Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλους και απο εμένα.

Δυστηχώς έφαγα και εγώ την φρίκη του να μην ξεκινάει η μηχανή σήμερα το πρωί.

Πιθανότατα θα πρέπει να την βγάλω και να την πάω για φόρτισμα σε συνεργείο.

Αν και για να πω την αλήθεια σκέφτομαι και για αλλαγή της με καινούργια.

Καλησπέρα φίλε. Εγώ τελικά πήγα την μηχανή ΜΤΟ7 στο Συνεργείο, βάλαμε σε φορτιστή τη μπαταρία στο Mode slow. Ύστερα από 3Ο λεπτά η μπαταρία ήταν έτοιμη και πλήρως φορτισμένη, Ο τεχνικός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρω καινούργια μπαταρία και ότι καλό θα ήταν να αγοράσω έναν φορτιστή μπαταρίας 12V για να την φορτίζω όποτε χρειάζεται (περίπου 1 φορά το μήνα) και έτσι θα επιτύχω μακροχρόνια συντήρησή της. Με γειά, αγόρασα έναν φορτιστή στα 2O ευρώ και όλα καλά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα φιλε ANGMAN Πολυ εξυπηρετικο εργαλειο , σου λυνει τα χερια .....την επομενη φορα δοκιμασε χωρις βοηθεια ,δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει η μηχανη ,,,απλα σηκωσε το πιο ορθιο ωστε να περασει κατω απ την αριστερη πλευρα του ψαλιδιου και με το αλλο χερι κρατα απλως το λουρι της σελας για λιγο ισορροπια 
μολις πιεσεις θα φερει απο μονο του στα ισια τη μηχανη και θα την σηκωσει 

ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

Καλημέρα σας. Μόλις τελείωσα με τη συντήρηση της μηχανής ΜΤΟ7. Πλύσιμο, σκούπισμα, γυάλισμα, γρασάρισα αλυσίδας. Λοιπόν, κατ΄αρχήν φίλε kimi3, σε ευχαριστώ! Σήμερα τη σήκωσα με το σταντ μόνος και χωρίς βοήθεια και μάλιστα ιδιαίτερα εύκολα. Το μόνο που έκανα σε σχέση με την προηγούμενη φορά ήταν να κλείσω λίγο περισσότερο τα πατάκια του σταντ, αγκάλιασε όμορφα την μηχανή ΜΤΟ7, και τη σήκωσα . Αυτό που διαπίστωσα σήμερα ήταν ότι επειδή τα περιθώρια από τα πατάκια του σταντ ήταν σχεδόν μηδαμινά, με το που άρχισα να τη σηκώνω, σιγά σιγά μόνη της και λόγω της φυσικής, καθετοποιήθηκε !Όλα πήγαν μια χαρά. Καλό ΣΚ σε όλους σας!

Τροποποιήθηκε από τον ANGMAN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους !

Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής. Επειδή δεν διαθέτω γκαράζ ή κάποιο άλλο στεγασμένο χώρο parking, τη γιαπωνέζα μου ΜΤΟ7 την σκεπάζω με μια αδιάβροχη κουκούλα μοτοσυκλέτας της OXFORD. Όμως, δυστυχώς κάποιες φορές δεν είχα το χρόνο να αφήσω τη μηχανή να κρυώσει, με αποτέλεσμα να τη σκεπάσω ενώ είναι ζεστή και να μου καεί, λίγο μεν κάψιμο δε,  η κουκούλα στο σημείο που αγγίζει τους σωλήνες εξαγωγής καυσαερίων. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να γλυτώσω από την αναμονή της μηχανής πριν τη σκεπάσω? Αυτό που έχω σκεφτεί αλλά δεν το έχω υλοποιήσει ακόμη είναι: 1) να κολλήσω ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο εσωτερικά της κουκούλας στο σημείο που μπορεί να ακουμπάει πάνω στους σωλήνες της εξάτμισης. 2) Yπάρχει κάποιο προστατευτικό κάλυμμα για τους σωλήνες εξάτμισης κι αν ναι, πόσο στοιχίζει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά και αναμένω οποιαδήποτε λύση έχει σκεφτεί κάποιος από εσάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους !

Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής. Επειδή δεν διαθέτω γκαράζ ή κάποιο άλλο στεγασμένο χώρο parking, τη γιαπωνέζα μου ΜΤΟ7 την σκεπάζω με μια αδιάβροχη κουκούλα μοτοσυκλέτας της OXFORD. Όμως, δυστυχώς κάποιες φορές δεν είχα το χρόνο να αφήσω τη μηχανή να κρυώσει, με αποτέλεσμα να τη σκεπάσω ενώ είναι ζεστή και να μου καεί, λίγο μεν κάψιμο δε,  η κουκούλα στο σημείο που αγγίζει τους σωλήνες εξαγωγής καυσαερίων. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να γλυτώσω από την αναμονή της μηχανής πριν τη σκεπάσω? Αυτό που έχω σκεφτεί αλλά δεν το έχω υλοποιήσει ακόμη είναι: 1) να κολλήσω ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο εσωτερικά της κουκούλας στο σημείο που μπορεί να ακουμπάει πάνω στους σωλήνες της εξάτμισης. 2) Yπάρχει κάποιο προστατευτικό κάλυμμα για τους σωλήνες εξάτμισης κι αν ναι, πόσο στοιχίζει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά και αναμένω οποιαδήποτε λύση έχει σκεφτεί κάποιος από εσάς.

Υπάρχουν ειδικές κουκούλες που έχουν επένδυση στο σημείο που θα ακουμπάει η εξάτμιση, απλά γενικά καλό θα ήταν να αποφεύγεις να την κουκουλώνεις αμέσως μετά τη σβήσεις, επειδή όλη η ζέστη "κάθεται" και ειδικά τώρα με την υγρασία δεν είναι ότι καλύτερο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ANGMAN

Μια προταση θα σου κανω, με απολυτα φιλικη διαθεση. Θεματα και ερωτησεις που ειναι κοινα για ολες τις μοτοσυκλετες δε χρειαζεται να τα ποσταρεις στο συγκεκριμενο νημα, απλα επειδη εχεις ΜΤ07. Δλδ μια ερωτηση οπως αυτες για τα διοδια, το stand, το καλυμμα θα ηταν νομιζω καλυτερο να τις κανεις στο thread των συντομων απαντησεων. Θα διαβασουν την ερωτηση σου πολυ περισσοτερα μελη και θα παρεις γρηγοροτερα κι εσυ την απαντηση σου. Επισης θα κρατιεται και το συγκεκριμενο νημα καθαρο για θεματα που αφορουν το μοντελο μας αποκλειστικα. Για να σου δωσω ενα παραδειγμα, το να ρωτησεις εδω τι πιεση ελαστικων προτιμαμε στις μηχανες μας ισως εχει νοημα. Το να ρωτησεις πώς κοιταμε την πιεση των ελαστικων (κρυα, ζεστα, με τι εργαλειο, κτλ) δεν εχει νοημα. Νομιζω πως ειναι λογικο αυτο που λεω.

Προς αποφυγη παρεξηγησεων, δε σου το κανω ως παρατηρηση. Σου λεω απλα τι συνηθιζεται στα φορουμ γενικοτερα. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ANGMAN

Μια προταση θα σου κανω, με απολυτα φιλικη διαθεση. Θεματα και ερωτησεις που ειναι κοινα για ολες τις μοτοσυκλετες δε χρειαζεται να τα ποσταρεις στο συγκεκριμενο νημα, απλα επειδη εχεις ΜΤ07. Δλδ μια ερωτηση οπως αυτες για τα διοδια, το stand, το καλυμμα θα ηταν νομιζω καλυτερο να τις κανεις στο thread των συντομων απαντησεων. Θα διαβασουν την ερωτηση σου πολυ περισσοτερα μελη και θα παρεις γρηγοροτερα κι εσυ την απαντηση σου. Επισης θα κρατιεται και το συγκεκριμενο νημα καθαρο για θεματα που αφορουν το μοντελο μας αποκλειστικα. Για να σου δωσω ενα παραδειγμα, το να ρωτησεις εδω τι πιεση ελαστικων προτιμαμε στις μηχανες μας ισως εχει νοημα. Το να ρωτησεις πώς κοιταμε την πιεση των ελαστικων (κρυα, ζεστα, με τι εργαλειο, κτλ) δεν εχει νοημα. Νομιζω πως ειναι λογικο αυτο που λεω.

Προς αποφυγη παρεξηγησεων, δε σου το κανω ως παρατηρηση. Σου λεω απλα τι συνηθιζεται στα φορουμ γενικοτερα. :winking:

Δεν υπάρχει παρεξήγηση pitapola αλλά νόμιζα ότι βρισκόμουν σε μία οικογένεια (forum) που όλοι έχουν YAMAHA MT07. Οι απορίες που έχω αφορούν τη μηχανή μου ΜΤ07. Το ότι κάποιες ερωτήσεις ίσως αποκτούν γενικό χαρακτήρα και αφορούν και άλλες μηχανές δεν το γνωρίζω. Δεν με ενδιαφέρουν γρήγορες απαντήσεις αλλά απαντήσεις από ανθρώπους που βιώνουν ή έχουν βιώσει το ίδιο πρόβλημα με την ίδια μηχανή και αυτή είναι η YAMAHA MT07.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει παρεξήγηση pitapola αλλά νόμιζα ότι βρισκόμουν σε μία οικογένεια (forum) που όλοι έχουν YAMAHA MT07. Οι απορίες που έχω αφορούν τη μηχανή μου ΜΤ07. Το ότι κάποιες ερωτήσεις ίσως αποκτούν γενικό χαρακτήρα και αφορούν και άλλες μηχανές δεν το γνωρίζω. Δεν με ενδιαφέρουν γρήγορες απαντήσεις αλλά απαντήσεις από ανθρώπους που βιώνουν ή έχουν βιώσει το ίδιο πρόβλημα με την ίδια μηχανή και αυτή είναι η YAMAHA MT07.

Δηλαδή βρε ανθρωπε, ενας που εχει KAWASAKI Z750 δε μπορει να ξερει κατι για τη κουκούλα που λές; γιατι μπορει και κεινου να του καει η εξαγωγη τη κουκούλα;  

Οι γρηγορες απαντήσεις που σου ειπε, αφορα ενα νήμα/θεμα/topic στο οποιο ρωταμε πραγματα που απαντιούνται με μια γραμμή, γιατι ειναι απλες ερωτησεις και εχουν απλες απαντήσεις. Ριξε μια ματια... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή βρε ανθρωπε, ενας που εχει KAWASAKI Z750 δε μπορει να ξερει κατι για τη κουκούλα που λές; γιατι μπορει και κεινου να του καει η εξαγωγη τη κουκούλα;  

Οι γρηγορες απαντήσεις που σου ειπε, αφορα ενα νήμα/θεμα/topic στο οποιο ρωταμε πραγματα που απαντιούνται με μια γραμμή, γιατι ειναι απλες ερωτησεις και εχουν απλες απαντήσεις. Ριξε μια ματια... 

Βρε παιδια , μην το αποπαιρνετε το παλικαρι (ANGMAN) 
σιγουρα μπορει να παρει απαντησεις στις αποριες του σε οποιο φορουμ θελει , αλλα εδω αισθανεται πιο οικεια ...σαν να συμβουλευεται τον μεγαλο του αδελφο η τον κολητο του ...ειμαστε ολοι κατοχοι  της ιδιας μοτο , σαν μια μεγαλη οικογενεια 

Τροποποιήθηκε από τον kimi3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σας. Πήγα μια βόλτα στο topic των σύντομων απαντήσεων, όπως με προέτρεψε ο @pitapola και δεν βγάζω άκρη. Ζαλίστηκα. Νιώθω ξένος, αμήχανα, άβολα.  Εδώ αισθάνομαι ότι έχω να κάνω με μία οικογένεια που μοιράζεται το πρόβλημα ή την απορία μου και στο τέλος πάντα έχω τη λύση ή την απάντηση που προσδοκώ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σας. Πήγα μια βόλτα στο topic των σύντομων απαντήσεων, όπως με προέτρεψε ο @pitapola και δεν βγάζω άκρη. Ζαλίστηκα. Νιώθω ξένος, αμήχανα, άβολα.  Εδώ αισθάνομαι ότι έχω να κάνω με μία οικογένεια που μοιράζεται το πρόβλημα ή την απορία μου και στο τέλος πάντα έχω τη λύση ή την απάντηση που προσδοκώ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.

Θα πρότεινα να βάζεις πρώτα καμιά παλιά κουβέρτα (όχι συνθετική) και θα είσαι κομπλέ. Το ότι ασχολούμαστε όλοι με τους δυο τροχούς δεν σημαίνει παντα κάτι, για αυτό βρίσκουμε εκείνους του λίγους που ταιριάζουμε μεταξύ μας και άσε τους άλλους να σφυρίζουν. Υπάρχει αρκετά αξιόλογος κόσμος εδω μέσα με αρκετές γνώσεις μην πικραίνεσαι άδικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παιδια , μην το αποπαιρνετε το παλικαρι (ANGMAN) 
σιγουρα μπορει να παρει απαντησεις στις αποριες του σε οποιο φορουμ θελει , αλλα εδω αισθανεται πιο οικεια ...σαν να συμβουλευεται τον μεγαλο του αδελφο η τον κολητο του ...ειμαστε ολοι κατοχοι  της ιδιας μοτο , σαν μια μεγαλη οικογενεια 

Θα πρότεινα να βάζεις πρώτα καμιά παλιά κουβέρτα (όχι συνθετική) και θα είσαι κομπλέ. Το ότι ασχολούμαστε όλοι με τους δυο τροχούς δεν σημαίνει παντα κάτι, για αυτό βρίσκουμε εκείνους του λίγους που ταιριάζουμε μεταξύ μας και άσε τους άλλους να σφυρίζουν. Υπάρχει αρκετά αξιόλογος κόσμος εδω μέσα με αρκετές γνώσεις μην πικραίνεσαι άδικα.

Ρε παιδια, χαλαρωστε λιγο. Ουτε κανεις τον αποπηρε τον ανθρωπο ουτε υπαρχει λογος να πικραθουμε. Προς Θεου...

Εκανα μια προταση για να εξυπηρετηθει καλυτερα ο ιδιος. Αν τον βολευει να ποσταρει εδω φυσικα και θα το κανει και οποιος απο μας μπορει βοηθαει (οπως αλλωστε εχουμε ηδη κανει αν δειτε στις προηγουμενες σελιδες του νηματος). Μην τα δραματοποιουμε τα πραγματα.

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χα, ο κουμπάρος μου, έβαλε τα κάγκελα και εξάτμιση Arrow. Φοβερός ήχος, το έκανα βόλτα, υπέροχο και το πλαίσιο μοιάζει πιο στιβαρό. Ακριβά τα κάγκελα πάντως.

Χάνει στις φώτο, από κοντά είναι τρελό!.

15102396_10153896610086583_873534102_o.j

14923906_10153853930781583_1665146863_o.

Ανακάλεσα! Το έβγαλε το db killer! Είναι τα κάγκελα του moto cage 2016 Yamaha-MT-07-Moto-Cage-2.jpg

Επειδή με ενδιαφέρει να τα βάλω και στην δική μου, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν τα παραγγείλατε μόνοι σας από κάπου ή μπορεί να τα παραγγείλει ο εκάστωτε αντιπρόσοπως και να τα φέρει? Επίσης τιμή ξέρουμε? (αν ξέρει και κάποιος άλλος ας μας πει)

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@MT_07

Δε γνωριζω για τα συγκεκριμενα, αλλα επειδη ειναι της Yamaha μπορω πολυ ευκολα να φανταστω το ποσο ακριβα θα ειναι. Οποτε σου παραθετω και δυο εναλλακτικες απο ebay να τις εχεις υποψιν.

Το πρωτο ειναι ουσιαστικα αντιγραφη του moto cage της Yamaha. Αν δεις πιανει ακριβως στα ιδια σημεια πανω στη μηχανη με αυτο που ψαχνεις. Τιμη 221.50€ με μεταφορικα. Το πας και σε ενα μαστορα που κανει βαφες και το κανεις ο,τι χρωμα θελεις. Και παλι θα σου βγει πολυ πιο φτηνα απο το γνησιο.

Αν θες μια ακομα πιο οικονομικη λυση υπαρχει και αυτο. Δεν ειναι τοσο εφετζιδικο, αλλα βγαινει στα 100€ με μεταφορικα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@pitapola ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την φοβερή σου απάντηση. Λες να είναι καλή ποιότητα, τα έχει βάλει κάποιος και τα ξέρεις ή απλός τα βρήκες στο ebay (εγώ έψαχνα όλη μέρα και δεν τα βρήκα :laugh: )?

Τροποποιήθηκε από τον MT_07

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@pitapola ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την φοβερή σου απάντηση. Λες να είναι καλή ποιότητα, τα έχει βάλει κάποιος και τα ξέρεις ή απλός τα βρήκες στο ebay (εγώ έψαχνα όλη μέρα και δεν τα βρήκα :laugh: )?

Τα πρώτα κι εγώ ψάχνοντας στο eBay τα βρήκα οπότε δεν έχω κάποια γνώμη. Ωραία φαίνονται πάντως. Τα δεύτερα τα είχα δει σε άλλο φόρουμ να τα φοράει κάποιος στο ΜΤ του και έλεγε πως για τα λεφτά τους είναι μια χαρά. 

Νομίζω πως τα πρώτα βαμμένα κιόλας θα είναι γαμάτα. Θα κάνουν μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση της μηχανής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώκε ΩΧ-λινς Σουηδικό χρυσάφι και μπρέμπα στο λαό...

https://www.youtube.com/watch?v=o4QLzDRjBZ0&feature=youtu.be

Απίθανο, πλην της μάσκας ΙΜΟ...

Βonus :

https://www.youtube.com/watch?v=azaVWPdBwZg

New game+
Βrazzers presents :
https://www.youtube.com/watch?v=UgGskz-SmWw

Τροποποιήθηκε από τον Red1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα στην οικογένεια των MT07, είστε όλοι καλά? Η γιαπωνέζα μου έφτασε αισίως τα 10.000 χλμ και ετοιμαζόμαστε για το σέρβις. Επειδή είμαι από επαρχία θα κατέβω στην Αθήνα να το κάνω και θέλω να μου πει κάποιος που ήδη το έχει κάνει, τι πρέπει να προσέξω. Με πιο απλά λόγια, προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μάρκα λαδιού και τύπο ή τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της YAMAHA βάζουν λάδια συγκεκριμένα? Πόσο στοιχίζει το εν λόγω σέρβις αν υποθέσουμε ότι εκτός από λάδια, φίλτρο λαδιού και τεχνικό έλεγχο δεν θα κάνει καμία άλλη εργασία? Δεκτές όλες οι πληροφορίες που μπορείτε να δώσετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα στην οικογένεια των MT07, είστε όλοι καλά? Η γιαπωνέζα μου έφτασε αισίως τα 10.000 χλμ και ετοιμαζόμαστε για το σέρβις. Επειδή είμαι από επαρχία θα κατέβω στην Αθήνα να το κάνω και θέλω να μου πει κάποιος που ήδη το έχει κάνει, τι πρέπει να προσέξω. Με πιο απλά λόγια, προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μάρκα λαδιού και τύπο ή τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της YAMAHA βάζουν λάδια συγκεκριμένα? Πόσο στοιχίζει το εν λόγω σέρβις αν υποθέσουμε ότι εκτός από λάδια, φίλτρο λαδιού και τεχνικό έλεγχο δεν θα κάνει καμία άλλη εργασία? Δεκτές όλες οι πληροφορίες που μπορείτε να δώσετε.

Να τα εκατοστησετε!

Στο δικτυο Yamaha απο λαδια βαζουν τα Yamalube. Απ'οσο εχω καταλαβει ειναι καλο λαδι, απλα λιγο υπερκοστολογημενο. Προσωπικα στο συγκεκριμενο σερβις εκανα και αλλαγη υγρα φρενων επειδη εκλεινε δυο χρονια η μηχανη. Για καποιους ειναι υπερβολη, αλλα το manual αυτο γραφει (υγρα στα 2, σωληνακια στα 4). Κοστος στα 70€ αν θυμαμαι καλα. Τιμες Σαντορινης, ισως στην Αθηνα να ειναι και καλυτερα(;).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σας και εύχομαι όλοι σας να είστε καλά. Με αφορμή το ταξιδάκι μου στην Αθήνα για το σέρβις της γιαπωνέζας μου ΜΤ07, θα κάνω και κάποια ψώνια moto, accessories κλπ. Εδώ και πολύ καιρό είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα. Είμαι σε ποσοστό 50 - 50 για να αγοράσω έναν ανεμοθραύστη. Η αλήθεια είναι ότι είδα ένα MT07 κόκκινο και φορούσε έναν φιμέ μαύρο και ήταν ιδιαίτερα όμορφο. Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει στη δική του ΜΤ07 ανεμοθραύστη ώστε να με πείσει για την αναγκαιότητά του, δηλ. κόβει σε μεγάλο βαθμό τον αέρα? Απλά να σας πω ότι είμαι 1.89cm και δεν βλέπω το λόγο να βάλω ανεμοθραύστη αν είναι, αντί ο αέρας να με χτυπάει στο στήθος και στο κεφάλι απλά να με χτυπάει και πάλι στο κεφάλι αλλά πιο ψηλά. Αν είστε υπέρ της αγοράς του, τότε πια μάρκα προτείνετε και πόσο στοιχίζει περίπου?

Τροποποιήθηκε από τον ANGMAN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια είναι ότι είδα ένα MT07 κόκκινο και φορούσε έναν φιμέ μαύρο και ήταν ιδιαίτερα όμορφο.

Κι εγω πιστευω πως το ΜΤ07 ειναι απο τις λιγες γυμνες μηχανες που ειναι πιο ομορφες με μασκακι. Στο χωρο πανω απο τον προβολεα ειναι λες και κατι λειπει για να το πω αλλιως.

Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει στη δική του ΜΤ07 ανεμοθραύστη ώστε να με πείσει για την αναγκαιότητά του, δηλ. κόβει σε μεγάλο βαθμό τον αέρα?

Εχω στη μηχανη μου, οπως ειχα και παλαιοτερα σε αλλο γυμνο. Πιστευω πως θαυματα δε γινονται (δλδ στο γυμνο ο,τι και να κανεις θα τρως αερα μετα τα 130). Απο την αλλη αν δεν χαλαει την εμφανιση, γιατι οχι; Θελω να πω, εστω και η παραμικρη βελτιωση ειναι ευπροσδεκτη.

.Απλά να σας πω ότι είμαι 1.89cm και δεν βλέπω το λόγο να βάλω ανεμοθραύστη αν είναι, αντί ο αέρας να με χτυπάει στο στήθος και στο κεφάλι απλά να με χτυπάει και πάλι στο κεφάλι αλλά πιο ψηλά.

Οντας 1,90 μπορω να σου πω πως θα συμβαινει αυτο ακριβως που λες, Δλδ θα τρως τον αερα στο κεφαλι αντι για το στηθος. Δεν ειναι το ιδανικο αλλα κατι ειναι κι αυτο. Τουλαχιστον εχεις καπου να σκυψεις στις υψηλες ταχυτητες. Επισης σιγουρα ειναι πιο κουραστικο να σου παιρνει ο αερας ολο το σωμα απο το να σε χτυπαει στο κρανος, που ειναι και πιο αεροδυναμικο απο τον κορμο.

Αν είστε υπέρ της αγοράς του, τότε πια μάρκα προτείνετε και πόσο στοιχίζει περίπου?

Καλες επιλογες νομιζω πως ειναι της ermax, οπου υπαρχει επιλογη σε δυο μεγεθη (39cm / 27cm)

https://www.ermax.com/Yamaha/MT-07-FZ-07/MT-07-FZ-7-2014-2017.html?egap=products-by-bike&id=2215

Προσωπικα εχω της Yamaha που ειναι πολυ ομορφο αλλα αρκετα "συμβολικο" ως προστασια.

https://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/hyper-naked/mt-07.aspx?view=accessories&partcode=1WS-261C0-00-00&year=2016

Τελος, μπορεις να ριξεις μια ματια και στο ebay, οπου υπαρχουν επιλογες απο 20€. Μπορει να σου κανει κατι κλικ απο εκει.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=fz07+screen&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xfz07+windshield.TRS0&_nkw=fz07+windshield&_sacat=0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή με ενδιαφέρει να τα βάλω και στην δική μου, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν τα παραγγείλατε μόνοι σας από κάπου ή μπορεί να τα παραγγείλει ο εκάστωτε αντιπρόσοπως και να τα φέρει? Επίσης τιμή ξέρουμε? (αν ξέρει και κάποιος άλλος ας μας πει)

Ευχαριστώ

250 ευρω... Τσουχτερά αλλά πανέμορφα... κι εγω από το παλικάρι βρήκα οτι υπάρχουν σαν extra. Εψαξα παντού. Μονο στην αντιπροσωπεία τα εχει. 250 χωρίς αποδειξη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γλυκιά ηλιόλουστη καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις χρήσιμες πληροφορίες @pitapola

Με μια μικρή ματιά που έριξα κλίνω προς αυτόν τον ανεμοθώρακα της Ermax

https://www.ermax.com/Yamaha/MT-07-FZ-07/sport-screen-MT-07/FZ-7-2014/2017.html?egap=article&ida=4806

Ένα μικρό push θέλω από κάποιον που συμφωνεί μαζί μου για να το αποφασίσω. Νομίζω ότι τα 27cm είναι ικανοποιητικά χωρίς να αλλοιώνει το χαρακτήρα του ΜΤ07.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γλυκιά ηλιόλουστη καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις χρήσιμες πληροφορίες @pitapola

Με μια μικρή ματιά που έριξα κλίνω προς αυτόν τον ανεμοθώρακα της Ermax

https://www.ermax.com/Yamaha/MT-07-FZ-07/sport-screen-MT-07/FZ-7-2014/2017.html?egap=article&ida=4806

Ένα μικρό push θέλω από κάποιον που συμφωνεί μαζί μου για να το αποφασίσω. Νομίζω ότι τα 27cm είναι ικανοποιητικά χωρίς να αλλοιώνει το χαρακτήρα του ΜΤ07.

Γεια σας και πάλι και ότι και να πείτε θα έχετε δίκιο,εξάλλου καλύτερα να μιλάς με κάποιον τρελό παρά με κάποιον αναποφάσιστο:cry:

Είδα αυτόν τον ανεμοθώρακα και μου αρέσει πολύ. Μπορεί κάποιος να μου πει που θα τον βρω και πόσο έχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα