Jump to content
NiKhTaC

Piaggio Beverly 350 St ή Honda sh 300i???

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Έχω στην κατοχή μου ένα Crypton-X και θέλω να ξεφύγω λίγο από την φάση παπί κλπ, λοιπόν και κατέληξα ανάμεσα σε αυτά τα 2 σκούτερ, έχουν και τα 2 τα συν και τα πλην τους. Ποιό προτείνετε εσείς και γιατί? Κάθε άποψη και γνώμη θα μετρήσει, εμπειρία κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μην μου προτείνεται άλλο! Εκεί έχει έρθει ο έρωτας !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο έρωτας ήρθε σε scooter?

Εκτύπωσε αυτό και κοίτα το 30 λεπτάκια τι μέρα μέχρι να γίνεις καλά.

vz42.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το sh από εμένα ως πιο ποιοτικό γενικότερα .. Στα Beverly και γενικότερα στα piaggio πολλά προβλήματα , από πλεξούδες μέχρι τρόμπα βενζίνης , το δεύτερο μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να σου εμφανιστεί και στα πρώτα χιλιόμετρα , σωληνάκια υποπιεσης χαλάνε και μιλάω εκ πείρας έχοντας 2 piaggio .. Επιπλέον τι sh είναι και ταχύτερο .. Βέβαια οποίο και αν επιλέξεις να ξέρεις ότι θα δεις διάφορα στην κατανάλωση ως κάτοχος παπιου και ανεβαίνοντας και σε κυβικά . Και βέβαια είναι και αυτόματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτωντας τα απλως θα προτιμησεις το BEVERLY,λογω ομορφιας.

Οδηγωντας τα θα αγορασεις το SH.

Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.

Οδηγησε τα και θα δεις...

Προσπαθησε να βρεις μαγαζι το οποιο να εχει test ride σε αριστη κατασταση και με ABS,γιατι ετσι θα εχεις καλυτερη εικονα.

Επιταχυνε τα και φρεναρε τα αποτομα.

Με το BEVERLY θα φοβηθεις.

Με το SH θα εκπλαγεις.

Απο τα καλυτερα πακετα φρενων που εχουν φορεθει ποτε σε δικυκλο.

Εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το sh κι απο μενα λογω abs, το μονο προβλημα που εχω ακουσει ειναι οτι χαλαει η εξατμιση τους σχετικα πιο γρηγορα απ οτι σε αλλα σκουτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ως κάτοχος sh300, μετά από 25.000 εντελώς απροβλημάτιστα Km μπορώ να σου πω ότι,

με σωστή τακτική συντήρηση με ανταλλακτικά και λάδια ποιότητας το SH μου είναι τώρα καλύτερο από ότι όταν το πήρα πριν 2 χρόνια (2ο χέρι)

κάνει αυτά που κάνει και τα κάνει καλά ΠΑΝΤΑ... δεν έχει καλές και κακές μέρες, όλες το ίδιο γαμάτες είναι!!!

με τις σωστές ρυθμίσεις και χρήση θα σου δώσει το 110% των δυνάμεων του σταθερά συνεχώς...

στρίβει σαν να μην υπάρχει αύριο και κρατάει όσο δεν πάει

αυτά για το SH για το beverly δεν έχω άποψη 2-3 βόλτες το έχω κάνει μόνο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω παιδιά. Κάθε μέρα νιώθω πως θέλω όλο και περισσότερο το 350 ειδικά αυτό με το abs/asr μιας και θα είναι και ασφαλέστερο. Καλά χρυσά και άγια τα χοντακια αλλά δεν διάβασα κάπου το παραμικρό για το νέο 350 όσων αφορά προβλήματα. Και ενταξει τα φρένα με αυτή την προσθήκη διορθώθηκαν, να κοιτάξω προ. Τα εκεί λοιπόν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω ειμαι υπερ του sh,το ειχα για 13000 χλμ αρκετα καλο με πανισχυρα φρενα και γενιακα καλο

για το μπεβ δεν ξερω απλα ΑΚΟΥΣΑ οτι βγαζουν θεματακια

αν παρεις sh να παρεις απο 11μοντελο και μετα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Αρχικά οδήγησε και τα δυο να δεις πως αισθάνεσαι .
  2. Μετά μπες στο γνωστό scooteroforum να διαβάσεις γνώμες από κατόχους .
  3. Και μετά από όλα αυτά ρώτα τους άλλους για γνώμες .

Όλα τα παραπάνω αφού έχεις καταλήξει μόνο σε αυτά τα δυο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το χοντα ειναι κλασσικο το beverly πιο σπορ και μουρατο.Επειδη και εγω ψαχνω σκουτερ 300 , αν δε σε απασχολει το κοστος μονοδρομος ειναι το χοντα ! Αν ψαχνεις κατι σε σπορ υπαρχουν και το kymco people gt 300 (30ps) και το kymco xcitinr 300 r., απο αποδοση γενικα θεριζουν ! Τα χοντα πανευρωπαικα θεριζουν στις πωλησεις εβω το φαινομενο beverly υπαρχει μονο στην ελλαδα , φαντασου στην ιταλια ειναι 8ο σε πωλησεις και μαλιστα το απλο το 300 και οχι το sport! Εκανα σκουπα περιοδικα ελληνικα και ξενα με μεταφραση για το χοντα δε βρηκα ψεγαδι παρα φυσιολογικες φθορες και ειναι και πιο λειτουργικο. σε σχεση με το beverly που ιδιως μερικα αρθρα εριχναν ταφοπλακα και μιλαω παντα ξενα τευχη και οχι ελληνικα.Δυο γνωστοι μου σκεφτοντουσαν για το ιταλικο και κατεληξαν ο ενας se scarabeo 300(πηγαινει σα τρενο,στιβαρο και με χωρους) και ο αλλος σε aprilia sportcity 300(μπορει να εχει τον ιδιο κινητηρα αλλα το οδηγησα και δουλευει σα διχρονο,τα 120 τα χει για πλακα).γενικα στα ιταλικα ειναι μη σου τυχει,οποιος ειχε χοντα εμεινε ικανοποιημενος,ενω στα αλλα ειναι ρουλετα!

αν θελέις σπορ κοιτα και kymco ειναι πολυ οκ, αν θελεις ολοκληρωμενο 100% χοντα, αν δεν και το piaggio carnaby 300 μια χαρα ειναι.

* αν δε μαζεψω φραγκα για χοντα με βλεπω στο carnaby

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα