R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2016 Το ερώτημα δεν το εθεσα για να ξεσπασει πολεμος μεταξυ ιαπωνικων κι ευρωπαϊκών. Αλλά γιατί πέρα απο bmw και μάλιστα on off δεν ειχα αλλη εμπειρια. Στα χωματα δεν πολυπάω αλλά για μενα η ποιότητα κυλισης μετράει εξισου με το μοτέρ. Επισης είμαι φανατικός φιλοευρωπαίος αλλά η συμπεριφορα της μαμα BMW αλλά και αντιπροσωπειών αν προκύψει καποιο πρόβλημα δεν είναι ο,τι καλύτερο. Σε μενα δεν ετυχε ποτέ τίποτα αλλά απο ο,τι διαβαζω στα φόρουμ που είμαι. Τελος παντων το θεμα μας δεν ειναι αυτό. Μάλλον πρέπει να βρω καποιο να το οδηγήσω πριν παρω την οριστικη αποφαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2016 Μη φοβάσαι, δεν ξεσπάει κανένας πόλεμος. Απλά στο γραπτό λόγο είναι καμιά φορά δύσκολο να καταλάβει ο άλλος αν κάνεις χιούμορ ή μιλάς σοβαρά. Αν και σε ένα φόρουμ καλό θα ήταν να ξεκινάμε καλοπροαίρετα... Τεσπα. Πάντως αν δεν το οδηγήσεις όντως δύσκολα να βγάλεις άκρη. Για να ξέρουμε και τι λέμε πάντως, όλα αυτά που διαβάζεις για κακές αναρτήσεις κτλ μην περιμένεις να τα καταλάβεις στο δρόμο σε καθημερινή οδήγηση, εκτός κι αν είσαι κάνα τρομερό τιμόνι που ξύνει γόνατα στη βόλτα. Προσωπικά μπαίνω πίστα και η προηγούμενη μηχανή μου ήταν το 636(με φουλ ρυθμιζόμενες αναρτήσεις) και στο δρόμο το νιώθω μια χαρά και το mt. Ξέρω ότι στην πίεση θα βγάλει τα κουσούρια του, αλλά για τη χρήση που λες ότι κάνεις θα είσαι αρχηγός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Δεν ανοίγω καινούριο θεμα γιατι θελω να μάθω περισσότερο τις γνώμες των κατόχων. Εχω ενα BMW F650GS δικύλινδρο 800αρι (πριν από αυτό είχα το 650cc το μονοκύλινδρο, παλι BMW) αλλά ακόμα και πριν το πάρω ηθελα ενα τύπου scrambler. Εχω δει ότι εχει βγει το XSR700 το οποιο με ενδιαφερει αλλά δεν ειχα ποτέ άλλη μηχανη εκτος απο bmw και σκέφτομαι τη μετάβαση ειδικα στην ποιότητα κύλισης και στη λειτουργία της ανάρτησης. Το BMW είναι τρένο και ειδικα πανω από τις ανωμαλίες του οδοστρώματος δεν καταλαβαίνει μία. δεν καταφερα να βρω καποιο mt 07 για να το οδηγησω μιας και εχει ιδια αναρτηση με το XSR700. καθισα πανω σε ενα XSR700 μονο αυτό. δεν ξερω αν καποιος απο σας εχει οδηγησει καποιο από τα 800αρια τα bmw ή αν εχει γνώμη επί του θέματος.Εγώ θα μείνω σε αυτό. Αν τέτοιο ήθελες από την αρχή κάθε φορά που θα βλέπεις scramblerοειδές στον δρόμο θα το ζαχαρώνεις. Αν δεν τίθεται θέμα χρημάτων πάρε το XSR700 και μάζεψε και μερικά για μια καλή ανάρτηση. Η εργοστασιακη είναι μετριότατη, καταλαβαίνεις οποιαδήποτε ανωμαλία του οδοστρώματος.Το BMW είναι σίγουρα πιο άνετο. Σε κάθε περίπτωση βρες ένα ΜΤ-07 για test ride πριν αποφασίσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_cbr 130 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Για να ξέρουμε και τι λέμε πάντως, όλα αυτά που διαβάζεις για κακές αναρτήσεις κτλ μην περιμένεις να τα καταλάβεις στο δρόμο σε καθημερινή οδήγηση, εκτός κι αν είσαι κάνα τρομερό τιμόνι που ξύνει γόνατα στη βόλτα. Προσωπικά μπαίνω πίστα και η προηγούμενη μηχανή μου ήταν το 636(με φουλ ρυθμιζόμενες αναρτήσεις) και στο δρόμο το νιώθω μια χαρά και το mt. Ξέρω ότι στην πίεση θα βγάλει τα κουσούρια του, αλλά για τη χρήση που λες ότι κάνεις θα είσαι αρχηγός.Οι αναρτησεις ειναι απαραδεκτες και σε μετριο ρυθμο ακομα. Το μηχανακι μετα απο ενα χρονο εχει μαλακωσει αισθητα (με σωστα ρυθμισμενο sag) και πραγματικά δεν εμπνεει εμπιστοσύνη να πιεζεις. Για χαλαρη βολτα οκ παλευεται, με μεγαλο αρνητικο ομως το τεράστιο βουτηγμα στο αρχικο μαγκωμα των φρενων.Εκτος των αναρτησεων, η εξατμιση ειναι κακης ποιότητας (αισθητικα μονο θα το καταλαβεις). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Εμ που θα το πηγαινατε.Ανεκαθεν ο Ιαπωνας ηταν πολυ πιο πισω σε ποιοτητα υλικων,λογικο ωστε να δικαιολογησει το μικροτερο κοστος.Δεν ηθελα ομως να πω αυτο.Εχει ανεβει κανεις στη σειρα 390κτμ? Ας μην το κανει κ του μεινει κανα πλαστικο στο χερι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Ψάχνω να βρω στο νομο καβάλας κάποιο mt 07 και σε γύρω αντιπροσώπους αλλά δεν βρίσκω. Σας ευχαριστώ πάντως για τις ειλικρινείς απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι με το bmw ακόμα και να νιώσεις το όποιο σαμάρι λακούβα εξόγκωμα στο δρόμο δεν αλλάζει πορεία. Γενικά η μηχανή παρότι με 19αρι τροχο και πίσω λάστιχο 150/70 είναι τρένο. Είναι ένα ενιαίο σύνολο. Και σκεφτείτε ότι το ελατήριο το εχω στη μαλακή ρύθμιση. Εχει φοβερή ποιότητα κύλισης ένα επίπεδο πάνω τουλάχιστον από το μονοκύλινδρο BMW. Οπότε για αυτό το σκέφτομαι. Λετε να ανοιξω thread ζητείται mt 07 για test ride; ενταξει εννοείται ότι θα δωσω και το bmw αν θελει ο κατοχος να το οδηγησει κι αυτός αλλά παίζει να μεινω με το mt 07 μετά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Αν υπήρχαν τα χρήματα θα έπαιρνα ενα R nineT ή το BMW scrambler. Απλά θεωρώ ότι το XSR700 είναι πολύ τίμιο, είναι μοντέρνο και παίρνει αρκετές παρεμβασεις. Δηλαδή εχεις μια καθημερινή μηχανή και τη φτιάχνεις όπως θες. Ωραιο το Triumph και το Motoguzzi αλλά τους τάφους τους κρατάμε για τα γεράματα. Αν ειναι να πάρω αρχαιολογία θα πάρω ενα της δεκαετίας του 70 να το φτιάξω από την αρχή. Αλλά αυτά είναι προτζεκτ για Κυριακή μεσημέρι με ήλιο...Αμα τη μηχανή την κυκλοφορείς χειμωνα καλοκαίρι κρυο ζέστη, η αρχαιολογία δεν είναι καλό πράγμα. Για μένα που εμαθα κατευθείαν σε μηχανή με abs και 650 κυβικα δεν κάνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Εμ που θα το πηγαινατε.Ανεκαθεν ο Ιαπωνας ηταν πολυ πιο πισω σε ποιοτητα υλικων,λογικο ωστε να δικαιολογησει το μικροτερο κοστος.Δεν ηθελα ομως να πω αυτο.Εχει ανεβει κανεις στη σειρα 390κτμ? Ας μην το κανει κ του μεινει κανα πλαστικο στο χερι...Τα έχω κάνει βόλτα και μου άρεσαν πολύ, ειδικά το RC. Απλά ήταν μικρό για το ύψος μου. Από ποιότητα μια χαρά μου φάνηκαν, τίμια. Δεν ξέρω πώς θα είναι μετά από 1-2 χρόνια κυκλοφορίας, αλλά στο test ride μια χαρά ήταν. BTW, για να μείνουμε και στο Θέμα, το ΜΤ-07 μετά από 14 μήνες και 13.500 χλμ είναι σαν καινούριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Νομίζω έχουμε μπλέξει το τί θα πει καλή ανάρτηση με το τί θα πει άνετη ανάρτηση. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Μια άνετη ανάρτηση μπορεί να είναι κακή(όταν την πιέσεις) και μια καλή ανάρτηση μπορεί να μην είναι καθόλου άνετη. Ειδικά για το τελευταίο οποίος είχε ποτέ ss ξέρει πολύ καλά τι εννοώ. Μπορεί το μηχανάκι να μπαίνει στις στροφές τρένο, αλλά μετράς κάθε λακκούβα και πετραδάκι του δρόμου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Τα έχω κάνει βόλτα και μου άρεσαν πολύ, ειδικά το RC. Απλά ήταν μικρό για το ύψος μου. Από ποιότητα μια χαρά μου φάνηκαν, τίμια. Δεν ξέρω πώς θα είναι μετά από 1-2 χρόνια κυκλοφορίας, αλλά στο test ride μια χαρά ήταν. BTW, για να μείνουμε και στο Θέμα, το ΜΤ-07 μετά από 14 μήνες και 13.500 χλμ είναι σαν καινούριο.Σου φανηκε μια χαρα ποιοτικα γιατι δεν εχεις καβαλησει φανταζομαι παλιο μηχανακι.Ανεβα,εστω και στατικα σε ενα monster 15ετιας,ενα superduke,tuono,ακομα και ΚΤΜ 640 να δεις ποιοτητα κατασκευης και μετα γυρνα να κοιταξεις το 390 και γενικα καινουρια μοντελα να καταλαβεις διαφορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Σου φανηκε μια χαρα ποιοτικα γιατι δεν εχεις καβαλησει φανταζομαι παλιο μηχανακι.Ανεβα,εστω και στατικα σε ενα monster 15ετιας,ενα superduke,tuono,ακομα και ΚΤΜ 640 να δεις ποιοτητα κατασκευης και μετα γυρνα να κοιταξεις το 390 και γενικα καινουρια μοντελα να καταλαβεις διαφορα.Γιώργο δεν διαφωνώ. Ναι το Monster είναι ποιοτικό, όπως και το SMT και το Superduke κ.ο.κ. αλλά συγκρίνεις μηχανές που κάνουν 10.000+ ευρώ με μηχανές που κάνουν κάτω από 5000 ευρώ, δλδ λιγότερα από τα μισά χρήματα. Πιστεύω δεν έχει καν νόημα η σύγκριση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_cbr 130 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Νομίζω έχουμε μπλέξει το τί θα πει καλή ανάρτηση με το τί θα πει άνετη ανάρτηση. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Μια άνετη ανάρτηση μπορεί να είναι κακή(όταν την πιέσεις) και μια καλή ανάρτηση μπορεί να μην είναι καθόλου άνετη. Ειδικά για το τελευταίο οποίος είχε ποτέ ss ξέρει πολύ καλά τι εννοώ. Μπορεί το μηχανάκι να μπαίνει στις στροφές τρένο, αλλά μετράς κάθε λακκούβα και πετραδάκι του δρόμου. Ισα ισα, επειδη ειχα ss, με το mt μετραω καθε λακουβα γιατι λογω κακης αναρτησης χανει προσφυση πανευκολα. Δεν εθεσα το θεμα της ανεσης. Απο θεμα ασφαλειας τη θεωρω απαραδεκτη. Βεβαια και σε ανεση δεν το λες και καλο, οταν κανει δυο τρεις ταλαντωσεις μετα απο καθε λακουβα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 http://www.sportrider.com/yamahas-street-based-fz-07-could-have-potential-race-success-with-specially-designed-track-kit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2016 Καλημέρα σε όλους και σε όλες!Είμαι νέος κάτοχος ενός MT07 '15 ABS και θέλω να αγοράσω σίτα ψυγείου.Έχω βρει την http://www.car.gr/parts/view/8071277/Προτείνετε κάποια άλλη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Καλημέρα σε όλους και σε όλες!Είμαι νέος κάτοχος ενός MT07 '15 ABS και θέλω να αγοράσω σίτα ψυγείου.Έχω βρει την http://www.car.gr/parts/view/8071277/Προτείνετε κάποια άλλη?Καλημέρα! Υπάρχει κανείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Καλημέρα! Υπάρχει κανείς?Μην βαλεις τέτοιου τύπου με μεγαλα ανοίγματα, θα περασει πετραδάκι και θα κάνει την ζημία. Βάλε σαν αυτή της φωτογραφίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Από που θα πάρω την παραπάνω σίτα και ποιο είναι το κόστος της? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Από που θα πάρω την παραπάνω σίτα και ποιο είναι το κόστος της?http://www.evotech-performance.com/yamaha-mt-07-2013-onwards-radiator-guard https://www.louis.de/en/artikel/protech-edition-radiator-cover-powder-coated-in-black-fuer-yamaha-mt-07-moto-cage/10028631?filter_bike_id=3182&list=149543195&filter_article_number=10028681 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Ευχαριστώ φίλε Άλομπαρ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Μαγκες εχει παιξει κανεις με το γραναζωμα; Οχι πως εχει αναγκη απο τραβηγμα στα χαμηλα το μηχανακι βεβαια, αλλα επειδη η οδηγηση που κανω ειναι ιδιαιτερη (σπανια παω πανω απο 120-130 και γενικα δεν ειμαι των ταξιδιων) σκεφτομουν πως αν ηταν και λιγο πιο κοντο δε θα με χαλουσε καθολου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2016 Μαγκες εχει παιξει κανεις με το γραναζωμα; Οχι πως εχει αναγκη απο τραβηγμα στα χαμηλα το μηχανακι βεβαια, αλλα επειδη η οδηγηση που κανω ειναι ιδιαιτερη (σπανια παω πανω απο 120-130 και γενικα δεν ειμαι των ταξιδιων) σκεφτομουν πως αν ηταν και λιγο πιο κοντο δε θα με χαλουσε καθολου. Παιξε με -1 μπροστα και βλεπεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2016 Παιξε με -1 μπροστα και βλεπεις... Κι εγώ είμαι ανάμεσα σε -1 μπροστά ή +2 πίσω. Θα ήθελα να ακούσω και καμία γνώμη αν υπάρχει κάνεις που το έχει κάνει γιατί το μηχανάκι έχει ήδη μια τάση να σηκώνει τον μπροστινό τροχό. Φοβάμαι μη παραγίνει το κακό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2016 Κι εγώ είμαι ανάμεσα σε -1 μπροστά ή +2 πίσω. Θα ήθελα να ακούσω και καμία γνώμη αν υπάρχει κάνεις που το έχει κάνει γιατί το μηχανάκι έχει ήδη μια τάση να σηκώνει τον μπροστινό τροχό. Φοβάμαι μη παραγίνει το κακό.Κοίταξε να δείς, το σασμάν του είναι έτσι ώστε η 6η να μην σπάει ποτέ, όπως π.χ. τα τουριστάδικα για να μπορείς να κάνεις περισσότερη οικονομία και να μην πιέζεις το μηχανάκι τόσο πολύ στα ταξίδια, και έτσι πρέπει να είναι γιατί το μηχανάκι σχεδιάστηκε για βόλτα.Θα μπορούσες όμως να το κάνεις όπως είναι τα ss που σπάνε όλες τις ταχύτητες χωρίς να σκέφτονται απο οικονομίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2016 Καλησπερα παιδια μια ερώτηση σκέφτομαι να βαλω λαδια motul για να μην βαζω αυτα της yamaha . Τι λαδια να αγοράσω 10\40 ? Αυτα βάζουμε η αλλο νούμερο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaxas87 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2016 Καλησπερα παιδια μια ερώτηση σκέφτομαι να βαλω λαδια motul για να μην βαζω αυτα της yamaha . Τι λαδια να αγοράσω 10\40 ? Αυτα βάζουμε η αλλο νούμερο?αυτο σκεφτομουν και γω γιατι θελω να κανω αλλαγη συντομα.σκεφτομουν να δοκιμασω μοτουλ 5100 10-40.εαν εχει πειραματιστει κανεις με αλλα ας μας πει εντυπωσεις!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες