Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

πριν 35 λεπτά, το μέλος Vault 13 Dweller έγραψε:

Θα δω το γεμισμα αυτο τι θα κανει.

Δευτερο βημα ειναι να κυκλοφορησω με το μαμα φιλτρο και μαμα εξατμιση.

Τριτο βημα ειναι να παω Yamaha...να το δουνε !

Ενημερωτικα, οι καταναλωσεις που σου λεω για το δικο μου ηταν με προγραμμα, φιλτρο, εξατμιση ολοσωμη. Μαμα πρεπει να εκαιγε περιπου μισο λιτρο λιγοτερο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 13 ώρες, το μέλος Vault 13 Dweller έγραψε:

Πρωτος ανεφοδιασμος με συνθηκες πολης και μονο.πηρε 17 ευρω (περιπου 10.5 λιτρα) και εκανε 140 χλμ με τα λιτρα αυτα.Σαν πολλα δεν ειναι τα λ/100?

Συγγνώμη που ρωτάω,αλλά είσαι σίγουρος ότι η μέτρηση ήταν σωστή? Μήπως πχ ήθελε να κατέβει άλλη μία γραμμή στην ένδειξη και να γράψει περισσότερα χλμ?

ΟΙ ακριβείς μετρήσεις γίνονται με φουλάρισμα σε άδειο τεπόζιτο και μέχρι να ξανα-αδειάσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιες άλλες είναι οι διαφορές μεταξύ mt 07 και tracer 700 εκτός από αυτές ? 

1) Βάρος 

2) Μεγαλύτερο ντεπόζιτο

3) Άλλη σέλα

4) Διαφορετικό μούτρο / τζάμι / 2 φανάρια

5) Λίγο μεγαλύτερο ψαλίδι το tracer

Υπάρχει κάτι άλλο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος karellen έγραψε:

Συγγνώμη που ρωτάω,αλλά είσαι σίγουρος ότι η μέτρηση ήταν σωστή? Μήπως πχ ήθελε να κατέβει άλλη μία γραμμή στην ένδειξη και να γράψει περισσότερα χλμ?

ΟΙ ακριβείς μετρήσεις γίνονται με φουλάρισμα σε άδειο τεπόζιτο και μέχρι να ξανα-αδειάσει.

Κοίταξε , το είχα φουλαρει , έκανα 140 χλμ και πήρε τα 10.5 λίτρα μέχρι να ξαναφουλαρει.Αρα στα χλμ που μεσολάβησαν έκαψε αυτά τα λίτρα.Αρα ειχε μέσα ακόμη 3.5 λιτρα , οκ πόσα χλμ να εβγαζε με αυτα? 30-40-50? Κατω από 200 δηλαδη σύνολο.Τεσπα θα το δω το θέμα απλά μου κάνει εντύπωση τα +2 λίτρα που έχω σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα site (fuelly,spritmonitor κλπ) που αναφέρουν από 4.5 έως 6 το πολύ στις ίδιες συνθήκες.

Εκτός από το trip  , έχω μηδενίσει και την ένδειξη κατανάλωσης να δω τι θα πει και αυτό.

Τροποποιήθηκε από τον Vault 13 Dweller

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα mt κατασκευάζονται μόνο σε ένα εργοστάσιο? Εγώ νόμιζα πως είναι made in malaysia η singapore κλπ αλλά είδα στο ταμπελακι μου γράφει made in japan.Ειναι μοντέλο 2014 αν αυτό λέει κάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρησιμοποιώντας mt7 φιλης, διπλος και με βαλιτσα, μαμα κατα τα αλλα η μηχανη, γεμισα ντεποζιτο και παιδια εκανα 98 χιλομετρα με... 3,6 λιτρα! Τοσα χρειαστηκε για να γεμιαει παλι! Ανοιχτος επαρχιακος και 90 με 120 το πολυ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Multijohn έγραψε:

Χρησιμοποιώντας mt7 φιλης, διπλος και με βαλιτσα, μαμα κατα τα αλλα η μηχανη, γεμισα ντεποζιτο και παιδια εκανα 98 χιλομετρα με... 3,6 λιτρα! Τοσα χρειαστηκε για να γεμιαει παλι! Ανοιχτος επαρχιακος και 90 με 120 το πολυ! 

Δεν ξέρω να σου πω για κατανάλωση, αλλά θέλω να μου γνωρίσεις τη φίλη σου να γίνω κι εγώ φίλος της!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε επαρχιακό δρόμο αν μπορέσεις να κρατήσεις 2αρα-3η-4η χωρίς να στροφάρεις αρκετά τον κινητήρα πραγματικά δεν καίει τίποτα λόγο ροπής στα μεσαία. Δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο αυτό που λες, τα σημερινά 600αρια τέτοιου τύπου (mt / sv/ z650 ) έχουν αρκετά καλές καταναλώσεις!

Απλά να μην το κόβεις / βγαίνεις με ότι έχεις και δεν έχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πράγματι και το SV εκεί είναι σε ανοικτό  δρόμο με 110-120 σταθερά.

Στην Αθήνα βέβαια, χτυπάει 4,5 και αν αλητέψεις και λίγο, περνάει τα 5.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω το Mt07 του 2016, θα κανει το service για τα 30.000χλμ σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο γνωριζει καποιος το κοστος? Σας ευχαριστω 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα, εδώ και κάποιες μέρες είμαι κατοχος ενός Μτ 07( στον ωραιότερο χρωματισμό). Η μετάβαση έγινε από παπί, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλη μηχανή. Ευκολοδηγητη μου φάνηκε πάντως.

Στο μυαλό μου επικρατεί ένα χάος από τα πράγματα που θέλω να αλλαξω/προσθέσω αλλά κυρίως στον αισθητικό τομέα οπότε θα περιμένω λίγο να τα δω πιο ψύχραιμα. Κ κάποιες ερωτήσεις, οι ταχύτητες μου φαίνεται ότι κάνουν αρκετό θόρυβο όταν μπαίνουν, ένα γντουπ, όχι ανατριχιαστικό αλλά θόρυβο, δεν ξέρω τι λάδια έχει μέσα (λογικά της γιαμαχα γτ εκεί έκανε τα σέρβις)όπως και να έχει σύντομα θα γίνει αλλαγή , αν έχετε κάποια πρόταση για λάδια μήπως μειωθεί ο θόρυβος, μου λέτε. Επίσης έχω κ εγώ το θέμα που δεν δείχνει τι ταχύτητα έχεις μέσα, συνήθως με την 6η κ κάποιες φορές με 1η κ 4η, κάπου είχα δει εδώ ένα βίντεο με λύση αλλά φοβάμαι να αρχίσω το ξεβιδωμα από τώρα. Αυτά για τώρα, ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω, καλώς σας βρήκα κ πάλι κ καλά χιλιόμετρα να έχετε με τις κούκλες σας!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και στο mt07 και στο mt09 το κιβώτιο είναι κλασικό yamaha, και σκάει ολόκληρος βράχος, ειδικά στα κατεβάσματα.
Ο αισθητήρας για την ένδειξη ταχυτήτων είναι εύκολα προσβάσιμος πάντως αν θες να ρίξεις ένα καθάρισμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα σε ολους. 

Ας ειναι το 1ο thread του 2021 που θα ξανανοιξει αυτη τη κατηγορια.. 😛 Ευχαριστω εκ των προταιρων οποιον εχει το χρονο και.τη διαθεση να απαντησει στις 2 παρακατω ερωτησεις.

Εχω βαλει αγγελια το scooter μου (kymco agility 150) και με το που το διωξω, εχω σκοπο να αγορασω κατι πιο μεγαλο πια και πιο συγκεκριμενα το mt-07. Διαβαζοντας τα σχολια, σχεδον απο το 1ο κιολας, θα ηθελα να ρωτησω τα εξης μιας και εχουν περασει χρονια απο οταν ξαναναφερθηκαν:

1) Μετα τα 45.000 χλμ, γνωριζει καποιος εναν Μ.Ο. στο κοστος των service (οποια και αν ειναι αυτα)? 

2) Επειδη διαβασα οτι αντιπροσωπειες κοβουν κωλους με τις υψηλες τιμες τους, ξερετε ειτε καμια που να εχει πιο λογικες ειτε καποιο συνεργειο που κανει εγγυημενα καλη δουλεια?

Ευχαριστω εκ των προταιρων και παλι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πτολεμαΐδα, Ρέθυμνο, Πύργος, Βερολίνο, Καμπέρα ή New Jersey σε ενδιαφέρει; :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος klab έγραψε:

Πτολεμαΐδα, Ρέθυμνο, Πύργος, Βερολίνο, Καμπέρα ή New Jersey σε ενδιαφέρει; :biggrin:

Χαχαχαχαχ στην εξωτικη Αθηνα, που φερνει λιγο σε New Jersey 😂😂

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια, εδω και καποιους μηνες εχω  μπει και εγω στο κλαμπ μτ07, οταν την πηρα εκανα το σερβις των 20χιλιαδων, απο τοτε εχω γραψει 4,5 χιλιαδες χιλιομετρα και λεω να κανω μια αλλαγη λαδιων, εδω θα ηθελα τις εμπειριες σας. Το εξουσιοδοτημενο μου εβαλε μοτουλ 5100 10-40, μου φαινονται  ομως λιγο σκληρες οι αλλαγες οποτε σκεφτομαι μηπως δοκιμασω καποιο αλλο λαδι, παλι σε 10-40. Εχει δοκιμασει κανεις καποιο αλλο και να δει διαφορα? Ευχαριστωω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα