Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

ΑΛηθεια το εχει παρει κανενας χωρις abs?To 90% παοτι βλεπω σε αγγελιες είναι με abs στα μεταχειρα λεω παντα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξέρει κανείς τι τακάκια φοράει η μηχανή από μαμά και ποιες οι προδιαγραφές τους για να ψάξω για καινούργια καθώς κοντεύω για αλλαγή?

Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλα τακακια εκτός απο μαμά να μας πει γνώμη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά οποίος ενδιαφέρεται για σχάρα μπαγκαζιερας και μπαγκαζιέρα για το mt μας επειδή μάλλον θα το δωσω τα έχω σε αγγελία 

https://www.car.gr/parts/view/10216595/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παίδες,

Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αλλαγή τακάκια HH EBC η Brembo και παράλληλα να βάλω και σωληνάκια υψηλής.

Εχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο για να μου πεί εντυπώσεις?

Γενικά δεν έχω παράπονο απο τα φρένα, αλλά πιστεύω οτι αυτή η αλλαγή θα δώσει το κάτι παραπάνο και με μικρό κόστος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος brandonheat έγραψε:

Καλησπέρα παίδες,

Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αλλαγή τακάκια HH EBC η Brembo και παράλληλα να βάλω και σωληνάκια υψηλής.

Εχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο για να μου πεί εντυπώσεις?

Γενικά δεν έχω παράπονο απο τα φρένα, αλλά πιστεύω οτι αυτή η αλλαγή θα δώσει το κάτι παραπάνο και με μικρό κόστος.

Έχω βάλει υψηλής στο μπροστά. Το κόστος για να βάλεις κάτι επώνυμο δεν είναι μικρό, ειδικά αν έχεις abs. Αν θυμάμαι καλά κάπου στα 140€ μου ειχε βγει. Η διαφορά που θα δεις είναι στην πίεση, όχι τόσο στην καθημερινή οδήγηση. Προσωπικά το έκανα γιατί μπαίνω πίστα και όντως τα φρένα πέφτανε σε απόδοση όταν τα ζόριζα. Στην απλή καθημερινή οδήγηση δε θα δεις κάτι φοβερό, δε νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του ως μετατροπή αν δεν κάνεις απαιτητική οδήγηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε:

Έχω βάλει υψηλής στο μπροστά. Το κόστος για να βάλεις κάτι επώνυμο δεν είναι μικρό, ειδικά αν έχεις abs. Αν θυμάμαι καλά κάπου στα 140€ μου ειχε βγει. Η διαφορά που θα δεις είναι στην πίεση, όχι τόσο στην καθημερινή οδήγηση. Προσωπικά το έκανα γιατί μπαίνω πίστα και όντως τα φρένα πέφτανε σε απόδοση όταν τα ζόριζα. Στην απλή καθημερινή οδήγηση δε θα δεις κάτι φοβερό, δε νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του ως μετατροπή αν δεν κάνεις απαιτητική οδήγηση.

Άρα για αρχή θα δοκιμάσω μόνο αλλαγή στα τακάκια.

Πάντως για όλη την αλλαγή είχα στο μυαλό μου περίπου τα 150 ευρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα στην MT07 παρέα!Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα εξής: 

1. Αν θες να αλλάξεις την ένταση της φωτεινότητας στο κοντέρ της ΜΤ07, ενώ ο διακότπης είναι κλειστός, κρατάς πατημένο παρατατεταμένα το αριστερό κουμπί και μετά γυρίζεις το κλειδί για να ανάψει ο πίνακας οργάνων. Θα εμφανίσει αυτόματα τη σκάλα φωτεινότητας και εσύ πατώντας το δεξί κουμπί αυξάνεις τη φωτεινότητα έως το 6 που είναι η μέγιστη ή συνεχίζεις να το πατάς έως την επιθυμητή ένταση.

2. Αν θες να αλλάξεις την ώρα απλά πατάς ταυτόχρονα και τα 2 κουμπιά παρατεταμένα και ύστερα ρυθμίζεις την ώρα και τα λεπτά.

Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τις μηχανές σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Collector από Mass Effect μου θυμίζει για όσους ξέρουν :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε:

Collector από Mass Effect μου θυμίζει για όσους ξέρουν :tooth:

Όντως.

Επίσης σχετικά με την φωτό, είναι το ΜΤ-07 με την μάσκα του ΜΤ-10 που έλεγαν ότι θα βγάλουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος brandonheat έγραψε:

Όντως.

Επίσης σχετικά με την φωτό, είναι το ΜΤ-07 με την μάσκα του ΜΤ-10 που έλεγαν ότι θα βγάλουν?

Ναι, μου μοιάζει με αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα δα, το μέλος pitapola έγραψε:

Ναι, μου μοιάζει με αυτά.

Η αλήθεια είναι πως φαίνεται ζόρικο (στα μάτια μου) αν και περίεργο απο αυτή την φωτό.

Εμένα π.χ. μου αρέσει το μασκάκι του ΜΤ-09 φορεμένο στο ΜΤ-07.

Σε συνδιασμό δε, με αυτά τα φώτα, λογικά θα είναι ακόμα καλύτερο.

Αλλά αυτές είναι υποκειμενικές απόψεις. Σε κάποιους θα αρέσει, σε άλλους όχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παίδες και καλό χειμώνα. Ψήνεται κανείς για μικρή εκδρομή με τις μηχανές ΜΤ, Κυριακή 5/11 αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν? 

Δηλώστε όποιος ενδιαφέρεται για να δούμε αν θα υπάρχει συμμετοχή και μπορέσουμε να γνωριστούμε και από κοντά.

Ελεύθερα δίχως απολύτως καμία δέσμευση και αν θέλετε προτείνετε και μέρος επίσκεψης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικη,καλοτάξιδη και αγρατζούνιστοι και οι δυο σας. 

PICS!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικo!

Παρουσιάστηκε και το MT 07 2018  χθες με μικρές αλλαγές συγκριτικά με το υπάρχον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα