Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Όσοι έχουν λεφτά,αυτά παθαίνουν...ευχάριστους πονοκεφάλους :)

Είχες ανοίξει θέμα για αγορά νέας μηχανής;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εφ'όσον θέλει να χτυπήσει το er, το οποίο έχει μοντέλα n(aked) και f(airing), φαντάζομαι θα βγει κάποια στιγμή και φερινγκάτο. Άγνωσται αι βουλαί της yamaha όμως.

Αράχτε να δούμε πρώτα αυτό από την άνοιξη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακαρι να κυκλοφορησει και εκδοση Fairing!!Θα ειναι η καλυτερη προταση της αγορας κατα τη γνωμη μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία η μηχανή..Αλλά δεύτερο άτομο εκεί δεν θα έβαζα ούτε για μισάωρη διαδρομή..έτσι δεν το χτυπάει το er πιστεύω(αν ο αγοραστής κοιτάει έστω και λίγο το πρακτικό κομμάτι)..Αν βγάλει έκδοση με fairing σχεδιασμένη ώστε να είναι και πρακτική τότε ναι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογω της χαμηλης τιμης του(παρολο που ειναι made in japan) δεν εχει αντιπαλο πιστευω μεχρι στιγμης στην κατηγορια του.

μονοδικο φαουλ ειναι η σελα για μενα.περιμενω απαντηση απο τις υπολοιπες εταιριες.

υγ. η yamaha φαινεται να εχει ορεξη να αλλαξει το σκηνικο των τελευταιων χρονων.μονο αυτη και η ktm κατα την γνωμη μου αυτη τη στιγμη πανε λιγο παραπερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογω της χαμηλης τιμης του(παρολο που ειναι made in japan) δεν εχει αντιπαλο πιστευω μεχρι στιγμης στην κατηγορια του.

μονοδικο φαουλ ειναι η σελα για μενα.περιμενω απαντηση απο τις υπολοιπες εταιριες.

υγ. η yamaha φαινεται να εχει ορεξη να αλλαξει το σκηνικο των τελευταιων χρονων.μονο αυτη και η ktm κατα την γνωμη μου αυτη τη στιγμη πανε λιγο παραπερα

Απὀ Ιαπωνία θα έβαζα και την kawasaki, η οποία δείχνει να το προσπαθεί. Από Ευρώπη μεριά υπάρχει πάντα κινητικότητα.

Εκτός, από την Ktm υπάρχει πάντα και η ducati με την aprilia που ανεβάζουν τον πήχη τεχνολογικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γκρί Μάτ χωρίς abs > 5.590€

Τα άλλα 4 χρώματα χωρίς abs > 5.750€

Γκρί Μάτ με abs > 6.090€

Τα άλλα 4 χρώματα με abs > 6.250€

:clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως τα αντίστοιχα 500ρια της Honda τα βάζει κάτω, και σε τιμή αλλά και σε επιδίσεις! Άσε που είναι και Made in Japan, ενώ τα Honda Made in Thailand! Ειλικρινά αφού ψήνομαι για αγορά καινούριας μηχανής, και ήδη ζαχάρωνα το CB500F της Honda, θα ήταν σίγουρα υποψήφιο αν όμως βόλευε και δεύτερο αναβάτη. Επίσης είναι κακάσχημο με μπαγκαζιέρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

6200 me αβς opoidipote xrwma

εχασα τα λογια μου :mB_kalo_e: η honda θα χασει μεγαλος μερος απο αγοραστες των cb500f-r .

γιατι να παρεις er6 naked πλεον?μονο για να καθεται ο πισω?να μην καθεταινα μενει ορθιος.στο μονο που θα χασει ειναι σε οσους θελουν πιο touring χαρακτηρα με fairing η σε στυλ cb500x που δεν νομιζω να ειναι παρα πολλοι μιας και οι νεολαιοι δεν θελουμε τετοια πραματα.

εγω παντως πλεον δεν θα το συνεκρινα με τα cb500f-r γιατι ειναι πολυ πιο μπροστα και δεν παιρνει συγκριση.για εμενα που ειμαι ενας μελλοντικος υποψηφιος αγοραστης το συγκρινω πλεον με το gsxf που πανω κατω ειναι στα ιδια λεφτα..

αντε να δουμε που θα το πει......

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 αρνητικο βρισκω για αυτη την μοτοσυκλετα..οτι δεν καλυπτεται απο το διπλωμα κατηγοριας α2..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 αρνητικο βρισκω για αυτη την μοτοσυκλετα..οτι δεν καλυπτεται απο το διπλωμα κατηγοριας α2..

δεν βαριεσαι το εχουμε ξεπερασει αυτο το εμποδιο....δυο φορες εδωσα μια με παπι μια με μηχανη.

αντε ετοιμαστε group buy

για να δουμε ποιος θα ειναι ο πρωτος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πισω αμορτισερ ειναι χωρις μοχλικο και εδραζεται πανω στα καρτερ???

"Το σύστημα πίσω ανάρτησης Monocross με μοχλικό διαθέτει ένα οριζόντιο αμορτισέρ που τοποθετείται απευθείας στο στροφαλοθάλαμο του κινητήρα, ώστε να εξοικονομείται χώρος και να ενισχύεται η απόδοση του πλαισίου."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα συμμετειχα κ εγω στο group buy,αλλα υπαρχουν καποια θεματακια που δεν μου επιτρεπουν..

1)δεν παιζει διφραγκο

2)θελω fairing

3)θελω αξονα η εστω ιμαντα,(βαρεθηκα να καθαριζω-σκουπιζω-λιπαινω-τεντωνω αλυσιδες..)

:rolleyes:

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πλαισιο απο τι ειναι?

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα συμμετειχα κ εγω στο group buy,αλλα υπαρχουν καποια θεματακια που δεν μου επιτρεπουν..

1)δεν παιζει διφραγκο

2)θελω fairing

3)θελω αξονα η εστω ιμαντα,(βαρεθηκα να καθαριζω-σκουπιζω-λιπαινω-τεντωνω αλυσιδες..)

:rolleyes:

πας για σκουτερ.παει γερασες :mB_kalo_e:

turbo-x

ναι αλλα απο τι υλικο? :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα