft! Συγχρόνως θα γίνουν αυτά τα 2; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 ε ναι! οχι ψησημο επισημο, θα παμε για airsoft να παιξουμε και θα ψησουμε. οχι φαση "εγω δεν παιζω αλλα ηρθα για φα'ι' "δεν παιζει κατι τετοιο! σε καποια σημεια οπως στο 1:05 φιγουραρει μια κιτρινη γουρουνα :D τα μοτορια σας ή οτι εχει ο καθενας κ δωσε!!! (α ρε να μην ειμαι κ γω πανω στους βορειους...) τρελο βιντεο! καραγουσταρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Μέσα με τα 1000 και εγώ!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες