HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Δύο ερωτήσεις: ποιος είναι ,μπροστά μας με το τζόκεϋ και τα γυαλιά? και ο Αγριοβάσιλας χαχανίζει έτσι? Ο φρουκουμπικου ειναι αυτος με το καπελο. Ο χαχανουλης πιστεύω είναι ο ιννοβας χωρις να παιρνω ορκο.. Αν και νομιζω καθοταν απο την απεναντι πλευρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2017 ok όμορφε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2017 Καλημέρα οικογένεια ΜΤ07! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη χαρά και όμορφες διαδρομές για όλους σας! :) Θέλω να αλλάξω την υφιστάμενη λάμπα Η4 στο μπροστινό φανάρι με λάμπα Η4 Led. Κυκλοφορούν διάφορες λάμπες Led τύπου Η4 και από πολλές εταιρίες. Έχει αλλάξει κάποιος τη λάμπα H4 σε led και αν ναι, ποια προτείνει χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε καλωδίωση κλπ. Υπάρχει αισθητή βελτίωση στο φωτισμό? Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Σε προσφορά το μοντέλο του 2017, 6.590€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 "Προσφορά"... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnie Tsou 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 (τροποποιήθηκε) Την 25/12/2017 at 9:35 ΠΜ, το μέλος ANGMAN έγραψε: Καλημέρα οικογένεια ΜΤ07! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη χαρά και όμορφες διαδρομές για όλους σας! :) Θέλω να αλλάξω την υφιστάμενη λάμπα Η4 στο μπροστινό φανάρι με λάμπα Η4 Led. Κυκλοφορούν διάφορες λάμπες Led τύπου Η4 και από πολλές εταιρίες. Έχει αλλάξει κάποιος τη λάμπα H4 σε led και αν ναι, ποια προτείνει χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε καλωδίωση κλπ. Υπάρχει αισθητή βελτίωση στο φωτισμό? Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Έχω αλλάξει εγώ. Aliexpres. Led 10000λν κλπ έγραφε επάνω. Γύρω στα 20$ είχα δώσει. Πολλοί γράφουν οτι και καλά η τεχνολογία του φαναριού είναι μόνο για λάμπες αλογόνου κλπ. Εγώ σε επαρχία που ζω τελευταία χωρίς ίχνος φωτισμού.... Ε κάνει τη νύχτα μέρα. Ακόμα κι η κοπέλα μου που δεν ξέρει την τύφλα της το κατάλαβε. Απλή εγκατάσταση χωρίς να αλλάξεις τίποτα. Μόνο τη λάμπα. Την έχω ένα χρόνο τώρα... Όλα καλά. Απλά εμένα μ είχαν τρομάξει αυτά που διάβαζα κ φοβόμουν οτι δέν θα βλέπω. Μπες Ali κ πάρε οτι σ αρέσει. Η αλλαγή θα είναι αισθητή σε ομορφιά και ορατότητα. Παιδιά καλημέρα. Ερώτηση. Τα σέρβις είναι στα 1000, 5000, 10000, 15000, 20000 κλπ??? Πόσο θα μου πάει το σέρβις των 10000 περίπου??? Η αντιπροσωπεία τα γράφει σε κάποιο manuall??? Γιατί εμένα δεν μου τα έχουν γράψει ενώ τα έκανα κανονικά στην ίδια την αντιπροσωπεία. Μπορώ να κάνω κάτι να μου τα γράψουν αναδρομικά?? τι λέτε??? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 από τον Johnie Tsou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnie Tsou 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 Την 13/12/2017 at 11:39 ΠΜ, το μέλος brandonheat έγραψε: Ισχύει, στο βίντεο στην αρχή δεν πατάει φρένο όταν ακούγεται ο ήχος πάντως αυτός είναι ο ήχος που ακούστηκε. Απ' όσο το κοίταξα έχει να κάνει με την εσωτερική μονάδα της χελώνας του ABS (η μονάδα που έχει τα πηνία που περιστρέφεται) και όταν γυρνάει κάνει αυτόν τον θόρυβο. Θα προσπαθήσω να δω αν θα το ξανακάνει και θα πάω στην αντιπροσωπεία. Φίλε το κάνει και σε εμένα συνέχεια αυτόν τον ήχο όταν η μηχανή είναι κρύα ή όταν πατάω απότομα φρένο. Το video το είχα δει από την αρχή αλλά δεν έδωσα σημασία. Τώρα που θα πάω για service θα τους το πω να δω τι θα γίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brandonheat 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 πριν 7 ώρες, το μέλος Johnie Tsou έγραψε: Φίλε το κάνει και σε εμένα συνέχεια αυτόν τον ήχο όταν η μηχανή είναι κρύα ή όταν πατάω απότομα φρένο. Το video το είχα δει από την αρχή αλλά δεν έδωσα σημασία. Τώρα που θα πάω για service θα τους το πω να δω τι θα γίνει. Καλημέρα φίλε, Το σέρβις των 10κ γράφει στο manual που στέλνει η Yamaha στον κάθε κάτοχο μηχανής (εμένα τουλάχιστον μου το έστειλαν ταχυδρομικός σπίτι μετά απο 3-4 μήνες). Βέβαια μπορείς να το βρείς και στο Site της Yamaha νομίζω. Με έναν πρόχειρο έλεγχο το βρήκα εδώ https://www.manualslib.com/manual/837941/Yamaha-Mt-07.html Όσον αφορά το ABS, πήγα στην αντιπροσωπεία, εκεί δεν το έκανε, οπότε άντε να τους πείσεις οτι το κάνει σε πολύ απότομα φρεναρίσματα... Ένα παλικάρι που γνώρησα πριν καιρό είχε ακριβώς το ίδιο θέμα, αλλά αυτός το κυνήγησε αρκετά. Του άλλαξαν την χελώνα του ABS στην αντιπροσωπεία (ήταν μπροστά και είδε την αλλαγή) αλλά μετά απο 3 μήνες του το ξαναέκανε, οπότε απελπίστηκε και τώρα απλά ζεί με αυτό το θόρυβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 καλημερα κυριοι. κατοχος mt07 δεν ειμαι. αλλα το χαλβαδιαζω απο την πρωτη μερα που βγηκε. ο λογος που δεν το εχω παρει ακομα ειναι το μικρο σελακι συνεπιβατη. επειδη κινουμαι αρκετα δικαβαλος. κ οι χωροι. εχω καλομαθει με το σκουτερ κ με βαλιτσα. ερωτηση: εχει κατσει κανεις στο σελακι του 18 να μας πει αν ειναι πιο ανετο? κ δευτερον. θα βαζατε βαλιτσακι σε τετοιο μηχανακι? το θεωρω ιεροσυλια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 Παναγια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος giannis cbf1000 έγραψε: καλημερα κυριοι. κατοχος mt07 δεν ειμαι. αλλα το χαλβαδιαζω απο την πρωτη μερα που βγηκε. ο λογος που δεν το εχω παρει ακομα ειναι το μικρο σελακι συνεπιβατη. επειδη κινουμαι αρκετα δικαβαλος. κ οι χωροι. εχω καλομαθει με το σκουτερ κ με βαλιτσα. ερωτηση: εχει κατσει κανεις στο σελακι του 18 να μας πει αν ειναι πιο ανετο? κ δευτερον. θα βαζατε βαλιτσακι σε τετοιο μηχανακι? το θεωρω ιεροσυλια Βλεποντας στις φωτογραφιες τη σελα του καινουριου ΜΤ07 μπορεις να καταλαβεις πως η διαφοροποιηση ειναι μικρη σε σχεση με το παλιο. Για μενα τοσο μικρη βελτιωση στην ανεση του συνεπιβατη την πετυχαινεις και πηγαινοντας τη σελα του παλιου σε εναν τεχνιτη που κανει βελτιωσεις σε σελες. Λαμβανοντας υποψιν και την πολυ καλη προσφορα που τρεχει τωρα στα 6590€ ειμαι σιγουρος πως δεν αξιζει να πας στο καινουριο για την παραμετρο σελα. Απο τις aftermarket επιλογες παλι η πιο ανετη σελα συνεπιβατη νομιζω πως ειναι η Bagster Presto. Αν τελικα προχωρησεις θα σου προτεινα να βαλεις και χερουλια συνεπιβατη που κανουν μεγαλη διαφορα στην ανεση του δευτερου αναβατη. Υπαρχουν πολλες και οικονομικες επιλογες στο ebay. Στο θεμα της μπαγκαζιερας τωρα, σιγουρα χανει σε εμφανιση η μηχανη, αλλα επειδη εχω ζησει και με μηχανη που ειχε ξερω πως ειναι πολυ μεγαλη ευκολια. Για μενα κανε αυτο που θες / σε βολευει και μην σκας και τοσο για τη γνωμη των αλλων. Το μηχανακι το παιρνεις για να το χαρεις εσυ, οχι να βγαλεις γκομενα... Η original μπαγκαζιερα της Yamaha αλλωστε νομιζω πως ειναι σχετικα κομψη και δε χαλαει τοσο την εμφανιση της μηχανης. Αν δεν κανω λαθος ανοιγει και με το κλειδι της μιζας. Επισης προσφερει και υποστηριξη στην πλατη του συνεπιβατη οποτε βελτιωνεται και η ανεση της μηχανης για τον δευτερο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2018 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 μια ματια που εριξα στο car βρηκα ενα με βαλιτσα κ φτιαγμενη σελα στο μοτο κ... δικος μου ανθρωπος ειναι αυτο. δυστυχως ομως ειναι λιγο πανω απο το μπατζετ μου... ας δωσω το σκουτερ μια φορα κ θα επανακαμψω δριμυτερος!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 πριν 59 λεπτά, το μέλος giannis cbf1000 έγραψε: μια ματια που εριξα στο car βρηκα ενα με βαλιτσα κ φτιαγμενη σελα στο μοτο κ... δικος μου ανθρωπος ειναι αυτο. δυστυχως ομως ειναι λιγο πανω απο το μπατζετ μου... ας δωσω το σκουτερ μια φορα κ θα επανακαμψω δριμυτερος!!!! Αν τα 5100 ειναι εκτος μπατζετ και σκοπευεις να παρεις καινουριο, μαλλον θες να βαλεις δοσεις. Θα χασεις πολλα λεφτα ετσι, να ξερεις. Ειναι προτιμοτερο να κανεις μια οικονομια και να παρεις κατι οταν εχεις τα λεφτα στο χερι , γνωμη μου. Το συγκεκριμενο παντως φαινεται πολυ προσεγμενο και σε τιμια τιμη. Συμφερει παντα να αγορασεις μια μηχανη που εχει ηδη τις μετατροπες που θελεις. Κερδιζεις πολλα λεφτα σε σχεση με το να τα βαζεις εσυ στη μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 οταν με το καλο πουληθει το σκουτερ το μπατζετ μου θα ειναι 4.500 €. τωρα αν προκυψει κατι καλο που θα χρειαστει λιγο παραπανω εχω γνωστο μαντρα να μου κανει μια χρηματοδοτηση.. για καινουργιο δεν νομιζω να κινηθω.... μηπως ξερουμε αν το εχει test ride πουθενα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 γιατί δεν βλέπεις και το mt07 tracer? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 Τώρα δα, το μέλος ta-sio έγραψε: γιατί δεν βλέπεις και το mt07 tracer? μια χαρα το βλεπω.... αλλα δεν μπορω να ανεβω σε τετοια τιμη δυστυχως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 7 ώρες, το μέλος giannis cbf1000 έγραψε: οταν με το καλο πουληθει το σκουτερ το μπατζετ μου θα ειναι 4.500 €. τωρα αν προκυψει κατι καλο που θα χρειαστει λιγο παραπανω εχω γνωστο μαντρα να μου κανει μια χρηματοδοτηση.. για καινουργιο δεν νομιζω να κινηθω.... μηπως ξερουμε αν το εχει test ride πουθενα? Δε περιμενα να κινηθεις τοσο γρηγορα προς αγορα μοτο. Ειχα την εντύπωση μετα το downgrade cbf1000>cb500x> scooter στο τελευταιο θα εβρισκες Ιθάκη μιας και η πρακτικότητα οπως μου ειχες πει έπαιζε πρώτο ρολο Μιας και με ενδιαφέρει η συνεχεια της διαδρομης σου και εμπειρια γραψε μας αν θελεις τι δεν πηγε με το scooter και θελεις να επιστρέψεις Και επειδή το είχα χασει πιο μοντέλο scooter εχεις τωρα? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2018 από τον doctoras9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος doctoras9 έγραψε: Δε περιμενα να κινηθεις τοσο γρηγορα προς αγορα μοτο. Ειχα την εντύπωση μετα το downgrade cbf1000>cb500x> scooter στο τελευταιο θα εβρισκες Ιθάκη μιας και η πρακτικότητα οπως μου ειχες πει έπαιζε πρώτο ρολο Μιας και με ενδιαφέρει η συνεχεια της διαδρομης σου και εμπειρια γραψε μας αν θελεις τι δεν πηγε με το scooter και θελεις να επιστρέψεις Και επειδή το είχα χασει πιο μοντέλο scooter εχεις τωρα? αγαπητε doctora κατι μ εχει πιασει τωρα τελευταια. μολις περναει 1 χρονος βαριεμαι. θελω αλλαγη. χαχαχ. περα απο την πλακα, τωρα εχω ενα downtown 350i μοντελο του 16. σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος. δυνατο. γρηγορο με πολυ καλα φρενα κ χωρους. η καταναλωση δεν μου πολυ αρεσει. ειναι λιγο παραπανω απο το c500x αλλα οχι κατι τραγικο. απλα μετα απο 2 σκουτερ καταλαβα οτι για να εχεις μια ανθρωπινη αποσβεση στις ανωμαλιες του δρομου κ να μην γκρινιαζει η γυναικα για τις λακουβες. πρεπει να πας σε σκουτερ με monoshok αναρτηση. αλλιως δεν γινετε δουλεια. ολα αυτα τα σκουτερ εκει στα 300cc πανω κατω που εχουνε αυτες τος διπλες σουστες σαν παπια γινονται κουραστικα. για μενα τουλαχιστον κ πιο πολυ για την γυναικα μου που καθετε πισω. αν ημουν μονοκαβαλος μονιμως ισως το κρατουσα περισσοτερο. δεν με ενοχλει τοσο πολυ εμενα κ εχω βολευτει απιστευτα με τους χωρους. πεταω 2 κρανη μεσα. πεταω 15 σακουλες απο λαικη. μεγαλη ευκολια. αλλα δεν γινετε να ακουω γκρινια συνεχεια. οποτε αποφασισα να επανερθω στον χωρο της μοτοσυκλετας. αφηνω βεβαια κ ενα παραθυρακι για κανα τμαξ 500 . ποτε δεν ξερεις. αυτη τι στιγμη το μυαλο μου ειναι μπαχαλο. βλεπω cbf-xj6-er6-versys-vstrom-f650-tmax. μιλαμε για παρανοια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 πριν 47 λεπτά, το μέλος giannis cbf1000 έγραψε: ολα αυτα τα σκουτερ εκει στα 300cc πανω κατω που εχουνε αυτες τος διπλες σουστες σαν παπια γινονται κουραστικα. για μενα τουλαχιστον κ πιο πολυ για την γυναικα μου που καθετε πισω. αν ημουν μονοκαβαλος μονιμως ισως το κρατουσα περισσοτερο. δεν με ενοχλει τοσο πολυ εμενα κ εχω βολευτει απιστευτα με τους χωρους. πεταω 2 κρανη μεσα. πεταω 15 σακουλες απο λαικη. μεγαλη ευκολια. αλλα δεν γινετε να ακουω γκρινια συνεχεια. οποτε αποφασισα να επανερθω στον χωρο της μοτοσυκλετας. αφηνω βεβαια κ ενα παραθυρακι για κανα τμαξ 500 . ποτε δεν ξερεις. αυτη τι στιγμη το μυαλο μου ειναι μπαχαλο. βλεπω cbf-xj6-er6-versys-vstrom-f650-tmax. μιλαμε για παρανοια Παντως φιλε αν εχεις γκρινια με το σκουτερ, με το ΜΤ σε βλεπω να χωριζεις... Αφου εχεις συχνο δικαβαλο καλυτερα βγαλτο απο το μυαλο σου το Yamaha. Παρε κανενα στρωμα με μπαγκαζιερα πισω να ειστε κι οι δυο ανετοι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Παντως φιλε αν εχεις γκρινια με το σκουτερ, με το ΜΤ σε βλεπω να χωριζεις... Αφου εχεις συχνο δικαβαλο καλυτερα βγαλτο απο το μυαλο σου το Yamaha. Παρε κανενα στρωμα με μπαγκαζιερα πισω να ειστε κι οι δυο ανετοι. για εκει παει η δουλεια. απ οποια μερια κ αν το δω. συνειδητοποιω οτι το mt δεν ταιριαζει στην καθημερινοτητα μου. το στρωμα που ειπες το θεωρω ενα τιμιο μηχανακι που ειναι μετριο σε ολους τους τομεις. αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. αλλα ετσι ειναι. προσπαθω να καταλαβω γιατι ενα vstrom αγορασμενο 7.500 πριν 10 χρονια. πωλειται τωρα 4.500. ουτε στο 50% της τιμης μετα απο 10 χρονια. ενα απλο ον/οφ δικυλινδρο. ευχαριστω αλλα με 4.500 μπορω να παρω πολυ καλυτερα μηχανακια απο το vstrom. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 δες και κανα NC 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 Τώρα δα, το μέλος ta-sio έγραψε: δες και κανα NC το χω στο νου μου κ αυτο. απλα με τοσα μοντελα ξεχασα να το γραψω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος giannis cbf1000 έγραψε: αγαπητε doctora κατι μ εχει πιασει τωρα τελευταια. μολις περναει 1 χρονος βαριεμαι. θελω αλλαγη. χαχαχ. περα απο την πλακα, τωρα εχω ενα downtown 350i μοντελο του 16. σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος. δυνατο. γρηγορο με πολυ καλα φρενα κ χωρους. η καταναλωση δεν μου πολυ αρεσει. ειναι λιγο παραπανω απο το c500x αλλα οχι κατι τραγικο. απλα μετα απο 2 σκουτερ καταλαβα οτι για να εχεις μια ανθρωπινη αποσβεση στις ανωμαλιες του δρομου κ να μην γκρινιαζει η γυναικα για τις λακουβες. πρεπει να πας σε σκουτερ με monoshok αναρτηση. αλλιως δεν γινετε δουλεια. ολα αυτα τα σκουτερ εκει στα 300cc πανω κατω που εχουνε αυτες τος διπλες σουστες σαν παπια γινονται κουραστικα. για μενα τουλαχιστον κ πιο πολυ για την γυναικα μου που καθετε πισω. αν ημουν μονοκαβαλος μονιμως ισως το κρατουσα περισσοτερο. δεν με ενοχλει τοσο πολυ εμενα κ εχω βολευτει απιστευτα με τους χωρους. πεταω 2 κρανη μεσα. πεταω 15 σακουλες απο λαικη. μεγαλη ευκολια. αλλα δεν γινετε να ακουω γκρινια συνεχεια. οποτε αποφασισα να επανερθω στον χωρο της μοτοσυκλετας. αφηνω βεβαια κ ενα παραθυρακι για κανα τμαξ 500 . ποτε δεν ξερεις. αυτη τι στιγμη το μυαλο μου ειναι μπαχαλο. βλεπω cbf-xj6-er6-versys-vstrom-f650-tmax. μιλαμε για παρανοια Κατάλαβα και καλά κάνεις, ωραίο φαίνεται το dowtown όμως αντί να το άλλάξεις δε θα θελες να του δώσεις μια ευκαιρία με aftermarket αμορτισέρ πίσω επώνυμου οίκου που θα μπορείς να ρυθμίζεις και την επαναφορά τους (ή και την συμπίεση ακόμη) εκτός της προφόρτισης? θα μπορέσεις να φέρεις την άνεση στα επιθυμητά μέτρα που θα θελε και η γυναίκα σου Εάν παρά αυτά έχεις πάρει την απόφαση σου να το αλλάξεις δεν υπάρχει καλύτερο "σιδέρωμα" λακουβών και κακοτράχαλων δρόμων απο το vstrom650 είναι μακράν το πιο βελούδινο απο όσα έβαλες. Λόγο κατάλληλου συσχετισμού σασί-μεταξόνιο-σεταπ ελατηρίων-κάθετου μοχλικου αμορτισερ-43 μπρτοστινό. Το επόμενο βήμα σε άνεση αναρτήσεων μετά το vstrom είναι το 1200gs Επίσης το vstrom μπορεί να γίνει καλύτερο μεταφορικό μέσο(συγκριτικά με άλλες μοτο) λόγο του μεγαλύτερου μεταξονίου οπότε μεγάλου μήκος σέλας συνδυαστικά με την ύπαρξη μαμά σχάρας που βρίσκεται εντός του υποπλαισίου (το τονίζω αυτό γιατί πχ versys-tracer-κλπ new desigh μοτό η αφτερ μαρκετ σχάρα είναι εκτός και αν βάλεις πίσω πανω απο 3 κιλά επηρεάζεις το τιμόνι) κοτσάρεις ένα αυτοσχέδιο τελάρο και βάζεις όλες αγαθά της αγοράς τυχαία μια αγγελία μεταχειρισμένου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2018 πριν 31 λεπτά, το μέλος doctoras9 έγραψε: Κατάλαβα και καλά κάνεις, ωραίο φαίνεται το dowtown όμως αντί να το άλλάξεις δε θα θελες να του δώσεις μια ευκαιρία με aftermarket αμορτισέρ πίσω επώνυμου οίκου που θα μπορείς να ρυθμίζεις και την επαναφορά τους (ή και την συμπίεση ακόμη) εκτός της προφόρτισης? θα μπορέσεις να φέρεις την άνεση στα επιθυμητά μέτρα που θα θελε και η γυναίκα σου Εάν παρά αυτά έχεις πάρει την απόφαση σου να το αλλάξεις δεν υπάρχει καλύτερο "σιδέρωμα" λακουβών και κακοτράχαλων δρόμων απο το vstrom650 είναι μακράν το πιο βελούδινο απο όσα έβαλες. Λόγο κατάλληλου συσχετισμού σασί-μεταξόνιο-σεταπ ελατηρίων-κάθετου μοχλικου αμορτισερ-43 μπρτοστινό. Το επόμενο βήμα σε άνεση αναρτήσεων μετά το vstrom είναι το 1200gs Επίσης το vstrom μπορεί να γίνει καλύτερο μεταφορικό μέσο(συγκριτικά με άλλες μοτο) λόγο του μεγαλύτερου μεταξονίου οπότε μεγάλου μήκος σέλας συνδυαστικά με την ύπαρξη μαμά σχάρας που βρίσκεται εντός του υποπλαισίου (το τονίζω αυτό γιατί πχ versys-tracer-κλπ new desigh μοτό η αφτερ μαρκετ σχάρα είναι εκτός και αν βάλεις πίσω πανω απο 3 κιλά επηρεάζεις το τιμόνι) κοτσάρεις ένα αυτοσχέδιο τελάρο και βάζεις όλες αγαθά της αγοράς τυχαία μια αγγελία δεν θελω να μπω στην διαδικασια να ξοδεψω λεφτα για τις αναρτησει για το σκουτερ. οσο γι αυτο που λες για το vstrom συμφωνο απολυτα μαζι σου... εχω κανω 10αδες χιλιαδες χλμ με αυτο. οπως ειπα κ πιο πανω ειναι ενα μηχανακι που κανει λιγο απο ολα. οχι τελεια αλλα σε καλο επιπεδο. γι αυτο κ εχει πουλησει τοσο στην ελλαδα. το γεγονος που με εκνευριζει απιστευτα ειναι η τιμη του σαν μεταχειρισμενο. ειδωμεν. οταν φυγει το scooter υπαρχει κ αυτο στο μυαλο μου αν βρεθει κατι καλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες