Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια μια ερώτηση σκέφτομαι να βαλω λαδια motul για να μην βαζω αυτα της yamaha . Τι λαδια να αγοράσω 10\40 ? Αυτα βάζουμε η αλλο νούμερο?

αυτο σκεφτομουν και γω γιατι θελω να κανω αλλαγη συντομα.σκεφτομουν να δοκιμασω μοτουλ 5100 10-40.εαν εχει πειραματιστει κανεις με αλλα ας μας πει εντυπωσεις!!

Έχω δοκιμάσει 10w40 της Castrol (Power Racing 1) και της IPONE (Full Power Katana). Μια χαρά είναι, σίγουρα καλύτερα από τα Yamalube. Και δεν αναφέρομαι στο πόσο βούτυρο είναι το κιβώτιο, αλλά στο πώς βλέπω τον κινητήρα (ανεβάζει πιο εύκολα στροφές, δεν σηκώνει τόσο εύκολα θεμοκρασία). Στην επόμενη αλλαγή ίσως δοκιμάσω και τα LIQUI MOLY, μετά από πρόταση του μηχανικού που το πάω τελευταία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχω δοκιμάσει 10w40 της Castrol (Power Racing 1) και της IPONE (Full Power Katana). Μια χαρά είναι, σίγουρα καλύτερα από τα Yamalube. Και δεν αναφέρομαι στο πόσο βούτυρο είναι το κιβώτιο, αλλά στο πώς βλέπω τον κινητήρα (ανεβάζει πιο εύκολα στροφές, δεν σηκώνει τόσο εύκολα θεμοκρασία). Στην επόμενη αλλαγή ίσως δοκιμάσω και τα LIQUI MOLY, μετά από πρόταση του μηχανικού που το πάω τελευταία.

Δώστε πληροφορίες στον λαό!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι στις 5500 χλμ θα βαλω τα μοτουλ μιας και εχω ταξιδι εξωτερικο ιταλια σε 15 μερες,λεω να δοκιμασω τα μοτουλ 5100 10-40.στην επιστροφη θα μαι στις 10000χλμ οποτε θα πρεπει να κανω και το τυπικο σερβις σε αντιπροσωπια(αναγκαστικα λογω εγγυησης)οπου θα μπουν τα yamalube ωστε να δω διαφορες!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι στις 5500 χλμ θα βαλω τα μοτουλ μιας και εχω ταξιδι εξωτερικο ιταλια σε 15 μερες,λεω να δοκιμασω τα μοτουλ 5100 10-40.στην επιστροφη θα μαι στις 10000χλμ οποτε θα πρεπει να κανω και το τυπικο σερβις σε αντιπροσωπια(αναγκαστικα λογω εγγυησης)οπου θα μπουν τα yamalube ωστε να δω διαφορες!!

ΔΕΝ είναι αναγκαστικό, χρόνια τώρα. Οποιοδήποτε νόμιμο συνεργείο μπορεί να κάνει service και να διατηρείται η εγγύηση. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το φανάρι μπροστά στο MT έχει μία λάμπα H4 για μικρή και μεγάλη σκάλα φωτισμού όχι ιδιαίτερα περήφανου.

Πήγα λοιπόν να ρωτήσω για να βάλω λάμπα XENON ή τύπου XENON και ο φίλος μου ειδικός στα θέματα αυτά, μου πρότεινε λάμπα LED άμεσης τοποθέτησης και λειτουργίας αξίας 90 €.

Έχει κανείς κάνει κάτι ανάλογο?

Τροποποιήθηκε από τον ANGMAN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ είναι αναγκαστικό, χρόνια τώρα. Οποιοδήποτε νόμιμο συνεργείο μπορεί να κάνει service και να διατηρείται η εγγύηση. :winking:

το χω ξανακουσει αλλα δν ξερω αν γινει στραβη που τι να γινει δλδ το μηχανακι δν εχει βγαλει τπτ,αλλα λεμε τωρα.το θεμα ειναι ποιος ειναι μεσα στην εγγυηση και το χει παει αλλου εκτος γιαμαχα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το χω ξανακουσει αλλα δν ξερω αν γινει στραβη που τι να γινει δλδ το μηχανακι δν εχει βγαλει τπτ,αλλα λεμε τωρα.το θεμα ειναι ποιος ειναι μεσα στην εγγυηση και το χει παει αλλου εκτος γιαμαχα??

Αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι και χρειαστείς την εγγύηση πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία. Αν σου πουν μα μου σου του στέλνεις ένα email με το τι συνέβη αναλυτικά στην Yamaha Europe. ;-)

Τώρα για τα λάδια στα 15.000 χλμ θα πάω σε μη-εξουσιοδοτημένο, φίλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το φανάρι μπροστά στο MT έχει μία λάμπα H4 για μικρή και μεγάλη σκάλα φωτισμού όχι ιδιαίτερα περήφανου.

Πήγα λοιπόν να ρωτήσω για να βάλω λάμπα XENON ή τύπου XENON και ο φίλος μου ειδικός στα θέματα αυτά, μου πρότεινε λάμπα LED άμεσης τοποθέτησης και λειτουργίας αξίας 90 €.

Έχει κανείς κάνει κάτι ανάλογο?

Αν δεν τη δοκιμάσεις μην την πληρώσεις. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις καθόλου φώτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λάμπα LED H4 είναι διάρκειας 30000h και ισχύς φωτισμού 3800 lumens.
Θα την δοκιμάσω στο MT και θα ενημερώσω το forum.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λάμπα LED H4 είναι διάρκειας 30000h και ισχύς φωτισμού 3800 lumens.
Θα την δοκιμάσω στο MT και θα ενημερώσω το forum.

Μακάρι να λειτουργεί. Το θέμα είναι ότι οι λάμπες led λειτουργούν διαφορετικά από τις συμβατικές και χρειάζονται άλλο καθρέφτη. Στις νέες μότο πχ χρησιμοποιούν πολύ, όχι μια λάμπα αλλά συστοιχίες.

Μια που είχα δοκιμάσει στο CB απλά δεν είχα φώτα, δεν ήταν βέβαια τιμής 90 ευρώ.

Οπότε ξαναλέω δοκίμασε πριν αγοράσεις.

Τροποποιήθηκε από τον Wolf1138

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να λειτουργεί. Το θέμα είναι ότι οι λάμπες led λειτουργούν διαφορετικά από τις συμβατικές και χρειάζονται άλλο καθρέφτη. Στις νέες μότο πχ χρησιμοποιούν πολύ, όχι μια λάμπα αλλά συστοιχίες.

Μια που είχα δοκιμάσει στο CB απλά δεν είχα φώτα, δεν ήταν βέβαια τιμής 90 ευρώ.

Οπότε ξαναλέω δοκίμασε πριν αγοράσεις.

Καλημέρα σε όλο το forum!

Σήμερα πήγα να κάνω δοκιμή τη λάμπα led Η4 στο ΜΤ. Η λάμπα στο MT δούλεψε μια χαρά και το φως που βγάζει είναι εκπληκτικά λευκό δίχως να ενοχλεί αλλά δυστηχώς δεν ταιριάζει στο φανάρι λόγω της ουράς της λάμπας όπου έχει την ψύκτρα. Άρα η αγορά της συγκεκριμένης λάμπας Led είναι άκυρη!

Ρώτησα τον τεχνικό μου τι άλλο θα μπορούσα να κάνω και μου σύστησε απλά μία λάμπα Η4 της OSRAM ή Philips η οποία σαφώς έχει καλύτερο φως από την υφιστάμενη. Θα περιμένω μέχρι να καεί η μαμίσια λάμπα Η4 και μετά θα βάλω βελτιωτική λάμπα H4.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σε όλο το forum!

Σήμερα πήγα να κάνω δοκιμή τη λάμπα led Η4 στο ΜΤ. Η λάμπα στο MT δούλεψε μια χαρά και το φως που βγάζει είναι εκπληκτικά λευκό δίχως να ενοχλεί αλλά δυστηχώς δεν ταιριάζει στο φανάρι λόγω της ουράς της λάμπας όπου έχει την ψύκτρα. Άρα η αγορά της συγκεκριμένης λάμπας Led είναι άκυρη!

Ρώτησα τον τεχνικό μου τι άλλο θα μπορούσα να κάνω και μου σύστησε απλά μία λάμπα Η4 της OSRAM ή Philips η οποία σαφώς έχει καλύτερο φως από την υφιστάμενη. Θα περιμένω μέχρι να καεί η μαμίσια λάμπα Η4 και μετά θα βάλω βελτιωτική λάμπα H4.

Όταν λες οτι δεν ενοχλεί, τι εννοεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια λιγο ακυρο,

Ξερει κανεις εαν μπορω να παρω μτ 07 για τεστ ντραιβ? εχω Α2 διπλωμα λιγο πανω απο χρονο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν λες οτι δεν ενοχλεί, τι εννοεις?

Εννοώ φίλε ότι στη δοκιμή που κάναμε για ισχύ φωτισμού χώρου ο φωτισμός ήταν υπεραρκετός αλλά μπορούσε κάποιος να κοιτάξει το φανάρι κατάματα δίχως ενόχληση.

παιδια λιγο ακυρο,

Ξερει κανεις εαν μπορω να παρω μτ 07 για τεστ ντραιβ? εχω Α2 διπλωμα λιγο πανω απο χρονο

Φίλε το ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ της ΥΑΜΑΗΑ στην Αγ. Παρασκευή έχει ένα MT07 για TD.

Δες παρακάτω τα στοιχεία και κάνε ένα τηλ για περισσότερες πληροφορίες!

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6
15343 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τηλέφωνο: (210) 6003241

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λάμπα ήταν φορεμένη κανονικά με το κάτοπτρο και το κρύσταλλο? Γιατί είδα οτι ανέφερες πως δεν χώραγε κανονικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λάμπα ήταν φορεμένη κανονικά με το κάτοπτρο και το κρύσταλλο? Γιατί είδα οτι ανέφερες πως δεν χώραγε κανονικα.

Ναι φίλε,  ο τεχνικός έβαλε τη λάμπα Led H4 μέσα κανονικά, τη δοκιμάσαμε, δούλεψε όμως δίχως να βιδώσει το φανάρι επάνω στη βάση της μηχανής γιατί δεν μπορούσε λόγω του μήκους της λάμπας Led.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοώ φίλε ότι στη δοκιμή που κάναμε για ισχύ φωτισμού χώρου ο φωτισμός ήταν υπεραρκετός αλλά μπορούσε κάποιος να κοιτάξει το φανάρι κατάματα δίχως ενόχληση.

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6
15343 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

εισαι θρυλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6
15343 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δυστυχως μαλον δεν παιζει με ρεστρικτορααα :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως μαλον δεν παιζει με ρεστρικτορααα :/

Εκεί είχα κάνει και εγώ το TD πριν το πάρω, πολύ καλή πρώτη εντύπωση και εξυπηρέτηση όσον αφορά το TD, αλλά από εκεί και πέρα άλλα αντ'άλλων και μόνο ασυνεννοησία!

Πέρα απο αυτό όμως δεν νομίζω οτι πέρα απο τα δοκιμαστικά που έγιναν στο ΟΑΚΑ νομίζω πριν απο το καλοκαίρι, παίζει κάπου αλλού ΜΤ με restriction.

Μήν παίρνεις πάντως και πολύ σοβαρά τα λεγόμενα μου γιατί έχω άποψη μόνο απο τα πολύ κεντρικά καταστήματα, ίσως κάποιο περιφερειακό να έχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα στη παρεα,εχω την αισθηση οτι η σελα μετα απο 1-1.30 ωρα αρχιζει και με ενοχλει και μου μεταφερει συντονισμους μικρους μεν αλλα μετα απο ωρα γινονται λιγο κουραστικοι.(να ανφερω οτι πριν κανα 3ρι χρονια ειχα ερ6ν και ειχε πιο πολλους κραδασμους ξεκαθαρα)εχει παιξει κανεις με τη σελα?γεμισμα,τζελ και λοιπα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα στη παρεα,εχω την αισθηση οτι η σελα μετα απο 1-1.30 ωρα αρχιζει και με ενοχλει και μου μεταφερει συντονισμους μικρους μεν αλλα μετα απο ωρα γινονται λιγο κουραστικοι.(να ανφερω οτι πριν κανα 3ρι χρονια ειχα ερ6ν και ειχε πιο πολλους κραδασμους ξεκαθαρα)εχει παιξει κανεις με τη σελα?γεμισμα,τζελ και λοιπα??

Aυτο το καταστημα γνωριζω , την εχω δει απο κοντα τη σελα σε μοτο φιλου και εχω καθησει επανω .....ειναι αρκετα πιο ανετη απ τη δικη μας και πολυ καλης ποιοτητας  .....το μονο που με ψιλοχαλαει ειναι οτι σε σηκωνει λιγο πιο ψηλα , αλλαζει λιγο η σταση οδηγησης 

https://www.facebook.com/122250104498959/photos/pcb.1044115065645787/1044114415645852/?type=3&theater

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτο το καταστημα γνωριζω , την εχω δει απο κοντα τη σελα σε μοτο φιλου και εχω καθησει επανω .....ειναι αρκετα πιο ανετη απ τη δικη μας και πολυ καλης ποιοτητας  .....το μονο που με ψιλοχαλαει ειναι οτι σε σηκωνει λιγο πιο ψηλα , αλλαζει λιγο η σταση οδηγησης 

https://www.facebook.com/122250104498959/photos/pcb.1044115065645787/1044114415645852/?type=3&theater

ωραια φαινεται πιο παχια σιγουρα.γνωριζεις ποσο πληρωσε για να του την φτιαξουν??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια φαινεται πιο παχια σιγουρα.γνωριζεις ποσο πληρωσε για να του την φτιαξουν??

120-150 Ευρω .....δεν θυμαμαι ακριβως , μπορεις να μαθεις αυριο με ενα τηλεφωνημα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σε όλους και σε όλες!

Είμαι νέος κάτοχος ενός MT07 '15 ABS και θέλω να αγοράσω σίτα ψυγείου.

Έχω βρει την http://www.car.gr/parts/view/8071277/

Μια γλυκιά και ηλιόλουστη καλημέρα σε όλο το forum!

Σήμερα πέρασα στο ΜΤ07 την παραπάνω προστατευτική σίτα για το ψυγείο. Ευχαριστώ κατ΄αρχήν τους φίλους του forum που προσπάθησαν να με κατευθύνουν να αγοράσω το καλύτερο για μένα αλλά επέλεξα τελικά με πολλή σκέψη αυτή που ήδη είχα εντοπίσεi και είχε κάνει κλικ στην καρδιά μου!

Να ευχαριστήσω την CosmoMotoAccessories και τον Βασίλη Νικολαϊδη για την απίστευτη εξυπηρέτηση και γρήγορη παράδοση της σίτας την επόμενη κιόλας μέρα στο σπίτι μου. Να πω ότι η σίτα είναι εκπληκτική, πανέμορφη με το λογότυπο ΜΤ Ο7, κούμπωσε στις υφιστάμενες βίδες χωρίς καμιά τροποποίηση, ταίριαξε απίστευτα επάνω στο ψυγείο χωρίς να το αγγίζει και να το επηρεάζει, δεν τρίζει, δεν δημιουργεί κανενός είδους συντονισμό και φυσικά προστατεύει το ψυγείο από τυχόν πετραδάκια που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά στο ψυγείο. Ο λόγος που δεν επέλεξα κάποια σίτα με μικρότερα ανοίγματα είναι ότι λόγω της επιφάνειας της, μικρότερα ανοίγματα = περισσότερη λαμαρίνα = λιγότερος αέρας = δυσκολότερη καύση =  μεγαλύτερη κατανάλωση .

Την προτείνω σε όλους σας, υπεύθυνα και ανεπιφύλακτα!   ANGELO

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες πάντως κι εδώ: https://www.facebook.com/CarDressingTapetsariesAutokinetonskaphonKMoto/?fref=ts , σε μια ερώτηση που που είχα στείλει για αντίστοιχη αλλαγή στην σέλα ώστε να την κάνουμε σαν της Bagster: http://www.bagster.com/saddlery.html?cat=6287&vehicle=11952 μου είχε πει γύρω στα 90 ευρώ.

Έχει αλλάξει κανείς το τιμόνι με πιο χαμηλό/flat?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα