Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Αλήθεια τώρα, σας αρέσει με μπαγκαζιέρα;

http://www.motorcyclistonline.com/firstrides/2014_yamaha_mt_07_first_ride/photo_07.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

http://www.motorcycl...e/photo_07.html

μια χαρα ειναι και του παει και το φαιρινγκ..

αλλα περα απο αυτο εχεις δει πολλες naked που να τους πηγαινει η μπαγκαζιερα? εδω δεν παει στο xt η μπαγκαζιερα φαινεται σα καρουμπαλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.motorcycl...e/photo_07.html

Τα μονα μηχανακια που ειναι ωραια με μπαγκαζιερα ειναι κατι FJR1300 κατι K1600GT κ.ο.κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως μου αρέσει σε αυτό το χρώμα! (Deep Armor)

motomalaya.net/blog/wp-content/uploads/2013/11/2014-Yamaha-MT-07-EU-Deep-Armor-Studio-001.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μωβ μία χαρά είναι, αν και θα συμφωνήσω ότι το Deep Armor είναι cooler και σε απόχρωση και σε όνομα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πισω αμορτισερ ειναι χωρις μοχλικο και εδραζεται πανω στα καρτερ???

2014_MT07_Sport%20Touring_Rear%20suspension%20with%20link%20system_gc_single_col.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οι επίσημες τιμές του.

MT-07 (Grey Mat)5.590 - MT-07 ABS (Grey Mat) - 6.090 - MT-07 (Other colors)5.750 - MT-07 ABS - (Other colors)6.250

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλτε μια σελιτσα της προκοπης για τον συνεπιβατη ρεεεε

θα πεσει η μουρμουρα του αιωνα, γιατι εγω με τετοια τιμη δεν βλεπω να αντιστεκομαι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωπα.παιζει να εχει βγει ηδη σελιτσα πιο αναπαυτικη(συνεπιβατη) αν και δεν φαινεται καλα στις φωτο..

747d1383798361-touring-model-already-yamaha_mt-12.jpg

yamaha-mt07-3.jpg

Τροποποιήθηκε από τον billv50s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σέλα για τον συνεπιβάτη είναι πάντως υπερβολικά μικρή! Φαντάσου μουρμούρα από το έτερον ήμισυ! Το ταξίδι θα είναι ανέφικτο πάνω σε αυτή! Ακόμα και για μια μικρή βόλτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως η Yamaha τους εβαλε τα γυαλια...........ωραια σχεδια με λεπτομερια και οχι οτι περισσεψε στο ραφι ......+japan made.......+τιμουλα μια χαρα ακομα και για καιρο κρισης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

FUCKING LOL

Μπαγαζιέρα σε τέτοιο μηχανάκι...έλεος ρε γμτ...έλεος...πραγματικά απορώ, ΑΝ θέλεις άνεση/κουβάλημα πάρε κάτι άλλο όπως πολυθρόνα (βλέπε: mega scooter) σε συνδυασμό με την φανταστική κουβερτούλα + χούφτες για τον φούρνο ή, εναλλακτικά, πας σε κατι πιο "adventure"...Aυτο με τις μπαγαζιέρες σε καθαρά street μηχανάκια...είναι σαν αν πας να φορέσεις φόρμα ΧΧΧL "Habibas" απο την λαϊκή στην Eva Green, ΔΕΝ θα της πάει ρε πστ μου, end of...

Ιν άδερ νιούζ : Αυτές οι αφτερ-μάρκετ ζελατίνες σε αυτά τα ,μηχανάκια, επίσης...πότε θα καταλάβουν οτι το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα δείχνει έτσι ...

Θέλεις άνεση ? θέλεις να μην τρώς μάπες απο τον αέρα ? ΔΕΝ πας σε γυμνό μοτοσακό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

FUCKING LOL

Μπαγαζιέρα σε τέτοιο μηχανάκι...έλεος ρε γμτ...έλεος...πραγματικά απορώ, ΑΝ θέλεις άνεση/κουβάλημα πάρε κάτι άλλο όπως πολυθρόνα (βλέπε: mega scooter) σε συνδυασμό με την φανταστική κουβερτούλα + χούφτες για τον φούρνο ή, εναλλακτικά, πας σε κατι πιο "adventure"...Aυτο με τις μπαγαζιέρες σε καθαρά street μηχανάκια...είναι σαν αν πας να φορέσεις φόρμα ΧΧΧL "Habibas" απο την λαϊκή στην Eva Green, ΔΕΝ θα της πάει ρε πστ μου, end of...

Ιν άδερ νιούζ : Αυτές οι αφτερ-μάρκετ ζελατίνες σε αυτά τα ,μηχανάκια, επίσης...πότε θα καταλάβουν οτι το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα δείχνει έτσι ...

Θέλεις άνεση ? θέλεις να μην τρώς μάπες απο τον αέρα ? ΔΕΝ πας σε γυμνό μοτοσακό...

φιλε μου επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι οι πιο πολλοι ψαχνουν ενα μηχανακι all around.τετοιο ειναι και το μτ-07.

εσυ νομιζεις οτι ειναι καννιβαλος δλδ??

θελω εγω να παω διακοπες το καλοκαιρι πχ.....θα με κουρασει πολυ να βιδωσω 4 βιδες που λεει ο λογος και να βαλω top case και ζελατινα?

η μηπως θα πρεπει να παρω fjr1300?η μηπως θα πρεπει να εχω 3-4 μηχανες που η καθεμια θα γαμαει στην κατηγορια της

με λιγα λογια μην κρινεις μονο απο την δικια σου οπτικη και μην γενικευεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 αρνητικο βρισκω για αυτη την μοτοσυκλετα..οτι δεν καλυπτεται απο το διπλωμα κατηγοριας α2..

Βγαίνει έκδοση για α2 !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πότε θα μπορούμε να το δούμε από κοντά για να βγάλουμε καλύτερα ή χειρότερα συμπεράσματα, σε σχέση με τις φωτογραφίες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πλαισιο απο τι ειναι?

πλαίσιο ατσάλινο σωληνωτό (όχι αλουμινένιο τύπου διαμάντι)

καθώς επίσης έχει

συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι (όχι ανεστραμμένο)

συμβατικές τετραπίστονες δαγκάνες (δεν έχει ακτινικά φρένα)

πίσω, μονό αμορτισέρ σε οριζόντια διάταξη

αλλά με αυτή τη τιμή όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα νομίζω ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να το κανει το ανεστραμμενο τις ακτινικες κτλ?

Για τη κατηγορια του μια χαρα ειναι.

Εδω αλλες μηχανες εχουν διπιστονες και αλλες διπιστονη(γιατι η τριπιστονη ηταν πολυ δυνατη και μαθαιναν εντο οι κατοχοι αθελα τους)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι οι πιο πολλοι ψαχνουν ενα μηχανακι all around.τετοιο ειναι και το μτ-07.

εσυ νομιζεις οτι ειναι καννιβαλος δλδ??

θελω εγω να παω διακοπες το καλοκαιρι πχ.....θα με κουρασει πολυ να βιδωσω 4 βιδες που λεει ο λογος και να βαλω top case και ζελατινα?

η μηπως θα πρεπει να παρω fjr1300?η μηπως θα πρεπει να εχω 3-4 μηχανες που η καθεμια θα γαμαει στην κατηγορια της

με λιγα λογια μην κρινεις μονο απο την δικια σου οπτικη και μην γενικευεις..

Το οτι κάτι δεν ταιριάζει πάνω σε ένα σύνολο είναι γενίκευση έτσι ? "Κανίβαλος" ? Έπρεπε να έχει κοτσαρισμένο κανα αυτοκόλλητο "1000cc" πάνω στο μηχανάκι για να πείς "ΟΚ, ε τότες δεν ταιριάζει όντωςςςς η μπαγαζιέρα"...Ε μα τώρα...Τα κυβικά ορίζουν την επιθετική όψη ενός μηχανακίου ?

Τι να σου πω φίλε, δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε αλλά...Έχω δει φωτό στα ιντερνέτια με τύπο που είχε κοτσάρει μπαγκαζιέρα σε ενα 1098 - μπορεί και αυτός ο κύριος να μην είχε λεφτά για 4 μηχανάκια τα οποία θα γαμούσε έκαστο στην κατηγορία του, μπορεί και αυτός να ήθελε και να θεωρησε οτι το 1098 είνια "all -around" μηχανάκι για την πάρτυ του, δεν μας νοιάζει στην τελική, δεν μπορείς όμως να έρθεις με straight μούτρα και να μου πείς "δείχνει ωραίο"...

Πρόσεξε, ποσώς με απασχολεί το τι θα κάνεις στο μηχανάκι σου, ή, τον σκοπό/χρήση για το οποίο το θέλεις - πάνε κρέμασε και έξτρα τσιγκέλια αμα γουστάρεις να κουβαλάς και καμιά σακούλα παραπάνω οταν πηγαίνεις στον Μασούτη για ψώνια, τι με νοιάζει στη τελική, παρόλα αυτά αμα πας να αγοράσεις τέτοιο μηχανάκι για "all-around"..μάλλον μπερδεύεσαι ;) Οπότε, τα περί "γενίκευσης"...

ΙΝ ΑΔΕΡ ΝΙΟΥΖ : σχολίασα καθαρά το αισθητικό θέμα όχι του μηχανακίου (το οποίο είναι αρκετά όμορφο) αλλά των "έξτρα" (το οποίο είναι γενικός κανόνας σε τέτοια μηχανάκια ανεξαρτήτου μάρκας) και πέσατε να με φάτε λες και έχετε μετοχές ρε πστ μου στη Yama :grin:

Eν κατακλείδι, και για να το κάνω πιο λιανά : ΤΟΥΡΙΣΜΟ/ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ/ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχανάκι αμα έχει χρήματα, αντοχές και πρωτίστως όρεξη, όμως, μηχανές τέτοιου τύπου δεν τις αγοράζεις με πρωταρχικό σκοπό το supermarket ή/και Τουρισμό, τώρα...πιο λιανά, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τα κάνω...

Τις ευλογίες μου

Τροποποιήθηκε από τον Red1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανεις δεν μιλησε για ομορφια.

για μενα σε οποιαδηποτε μηχανη πιστευω η βαλιτσα μπαινει για πρακτικοτητα και οχι για ομορφια.παντα πιστευω οτι η βαλιτσα ασχημαινει την μοτο

τωρα αν καποιος θα την φοραει ολο τον χρονο η μονο για την διαρκεια ενος ταξιδιου ειναι στην προσωπικη του κριση και δεν θα το κρινουμε εμεις..

το 1098 με βαλιτσα το εχω δει και γω στο νετ.αν ομως δεν εχει αλλο μηχανακι και την εβαλε για ενα ταξιδι μονο τοτε ποιος ειμαι εγω να τον κρινω?μπορει ο τυπος κατα τα αλλα να ξυνει αγκωνες καθε σκ στις πιστες(απο εξωτερικο δεν ηταν η φωτο?)....δεν μπορουμε το ξερουμε

πρεπει να μας πειραζει αυτος δηλαδη και οχι οι καφετεριακηδες με 1098??

μιλαμε για μια αναστρεψιμη προσθηκη που δεν επηρρεαζει την μηχανη.

οσο για την τελευταια παραγραφο δεν νομιζω οτι ειπε κανεις το αντιθετο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δεν θα έχει κωλ@ρα μετά,του βάζεις τη βάση για την μπαγκαζιέρα και τσουπ! Χειρολαβές συνεπιβάτη!

Και μετά ας γκρινιάζει αν θέλει..αν δεν της αρέσει υπάρχει πάντα το Κτελ!

Τροποποιήθηκε από τον ChristosZ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρη Yamaha βγαλε και ενα φερινγκατο να ξεσκιστεις στις πωλησεις!!!!Πολυ καλη κινηση σαν συνολο και στην τιμη που πρεπει.Αλλα οπως εγραψα για μενα θα πρεπει να διευρυνει και την γκαμα με ντυμενη εκδοση.Απορω γτ δεν το κανει αφου το tdm εχει τελειωσει οπως και τα φειζερ.Λειπει κατι τετοιο απο την γκαμα της σ αυτα τα κυβικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα