Jump to content
Maggellanos

Highlands,Καστρα,pub,και…Φαντασματα:Σκωτια 2013!!

Recommended Posts

Δημητρη για αλλη μια φορα αφησες στη μεση κατι...το επομενο ταξιδι που θα πας...να το θυμασαι και να κρατας τις εμπειριες σου χαραγμενες στο μυαλο,ειναι τροπος να ΖΕΙΣ!...:)

Και που'σαι..κανα καπνό απο το μεγαλειο των ταξιδιων σου,οπως αυτο εδω μεσα,ευχαριστως θα τζουράρουμε...να'σαι καλα φιλε! :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αγαπητέ σύντροχε Δημήτρη, 22 μέρες αγρύπνιας με παρέα το σπασμένο πόδι και τους μώλωπες παντού βρήκαν ένα παυσίπονο στο υπέροχο ταξίδι σου.

Είναι από τις πέντε....έξι το πρωί που διαβάζω και με διαλείμματα μιας και το θολωμένο μου κεφάλι δεν μου επιτρέπει να διαβάζω συνέχεια.......διαβάζω, βλέπω, χάνομαι, βρέχομαι, τρώω, πίνω μπύρες μαζί σας........ζαλίστηκα.......ξαπλώνω λίγο ........ξανασηκώνομαι ..........συνεχίζω.......όμορφα πράγματα...ταξίδι......ωραία παρέα......τι καλύτερο?

Σε ευχαριστώ από καρδιάς που μοιράστηκες μαζί μας αυτό το υπέροχο οδοιπορικό και σε ευχαριστώ ιδιαίτερα που με έκανες και ξέχασα τους πόνους μου για τόσες ώρες.

Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι πάντα γερός και όρθιος, να επαναλαμβάνεις δε μέχρι τα βαθιά γεράματα τέτοιες όμορφες εμπειρίες !

Σαββα καταρχην σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,και σου ευχομαι για ακομη μια φορα,περαστικα και σιδερενιος...Χαιρομαι που ολο αυτο σου προσεφερε καποιου ειδους ανακουφιση απο το μεγαλο ζορι που περνας!Ασχετα με τα τελευταια σου μηνυματα περι ''παραιτησης'' που διαβασα σε καποιο αλλο θρεντ,εγω θα συνεχισω να σου ευχομαι να εχεις παντα καλους δρομους...το πως ειμαι σιγουρος οτι εσυ θα το βρεις.. :cheers:

Σε ευχαριστούμε Μαγγελάνε για τις εμπειρίες που μοιράστηκες μαζί μας.

Και σε άλλα τέτοια. Να σαι πάντα γερός

Σε ευχαριστω πολυ,να εισαι καλα!

Επιτέλους κατάφερα να τελειώσω το ταξιδιωτικό σου. Απλά πανέμορφες ποιητικές εικόνες και καταπληκτικά κείμενα, μπράβο σου για τον τρόπο που μας μετέφερες το ταξιδιωτικό σου.

Άντε και στα επόμενα! Πάντα όρθιος για να μας ταξιδεύεις!!

Σε ευχαριστω πολυ...Χαιρομαι που σου αρεσε!

Δημητρη σ ευχαριστουμε για τις πανεμορφες φωτογραφιες και τις ομορφες περιγραφες!!!

σου ευχομαι να ταξιδεψεις ακομα πιο μακρια και να μας ξαναγεμισεις με εικονες και περιγραφες!

να σαι καλα και στα επομενα :cheers: :cheers:

Σε ευχαριστω πολυ,καλους δρομους και σε εσενα...

εξαιρετικά! σ'ευχαριστουμε πολύ!

Εγω σε ευχαριστω!Να εισαι καλα!

"Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε,

κι ο ηλιος παντα μονους να μας βρισκει...'

Αδερφε ονειροβατη ΔημητροΣακη.... Απλα υπεροχο ταξιδι, μοναδικες φωτογραφιες και περιγραφη!

Να ειμαστε ολοι καλα να ταξιδευουμε για οπου διψαει η ψυχη μας.

Ηρθε και η σειρα σου τωραααααααααα!! :sopase:

Καταρχην ελπιζω να εχεις χαθει για καλο σκοπο,και ποσο μαλλον αυτον που συζητουσαμε μεσα στα υπολοιπα την τελευταια φορα που πιναμε καφε...Αλλα βεβαια,εμεις παντα τελευταιοι θα τα μαθαινουμε,και μπλαμπλαμπλαμπλα... :lol:

Τεσπα,ας μην σπαμαρω αλλο στο θεμα μου, :tooth: ελπιζω να τα πουμε απο κοντα,οταν βρεθει χρονος...Οχι τιποτα αλλο,περιμενει και ποοοοοοσο καιρο τωρα ο Αγριοβασιλας να πιουμε μπυρες στην Κορινθο.. :gd_cheers:

Νικολα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,για αλλη μια φορα...Καλους δρομους και ακομα καλυτερες επιστροφες να εχουμε αδερφε! :cheers:

Φανταστικες εικονες...Να εισαι καλα να κανεις τετοια ταξιδια!

Αν θες γραψε στο περιπου το κοστος...

Σε οτι αφορα το κοστος,δεν μπορω να γραψω τιμη συγκεκριμμενη γιατι καταλαβαινεις οτι αυτο εγκειται στο πως θελει να ταξιδεψει ο καθενας...Καποτε ειχα πει οτι οποιος θελει να ταξιδεψει δικαβαλος στην Κεντρικη Ευρωπη,και να μενει σε νορμαλ δωματια,με μια φορα φαγητο την ημερα,και καποια λογικα ημερησια χιλιομετρα,θα πρεπει να υπολογιζει περιπου 140-160 ευρω/ημερα,πληρωμενα ολα...Καπου εκει θα υπολογιζεις και αυτο το ταξιδι,με ενα +- 5%..

Εξαιρετικός ο Maggelanos. Είναι από τα άτομα που διαβάζω εδώ μέσα και στέκομαι στα γραφόμενά του.

Καλούς δρόμους να 'χεις πάντα, Δημήτρη.

Τα λογια σου με τιμουν!Σε ευχαριστω πολυ!

Μου την δίνουν τέτοια θέματα, τα οποία με καθιστούν "αγράμματο" και ως εκ τούτου ανίκανο να αποτυπώσω ικανώς τις σκέψεις μου.

Θα αρκεστώ σε ένα απλό:

Σε ευχαριστούμε. Και στα δικά μας

:rolleyes:

Απο την στιγμη που εκατσες και διαβασες,και ασχοληθηκες με το να γραψεις ενα ευχαριστω,μονο ''αγραμματο'' δεν μπορει να σε πει κανεις!!Σε ευχαριστω πολυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να'στε καλά όλα τα παιδιά που ταξιδέψατε και εσύ που ταξίδεψες εμάς Δημήτρη.

Πραγματικά ευχαριστήθηκα να διαβάζω το ταξιδιωτικό σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας μάγεψες με τις εικόνες και μας καθήλωσες με τις περιγραφές.. Το μπράβο και το ευχαριστούμε είναι πολύ λίγα για να περιγράψουν αυτό που ζήσαμε μέσα από τα μάτια και τα λόγια σου..

Και όλα αυτά τα κλείνεις με έναν άψογο επίλογο..

Απλά τέλεια ... Να είσαι πάντα καλά να γεμίζεις τη ζωή και το χρόνο σου με πράγματα και εικόνες που σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο σου εύχομαι.

Επιλογος:

Τι το ψαχνεις τελικα…’’πωλητες’’ ειμαστε οσοι ταξιδευουμε… ‘’Πωλητες’’ που πουλαμε ονειρα στους αλλους…Σε ολους οσους καθονται βαθεια στον καναπε, και ζουν το ονειρο τους,μεσα από τις λεξεις,τα γραπτα,και τις φωτογραφιες των αλλων…Ακομα και τωρα που γραφω αυτές τις γραμμες,ειναι σαν να σε ακουω διαρκως πανω από το κεφαλι μου,και να μου λες...''Ποσο θα ήθελα να κάνω το ίδιο!!Μονο τα λεφτά να ειχα ρε γαμωτο…!! Και με το παιδί,τις υποχρεωσεις,τι θα κάνουμε; Καταλαβα…μαλλον στην άλλη ζωή..’’μονολογεις λυπημενος.Ωραια,ισως ετσι να είναι,και ισως να εχεις και ένα δικιο…Ακου και εσυ εμενα ομως τωρα: Μαλλον ηρθε η ωρα να συνειδητοποιησουμε ότι όλοι κάνουμε αυτό που τελικα μας αξίζει,κι ας μην το παραδεχόμαστε.Εχω καταλαβει ότι οι άνθρωποι χτίζουμε τη ζωή μας έτσι,ώστε από την μια να μην μπορούμε να ξεκολλήσουμε από αυτήν,αλλα από την άλλη να ονειρευομαστε ότι εχουμε αφησει απ’εξω. Παιρνουμε τα βιωματα των αλλων,τα βαφτιζουμε ονειρα μας,και μετα μαθαινουμε να ζουμε με αυτά…Δημιουργούμε υποχρεώσεις καθημερινά, που γκρεμίζουν τα όνειρά μας,και στο τελος,εντελως μαγικα,συνθέτουν ενα παραξενο άλλοθι ωστε να μην τα κυνηγάμε ποτε. Ολοι ξερουμε όμως,ότι πάντα θα υπάρχει μια ανειλημμένη υποχρέωση για να μην ασχολούμαστε με τα μεγάλα πράγματα της ζωής,μην το ξεχνας αυτο.Μεσα σε ολο αυτό είναι που πρεπει να καταλαβεις λοιπον,ότι ολα τα υπολοιπα είναι που πρεπει να παραμερισεις,και όχι τα τρεισημισι γραμμαρια που ζυγιζει η ψυχη σου.Απο την άλλη,σε ακουω να μου λες,για το μονιμο προβλημα ολων μας..λεφτα,λεφτα,παντα αυτα…Οκ,θα συμφωνησω,λεγοντας ότι τα χρηματα για το συγκεκριμμενο ταξιδι ηταν ισως αρκετα,αλλα σε τελικη αναλυση ποιος είναι αυτος που θα ορισει ποσο κοστιζει η απολυτη ελευθερια,και ότι άλλο ενιωσα εγω εκεινες τις εικοσι μια ημερες..? Ταξιδιάρες ψυχές ειμαστε ολοι ρε φιλε…Ταξιδιαρες ψυχες μιας καθημερινης ρουτινας,που δεν αφηνουμε να μας παρασυρει η δινη της μιζεριας μας,ουτε και η φτωχεια μας,αλλα όσα επιτρέπουμε εμεις να μας φτηναίνουν... Για να κυνηγησεις κι εσύ το ονειρο σου,στο λεω εγω και να το ξερεις..:Δεν χρειάζεσαι μια περιουσία,ουτε τιποτα το ιδιαιτερο...Ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σου χρειάζεσαι,και να εισαι διατεθειμενος να θυσιάσεις το βόλεμά του κωλου σου…Οταν τα κανεις αυτα,να εισαι σιγουρος,ότι οι δρομοι εκει θα είναι και θα περιμενουν να μπουν κατω από τις ροδες σου…Να τα θυμασαι αυτα που σου λεω…Οσο για το τι θα κανουμε εμεις…?Εμεις θα περιμενουμε…Θα περιμενουμε να περασει ο καιρος,και να φυγουμε....για αλλα,πιο καλα και πιο μεγαλα…

Ευχαριστω ακομα μια φορα τον Γιαννη και την Γιαννα,τα παιδια που ταξιδεψαν μαζι μας και φετος,και ολους εσας που μου κανατε την τιμη να διαβασετε και να μοιραστειτε το ταξιδιωτικο μου.

Τροποποιήθηκε από τον NIKOLAS L

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:worthy:

Τ Α Ξ Ι Δ Α Ρ Α !!!

με την περιγραφή αυτή σιγουρα αισθανομαι σαν να ημουν κ γω μαζι σας σε ολη τη διαρκεια του ταξιδου!! :_hi:

Χαιρομαι που ενιωσες ετσι,σε ευχαριστω πολυ!

Μακαρι να μπορουσα να σου σφιξω το χερι,να παρει νοημα το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μου!

Ειναι σαν να το εκανες!Να εισαι καλα!

Δημήτρη πολύ όμορφο το ταξίδι σου! Με το που το είδα οτι έγραψες δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω και...μόλις το τελείωσα!

Οι εικόνες που δίνει αυτό το "νησί", ειδικά το βόρειο του κομμάτι, είναι απλά καταπληκτικές!

Τα χρώματα είναι τόσο έντονα και το πράσινο παντού και σε τόση αφθονία που δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις!

Από τι διαβάζω ο καιρός δεν σας έκανε το χατήρι αλλά όπως είπες και εσύ αν ξέρεις πώς θα ντυθείς δύσκολα ο καιρός θα σε εμποδίσει να ταξιδέψεις..

Και μια που ανέφερα τον καιρό οι φίλοι μας οι Σκωτσέζοι έχουν ένα ρητό που λέει: "Άν δεν σου αρέσει ο καιρός στην Σκωτία... περίμενε 5 λεπτά!" χαχαχα

Ευχαριστούμε και καλοτάξιδος πάντα σου εύχομαι!

Υ.Γ. Εντός της εβδομάδας θα βάλω και περιγραφή από το δικό μου ταξίδι από εκείνα τα μέρη..

Ωχ!!Εκανες το συστημα ''μονορουφι''?? :tooth: Οντως σε αυτα που λες,εχεις απολυτο δικιο!Εκει καταλαβα ποσα διαφορετικα πρασινα εχει να σου δειξει η φυση γυρω σου,ταυτοχρονα...Θα περιμενω να διαβασω την περιγραφη σου...Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

Άλλο ένα καταπληκτικό ταξιδιωτικό, υπέροχες εικόνες, καθηλωτική περιγραφή!!! Άντε και στα επόμενα!!! :mB_kalo_e:

Μπιλ,αλλη μια φορα,σε ευχαριστω πολυ αδερφε!Πολλες μπυρες! :cheers:

Δεν θα πω λόγια θαυμασμού για την μεταφορά του ταξιδίου σου σε εμάς ..

Τα είπαν όλα οι προηγούμενοι και συμφωνώ μαζί τους..

Το μόνο που θα πω είναι ότι το ταξιδιωτικό σου μου πρόσφερε χαρά και ανακούφιση σε μια περίοδο πολύ άσχημη …

Σε ευχαριστώ

Να είσαι πάντα καλά και να (μας) ταξιδεύεις

Χαιρομαι που με ολο αυτο,ενιωσες καλυτερα...Να ξερεις ομως πως και εγω σε ευχαριστω,που εκανες τον κοπο να το διαβασεις,και να γραψεις δυο λογια...

Δημητρη για αλλη μια φορα αφησες στη μεση κατι...το επομενο ταξιδι που θα πας...να το θυμασαι και να κρατας τις εμπειριες σου χαραγμενες στο μυαλο,ειναι τροπος να ΖΕΙΣ!... :)

Και που'σαι..κανα καπνό απο το μεγαλειο των ταξιδιων σου,οπως αυτο εδω μεσα,ευχαριστως θα τζουράρουμε...να'σαι καλα φιλε! :ok:

Κωστη και εσυ να εισαι καλα!!Καλους δρομους και καλες επιστροφες να εχουμε ολοι!! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω λόγια!!!Μπράβο.....υπέροχο ταξίδι παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες...ίσως αυτη να είναι και η μαγεία τελικά...μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσουμε (όσοι θέλουμε) να κάνουμε και εμείς ένα ίδιου επιπέδου με αυτο ταξίδι!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το διάβασα μονοκοπανιά σήμερα το πρωί. Απλά φανταστικό!

Να 'σαι γερός και στα επόμενα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια, απεριοριστα μπραβο για το ταξιδι σας!!

Παντα γεροι να ειστε και να ταξιδευεται οπου βανει ο νους σας..

Ειλικρινα σας χαιρομαι πολυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανέμορφο ταξιδιωτικό! Μεστή περιγραφή, προσεγμένο κείμενο, έδωσες στον αναγνώστη όχι μόνο το προσωπικό "άρωμα" του ταξιδιού σου, αλλά και τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει όποιος ακολουθήσει τα "χνάρια" σου στο μέλλον.

Και αυτό είναι η σημαντική παρακαταθήκη ενός ταξιδευτή φίλε μου, το τί αφήνει σε αυτούς που κάποια στιγμή (για το δικό τους λόγο ο καθένας) θα χαράξουν διαδρομές σα τις δικές σου πάνω σε χάρτες.

Υπέροχη φωτογραφία, χρώματα, καταπληκτικά κάδρα, μας χάρισες τη φύση που είδαν τα μάτια σου μας έδωσες τη μαγεία των εσωτερικών χώρων, την αίσθηση της "κίνησης" σα να είμαστε με τις μηχανές μαζί σας!

Θεωρώ πως κείμενα σαν και αυτό ανεβάζουν κατά πολύ το επίπεδο ενός φόρουμ, προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω εγκάρδια και τέλος εύχομαι τα "τέρατά" σας να πατήσουν κι άλλους δρόμους που περιμένουν να μπουν κάτω απ'τις ρόδες σας! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε φίλε!!! Μπράβο!!! Μας ταξίδεψες. Πάντα όρθιος και περιμένουμε τις επόμενες εξορμήσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες!!!!

Kι εμενα μού εκαναν ποοολυ καλη εντυπωση!Μαλιστα εχουν ενα περιεργο βαθος και "αύρα"πώς να το πω...λες και ειναι παραμυθενια τοπια... :ok:και καθομουν και τις χαζευα αρκετη ωρα μερικες απιστευτες!!! :worshippy:

Με τι μηχανη/φακο ειναι τραβηγμενες Δημητρη; :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να'στε καλά όλα τα παιδιά που ταξιδέψατε και εσύ που ταξίδεψες εμάς Δημήτρη.

Πραγματικά ευχαριστήθηκα να διαβάζω το ταξιδιωτικό σου!

Σε ευχαριστω πολυ,και εσυ να εισαι καλα!!

Μας μάγεψες με τις εικόνες και μας καθήλωσες με τις περιγραφές.. Το μπράβο και το ευχαριστούμε είναι πολύ λίγα για να περιγράψουν αυτό που ζήσαμε μέσα από τα μάτια και τα λόγια σου..

Και όλα αυτά τα κλείνεις με έναν άψογο επίλογο..

Απλά τέλεια ... Να είσαι πάντα καλά να γεμίζεις τη ζωή και το χρόνο σου με πράγματα και εικόνες που σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο σου εύχομαι.

Νικο,πολυ λιγο ειναι οτι και να πω/γραψω τωρα εγω μετα απο τα τοσα καλα και ομορφα πραγματα που γραφετε ολοι...Σας ευχαριστω ξανα ολους,και εσενα προσωπικα,για την τιμη που μου κανατε,να διαβασετε αυτες τις πεντε αραδες που εγραψα..

Δεν εχω λόγια!!!Μπράβο.....υπέροχο ταξίδι παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες...ίσως αυτη να είναι και η μαγεία τελικά...μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσουμε (όσοι θέλουμε) να κάνουμε και εμείς ένα ίδιου επιπέδου με αυτο ταξίδι!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες!!!!

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια...Να ξερεις οτι η λεξη ταξιδι εχει ''προορισμους'' που δεν εχουμε φανταστει ποτε...Απλα ειμαστε διατεθειμενοι να τους παμε...

Το διάβασα μονοκοπανιά σήμερα το πρωί. Απλά φανταστικό!

Να 'σαι γερός και στα επόμενα!

Χαρας το κουραγιο σου!! :lol: Σε ευχαριστω πολυ...

Παιδια, απεριοριστα μπραβο για το ταξιδι σας!!

Παντα γεροι να ειστε και να ταξιδευεται οπου βανει ο νους σας..

Ειλικρινα σας χαιρομαι πολυ!

Να εισαι καλα!!!Καλους δρομους!

Πανέμορφο ταξιδιωτικό! Μεστή περιγραφή, προσεγμένο κείμενο, έδωσες στον αναγνώστη όχι μόνο το προσωπικό "άρωμα" του ταξιδιού σου, αλλά και τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει όποιος ακολουθήσει τα "χνάρια" σου στο μέλλον.

Και αυτό είναι η σημαντική παρακαταθήκη ενός ταξιδευτή φίλε μου, το τί αφήνει σε αυτούς που κάποια στιγμή (για το δικό τους λόγο ο καθένας) θα χαράξουν διαδρομές σα τις δικές σου πάνω σε χάρτες.

Υπέροχη φωτογραφία, χρώματα, καταπληκτικά κάδρα, μας χάρισες τη φύση που είδαν τα μάτια σου μας έδωσες τη μαγεία των εσωτερικών χώρων, την αίσθηση της "κίνησης" σα να είμαστε με τις μηχανές μαζί σας!

Θεωρώ πως κείμενα σαν και αυτό ανεβάζουν κατά πολύ το επίπεδο ενός φόρουμ, προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω εγκάρδια και τέλος εύχομαι τα "τέρατά" σας να πατήσουν κι άλλους δρόμους που περιμένουν να μπουν κάτω απ'τις ρόδες σας! :_thumbsup:

Φιλε μου για το δικο σου σχολιο,τι να πω...Αν και γραφω ταξιδιωτικα (ο Θεος να τα κανει :tooth: ) αρκετα χρονια,πραγματικα αυτο ειναι ενα απο τα σχολια που δεν θα ξεχασω ποτε...Οχι οτι ολα δεν εχουν ανεκτιμητη αξια,πραγμα που μπορεις να καταλαβεις οτι απο το οτι απανταω σε ολα ενα-ενα,αλλα αυτο ηταν απλα κατι το ιδιαιτερο..Ακριβως τις παραπανω σκεψεις εκανα οσο καιρο εγραφα....Σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου...

Kι εμενα μού εκαναν ποοολυ καλη εντυπωση!Μαλιστα εχουν ενα περιεργο βαθος και "αύρα"πώς να το πω...λες και ειναι παραμυθενια τοπια... :ok:και καθομουν και τις χαζευα αρκετη ωρα μερικες απιστευτες!!! :worshippy:

Με τι μηχανη/φακο ειναι τραβηγμενες Δημητρη; :what:

Κωστη ειναι τραβηγμενες με διαφορες μηχανες,τρεις τον αριθμο...Μια Nikon dslr με εναν ταπεινο 18-55,μια Nikon compact με εναν 26αρι ευρυγωνιο,και μια Sony compact για τις εν κινησει... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε maggellane , απλα συγχαρητηρια για ολα αυτα που φωτογραφισες που εγραψες που μοιραστηκες μαζι μας :worshippy: . να εισαι παντα καλά κ να μας

μεταφερεις τις εντυπωσεις σου τοσο ομορφα τοσο γλαφυρά . αυτο που με εντυπωσιασε παρα πολυ , εκτος απο τα πανεμορφα

μερη ειναι οτι σε ΚΑΜΜΙΑ φωτογραφια κ ηταν παρα πολλες , ΔΕΝ ειδα ουτε σκουπιδια ουτε βρωμιά ουτε πεταμενα στρωματα κρεβατια καρεκλες

οπως εδω στο μπουρδελισταν που ζουμε ..... κυριολεκτικα ουτε τσιγαρο πεταμενο ΔΕΝ βλεπω σε καμμιά foto . μαλλον , η εκει ζουνε πραγματικα ανθρωποι

με επιπεδο - κουλτουρα - μορφωση η ειναι απο αλλον πλανητη.... δεν υπαρχει αλλη εξηγηση ..... κ παλι σε ευχαριστω που μοιραστηκες μαζι μας

τις εντυπωσεις απο αυτο το ταξιδι :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δημήτρης είπαμε; Χάρηκα! Σε ευχαριστώ! Στα επόμενα με υγεία!!!

Τροποποιήθηκε από τον giakam

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...να διαβασετε αυτες τις πεντε αραδες που εγραψα...

Δημητρη με αυτο μαλλον αστιευεσαι... οταν τελειωσα να διαβαζω για το ταξιδι ενιωθα οτι δεν ξερω να μιλαω την ελληνικη γλωσσα!! :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε συντροχε κ ταξιδευτη maggelane το κατεβασα μονορουφι......3 ωρες ταξιδεματος μεσα απο τις δικες σου εικονες κ αναλυτικοτατες περιγραφες σε συνδυασμο με την φαντασια τη δικια μου. :_thumbsup:

ειμαι φαν του γραψιματος σου,εχω διαβασει κ τα παλαιοτερα ταξιδιωτικα σου,κ να ξερεις οτι αυτο που κανεις-περιγραφες,αναλυτικες πληροφοριες για το ταδε μερος/μνημειο κτλ,χαρτες διαδρομης και αλλα ειναι το καλυτερο βοηθημα κ ''σμπρωξια'' για εναν συντροχο που εχει την ιδια τρελα μαζευοντας πληροφοριες κ χρησημοτατα tips κ ιδεες .

αντε κ στο επομενο

υ.γ.οσο για το coolmar -το δ'κο μου το χωριο ειν' καλυτερο :tooth: :lol:

υ.γ.2 με τα γκιπ τελικα τι εγινε μετα τα tierups?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι παραμυθένιο ταξίδι.

νομίζω τέτοια άποψη για την αισθητική και την ιδιαίτερη δημιουργία και καλαισθησία δεν μπορείς να συναντήσεις αλλού.

δείχνει να είναι μια τέλεια συμβίωση ανθρώπων-φύσης με στόχο την ανάδειξη και οχι την καταπάτηση...!αυτό και μόνο δείχνει το επίπεδο κουλτούρας, παιδείας και φαντασίας που διακατέχονται...!

...αντιλαμβάνεστε πόσο πίθηκοι είμαστε συγκριτικά..αλλά είπαμε..μικροτσούτσουνος μέσος ελληναράς..."όλοι αγγλοιδοι είναι π@υστιδοι"...

αντιστοίχως είχα κάνει GB round τον Αύγουστο του 2011, παραθέτω τραγούδι που μας συντρόφευε στις περιηγήσεις μας σε τουριστικά καταστήματα εντός των κωμοπόλεων-χωριών το οποίο νοσταλγώ να γυρίσω κάποια στιγμή την επόμενη φορά θα είναι για τον γύρο ιρλανδίας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση & υπομονή να μοιραστείς μαζί μας ένα τόσο υπέροχο ταξίδι, με καταπληκτική περιγραφή και υπέροχες φωτογραφίες.

Ο επίλογος σου μ΄άγγιξε και ομολογώ ότι έχεις απόλυτο δίκιο όταν γράφεις ότι -συνειδητά ή όχι- δημιουργούμε υποχρεώσεις τις οποίες τελικά χρησιμοποιούμε ως άλλοθι για την απαξίωση των ονείρων μας.

Στα 52 μου έχω και εγώ ανεκπλήρωτα όνειρα, χαίρομαι που βλέπω σύντροχο συνονόματο να εκπληρώνει τα δικά του.

Εύχομαι καλούς δρόμους, πάντα όρθιος και υγεία για να κάνεις αυτό που θέλεις. ( και λίγα χρήματα καλά είναι .. :rolleyes: )

:bye:

Τροποποιήθηκε από τον Hokori

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε maggellane , απλα συγχαρητηρια για ολα αυτα που φωτογραφισες που εγραψες που μοιραστηκες μαζι μας :worshippy: . να εισαι παντα καλά κ να μας

μεταφερεις τις εντυπωσεις σου τοσο ομορφα τοσο γλαφυρά . αυτο που με εντυπωσιασε παρα πολυ , εκτος απο τα πανεμορφα

μερη ειναι οτι σε ΚΑΜΜΙΑ φωτογραφια κ ηταν παρα πολλες , ΔΕΝ ειδα ουτε σκουπιδια ουτε βρωμιά ουτε πεταμενα στρωματα κρεβατια καρεκλες

οπως εδω στο μπουρδελισταν που ζουμε ..... κυριολεκτικα ουτε τσιγαρο πεταμενο ΔΕΝ βλεπω σε καμμιά foto . μαλλον , η εκει ζουνε πραγματικα ανθρωποι

με επιπεδο - κουλτουρα - μορφωση η ειναι απο αλλον πλανητη.... δεν υπαρχει αλλη εξηγηση ..... κ παλι σε ευχαριστω που μοιραστηκες μαζι μας

τις εντυπωσεις απο αυτο το ταξιδι

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!Στις περισσοτερες Ευρωπαικες χωρες ετσι ειναι,οπως ακριβως τα λες...Ελπιζω οτι καποτε με τις νεες γενεες να κοιτανε μπροστα,θα καταφερουμε και εμεις να γινουμε ετσι,και ακομα καλυτεροι..Μην ξεχνας ομως,η αρχη απο εμας γινεται.

Δημήτρης είπαμε; Χάρηκα! Σε ευχαριστώ! Στα επόμενα με υγεία!!!

:cheers:

φιλε συντροχε κ ταξιδευτη maggelane το κατεβασα μονορουφι......3 ωρες ταξιδεματος μεσα απο τις δικες σου εικονες κ αναλυτικοτατες περιγραφες σε συνδυασμο με την φαντασια τη δικια μου. :_thumbsup:

ειμαι φαν του γραψιματος σου,εχω διαβασει κ τα παλαιοτερα ταξιδιωτικα σου,κ να ξερεις οτι αυτο που κανεις-περιγραφες,αναλυτικες πληροφοριες για το ταδε μερος/μνημειο κτλ,χαρτες διαδρομης και αλλα ειναι το καλυτερο βοηθημα κ ''σμπρωξια'' για εναν συντροχο που εχει την ιδια τρελα μαζευοντας πληροφοριες κ χρησιμοτατα tips κ ιδεες .

αντε κ στο επομενο

υ.γ.οσο για το coolmar -το δ'κο μου το χωριο ειν' καλυτερο :lol:

υ.γ.2 με τα γκιπ τελικα τι εγινε μετα τα tierups?

Σε ευχαριστω πολυ!Το γκριπ τελικα βγηκε ολο,περαστηκε νεα κολλα και τωρα ειναι σουπερ!Εκει βρηκε μονο να μας βγαλει την πιστη! :tooth:

Το δικο σου χωριο ειναι σιγουρα καλυτερο...ειδικα εαν μου πεις οτι εισαι και κοντα στην Νεραιδα...Ετσι δεν λεγεται ο βραχος που ειναι κοντα στον Αλιακμονα και εχει κατι μαγαζια στην κορυφη..?Θυμαμαι καλα?Εκει εχω κατσει καποιες φορες!Γουσταρω με τρελλα! :cheers:

ειναι παραμυθένιο ταξίδι.

νομίζω τέτοια άποψη για την αισθητική και την ιδιαίτερη δημιουργία και καλαισθησία δεν μπορείς να συναντήσεις αλλού.

δείχνει να είναι μια τέλεια συμβίωση ανθρώπων-φύσης με στόχο την ανάδειξη και οχι την καταπάτηση...!αυτό και μόνο δείχνει το επίπεδο κουλτούρας, παιδείας και φαντασίας που διακατέχονται...!

...αντιλαμβάνεστε πόσο πίθηκοι είμαστε συγκριτικά..αλλά είπαμε..μικροτσούτσουνος μέσος ελληναράς..."όλοι αγγλοιδοι είναι π@υστιδοι"...

αντιστοίχως είχα κάνει GB round τον Αύγουστο του 2011, παραθέτω τραγούδι που μας συντρόφευε στις περιηγήσεις μας σε τουριστικά καταστήματα εντός των κωμοπόλεων-χωριών το οποίο νοσταλγώ να γυρίσω κάποια στιγμή την επόμενη φορά θα είναι για τον γύρο ιρλανδίας

Σιγουρα για καλαισθησια και αισθητικη δεν μπορεις να τους κατηγορησεις!Εαν παλι ψαξεις,ολο και κατι θα βρεις...Κατα την γνωμη μου,το σημαντικο ειναι,οταν επισκεπτεσαι μια αλλη χωρα,να μην φορας παρωπιδες κανενος ειδους...Παρε οτι εχει να σου δωσει,δοκιμασε το,και στο τελος θα καταλαβεις εαν σου αρεσε η οχι..Απο την αλλη,δυστυχως η αντικειμενικοτητα δεν ηταν ποτε προτερημα αυτου του λαου...Ας ελπισουμε οτι ολο αυτο,καποτε θα αλλαξει...Ευχαριστω που εκανες τον κοπο να το διαβασεις... :gd_cheers:

Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση & υπομονή να μοιραστείς μαζί μας ένα τόσο υπέροχο ταξίδι, με καταπληκτική περιγραφή και υπέροχες φωτογραφίες.

Ο επίλογος σου μ΄άγγιξε και ομολογώ ότι έχεις απόλυτο δίκιο όταν γράφεις ότι -συνειδητά ή όχι- δημιουργούμε υποχρεώσεις τις οποίες τελικά χρησιμοποιούμε ως άλλοθι για την απαξίωση των ονείρων μας.

Στα 52 μου έχω και εγώ ανεκπλήρωτα όνειρα, χαίρομαι που βλέπω σύντροχο συνονόματο να εκπληρώνει τα δικά του.

Εύχομαι καλούς δρόμους, πάντα όρθιος και υγεία για να κάνεις αυτό που θέλεις. ( και λίγα χρήματα καλά είναι .. :rolleyes: )

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!Ευχομαι καποια στιγμη να ξεκινησεις και εσυ να κυνηγας τα δικα σου ονειρα...Ποτε δεν ειναι αργα!

Καλους δρομους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταπληκτικό οδοιπορικό-ταξιωτικό φίλε Δημήτρη και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας,ας ελπίσουμε όλοι μας κάποια στιγμή να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι στη ζωή μας σαν εσένα.Και φυσικά μέσα από αυτές τις φωτό πέφτει ο μύθος του ότι είμαστε και καλά η ωραίότερη χώρα στον κόσμο,τίποτα δεν είμαστε μόνο ραγιαδιστάν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταπληκτικό οδοιπορικό-ταξιωτικό φίλε Δημήτρη και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας,ας ελπίσουμε όλοι μας κάποια στιγμή να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι στη ζωή μας σαν εσένα.Και φυσικά μέσα από αυτές τις φωτό πέφτει ο μύθος του ότι είμαστε και καλά η ωραίότερη χώρα στον κόσμο,τίποτα δεν είμαστε μόνο ραγιαδιστάν.

Σε ευχαριστω πολυ!Στο ευχομαι απο καρδιας να πας εκει και ακομα παραπερα...Στα υπολοιπα,τι να πω...Ισως να ειναι ετσι οπως τα λες,ισως και οχι...Γνωμη μου?Ταξιδεψε και μην σε νοιαζει τιποτα απο ολα αυτα...

Μαγκελάνε δώσε ινφο στο λαό, δώσε πρέζα στους εθισμένους :punk:

:cheers: :cheers:

:thumbsup1: :worthy: :worthy:

"Ταξιδιάρες ψυχές ειμαστε ολοι ρε φιλε…"

http://www.youtube.com/watch?v=vkOmVSbi9w4

Οποιος αμφιβαλλει,πρεπει να το ξανασκεφτει...

υγ

Κομματαρα!!! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Ευχαριστώ ταξιδιώτη για τις εικόνες!!!

Εγω σε ευχαριστω,που εκανες τον κοπο να το διαβασεις... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα