c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 για px-cosa-sprint-rally μιλαω..απο τις καινουργιες μονο την 946 .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.323 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Αλήθεια τώρα, σας αρέσει με μπαγκαζιέρα; http://www.motorcyclistonline.com/firstrides/2014_yamaha_mt_07_first_ride/photo_07.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Αλήθεια τώρα, σας αρέσει με μπαγκαζιέρα; http://www.motorcycl...e/photo_07.html μια χαρα ειναι και του παει και το φαιρινγκ.. αλλα περα απο αυτο εχεις δει πολλες naked που να τους πηγαινει η μπαγκαζιερα? εδω δεν παει στο xt η μπαγκαζιερα φαινεται σα καρουμπαλο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Αλήθεια τώρα, σας αρέσει με μπαγκαζιέρα; http://www.motorcycl...e/photo_07.html Τα μονα μηχανακια που ειναι ωραια με μπαγκαζιερα ειναι κατι FJR1300 κατι K1600GT κ.ο.κ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Μοιάζει λίγο με το Aprilia Shiver? Το μώβ πόσο απαίσιο είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.323 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εμένα πάντως μου αρέσει σε αυτό το χρώμα! (Deep Armor) motomalaya.net/blog/wp-content/uploads/2013/11/2014-Yamaha-MT-07-EU-Deep-Armor-Studio-001.jpg Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον Chris1981 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Το μωβ μία χαρά είναι, αν και θα συμφωνήσω ότι το Deep Armor είναι cooler και σε απόχρωση και σε όνομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Το πισω αμορτισερ ειναι χωρις μοχλικο και εδραζεται πανω στα καρτερ??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Και οι επίσημες τιμές του. MT-07 (Grey Mat)5.590 - MT-07 ABS (Grey Mat) - 6.090 - MT-07 (Other colors)5.750 - MT-07 ABS - (Other colors)6.250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 βαλτε μια σελιτσα της προκοπης για τον συνεπιβατη ρεεεε θα πεσει η μουρμουρα του αιωνα, γιατι εγω με τετοια τιμη δεν βλεπω να αντιστεκομαι.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) ωπα.παιζει να εχει βγει ηδη σελιτσα πιο αναπαυτικη(συνεπιβατη) αν και δεν φαινεται καλα στις φωτο.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον billv50s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.323 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Η σέλα για τον συνεπιβάτη είναι πάντως υπερβολικά μικρή! Φαντάσου μουρμούρα από το έτερον ήμισυ! Το ταξίδι θα είναι ανέφικτο πάνω σε αυτή! Ακόμα και για μια μικρή βόλτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Παντως η Yamaha τους εβαλε τα γυαλια...........ωραια σχεδια με λεπτομερια και οχι οτι περισσεψε στο ραφι ......+japan made.......+τιμουλα μια χαρα ακομα και για καιρο κρισης! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 FUCKING LOL Μπαγαζιέρα σε τέτοιο μηχανάκι...έλεος ρε γμτ...έλεος...πραγματικά απορώ, ΑΝ θέλεις άνεση/κουβάλημα πάρε κάτι άλλο όπως πολυθρόνα (βλέπε: mega scooter) σε συνδυασμό με την φανταστική κουβερτούλα + χούφτες για τον φούρνο ή, εναλλακτικά, πας σε κατι πιο "adventure"...Aυτο με τις μπαγαζιέρες σε καθαρά street μηχανάκια...είναι σαν αν πας να φορέσεις φόρμα ΧΧΧL "Habibas" απο την λαϊκή στην Eva Green, ΔΕΝ θα της πάει ρε πστ μου, end of... Ιν άδερ νιούζ : Αυτές οι αφτερ-μάρκετ ζελατίνες σε αυτά τα ,μηχανάκια, επίσης...πότε θα καταλάβουν οτι το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα δείχνει έτσι ... Θέλεις άνεση ? θέλεις να μην τρώς μάπες απο τον αέρα ? ΔΕΝ πας σε γυμνό μοτοσακό... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Καλα η ζελατινα δεν ειναι ασχημη για κανενα ταξιδακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) FUCKING LOL Μπαγαζιέρα σε τέτοιο μηχανάκι...έλεος ρε γμτ...έλεος...πραγματικά απορώ, ΑΝ θέλεις άνεση/κουβάλημα πάρε κάτι άλλο όπως πολυθρόνα (βλέπε: mega scooter) σε συνδυασμό με την φανταστική κουβερτούλα + χούφτες για τον φούρνο ή, εναλλακτικά, πας σε κατι πιο "adventure"...Aυτο με τις μπαγαζιέρες σε καθαρά street μηχανάκια...είναι σαν αν πας να φορέσεις φόρμα ΧΧΧL "Habibas" απο την λαϊκή στην Eva Green, ΔΕΝ θα της πάει ρε πστ μου, end of... Ιν άδερ νιούζ : Αυτές οι αφτερ-μάρκετ ζελατίνες σε αυτά τα ,μηχανάκια, επίσης...πότε θα καταλάβουν οτι το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα δείχνει έτσι ... Θέλεις άνεση ? θέλεις να μην τρώς μάπες απο τον αέρα ? ΔΕΝ πας σε γυμνό μοτοσακό... φιλε μου επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι οι πιο πολλοι ψαχνουν ενα μηχανακι all around.τετοιο ειναι και το μτ-07. εσυ νομιζεις οτι ειναι καννιβαλος δλδ?? θελω εγω να παω διακοπες το καλοκαιρι πχ.....θα με κουρασει πολυ να βιδωσω 4 βιδες που λεει ο λογος και να βαλω top case και ζελατινα? η μηπως θα πρεπει να παρω fjr1300?η μηπως θα πρεπει να εχω 3-4 μηχανες που η καθεμια θα γαμαει στην κατηγορια της με λιγα λογια μην κρινεις μονο απο την δικια σου οπτικη και μην γενικευεις.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον billv50s 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 omg omg faking lol and jesus christ θα τρελαθω θα πηδηχτω απο το παραθυρο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 1 αρνητικο βρισκω για αυτη την μοτοσυκλετα..οτι δεν καλυπτεται απο το διπλωμα κατηγοριας α2.. Βγαίνει έκδοση για α2 !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.323 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Πότε θα μπορούμε να το δούμε από κοντά για να βγάλουμε καλύτερα ή χειρότερα συμπεράσματα, σε σχέση με τις φωτογραφίες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dio3 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 το πλαισιο απο τι ειναι? πλαίσιο ατσάλινο σωληνωτό (όχι αλουμινένιο τύπου διαμάντι) καθώς επίσης έχει συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι (όχι ανεστραμμένο) συμβατικές τετραπίστονες δαγκάνες (δεν έχει ακτινικά φρένα) πίσω, μονό αμορτισέρ σε οριζόντια διάταξη αλλά με αυτή τη τιμή όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα νομίζω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Τι να το κανει το ανεστραμμενο τις ακτινικες κτλ? Για τη κατηγορια του μια χαρα ειναι. Εδω αλλες μηχανες εχουν διπιστονες και αλλες διπιστονη(γιατι η τριπιστονη ηταν πολυ δυνατη και μαθαιναν εντο οι κατοχοι αθελα τους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) φιλε μου επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι οι πιο πολλοι ψαχνουν ενα μηχανακι all around.τετοιο ειναι και το μτ-07. εσυ νομιζεις οτι ειναι καννιβαλος δλδ?? θελω εγω να παω διακοπες το καλοκαιρι πχ.....θα με κουρασει πολυ να βιδωσω 4 βιδες που λεει ο λογος και να βαλω top case και ζελατινα? η μηπως θα πρεπει να παρω fjr1300?η μηπως θα πρεπει να εχω 3-4 μηχανες που η καθεμια θα γαμαει στην κατηγορια της με λιγα λογια μην κρινεις μονο απο την δικια σου οπτικη και μην γενικευεις.. Το οτι κάτι δεν ταιριάζει πάνω σε ένα σύνολο είναι γενίκευση έτσι ? "Κανίβαλος" ? Έπρεπε να έχει κοτσαρισμένο κανα αυτοκόλλητο "1000cc" πάνω στο μηχανάκι για να πείς "ΟΚ, ε τότες δεν ταιριάζει όντωςςςς η μπαγαζιέρα"...Ε μα τώρα...Τα κυβικά ορίζουν την επιθετική όψη ενός μηχανακίου ? Τι να σου πω φίλε, δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε αλλά...Έχω δει φωτό στα ιντερνέτια με τύπο που είχε κοτσάρει μπαγκαζιέρα σε ενα 1098 - μπορεί και αυτός ο κύριος να μην είχε λεφτά για 4 μηχανάκια τα οποία θα γαμούσε έκαστο στην κατηγορία του, μπορεί και αυτός να ήθελε και να θεωρησε οτι το 1098 είνια "all -around" μηχανάκι για την πάρτυ του, δεν μας νοιάζει στην τελική, δεν μπορείς όμως να έρθεις με straight μούτρα και να μου πείς "δείχνει ωραίο"... Πρόσεξε, ποσώς με απασχολεί το τι θα κάνεις στο μηχανάκι σου, ή, τον σκοπό/χρήση για το οποίο το θέλεις - πάνε κρέμασε και έξτρα τσιγκέλια αμα γουστάρεις να κουβαλάς και καμιά σακούλα παραπάνω οταν πηγαίνεις στον Μασούτη για ψώνια, τι με νοιάζει στη τελική, παρόλα αυτά αμα πας να αγοράσεις τέτοιο μηχανάκι για "all-around"..μάλλον μπερδεύεσαι ;) Οπότε, τα περί "γενίκευσης"... ΙΝ ΑΔΕΡ ΝΙΟΥΖ : σχολίασα καθαρά το αισθητικό θέμα όχι του μηχανακίου (το οποίο είναι αρκετά όμορφο) αλλά των "έξτρα" (το οποίο είναι γενικός κανόνας σε τέτοια μηχανάκια ανεξαρτήτου μάρκας) και πέσατε να με φάτε λες και έχετε μετοχές ρε πστ μου στη Yama Eν κατακλείδι, και για να το κάνω πιο λιανά : ΤΟΥΡΙΣΜΟ/ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ/ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχανάκι αμα έχει χρήματα, αντοχές και πρωτίστως όρεξη, όμως, μηχανές τέτοιου τύπου δεν τις αγοράζεις με πρωταρχικό σκοπό το supermarket ή/και Τουρισμό, τώρα...πιο λιανά, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τα κάνω... Τις ευλογίες μου Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον Red1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) κανεις δεν μιλησε για ομορφια. για μενα σε οποιαδηποτε μηχανη πιστευω η βαλιτσα μπαινει για πρακτικοτητα και οχι για ομορφια.παντα πιστευω οτι η βαλιτσα ασχημαινει την μοτο τωρα αν καποιος θα την φοραει ολο τον χρονο η μονο για την διαρκεια ενος ταξιδιου ειναι στην προσωπικη του κριση και δεν θα το κρινουμε εμεις.. το 1098 με βαλιτσα το εχω δει και γω στο νετ.αν ομως δεν εχει αλλο μηχανακι και την εβαλε για ενα ταξιδι μονο τοτε ποιος ειμαι εγω να τον κρινω?μπορει ο τυπος κατα τα αλλα να ξυνει αγκωνες καθε σκ στις πιστες(απο εξωτερικο δεν ηταν η φωτο?)....δεν μπορουμε το ξερουμε πρεπει να μας πειραζει αυτος δηλαδη και οχι οι καφετεριακηδες με 1098?? μιλαμε για μια αναστρεψιμη προσθηκη που δεν επηρρεαζει την μηχανη. οσο για την τελευταια παραγραφο δεν νομιζω οτι ειπε κανεις το αντιθετο Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον billv50s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν και δεν θα έχει κωλ@ρα μετά,του βάζεις τη βάση για την μπαγκαζιέρα και τσουπ! Χειρολαβές συνεπιβάτη! Και μετά ας γκρινιάζει αν θέλει..αν δεν της αρέσει υπάρχει πάντα το Κτελ! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον ChristosZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Μωρη Yamaha βγαλε και ενα φερινγκατο να ξεσκιστεις στις πωλησεις!!!!Πολυ καλη κινηση σαν συνολο και στην τιμη που πρεπει.Αλλα οπως εγραψα για μενα θα πρεπει να διευρυνει και την γκαμα με ντυμενη εκδοση.Απορω γτ δεν το κανει αφου το tdm εχει τελειωσει οπως και τα φειζερ.Λειπει κατι τετοιο απο την γκαμα της σ αυτα τα κυβικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες