Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Την 7/11/2017 at 1:30 ΜΜ, το μέλος sunblock έγραψε:

Ναιιιιςςςς μόλις παρέλαβα την κόκκινη MT-07. Μπήκα κιεγώ στο club.
Δέχομαι συγχαρητήρια.

αντε αντε, αλλαξε φωτο προφιλ ναουμε... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Την 7/11/2017 at 1:30 ΜΜ, το μέλος sunblock έγραψε:

Ναιιιιςςςς μόλις παρέλαβα την κόκκινη MT-07. Μπήκα κιεγώ στο club.
Δέχομαι συγχαρητήρια.

Καλορίζικη φίλε και καλοτάξιδη!

Την 6/11/2017 at 1:03 ΜΜ, το μέλος sunblock έγραψε:

Έγινε τελικά?

Όχι δεν έγινε, δεν υπήρχε συμμετοχή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την 11/9/2017 at 11:06 ΜΜ, το μέλος GavriilVet έγραψε:

αντε αντε, αλλαξε φωτο προφιλ ναουμε... 

Δεν αλλάζω profile pic, θα χάσω σε brand recognition.

Σε άλλα νέα, έχει βάλει κανείς ψηλότερο τιμόνι;
Ξέρει κανείς αν ταιριάζει το Renthal Road Medium χωρίς να χρειαστεί να επιμηκύνω ντίζες, σωληνάκια και καλώδια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σας.

Σήμερα άκουσα κάποιον που πουλάει ένα μπουφάν της Dainese, αξίας 4ΟΟ ευρώ αλλά λόγω ότι πλέον δεν έχει μηχανή δεν έχει πρόβλημα να το πουλήσει σε κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει μπουφάν moto. Είναι σε άριστη κατάσταση και η τιμή πώλησης, ανεπίσημα, θα είναι 1ΟΟ ευρώ. Ο λόγος που δεν το αγοράζω είναι ότι έχω μπουφάν της Nordcap. Αν κάποιος ενδιαφέρεται,να με ενημερώσει και θα μάθω περισσότερα στοιχεία, φωτό κλπ.

Καλές πτήσεις να έχουμε ! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την ‎7‎/‎12‎/‎2017 at 1:37 ΜΜ, το μέλος sunblock έγραψε:

Είναι ειδικό μπουφάν για mt-07?

Καλησπέρα sunblock. Όχι, δεν είναι ειδικό μπουφάν για MT07 αλλά ένα πολύ καλό μπουφάν moto. δηλ, με τα ειδικά πρόσθετα προστασίας που είχε στοιχίσει 400 ευρώ, είναι σε άριστη κατάσταση και είναι της Dainese. Αν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις moto μπουφάν τότε θα μάθω περισσότερα και ίσως ανεβάσω και φωτό. Δεν το πουλάω εγώ αλλά κάποιος γνωστός μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 λεπτά, το μέλος ANGMAN έγραψε:

Καλησπέρα sunblock. Όχι, δεν είναι ειδικό μπουφάν για MT07 αλλά ένα πολύ καλό μπουφάν moto. δηλ, με τα ειδικά πρόσθετα προστασίας που είχε στοιχίσει 400 ευρώ, είναι σε άριστη κατάσταση και είναι της Dainese. Αν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις moto μπουφάν τότε θα μάθω περισσότερα και ίσως ανεβάσω και φωτό. Δεν το πουλάω εγώ αλλά κάποιος γνωστός μου.

Φαντάζομαι η ερώτηση του αφορούσε στο γιατί το πόσταρες στο MT-07 topic.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παίδες,

Μιά ερώτηση, καθώς το σκέφτομαι απο χθές.

Χθές ένας τρελός (απο κάπου θα την βρεί το καθίκι) αποφάσισε να περάσει κάθετα την Βείκου (Γαλάτσι) με αναμένο κόκκινο πάνω απο 20 δευτερόλεπτα, με όλα όσα και χωρίς ΚΑΝ να κοιτάξει.

Δεδομένου οτι δεν είχε χρειαστεί σοβαρή ενεργοποίηση του ABS μέχρι τώρα (δόξα τον θεό), πέραν απο κάτι ξαφνικά φρεναρίσματα αλλά με πολύ λίγα χιλιόμετρα, χθες που η φάση ήταν η το φρένο η να μάθω να πετάω, ακούστηκε ένας έντονος ηλεκτρονικός ήχος όταν μπήκε σε ενέργεια το ABS.

Ένα παλικάρι που έχει επίσης το 07, μου είπε οτι είναι γνωστό θέμα και το καλύπτει η Yamaha για αλλαγή.

Γνωρίζεται κάτι επί του θέματος?

Υ.Γ. Πάντα όρθιοι παιδιά, υπάρχουν δολοφόνοι στους δρόμους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά το είχα ενεργοποιήσει το abs δύο τρεις φορές αλλά δεν είχα παρατηρήσει κάτι σαν αυτό που περιγράφεις. Δεν είναι νορμάλ πάντως σίγουρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος sunblock έγραψε:

Δε κατάλαβα. Λειτούργησε ή όχι το ABS?
Το θέμα είναι να το κάνουμε αθόρυβο;

Καλημέρα,

Το ABS ενεργοποιήθηκε και δούλεψε αλλά ακούστηκε ένας πολύ έντονος τσιριχτός ήχος.

Ο ήχος ακούγεται στο 0:10 του βίντεο (και παρακάτω).

Το ερώτημα μου, δεν είναι αν θα πρέπει να είναι αθόρυβο, αλλά αν είναι φυσιολογικό να ακούγεται τόσο έντονα.

πριν 17 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε:

Προσωπικά το είχα ενεργοποιήσει το abs δύο τρεις φορές αλλά δεν είχα παρατηρήσει κάτι σαν αυτό που περιγράφεις. Δεν είναι νορμάλ πάντως σίγουρα.

Και εμένα έχει ενεργοποιηθεί 3-4 φορές αλλά ήταν πάντα σε φάση, πάω να ξεκινήσω απο φανάρι και ο μπροστα καρφώνει το φρένο στο πάτωμα, οπότε εκεί μου άνοιγε.

Αλλά πέρα απο την αίσθηση στην μανέτα και την μηχανή δεν άκουγα ήχο (μπορεί να ακουγόταν κάτι αλλά επειδή ήταν ανεπαίσθητο δεν το καταλάβαινα / δεν έδινα σημασία) και πόσο μάλλον, τέτοιο ήχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο βιντεο παντως την πρωτη φορα που ακούγεται ο τύπος δεν πατάει καν φρένο και την δεύτερη φορά ο ήχος δεν ειναι συγχρονισμένος με το πάτημα της μανέτας.
That said στα comments γράφει ο ίδιος πως το πρόβλημα επισκευάστηκε και ήταν ελαττωματική μονάδα abs.
Το εξουσιοδοτημένο είναι μάλλον η λύση σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε:

Στο βιντεο παντως την πρωτη φορα που ακούγεται ο τύπος δεν πατάει καν φρένο και την δεύτερη φορά ο ήχος δεν ειναι συγχρονισμένος με το πάτημα της μανέτας.
That said στα comments γράφει ο ίδιος πως το πρόβλημα επισκευάστηκε και ήταν ελαττωματική μονάδα abs.
Το εξουσιοδοτημένο είναι μάλλον η λύση σου.

Ισχύει, στο βίντεο στην αρχή δεν πατάει φρένο όταν ακούγεται ο ήχος πάντως αυτός είναι ο ήχος που ακούστηκε.

Απ' όσο το κοίταξα έχει να κάνει με την εσωτερική μονάδα της χελώνας του ABS (η μονάδα που έχει τα πηνία που περιστρέφεται) και όταν γυρνάει κάνει αυτόν τον θόρυβο.

Θα προσπαθήσω να δω αν θα το ξανακάνει και θα πάω στην αντιπροσωπεία. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς ξέρετε πως δεν πατάει πίσω φρένο στην αρχή του βίντεο; Είναι άλλωστε κι ο πιο εύκολος τρόπος να ενεργοποιηθεί το abs.

Όπως και να'χει είσαι σίγουρα για αντιπροσωπεία, δεν παίζουν με τα φρένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου κλέψαν το κοντέρ σήμερα το πρωί ή χθες το βράδυ.
Κλαίω.

dash_stolen.md.jpg

Και δεν έφτανε αυτό, ο κάφρος αντι να βγάλει το βύσμα από τη μεριά του κοντέρ, έκοψε το καλώδιο με κόφτη.

Τροποποιήθηκε από τον sunblock
Δε λειτουργεί το a href image tag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουλάχιστον ο πήγασος βρέθηκε... Το κοντέρ πού να βρεθεί τώρα... Άσε που έγινε και ζημιά στην καλωδίωση.

Τι να πει κανείς... Να τους κοπούν τα χέρια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 23 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε:

Πώς ξέρετε πως δεν πατάει πίσω φρένο στην αρχή του βίντεο; Είναι άλλωστε κι ο πιο εύκολος τρόπος να ενεργοποιηθεί το abs.

Όπως και να'χει είσαι σίγουρα για αντιπροσωπεία, δεν παίζουν με τα φρένα.

Σωστός, δεν ξέρουμε αν πατάει πίσω φρένο και ομολογώ δεν το σκέφτηκα καν γιατί είδα στο καπάκι αυτό εδώ το video στο οποίο δεν αναφέρει καν οτι πατάει φρένο, αλλά απλα κατεβάζει ταχύτητα και τα συνέδεσα.
https://netrider.net.au/threads/mt-07-downshift-noise-alarm.228792/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος sunblock έγραψε:

Μου κλέψαν το κοντέρ σήμερα το πρωί ή χθες το βράδυ.
Κλαίω.

dash_stolen.md.jpg

Και δεν έφτανε αυτό, ο κάφρος αντι να βγάλει το βύσμα από τη μεριά του κοντέρ, έκοψε το καλώδιο με κόφτη.

ΜΤ-07 είναι αυτό; Πάει έχουμε ξεφύγει εντελώς, δεν είναι να παίρνει κάποιος εμπορικό μηχανάκι :(

Λυπάμαι πολύ, μίλα και με την Yamaha για τιμή και τι γίνεται με τα χλμ κτλ, αν μένουν στην ECU ή στα όργανα.

Τροποποιήθηκε από τον skritikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@sunblock

Όχι ρε φίλε, αν είναι δυνατόν! Τί να πεις, όποιου του λείπει κάτι βγαίνει έξω και κάνει τα "ψώνια" του. :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμιουνται οι κλεφτες και δυο φορες αυτοι που ψωνιζουν απο αυτους επειδη θελουν να κανουν την δουλεια τους "φθηνα και εξυπνα". Κριμα ρε @sunblock, εικαζω πως δεν θα ειναι φθηνη η αποκατασταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε φίλο μου, του εφαγαν μεσα σε 20 λεπτα ΟΛΟ το μπροστινο (fairing, κοντερ, πλαστικα) απο το V-Strom, κάτω απο το σπίτι του στις 12 το βραδυ στην Πετρούπολη.

Γύρισε σπίτι απο την δουλειά, ανέβηκε να αλλάξει ρούχα και κατέβηκε να ξαναφύγει. Αλλά που...

Πραγματικά είναι να τον/τους πετύχεις και να τους τερματίσεις την ζωή...

Πολύ κρίμα ρε παλίκαρε :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τιμές καινούριων χωρίς εργατικά:
560 ευρώ το κοντέρ
15 ευρώ η βάση του
874 ευρώ η πλεξούδα

Δε παίζει.
Θα προσπαθήσω να επισκευάσω τη πλεξούδα μόνος μου, και θα ψάξω για μεταχειρισμένο κοντερ. Ήδη βρήκα εναν στο car.gr που λέει οτι το πουλάει γιατί πήρε κατα λάθος για ABS. Έχει clipon άρα υποθέτω οτι είνα ο πως-τον-λένε από εδω μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 11 λεπτά, το μέλος sunblock έγραψε:

Τιμές καινούριων χωρίς εργατικά:
560 ευρώ το κοντέρ
15 ευρώ η βάση του
874 ευρώ η πλεξούδα

Δε παίζει.
Θα προσπαθήσω να επισκευάσω τη πλεξούδα μόνος μου, και θα ψάξω για μεταχειρισμένο κοντερ. Ήδη βρήκα εναν στο car.gr που λέει οτι το πουλάει γιατί πήρε κατα λάθος για ABS. Έχει clipon άρα υποθέτω οτι είνα ο πως-τον-λένε από εδω μέσα.

Κλιπονατο 7αρη ειχε ο @Alex_cbrη αλλιως The Stig:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα