markcos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2017 Το μεταλλικό έχω βάλει κι εγώ στο 07....ωραίο είναι θα το προτιμούσα λίγο πιο ψηλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2017 και εγω για το δευτερο του ειπα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2017 ΑΛηθεια το εχει παρει κανενας χωρις abs?To 90% παοτι βλεπω σε αγγελιες είναι με abs στα μεταχειρα λεω παντα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MT_07 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2017 Ξέρει κανείς τι τακάκια φοράει η μηχανή από μαμά και ποιες οι προδιαγραφές τους για να ψάξω για καινούργια καθώς κοντεύω για αλλαγή? Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλα τακακια εκτός απο μαμά να μας πει γνώμη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markcos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2017 Παιδιά οποίος ενδιαφέρεται για σχάρα μπαγκαζιερας και μπαγκαζιέρα για το mt μας επειδή μάλλον θα το δωσω τα έχω σε αγγελία https://www.car.gr/parts/view/10216595/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brandonheat 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Καλησπέρα παίδες, Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αλλαγή τακάκια HH EBC η Brembo και παράλληλα να βάλω και σωληνάκια υψηλής. Εχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο για να μου πεί εντυπώσεις? Γενικά δεν έχω παράπονο απο τα φρένα, αλλά πιστεύω οτι αυτή η αλλαγή θα δώσει το κάτι παραπάνο και με μικρό κόστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 @pitapola ο άνθρωπος σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος brandonheat έγραψε: Καλησπέρα παίδες, Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αλλαγή τακάκια HH EBC η Brembo και παράλληλα να βάλω και σωληνάκια υψηλής. Εχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο για να μου πεί εντυπώσεις? Γενικά δεν έχω παράπονο απο τα φρένα, αλλά πιστεύω οτι αυτή η αλλαγή θα δώσει το κάτι παραπάνο και με μικρό κόστος. Έχω βάλει υψηλής στο μπροστά. Το κόστος για να βάλεις κάτι επώνυμο δεν είναι μικρό, ειδικά αν έχεις abs. Αν θυμάμαι καλά κάπου στα 140€ μου ειχε βγει. Η διαφορά που θα δεις είναι στην πίεση, όχι τόσο στην καθημερινή οδήγηση. Προσωπικά το έκανα γιατί μπαίνω πίστα και όντως τα φρένα πέφτανε σε απόδοση όταν τα ζόριζα. Στην απλή καθημερινή οδήγηση δε θα δεις κάτι φοβερό, δε νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του ως μετατροπή αν δεν κάνεις απαιτητική οδήγηση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brandonheat 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Έχω βάλει υψηλής στο μπροστά. Το κόστος για να βάλεις κάτι επώνυμο δεν είναι μικρό, ειδικά αν έχεις abs. Αν θυμάμαι καλά κάπου στα 140€ μου ειχε βγει. Η διαφορά που θα δεις είναι στην πίεση, όχι τόσο στην καθημερινή οδήγηση. Προσωπικά το έκανα γιατί μπαίνω πίστα και όντως τα φρένα πέφτανε σε απόδοση όταν τα ζόριζα. Στην απλή καθημερινή οδήγηση δε θα δεις κάτι φοβερό, δε νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του ως μετατροπή αν δεν κάνεις απαιτητική οδήγηση. Άρα για αρχή θα δοκιμάσω μόνο αλλαγή στα τακάκια. Πάντως για όλη την αλλαγή είχα στο μυαλό μου περίπου τα 150 ευρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarpan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2017 Παιδια καλησπερα. Μια ερωτηση. Εχετε κανει στο σερβις των 20000 ελεγχο στις βαλβιδες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2017 Καλησπέρα στην MT07 παρέα!Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα εξής: 1. Αν θες να αλλάξεις την ένταση της φωτεινότητας στο κοντέρ της ΜΤ07, ενώ ο διακότπης είναι κλειστός, κρατάς πατημένο παρατατεταμένα το αριστερό κουμπί και μετά γυρίζεις το κλειδί για να ανάψει ο πίνακας οργάνων. Θα εμφανίσει αυτόματα τη σκάλα φωτεινότητας και εσύ πατώντας το δεξί κουμπί αυξάνεις τη φωτεινότητα έως το 6 που είναι η μέγιστη ή συνεχίζεις να το πατάς έως την επιθυμητή ένταση. 2. Αν θες να αλλάξεις την ώρα απλά πατάς ταυτόχρονα και τα 2 κουμπιά παρατεταμένα και ύστερα ρυθμίζεις την ώρα και τα λεπτά. Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τις μηχανές σας. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brandonheat 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Πολυ ησυχία έχει πέσει εδώ τελευταία :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2017 Collector από Mass Effect μου θυμίζει για όσους ξέρουν 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brandonheat 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Collector από Mass Effect μου θυμίζει για όσους ξέρουν Όντως. Επίσης σχετικά με την φωτό, είναι το ΜΤ-07 με την μάσκα του ΜΤ-10 που έλεγαν ότι θα βγάλουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος brandonheat έγραψε: Όντως. Επίσης σχετικά με την φωτό, είναι το ΜΤ-07 με την μάσκα του ΜΤ-10 που έλεγαν ότι θα βγάλουν? Ναι, μου μοιάζει με αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brandonheat 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Τώρα δα, το μέλος pitapola έγραψε: Ναι, μου μοιάζει με αυτά. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται ζόρικο (στα μάτια μου) αν και περίεργο απο αυτή την φωτό. Εμένα π.χ. μου αρέσει το μασκάκι του ΜΤ-09 φορεμένο στο ΜΤ-07. Σε συνδιασμό δε, με αυτά τα φώτα, λογικά θα είναι ακόμα καλύτερο. Αλλά αυτές είναι υποκειμενικές απόψεις. Σε κάποιους θα αρέσει, σε άλλους όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christosdav 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 παιδια εχετε τσεκαρει την καταναλωση του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2017 Δεύτερη γενιά του ΜΤ 07... πιθανό να παρουσιαστεί στην EICMA! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2017 Καλησπέρα παίδες και καλό χειμώνα. Ψήνεται κανείς για μικρή εκδρομή με τις μηχανές ΜΤ, Κυριακή 5/11 αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν? Δηλώστε όποιος ενδιαφέρεται για να δούμε αν θα υπάρχει συμμετοχή και μπορέσουμε να γνωριστούμε και από κοντά. Ελεύθερα δίχως απολύτως καμία δέσμευση και αν θέλετε προτείνετε και μέρος επίσκεψης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2017 Έγινε τελικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2017 Ναιιιιςςςς μόλις παρέλαβα την κόκκινη MT-07. Μπήκα κιεγώ στο club. Δέχομαι συγχαρητήρια. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2017 Καλορίζικη,καλοτάξιδη και αγρατζούνιστοι και οι δυο σας. PICS! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2017 Καλορίζικo! Παρουσιάστηκε και το MT 07 2018 χθες με μικρές αλλαγές συγκριτικά με το υπάρχον. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2017 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες