efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Όσοι έχουν λεφτά,αυτά παθαίνουν...ευχάριστους πονοκεφάλους :) Είχες ανοίξει θέμα για αγορά νέας μηχανής; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Εχει ακουσει κανεις αν βγει εκδοση με fairing? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Εφ'όσον θέλει να χτυπήσει το er, το οποίο έχει μοντέλα n(aked) και f(airing), φαντάζομαι θα βγει κάποια στιγμή και φερινγκάτο. Άγνωσται αι βουλαί της yamaha όμως. Αράχτε να δούμε πρώτα αυτό από την άνοιξη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Μακαρι να κυκλοφορησει και εκδοση Fairing!!Θα ειναι η καλυτερη προταση της αγορας κατα τη γνωμη μου! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Ωραία η μηχανή..Αλλά δεύτερο άτομο εκεί δεν θα έβαζα ούτε για μισάωρη διαδρομή..έτσι δεν το χτυπάει το er πιστεύω(αν ο αγοραστής κοιτάει έστω και λίγο το πρακτικό κομμάτι)..Αν βγάλει έκδοση με fairing σχεδιασμένη ώστε να είναι και πρακτική τότε ναι.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 λογω της χαμηλης τιμης του(παρολο που ειναι made in japan) δεν εχει αντιπαλο πιστευω μεχρι στιγμης στην κατηγορια του. μονοδικο φαουλ ειναι η σελα για μενα.περιμενω απαντηση απο τις υπολοιπες εταιριες. υγ. η yamaha φαινεται να εχει ορεξη να αλλαξει το σκηνικο των τελευταιων χρονων.μονο αυτη και η ktm κατα την γνωμη μου αυτη τη στιγμη πανε λιγο παραπερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 λογω της χαμηλης τιμης του(παρολο που ειναι made in japan) δεν εχει αντιπαλο πιστευω μεχρι στιγμης στην κατηγορια του. μονοδικο φαουλ ειναι η σελα για μενα.περιμενω απαντηση απο τις υπολοιπες εταιριες. υγ. η yamaha φαινεται να εχει ορεξη να αλλαξει το σκηνικο των τελευταιων χρονων.μονο αυτη και η ktm κατα την γνωμη μου αυτη τη στιγμη πανε λιγο παραπερα Απὀ Ιαπωνία θα έβαζα και την kawasaki, η οποία δείχνει να το προσπαθεί. Από Ευρώπη μεριά υπάρχει πάντα κινητικότητα. Εκτός, από την Ktm υπάρχει πάντα και η ducati με την aprilia που ανεβάζουν τον πήχη τεχνολογικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 18 ώρες ώσπου να μάθουμε τη τιμή. http://yamaha.indexing.gr/countdown/index.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Γκρί Μάτ χωρίς abs > 5.590€ Τα άλλα 4 χρώματα χωρίς abs > 5.750€ Γκρί Μάτ με abs > 6.090€ Τα άλλα 4 χρώματα με abs > 6.250€ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dio3 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) από € 5.590,00 :) sweet!!! http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/mt/mt-07.aspx?utm_campaign=20140307&utm_medium=post&utm_source=facebook&view=featurestechspecs&mode=pricing Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον dio3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Πάντως τα αντίστοιχα 500ρια της Honda τα βάζει κάτω, και σε τιμή αλλά και σε επιδίσεις! Άσε που είναι και Made in Japan, ενώ τα Honda Made in Thailand! Ειλικρινά αφού ψήνομαι για αγορά καινούριας μηχανής, και ήδη ζαχάρωνα το CB500F της Honda, θα ήταν σίγουρα υποψήφιο αν όμως βόλευε και δεύτερο αναβάτη. Επίσης είναι κακάσχημο με μπαγκαζιέρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Συμπαθητικοτατοτατο θα έλεγα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Το πισω αμορτισερ ειναι χωρις μοχλικο και εδραζεται πανω στα καρτερ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 εγω λεω να κανουμε ενα group buy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Τζαμπα πραμα.!!! Διαλεεεεχτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) 6200 me αβς opoidipote xrwma εχασα τα λογια μου η honda θα χασει μεγαλος μερος απο αγοραστες των cb500f-r . γιατι να παρεις er6 naked πλεον?μονο για να καθεται ο πισω?να μην καθεταινα μενει ορθιος.στο μονο που θα χασει ειναι σε οσους θελουν πιο touring χαρακτηρα με fairing η σε στυλ cb500x που δεν νομιζω να ειναι παρα πολλοι μιας και οι νεολαιοι δεν θελουμε τετοια πραματα. εγω παντως πλεον δεν θα το συνεκρινα με τα cb500f-r γιατι ειναι πολυ πιο μπροστα και δεν παιρνει συγκριση.για εμενα που ειμαι ενας μελλοντικος υποψηφιος αγοραστης το συγκρινω πλεον με το gsxf που πανω κατω ειναι στα ιδια λεφτα.. αντε να δουμε που θα το πει...... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον spiros!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 1 αρνητικο βρισκω για αυτη την μοτοσυκλετα..οτι δεν καλυπτεται απο το διπλωμα κατηγοριας α2.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 1 αρνητικο βρισκω για αυτη την μοτοσυκλετα..οτι δεν καλυπτεται απο το διπλωμα κατηγοριας α2.. δεν βαριεσαι το εχουμε ξεπερασει αυτο το εμποδιο....δυο φορες εδωσα μια με παπι μια με μηχανη. αντε ετοιμαστε group buyγια να δουμε ποιος θα ειναι ο πρωτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Το πισω αμορτισερ ειναι χωρις μοχλικο και εδραζεται πανω στα καρτερ??? "Το σύστημα πίσω ανάρτησης Monocross με μοχλικό διαθέτει ένα οριζόντιο αμορτισέρ που τοποθετείται απευθείας στο στροφαλοθάλαμο του κινητήρα, ώστε να εξοικονομείται χώρος και να ενισχύεται η απόδοση του πλαισίου." 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) θα συμμετειχα κ εγω στο group buy,αλλα υπαρχουν καποια θεματακια που δεν μου επιτρεπουν.. 1)δεν παιζει διφραγκο 2)θελω fairing 3)θελω αξονα η εστω ιμαντα,(βαρεθηκα να καθαριζω-σκουπιζω-λιπαινω-τεντωνω αλυσιδες..) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον c.l.a.b. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) το πλαισιο απο τι ειναι? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 το πλαισιο απο τι ειναι? turbo-x 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 θα συμμετειχα κ εγω στο group buy,αλλα υπαρχουν καποια θεματακια που δεν μου επιτρεπουν.. 1)δεν παιζει διφραγκο 2)θελω fairing 3)θελω αξονα η εστω ιμαντα,(βαρεθηκα να καθαριζω-σκουπιζω-λιπαινω-τεντωνω αλυσιδες..) πας για σκουτερ.παει γερασες turbo-x ναι αλλα απο τι υλικο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 οχι τοσο σκουτερ,αλλα μια vespa την αγοραζα σιγουρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Μην μαγαριζετε το θεμα ρε με αυτοματους ιταλικους ταφους. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες