Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 πριν 5 λεπτά, το μέλος sunblock έγραψε: Ναι αυτός. Δε νομίζω να είναι και άλλος στην Ελλάδα. Που του το πήγε βολτα και ο ax1_honda Το ΜΤ07 πήγε βόλτα τον @ax_ena_honda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Εξελίξεις: πάρκαρε ένα γκρίζο mt-07 σχεδόν δίπλα από εκεί που αφήνω και το δικό μου. Έχει και αυτός κομμένη πλεξούδα και του λείπει το κοντέρ. Τι φάση?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2017 Καλησπέρα στην οικογένεια MT07. Ερώτηση: Πως μπορώ να ανεβάσω μία φωτό από τη στιγμή που είναι αποθηκευμένη στην Επιφάνεια Εργασίας στο PC μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2017 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2017 Την 6/12/2017 at 7:36 ΜΜ, το μέλος ANGMAN έγραψε: Καλησπέρα σας. Σήμερα άκουσα κάποιον που πουλάει ένα μπουφάν της Dainese, αξίας 4ΟΟ ευρώ αλλά λόγω ότι πλέον δεν έχει μηχανή, δεν έχει πρόβλημα να το πουλήσει σε κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει μπουφάν moto. Είναι σε άριστη κατάσταση και η τιμή πώλησης είναι 1ΟΟ ευρώ. Νο 52 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costagio 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2017 εάν είναι όντος μπουφάν dainese που δεν το βλέπω, μάλλον για μαϊμού μου φαίνεται πρέπει να είναι εποχής Κολοκοτρώνη και πίσω.τα 400 ευρό που του κόστισε είναι αστείο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skritikos 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 18 ώρες, το μέλος costagio έγραψε: εάν είναι όντος μπουφάν dainese που δεν το βλέπω, μάλλον για μαϊμού μου φαίνεται πρέπει να είναι εποχής Κολοκοτρώνη και πίσω.τα 400 ευρό που του κόστισε είναι αστείο. Με τέτοιο λογότυπο.... σίγουρα ΔΕΝ είναι Dainese. Τα γράμματα είναι σαν παραβρασμένα ζυμαρικά που λιώνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος skritikos έγραψε: Με τέτοιο λογότυπο.... σίγουρα ΔΕΝ είναι Dainese. Τα γράμματα είναι σαν παραβρασμένα ζυμαρικά που λιώνουν Καλησπέρα φίλε. Εάν τα ζυμαρικά σου λιώνουν είναι επειδή τα άφησες περισσότερο από όσο έπρεπε. Ο χρόνος βράσης δεν πρέπει να ξεπεράσει σε καμία περίπτωση τα 8 έως 9 λεπτά . Τώρα, όσο αφορά, αν το συγκεκριμένο μπουφάν Dainese είναι γνήσιο ή όχι, καλό θα ήταν να στείλεις τη φωτό σε κάποιον έμπορο Dainese να σε επιβεβαιώσει και μετά, όχι απλά να μιλήσεις αλλά θα στο μελοποιήσω εγώ ώστε να μπορείς και να το τραγουδήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Ποιας χρονολογίας είναι το μπουφάν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costagio 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε καταστήματα εμπορίας ρούχων DAINESE τα τελευταία 18 χρόνια απλά σου λέω ότι δεν έχω δει αυτό το μοντέλο που έχει τσέπες προστατευτικών εξωτερικές και τόσο ασχήμια σε φερμουάρ και σχέδιο. έχω δει όμως μαϊμούδες με αυτήν την γραμματοσειρά λογοτύπου που είναι από τα ρούχα της εταιρείας την δεκαετία του 80 επειδή δεν είμαι 100 τα 100 σίγουρος για τίποτα και για κανέναν σου δίνω την πιθανότητα να κάνω λάθος και να ζητήσω συγνώμη για την αμφισβήτηση μπωρεις να μας διαφωτίσεις ποιο ειναι το μοντέλο του μπουφάν και από ποιον ντίλερ το έχει αγοράσει? όσο για τα 400 ευρό εάν τα πλήρωσε για αυτό το μπουφάν ο φιλος σου πρέπει να ήταν αφελής και ο έμπορος αετονύχης. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Ρε θα ποστάρει κανείς το βιντεάκι με τον @xourafis να ξύνει το Τιτάνιο ή θα με αναγκάσετε να εισχωρήσω στο Dark Web για να το βρω; @HLIAS ακούει; Αν το έχεις ρε κούκλε το βίντεο πρόχειρο ρίχτο μία να κλάψουμε. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skritikos 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος ANGMAN έγραψε: Καλησπέρα φίλε. Εάν τα ζυμαρικά σου λιώνουν είναι επειδή τα άφησες περισσότερο από όσο έπρεπε. Ο χρόνος βράσης δεν πρέπει να ξεπεράσει σε καμία περίπτωση τα 8 έως 9 λεπτά . Τώρα, όσο αφορά, αν το συγκεκριμένο μπουφάν Dainese είναι γνήσιο ή όχι, καλό θα ήταν να στείλεις τη φωτό σε κάποιον έμπορο Dainese να σε επιβεβαιώσει και μετά, όχι απλά να μιλήσεις αλλά θα στο μελοποιήσω εγώ ώστε να μπορείς και να το τραγουδήσεις. πριν 23 ώρες, το μέλος costagio έγραψε: εάν είναι όντος μπουφάν dainese που δεν το βλέπω, μάλλον για μαϊμού μου φαίνεται πρέπει να είναι εποχής Κολοκοτρώνη και πίσω.τα 400 ευρό που του κόστισε είναι αστείο. Λυπάμαι πραγματικά αλλά ξέρω και να μαγειρεύω και σίγουρα να βράζω ζυμαρικά. Το μπουφάν είναι όντως μαϊμού κι αυτό δεν έχει να κάνει προσωπικά με σένα, ούτε το είπα με κακία. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 (τροποποιήθηκε) Η ετικέτα Dainese δε σημαίνει τίποτα απολύτως. Παράδειγμα δικό μου.Μπότα Bering με ετικέτες-στάμπα στο δέρμα και καρτελάκι πληροφοριακό Μαϊμού 1000% !! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 από τον karellen 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Πέτα του μια μπανάνα να δούμε τι θα κάνει. 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 25 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Πέτα του μια μπανάνα να δούμε τι θα κάνει. Μαλακα ΕΚΛΑΨΑΑΑΑΑΑΑ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: Ρε θα ποστάρει κανείς το βιντεάκι με τον @xourafis να ξύνει το Τιτάνιο ή θα με αναγκάσετε να εισχωρήσω στο Dark Web για να το βρω; @HLIAS ακούει; Αν το έχεις ρε κούκλε το βίντεο πρόχειρο ρίχτο μία να κλάψουμε. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 17 λεπτά, το μέλος estebahn έγραψε: ελα, ενταξει... αποτίω φόρο τιμής. Είναι ο,τι καλυτερο εχω δει ποτέ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 To ασχημο ειναι, οτι στο βιντεο λειπει ήδη η μιση αφηγηση η οποια ηταν και αυτη επικη!! @Gouky7 Που πληροφορηθηκες για το επικο αυτο βιντεο, ωρε;; Μολογα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2017 Στην επεισοδιακή ετήσια του 13 δεν ήταν? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2017 Πω ρε φιλε, καθε φορα που το βλεπω γελαω κι ας εχουν περασει ποσα χρονια. @r3negade ειχε ανεβει κανονικα το βιντεο στο τοτε τοπικ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2017 το εχω ζησει live πανω απο 10 φορες και καθε φορα γελαω με τον μλακα αγαπαμε Ξουραφακο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2017 Μod για ριξε ενα καθαρισμα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2017 Γιατί, θίξαμε το νήμα? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Γιατί, θίξαμε το νήμα? Κατι πρεπει να πει κι αυτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2017 Την 22/12/2017 at 0:28 ΠΜ, το μέλος estebahn έγραψε: Δύο ερωτήσεις: ποιος είναι ,μπροστά μας με το τζόκεϋ και τα γυαλιά? και ο Αγριοβάσιλας χαχανίζει έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες