Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 ναι τον ίδιο κινητήρα φοράνε.. τα κρύσταλλα αλλάζουν που στο ζχ είναι νομίζω stanley ενώ στο μοντένας gorgolis (?).. και φυσικά το πίσω δισκόφρενο στο μοντένας. εγώ πρώτη φορά ακούω κάποιον να έχει παράπονο από το ζχ σε θέμα επιδόσεων.. κατάλαβα ότι μιλούσες για το r και σε διαβεβαιώνω πως και από πρώτη μέχρι τετάρτη είναι πιο δυνατό το ζχ.. δεν στο λέω έτσι μιας και το έχει φίλος και κάναμε ένα 0-80 πριν μια εβδομάδα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prolima 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ok, πασο, μπορει να εχω λαθος. Απλα επειδη και φιλος μου ειπε το ιδιο, το θεωρησα δεδομενο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 από τον prolima Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) καλά την τιμή που έχει φτάσει πλέον το κρύπτον είναι απλά απαγορευτική! αν είναι δυνατόν να ζητάνε 2690 για το απλό και 2890 για το Special... νιώθω βλάκας που είχα δώσει τόσα λεφτά για να πάρω χ και τελικά να το πουλάω σε κάτι λίγους μήνες... απογοητευτικό πραγματικά.. η μπροστά δεξιά ποδιά τρίζει σχεδόν σε όλα και λύνεται με τα κλασσικά σφουγγαράκια-αυτοκόλλητα τώρα μιλάμε γι άλλο μηχανάκι όταν μου λες ότι σου φάνηκε πολυυύ αργό! το zx είναι πραγματικά αρκετά δυνατό για παπί με δυνατές εκκινήσεις και μεγάλες τελικές.. εγώ το συγκεκριμένο το περπάτησα πάρα πολύ και δεν είχα ΠΟΤΕ παράπονο από επιδόσεις ίσα ίσα που ξαφνιαζόμουν για το τράβηγμα που μου είχε με τετάρτη και δικάβαλο.. σε όλο το φάσμα των στροφών δυνατό και ειδικά μετά τις 5500 με δυνατό ξέσπασμα.. προφανώς και το οδήγησες άστρωτο με ελάχιστα χιλιόμετρα που ο κινητήρας είναι σφικτός! μετά λες και για το κρύπτον και τονίζεις ότι πάει πάρα πολύ καλύτερα.. δεν ξέρω τι παιζότανε με το ζχ που καβάλησες πάντως όσοι το έχουν καβαλήσει έχουν να μιλάνε για την σταθερότητα και δυνατό μοτεράκι που έχει.. Για την τιμη των νεων παπιων η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο συγκλωνισμενος. Το παπι ειναι ενα εργαλειο δουλειας, δεν ειναι ουτε για μοστρα ουτε για ταχυτητα ουτε για τιποτα αλλο περα απο την ευκινησια και ταχυτητα που παρεχει μεσα στην πολη. Για ενα τετοιο μηχανακι, ζητανε μεχρι και 2800 ευρω, το κρυπτον δηλαδη, Τι ακριβως παρεχει το κρυπτον η ενα αλλο νεο παπι των 2000 ευρω που δεν μπορει να το βρει καποιος σε ενα αξιοπιστο Ιαπωνεζικο παπι 15ετιας? Κατα την γνωμη μου τιποτα απολυτως. Λιγο πιο γρηγορο? Σιγουρα, αλλα τι να την κανεις την ταχυτητα σε παπι. Και εγω που ψαχνωμουν για ενα λιγο δυνατοτερο παπι απο το ΜΑΧ 100 μου, απο οσο εψαξα ειδα οτι καλυτερα να παρω μια μοτοσυκλετα η ενα αυτοματο μεγαλυτερων κυβικων παρα ενα παπι 20/30 κυβικα ανωτερο. Οποτε εαν καποιος μπορει να βρει ενα καλο παλιο παπι στα 500, 600. 700 ευρω, τοτε γιατι να μην το προτιμησει αντι του νεου που εχει την τριπλασια η τετραπλασια τιμη? Σιγουρα στο παλιο παπι ισως χρειαστει ενα μαζεματακι (εκτως και αν το βρει κανεις ειδη μαζεμενο ολα κομπλε, οπως ειμουν τυχερος να βρω εγω). Αλλα και να το παρεις με 500-600 ευρω και δωσεις 200 ευρω (και πολλα λεω) για ενα συμμαζεματακι, παλι κερδιζεις. Αφου ενα αξιοπιστο παπι εχει την δυνατοτητα να κανει εκατονταδες χιλαδες χιλιομετρα ουτως η αλλως. Εαν το κρυπτον εκανε 1500ευρω νομιζω θα ηταν προτιμοτερο απο ενα παλιο αξιοπιστο παπι, αλλα με την τιμη που εχει τωρα... με τιποτα! Εκτως και αν νομιζει κανεις οτι θα κοιταει ο κοσμος το κρυπτον του στο δρομο και θα του λεει "μοιχαναραα ψειλαι". Με 2800 ευρω παιρνεις ενα παλιο καλο παπι, ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2015 από τον Neku 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 zxάκηδες μολογάτε! πως περνάει φέτος ο χειμώνας με την παπιά! χιλιόμετρα που έχετε και τυχόν προβλήματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) zxάκηδες μολογάτε! πως περνάει φέτος ο χειμώνας με την παπιά! χιλιόμετρα που έχετε και τυχόν προβλήματα? 18,500 χλμ ΟΛΑ καλα τα κανονικά σέρβις και τίποτα άλλο ! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 από τον Jeronimo.G Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 είχες κάνει εσύ τίποτα με το καρμπυρατέρ του? με αυτές τις θερμοκρασίες δεν είχες τίποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 είχες κάνει εσύ τίποτα με το καρμπυρατέρ του? με αυτές τις θερμοκρασίες δεν είχες τίποτα? Το πηγα στην καβασακι στον κηφισο Ειχε το κλασσικο με ρελαντι , διακοπες , μπουκωμα και σβησιμο Απο τοτε ολα οκ Απλα οταν ειναι κρυο λιγο τσοκ για κανα λεπτο φυσικα εν κινησει δεν περιμενεις καν και τπτ αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
650Markos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Είμαι κάτοχος του zx130 εδω και 13.000χλμ είναι 2012 μοντέλο. Πραγματικά δεν έχω οδηγήσει πιο καλό μηχανάκι (παπι) ρεζερβουάρ μπροστά χώρος κατω από την σελα αν και θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος παρά πολύ καλή θέση οδήγησης και μπροστά και πίσω οικονομικό αλλα τα φώτα του είναι λίγο αδύναμα ειδικά εκτός πόλης. Αλλα σε γενικές γραμμές πολυ καλό και αξιόπιστο του φοράω και ένα 13αρι γρανάζι μπροστά και δεν κωλονει πουθενά ανηφόρες για πλάκα τώρα μια εξατμισουλα θέλω να βάλω και μετά θα είμαι άρχοντας ίσως από τις καλύτερες και πιο σωστές αγορές μου μέχρι τώραΤα μόνα προβλήματα μέχρι τώρα ήταν ένα μπουζι και κάτι ψιλοσβησηματα λόγω κρύου πάντως όταν έχει αρκετό κρύο ούτε που σκευτομαι μιζα κατευθείαν μανιβέλα πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xcited 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Είχα καιρό να μπω και μιας και ξαναμπήκα να γράψω την τελική λύση μου στο πρόβλημα με την υγρασία και το κρύο.την τελική λύση μου την έδωσε η αλλαγή του ρουμπινετου βενζίνης που είναι βιδωμένη πάνω στο καρμπ και την οποία αντικατέστησα με μια αντλία βενζίνης υποπίεσης απο piagio .νομιζω όλα τα x την ίδια φοράνε.κοστος 25 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atakas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάπου σε απόθεμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xcited 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Ναπολέων μου ελείψες που χάθηκες?ξαναπαρε το μηχανάκι γιατί βρήκα το πρόβλημα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Ναπολέων μου ελείψες που χάθηκες?ξαναπαρε το μηχανάκι γιατί βρήκα το πρόβλημα του. κυκλοφορησε το ακομα ενα χειμωνα για να δουμε πραγματι αν βρεθηκε η λυση....εως τοτε μην εκτειθεμεθα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xcited 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Άστο ρε φιλαράκι γιατί αυτόν τον χειμώνα είχε απολα....βροχές χιόνια κρύα υγρασίες και δεν μου έκανε κιχ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 δεν νομιζω να φταιει η αντλια υποπιεσης...........δουλευουν αρκετα φτωχα μιγματα αυτα τα μηχανακια για λογους οικονομιας...οποτε καποιος λαθος(?) οριακα λαθος υπολογισμος των ζιγκλερ και με τις υγρασιες φτωχαινει και δημιουργει ατροφιες........εγω δουλεψα προσφατα την αντλια υποπιεσης με ενα keihin pwk 28 και δεν ειχε πουθενα θεμα........δινει πολλη παροχη η αντλια....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 φίλε xcited το μηχανάκι δεν το είχα πουλήσει λόγο του γνωστού προβλήματος. Δυστυχώς μου έχουν κοπεί τα χέρια τόσο καιρό αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς! τώρα αν θα ξανά έπαιρνα μηχανάκι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα το κοίταζα καν! καλό χρυσό με φοβερή σέλα, γκάζια, φρένα, χώρους κτλπ αλλά καρμπυρατέρ πλέον δεεεεν νομίζω να ξανά κοιτούσα! ψεκασμός από εδώ και πέρα ( όοοοοοταν με το καλό) . Δεν έχω δυστυχώς τις γνώσεις για να καταλάβω τι ακριβώς φταίει και αν τελικά είναι οριστική η λύση με αυτή την αλλαγή ( και εννοείται χωρίς αλλαγή καρμπυρατέρ) αλλά από εμένα μακριά από καρμπυρατέρ και zx! πέρασαν 2 ευκαιρίες που είχα να μην το ξαναπάρω και να μου το πήρα πάλι... τι κέρδισα?? ΤΊΠΟΤΑ.. έχωσα πολύ βρισίδι στο μηχανάκι όσο και αν το αγαπούσα αλλά με είχα κουράσει! δεν ξέρω αν θα το είχα ακόμα και σήμερα η αν το είχα πουλήσει πάντως η σχέση μου με το zx έλαβε τέλος.......... μια για πάντα! ! πάντως το ενδιαφέρον ακόμα το έχω για το αν υπάρχει οριστική λύση στο θέμα.... vagma βλέπω πως το δούλεψες με 28άρι ? για πες τίποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xcited 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Κι εγώ έχω ρίξει πολύ βρισίδι αλλά ο επιμένων νικά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 φίλε xcited το μηχανάκι δεν το είχα πουλήσει λόγο του γνωστού προβλήματος. Δυστυχώς μου έχουν κοπεί τα χέρια τόσο καιρό αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς! τώρα αν θα ξανά έπαιρνα μηχανάκι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα το κοίταζα καν! καλό χρυσό με φοβερή σέλα, γκάζια, φρένα, χώρους κτλπ αλλά καρμπυρατέρ πλέον δεεεεν νομίζω να ξανά κοιτούσα! ψεκασμός από εδώ και πέρα ( όοοοοοταν με το καλό) . Δεν έχω δυστυχώς τις γνώσεις για να καταλάβω τι ακριβώς φταίει και αν τελικά είναι οριστική η λύση με αυτή την αλλαγή ( και εννοείται χωρίς αλλαγή καρμπυρατέρ) αλλά από εμένα μακριά από καρμπυρατέρ και zx! πέρασαν 2 ευκαιρίες που είχα να μην το ξαναπάρω και να μου το πήρα πάλι... τι κέρδισα?? ΤΊΠΟΤΑ.. έχωσα πολύ βρισίδι στο μηχανάκι όσο και αν το αγαπούσα αλλά με είχα κουράσει! δεν ξέρω αν θα το είχα ακόμα και σήμερα η αν το είχα πουλήσει πάντως η σχέση μου με το zx έλαβε τέλος.......... μια για πάντα! ! πάντως το ενδιαφέρον ακόμα το έχω για το αν υπάρχει οριστική λύση στο θέμα.... vagma βλέπω πως το δούλεψες με 28άρι ? για πες τίποτα... με μια λεξη......υπερκυβισμος......... ...180 κ.εκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Τελικά τι έγινε ρε παιδιά βρέθηκε λύση στο γνωστό πρόβλημα με τα σβησίματα;Αξίζει τα 1200 περίπου που δίνεται σαν μεταχειρισμένο; Και κάτι ακόμα, όταν λέτε ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στα κρύα μιλάμε για θερμοκρασίες Αθήνας ή όσοι το αντιμετωπίζετε είστε βόρεια που το κρύο είναι σαφώς πιο τσουχτερό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 εγω ειμαι απο πειραια........αν το χρησιμοποιεις καθε μερα του χρονου.καποια στιγμη θα σου κανει κομπιασματα στο δρομο.σβησιματα σε φαναρια......σε πολλες υγρασιες νοτιαδες κλπ.........σε βροχες δεν θα χεις θεμα..........ΑΞΙΖΕΙ για ολα τα αλλα που εχουν ειπωθει απειρες φορες....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Ναι για κάθε μέρα το προορίζω το μηχανάκι χειμώνα-καλοκαίρι. Με μια σύντομη αναζήτηση είδα πως ο μόνος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα οριστικά είναι η αλλαγή καρμπυρατέρ.Ξέρετε πόσο κοστίζει και αν η διαφορά στην κατανάλωση είναι σημαντική; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 καρμπ υπαρχουν πολλα.....το θεμα ειναι να ταιριαξει απολυτα στο φιλτροκουτι.........αυτο ειναι το δυσκολο της υποθεσης.......βασικα δεν υπαρχει do it yourself κατασταση....τα keihin ειναι μεγαλυτερα καρμπ και δεν ταιριαζουν σωστα.....ειναι ομως τα καλυτερααπο καθολου εως ενα λιτρο διαφορα...προς τα πανω εννοειται.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Ευχαριστώ φίλε vagma.Είμαι ακόμα υπό σκέψη για το αν θα προτιμήσω το kawasaki αντί του crypton x που είχα αρχικά στο μυαλό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Δεν υπαρχει στανταρ διαφορα φιλε μου καθως το καρμπυρατερ το ρυθμιζεις οπως θες εσυ.Φυσικα αν το ρυθμισεις(σωστα παντα) να παιρνει παραπανω καυσιμο θα εχει και παραπανω καταναλωση και καλυτερες επιδωσεις και το αντιστροφο αν το ρυθμισεις να παιρνει λιγοτερο καυσιμο.Δεν ειναι στανταρ δηλαδη το πως θα το ρυθμισεις,υπαρχουν συνδυασμοι που μπορεις να κανεις και να καιει-πηγαινει αναλογα.Φυσικα εντος ενος πλαισιου που θα δουλευει σωστα το μηχανακι αλλα αυτο το πλαισιο σου δινει αρκετες επιλογες.Τωρα οσο αφορα το φιλτροκουτι ψαξε να δεις αν υπαρχει η μουφα-λαστιχο που το ενωνει με το καρμπυρατερ σε μεγαλυτερο.Αν δεν υπαρχει ισως να το ζορισεις λιγο και να μπει αν ειναι το ιδιο μεγεθος το καρμπυρατερ,αυτο καλυτερα να ρωτησεις καποιον που εχει κανει την αλλαγη η καποιον μηχανικο που εχει ασχοληθει,λογικα και στην αντιπροσωπεια θα ξερουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gavramis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 καλησπέρα μήπως υπάρχει sevice manual για kawasaki zx130 ή x-cite 135? ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες