AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Kαθαροαιμο ή ημιαιμο, προτιμηση αρσενικο Θα ζησει ΒΑΣΙΛΙΑΣ και θα μεγαλωσει με παιδι 2 χρονων Ηλικιες προτιμησης 1-6 ετων Οποιαδηποτε πληροφορια με ΠΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Κάνε ένα παρόμοιο θέμα και εδώ ,ίσως να μπορέσουν να σε βοηθήσουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Μόλις διάβασα τον τίτλο αναφώνησα "Παναγία μου" Καλή τύχη να έχεις πάντως με το ζιζάνιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agamoi-thytai 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Ο αδερφός μου που έχει πάνω από 15 σκυλιά έχει και Jack Russel. Δεν ξέρω αν έχει για να δώσει (συνήθως πουλάει τα καθαρόαιμα) αλλά αν είσαι κοντά στην Πάτρα να τον ρωτήσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.501 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 πωπω διαολια αυτα τα σκυλια δεν βαουν κωλο κατω..καλη υπομονη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Και δίχρονο και τζακράσελ;;;;; Ο Ιώβ είσαι;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Πάρε τον freddo, μοιάζει με Russel απλά μεγαλύτερο! Πέρα απο την πλάκα σκέψου το, καλό θα κάμνεις και το δίνει και συμφορουμίτης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) 69ca43b5386146767219e561d80b8086 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2013 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Είμαι σίγουρος οτι το έχεις ψάξει το θέμα, αλλά τελειώς φιλικά θα σου πρότεινα να το ξαναψάξεις. Ειδικά το συγκεκριμένο σκυλι με μικρό παιδί. Ο χαρακτήρας του ειναι περίεργος έντονος και κυριαρχικός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 εγω που εχω τζακ ρασελ θυλικο,με τα παιδια ειναι μια χαρα.τα αγαπαει και παιζει,αλλα και με ολα τα παιδια της γειτονιας.την εχω μαθει και βγαινει στο πεζοδρομιο και ειναι καπως η μασκωτ της γειτονιας.υπερκινητικη δεν το συζηταμε.νομιζω οτι καιει βενζινη.το δεκεμβρη θα τη ζευγαρωσω (οχι εγω).υπαρχει καθαροαιμος αρεν να κανουνε κουταβακια..... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 http://paratrixa.skai.gr/main/article?category_id=34&id=693 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Eυχαριστω για τις απαντησεις, ειδωμεν Σκεφτομαι και για beagle, αλλα εχω κολλημα με τα russel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 ειδωμεν Σκεφτομαι και για beagle, αλλα εχω κολλημα με τα russel Σκεψου και το "μετα" ομως...οχι μονο το "μεχρι να αποκτησω"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 Μικρόσωμα Jack Russell Terrier με canis ψάχνουν νέους γονείς.Είναι 2 εβδομάδων περίπου.3 κοριτσάκια και ένα αγοράκι. Τηλ επικοινωνίας 6974430962 (αθηνα) ..ΔΙΑΔΩΣΤΕ!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Μικρόσωμα Jack Russell Terrier με canis ψάχνουν νέους γονείς.Είναι 2 εβδομάδων περίπου.3 κοριτσάκια και ένα αγοράκι. Τηλ επικοινωνίας 6974430962 (αθηνα) ..ΔΙΑΔΩΣΤΕ!! Tα εδωσαν Κριμα(για μενα), καλα(για τα κουταβια) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromxolikos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Εχουν 3 φιλοι μου ολοι αρσενικα. Τα σκυλια ειναι φουλ στην ενεργεια! Παιχνιδιαρικα και φιλικα οσο δεν παει! Το ενα μαλιστα το εχουν για μασκοτ σε ενα beach bar και παιζει με ολα τα παιδακια το καλοκαιρι! Πολυ καλο σκυλι αλλα θελει ορεξη για φροντιδα και πανω απο ολα για βολτες ωστε να τρεχει περα δωθε και να βγαζει την ενεργεια του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες