Μιμίκος ο Γιατρός 828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αλλη μια ιδανικη Κυριακη για βολτα.Και ενω το CBF εχει πεσει σε χειμερια ναρκη...το XR παλι πηρε εμπρος. Το βουνο για αλλη μια φορα υπεροχο αλλα πολυ προσοχη γιατι... Που πας ρε παππουλη λεω αμα πεσεις μεσα ουτε το κινητο δεν θα εχει σημα! Το μονο μηχανοκινητο που μπορει να φτασει εδω. Πολυ καλη ποιοτητα χωματος σχεδον ιδανικο χωρις πολλες λασπες και με καλο κρατημα. Χρωματα ονειρο. Επιστροφη απο Νταου. Και μεσω Ανθουσας πισω στο σπιτι. Αυτη ειναι Κυριακη . Να καθαριζεις το XRακι σου παρεα με το CBF ψηνοντας .....αυτο και αν ειναι αξια ανεκτιμητη Αντε ζηλεψτε λιγο να κανονισουμε καμια βολτα στο βουνο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 3828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 ζηλευουμε καργα... με την καλη εννοια.. παντα ομορφες κυριακατικες βολτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10056 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Φήμες λένε πως λίγο μετά την φώτο έπεσε παντόφλα όταν διαπιστώθηκε πως από κεκτημένη ταχύτητα τα μπριζολικά λαδώθηκαν ουχί με το πατροπαράδοτο ελαιόλαδο αλλά με το εικονιζόμενο WD 40........... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Ωραίος!!Δεν παίζει τίποτα πιο hardcore χωματάκι κατα κει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8001 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 ΕΥΓΕ Δημήτρη και ευχαριστούμε για το μίνι βολταράκι εκ μέρους όλων των ΑΜΕΑ ! :_thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Ωραίος!!Δεν παίζει τίποτα πιο hardcore χωματάκι κατα κει; Καλο το Hardcore αλλα θελει παρεα για ασφαλεια, πηγαμε και μεις σημερα σε μερικα δυσκολα κομματια και ενα παιδι εμεινε 2 φορες, τη μια του εφυγε η βαλβιδα του σταντ και μετα του εσπασε ο λεβιες ταχυτητων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Ωραιος ο Δημητρης αλλα για να ξυπναμε και λιγο την ασπρουλα απο την χειμερια ναρκη της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΑΝΩΛΗΣΛ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Ωραιος φιλε παντα τετοια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Μπράβο Γιατρέ, ήταν υπέροχη η βόλτα σου σήμερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μιμίκος ο Γιατρός 828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια . Απ την πλευρα της Ν.Πεντελης κατω απ τα ρανταρ χονδρικα εχει πολυ δυσκολα περασματα με μεγαλη δυσκολια περασα γιατι απο τις βροχες εχουν βγει πετρες και κοματια σπασμενων μαρμαρων πολυ επικινδυνα για μενα αλλα και για την μοτοσυκλετα.Σημερα εφαγα πολυ λαστιχο και ψιλοεφυγαν τακουνια απο το πισω .Δεν σας κρυβω πως εκανα αναστροφη πολυ δυσκολα στο κομματι κατω απο την σπηλια του Νταβελη και γι αυτο την εκανα απο την αλλη μερια κατω απο τον δρομο του Διονυσου.Ενα προβλημα για μενα ειναι πως παντα την κανω μονος μου στο βουνο και αυτο εχει καποιο ρισκο.Τα πραγματα εχουν αλλαξει στο βουνο και επειδη εχω ψιλοξεχασει τις διαδρομες(σταματησα το χωμα το93)παω με την κλασικη για μενα μεθοδο με σημαδια στα μονοπατια, περιστροφη της μοτο αφηνοντας κυκλους για να εχω εξασφαλισμενη την επιστροφη αν χαθω.Παντως κανω τις βολτες μου στο βουνο και ξεφευγω πραγματικα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3030 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Μπράβο!!! Πάντα αξιος και καλοτάξιδος!!! Κα΄ποια στιγμή που θα πάει, θα κανονίσουμε μια XRοχωματάδα παρέα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Γεια σου Γιατρε μας :) Καλα λασπωματα.. Αντε και στα δικα μας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μιμίκος ο Γιατρός 828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Μπράβο!!! Πάντα αξιος και καλοτάξιδος!!! Κα΄ποια στιγμή που θα πάει, θα κανονίσουμε μια XRοχωματάδα παρέα!! Που εχεις χαθει εσυ καιρο εχω να σε...ακουσω. Πως πας με τον πισω τροχο?ειχες ενα θεμα θυμαμαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3030 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 τα χόντα δεν σπανε δεν χαλάνε!!! ή τελος πάντων και σπασμένα μια χαρά πάνε και γυρνάνε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Φίλε Μιμίκο ωραία βολτίτσα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2013 από τον FZMAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Ωραία η XRάρα σου και η βόλτα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5447 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Ιδανικος καιρος για εντουροβολτες.......και το XR σου,απλα κουκλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Aνεβηκες καθολου απο υμηττο?? Ημασταν σημερα 4-5 μηχανακια και ειδαμε ενα τυπο σταματημενο με ενα κοκκινο xr μονο του.. edit προς παιανια πηγαιναμε! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2013 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μιμίκος ο Γιατρός 828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Aνεβηκες καθολου απο υμηττο?? Ημασταν σημερα 4-5 μηχανακια και ειδαμε ενα τυπο σταματημενο με ενα κοκκινο xr μονο του.. Οχι ημουν στο απεναντι βουνο. Την αλλη εβδομαδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 ωραιος ο φιλος! καλα χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1955 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Υπεροχα κυριε Μιμικε μας! Καθε φορα εχω την ιδια απορια: Με γερανο το ανεβαζεις το μηχανακι στο βουνο; Ουτε ιχνος σκονης, καταμαυρα λαστιχα, ζαντες, καμια γρατζουνια στα πλαστικα, τιμονια τα παντα ολα! Ζηλευω! Κουκλι το εχεις το μηχανακι! Καλες βολτες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μιμίκος ο Γιατρός 828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Υπεροχα κυριε Μιμικε μας! Καθε φορα εχω την ιδια απορια: Με γερανο το ανεβαζεις το μηχανακι στο βουνο; Ουτε ιχνος σκονης, καταμαυρα λαστιχα, ζαντες, καμια γρατζουνια στα πλαστικα, τιμονια τα παντα ολα! Ζηλευω! Κουκλι το εχεις το μηχανακι! Καλες βολτες! Φίλε δεν έχεις δίκιο σήμερα έγινε χάλια .Στο τελευταίο κομμάτι είχε αρκετή λάσπη και το γύρισα με προσοχή.Φυσικα μόλις κρυωσε το καθάρισα σχολαστικά και το λιπανα όπου χρειάζεται . Αυτο γίνεται κάθε φορά ,μαζι με καθαρισμό φίλτρου και γρασαρισμα ψαλιδιου και καθαρισμό αλυσίδας . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το βουνό έχει πάντα μια μαγεία και αξία να βολτάρεις μ' ένα μοτόρι. Θυμάμαι τα χρόνια μου με το ΧΤ. Είχα σκάψει στην κυριολεξία τα γύρω βουνά στο χωριό. Κρίμα που δεν έχω εντουράκι, θα σ' ακολουθούσα σίγουρα. Αλλη μια ιδανικη Κυριακη για βολτα.Και ενω το CBF εχει πεσει σε χειμερια ναρκη...το XR παλι πηρε εμπρος. ................... Αυτη ειναι Κυριακη . Να καθαριζεις το XRακι σου παρεα με το CBF ψηνοντας .....αυτο και αν ειναι αξια ανεκτιμητη Φιλαράκι, δεν το πουλάς λέω γω το χρέπι το CBF, που τό 'χεις κάνει αρκούδα να πούμε..... :lol: Ξέρω έναν που θα το εκτιμήσει δεόντως. Υπεροχα κυριε Μιμικε μας! Καθε φορα εχω την ιδια απορια: Με γερανο το ανεβαζεις το μηχανακι στο βουνο; Ουτε ιχνος σκονης, καταμαυρα λαστιχα, ζαντες, καμια γρατζουνια στα πλαστικα, τιμονια τα παντα ολα! Ζηλευω! Κουκλι το εχεις το μηχανακι! Καλες βολτες! Την ίδια απορία έχω κι εγώ ρε συ. Έλα Δημήτρη, παραδέξου το. Με γερανό το πας, με γερανό το φέρνεις και το κατεβάζεις μόνο για να το φωτογραφίσεις στάσιμο. Δε μπορεί ρε φίλε να κάνεις εντουράδα σε λασπόχωμα και νά 'ναι τόσο πένα. Δεν έχει ίχνος βρωμιάς σε λάστιχα, εσωτερικά φτερών, ψαλίδια, μπουκάλες, καπάκια κλπ. Πώς το κάνεις? Ο Κόπερφιλντ είσαι? :lol: :P Υ.Γ. Το 1ο πράγμα που έπεσε το μάτι μου στην τελευταία φωτό, ήταν το μπάρμπεκιου..... τυχαίο? Δε νομίζω Τάκη. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Για σου γιατρέ μου με τα ωραία σου, και πάλι! Απ την πλευρα της Ν.Πεντελης κατω απ τα ρανταρ χονδρικα εχει πολυ δυσκολα περασματα με μεγαλη δυσκολια περασα γιατι απο τις βροχες εχουν βγει πετρες και κοματια σπασμενων μαρμαρων πολυ επικινδυνα για μενα αλλα και για την μοτοσυκλετα. Αυτά τα μάρμαρα της Πεντέλης τα θυμάμαι κι εγώ αρκετά γλαφυρά από μία βόλτα που είχαμε πάει με τα βρωμόπαιδα του φόρουμ. Όντως αρκετά ιδιότυπο τερέν και κάνει και τα λάστιχα φυτίλια όπως λές. Είναι πολύ κοφτερά και γλυστερά τα άτιμα. Φίλε δεν έχεις δίκιο σήμερα έγινε χάλια .Στο τελευταίο κομμάτι είχε αρκετή λάσπη και το γύρισα με προσοχή.Φυσικα μόλις κρυωσε το καθάρισα σχολαστικά και το λιπανα όπου χρειάζεται . Αυτο γίνεται κάθε φορά ,μαζι με καθαρισμό φίλτρου και γρασαρισμα ψαλιδιου και καθαρισμό αλυσίδας . Ασ΄τα Μιμίκο, ο Καλημέρας έχει δίκιο. Ούτε μία ρανίδα λάσπης πάνω στο μηχανάκι. Στην επόμενη βόλτα πάρε καμία λάσπη και πέτα την πάνω του γιατί στο τέλος θα νομίσουμε ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν φωτομοντάζ. Εκτός εάν ανεβαίνεις στο βουνό, βγάζεις μερικές φωτογραφίες μέχρι να ζεσταθείς και μετά αποσύρεις την κάμερα και λυσσάς με τις λάσπες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7767 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Ωραία βόλτα, Γιατρέ ! Η Πεντέλη εχει εκείνο το χαρακτηριστικό χώμα που χρυσίζει... Η ψευτο- πίστα με τα άλματα μέσα στα νταμάρια χαμηλά στον Αγ. Σύλλα, υπάρχει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες