spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 να πας και να ζητησεις να διορθωσουν τον αριθμο.... και να κανεις και παραπονα για το λαθος που εκαναν οι αστυνομικοι παντως περα απο την πλακα να ξερεις πως 100% ειναι ακυρη.θα πας και θα πεις οτι βρηκες την κληση πεσμενη διπλα στο αμαξι σου αλλα ο αριθμος δεν εχει σχεση με το αμαξι σου.ειναι πολυ απλο. η κληση που εχεις στα χερια σου γραφει μονο τον αριθμο κυκλοφοριας και το χρωμα και μαρκα του αμαξιου απο στοιχεια και τιποτα αλλο.και που ξερεις εσυ οτι καποιος αλλος με ιδιο αμαξι δεν σου εβαλε την κληση στο δικο σου.αυτο μπορεις και να το ισχυριστεις.τραβηγμενο μεν αλλα ειναι ενα υποθετικο σεναριο.ζητησε να την ακυρωσουν και θα το κανουν. επισης το ξαναπω οτι αυτα πανε στον δημο. μην ανησυχεις δεν εχει σχεση με εφορια.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Φιλε μου η κληση θεωρειται ακυρη Το αυτο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Το αυτο +1 Μην το κουραζουμε αλλο επειδη σε λιγο θα αρχισουμε να τσακωνομαστε και για το αν επρεπε να παρει κληση η να παρκαρει εκει κτλπ κτλπ.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bazinga 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Εγω γιατι βλεπω 40 ευρω οτι ειναι η κληση; ετσι δεν γραφει το παιδι στην πρωτη αναρτηση; Γιατι λετε 20;;; Και μετα προχωραμε στο επομενο διλλημα. Το νομικο ειναι και ηθικο; ή δεν εχουν καμια σχεση! Ηθικα να το δουμε πρεπει να το λυσεις, γιατι ο διαολος στην Ελλαντα εχει πολλα ποδαρια. Νομικα θα μπορει να σε παρει και σενα το τοπι, γιατι οντως ησουν παρανομα και μπορει να την ακουσεις την καμπανα. Δεν λεω οτι γινεται, εικαζω. Με καρδια απο τολμη γεμματη, πας στον δοικα και αρχιζεις τα φωνηεντα. Ομορφα και πολιτισμενα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Εγω γιατι βλεπω 40 ευρω οτι ειναι η κληση; ετσι δεν γραφει το παιδι στην πρωτη αναρτηση; Γιατι λετε 20;;; Αν πληρωθεί η κλήση εντός 10 ημερών πληρώνεις το ήμισυ! Μα καλά απορία είναι αυτή?Δεν σε έχουν γράψει ποτέ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 be a man και πλήρωσέ την...: - εσύ πείρες το ρίσκο και το έκανες....εσύ πρέπει να την πληρώσεις... - δεν σου παίρνουν και το κεφάλι....για ένα 20ευρω μιλάμε !!! - για να μην την πληρώσει άλλος με τον αναγραφόμενο αριθμό πινακίδας (και με προσαυξήσεις μέσω εφορίας) που δεν θα μπορεί να αποδείξει πως δεν φταίει - για να μην φας τις κατάρες του καημένου που τελικά θα την πληρώσει.... και "carma is a bitch"....μετά θα σου συμβεί "καμιά στραβή" & θα ρωτάς "τι έκανα ρε π@#στη μου και μου συμβαίνει εμένα αυτό....γιατί σε 'μένα ???" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 .. . Αν είναι κάποιος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα ??? κανένας συνταξιούχος με το glx του και τα μετράει τα φραγκοδίφραγκα για τα φάρμακα και μόνο - πόσο μάλλον για να φάει ή κανένας οικογενειάρχης άνεργος με παιδιά που δεν "βγαίνει" ούτε για το γάλα τους ???? θα ήθελες να ήσουν εσύ ο άλλος ? έλα στη θέση του 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Είναι πολύ απλό η κλήση είναι άκυρη. Καταρχάς ο πολιτσμαν πρέπει να γράψει τη μάρκα του οχήματος και το χρώμα επίσης για αυτόν ακριβώς τον λόγο.. Πήγαινε στην τροχαία και πες τους ότι την βρήκες δίπλα από το όχημά σου και ότι είναι λάθος άρα άκυρη.. Όχι τπτ άλλο αλλά να μην τρέχει να αποδείξει μετά από χρόνια ο κάτοχος του οχήματος με την πινακίδα που έχει στην κλήση να αποδείξει ότι δεν έχει όχημα με τέτοια μάρκα και χρώμα με αυτή την πινακίδα.. Βέβαια το παράδειγμα πινακίδας που έδωσες είναι λίγο ατυχές γιατί το 488 στο καρμπόν μπορεί να φαίνεται 433 αλλά στο χαρτί να φαίνεται σωστά. Το 3 αν συμπληρώσεις λίγο στο πλάι γίνεται 8αρι... Τώρα αν έγραφε 423 ενώ εσύ έχεις 459, δες τα παραπάνω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτη τη νοοτροπια "μην πληρωσεις γιατι ειναι ακυρη"..."μην ασχοληθεις πεταξε τη και στα παπαρια σου",ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν την καταλαβαινω και ειδικα οταν εκστομιζεται απο νεα παιδια,που ΠΡΕΠΕΙ με μαγκιά να παρετε την Ελλαδα στα χερια σας και να την κανετε οπως θελετε βγαζοντας την απο τη σαπιλα....ειναι διπλά ΘΛΙΒΕΡΟ!!! Για σκεψου λιγο εσυ που λες "γ@ματην"...αν εγω παρω μια κληση ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΩ και αντι για ΑΑΧ1888 μού γραψει εστω απο λαθος ή απο μαλακια του ο Τροχαιος ΑΑΧ1333 και εγω την παρω και την πεταξω στο καλαθι...Εσυ ομως,ναι ΕΣΥ που λες πετα την,εχεις "κατα τυχη" το οχημα σου το οποιο εχει αρ.κυκλ ΑΑΧ1333.Και αφου κανεις δεν ασχοληθηκε με την ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ,προχωρησει η διαδικασια και αντι για 20€ που θα πληρωνα εγω αμεσα ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΒΑΣΗ,κληθεις εσυ μετα απο χ χρονικο διαστημα να πληρωσεις 600€ για κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕΣ ΠΟΤΕ'!!!Θα ειναι μαγκια μου εμενα που δεν ασχοληθηκα;θα πεις μπραβο ρε μαγκα καλα ΤΟΥΣ εκανες;...................................... Μην μεταφερουμε και διαιωνιζουμε ενα τεραστιο προβλημα στην Ελλαδα:τον ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟ!!!Ειναι πολυ ευκολο,να παρεις την κληση,να πας στο ΑΤ που βεβαιωσε την παραβαση και να πεις "Καλημερα παιδια εχω αυτη την κληση πανω στη μηχανη μου,αλλά με λαθος αριθμο.Πειτε μου τι συμβαινει και τι να κανω".....ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ουτε γ@μας κανενα που δεν φταιει μαλιστα,αλλά εισαι ΚΥΡΙΟΣ και κυρίως δεν εισαι ακομα ενας ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ! Ας αλλαξουμε την Ελλαδα,αλλάζοντας ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι πρωτοι νοοτροπια!!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2013 από τον mAthosalas 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Ρε συ Κωστή, τα παιδιά λένε ότι είναι άκυρη και επομένως διαγράφεται. Αν διαγραφεί, πώς θα πάει σε κάποιον κακομοίρη? Το σωστότερο είναι να ελεγχθεί στο Τμήμα το πρωτότυπο για το εάν φαίνεται σωστό το νούμερο. Αν ναι, πάει και την πληρώνει μέσα στο 10ήμερο για να του πάει 20ευρω. Αν όχι, ζητάει επιτόπου να σβηστεί λόγω ακυρότητας-λάθους και πάπαλα. Δεν κάνει και κανά έγκλημα πια, ήμαρτον. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Ρε συ Κωστή, τα παιδιά λένε ότι είναι άκυρη και επομένως διαγράφεται. Αν διαγραφεί, πώς θα πάει σε κάποιον κακομοίρη? Το σωστότερο είναι να ελεγχθεί στο Τμήμα το πρωτότυπο για το εάν φαίνεται σωστό το νούμερο. Αν ναι, πάει και την πληρώνει μέσα στο 10ήμερο για να του πάει 20ευρω. Αν όχι, ζητάει επιτόπου να σβηστεί λόγω ακυρότητας-λάθους και πάπαλα. Δεν κάνει και κανά έγκλημα πια, ήμαρτον. Κωστα ακυρη ειναι για τα παιδια.Οταν βεβαιωθει παραβαση,θα περαστει στον αριθμο που βεβαιωθηκε(σιγα μην κατσει να τσεκαρει ο Αστυνομικος αν ειναι σωστα τα στοιχεια ΜΙΑΣ κλησης...)απλα θα την βαλει μη πληρωτεα και εφυγε για αλλου και θα την πληρωσει ενας ασχετος με την παραβαση αδικως.... Ποιος την εβγαλε ακυρη;εσυ ή εγω;Θα ακυρωθει ΜΟΝΟ απο το αρμοδιο Τμημα και οχι απο καποιον απο εμας.Αυτο εξηγω.και ειναι λαθος το σκεπτικο.Αν θες να γινει δουλεια ΣΩΣΤΗ κανεις αυτο που λεω πιο πανω :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κωστα ακυρη ειναι για τα παιδια.Οταν βεβαιωθει παραβαση,θα περαστει στον αριθμο που βεβαιωθηκε(σιγα μην κατσει να τσεκαρει ο Αστυνομικος αν ειναι σωστα τα στοιχεια ΜΙΑΣ κλησης...)απλα θα την βαλει μη πληρωτεα και εφυγε για αλλου και θα την πληρωσει ενας ασχετος με την παραβαση αδικως.... Ποιος την εβγαλε ακυρη;εσυ ή εγω;Θα ακυρωθει ΜΟΝΟ απο το αρμοδιο Τμημα και οχι απο καποιον απο εμας.Αυτο εξηγω.και ειναι λαθος το σκεπτικο.Αν θες να γινει δουλεια ΣΩΣΤΗ κανεις αυτο που λεω πιο πανω :) Γιατί, εγώ (και οι άλλοι) τί λέμε? Να πάει στο Τμήμα και να ζητήσει τη διαγραφή της αν και εφόσον υπάρχει λάθος στα στοιχεία. Άει πάγαινε πιες κανάν δυνατό espresso, γιατί μου φαίνεται πας βάρκα-γυαλό απ' τη νύστα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2013 από τον Kostas-MotoLover 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 ασε μας ρε συμπεθερε...τα ειδα αυτα..για τους αλλους λεω που λενε 'αγνοησε την" κλπ κλπ...τι πεταγεσαι;...ουστ... εσπρεσσο πινω με το γαμπρο σου... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 ασε μας ρε συμπεθερε...τα ειδα αυτα..για τους αλλους λεω που λενε 'αγνοησε την" κλπ κλπ...τι πεταγεσαι;...ουστ... εσπρεσσο πινω με το γαμπρο σου... Καλά ρε κουμπάρε. Δεν κατάλαβα ότι λες γι' αυτούς. Δε φαίνεται απ' αυτό που έγραψες έτσι όπως το έγραψες..... μας πιάνει όλους η διατύπωση. Οι περισσότεροι πάντως είπαν να διαγραφεί ΑΝ έχει όντως λάθος στοιχεία. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 η κληση ειναι 100% ακυρη και δε χρειαζεται να κανουμε συζητησεις περι τιμιοτητας κτλ πιστευω παιδια. Πας στο διοικητη της τροχαιας και απλα τη διαγραφει. Ακομα και λαθος χρωμα να γραφει ειναι ακυρη, ποσο μαλλον δυο ψηφια της πινακιδας κυκλοφοριας!! Ησουν τυχερος, πιες μια μπυρα στην υγεια των παιδιων και παμε παρακατω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Korah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 καλησπερα. πριν λιγο με καλεσαν τηλεφωνικα απο το α.τ της περιοχης μου,και μου ειπαν οτι διεπραξα παραβαση πριν 5 μερες. Συγκεκριμενα ,η παραβαση αφορα αναποδη πορεια σε μονοδρομο.εναν μονοδρομο μηκους το πολυ 10 μετρων,που απλα τυχαινει να ειναι ο δρομος εξω απο το α.τ. Το προστιμο ειναι 200 ευρω(100 αν το πληρωσω εγκαιρα) + 20 μερες αφαιρεση. Απομενει να παω στο τμημα να υπογραψω την επιδοση. το ζητημα ειναι,οτι δεν με σταματησαν την στιγμη της παραβασης ,αλλα εφτιαξαν κληση ερημην μου,ενημερωνοντας με τηλεφωνικως. Αυτη η διαδικασια,εχει νομικη υποσταση,η μπορω να την αμφισβητησω και πως; Υπο αυτη τη συνθηκη,τι πιθανοτητες εχει να ακυρωθει η επιδοση;Αξιζει; Στο τηλεφωνο,αιφνιδιαζοντας με,εμμεσως παραδεχτηκα οτι περασα μπροστα απο το τμημα αναποδα,αλλα φανταζομαι η τηλεφωνικη επικοινωνια δεν ειναι τεκμηριο... ευχαριστω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) στεκει και παραστεκει η κληση εστω και αν δεν την παρελαβες εκεινη την ωρα. θα σου πω τα εξης παραδειγματα. 1)εστω οτι ο Χ περναει κοκκινο φαναρι και το βλεπει ο τροχονομος που κανει ρυθμιση στο δρομο. προφανως δεν μπορει να τον κηνυγησει με τα ποδια και συγκρατει την πινακιδα του και του βεβαιωνει παραβαση. ισχυει κανονικα 2) σε μπλοκο της τροχαιας-αστυνομιας ο Χ προσπερναει αντικανονικα. του κανουν νοημα και δεν σταματα. κοβουν κληση βαση πινακιδας και ισχυει κανονικα. αν την εκανες την παραβαση οντως δεν βρισκω λογο να μην το παραδεχτεις. αν ομως δεν την εχεις κανει τοτε πασο. επισης εκει που θα πας θα σε βαλουν λογικα να υπογραψεις υπευθυνη δηλωση που θα λες ποιος οδηγουσε το οχημα εκεινη την ημερα προκειμενου να του αφαιρεθει διπλωμα περα απο τις πινακιδες και αδεια. αν οδηγουσες εσυ θα παρουν το δικο σου αν οδηγουσε ααααλλος θα παρουν το δικο του. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2015 από τον spiros!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
General 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καμια σχεση αυτα που γραφει ο απο πανω! Δεν επιτρεπετε αυτο που εγινε (λογο νομοθεσιας), μονο αν υπηρχε καποιο τεχνικο μεσο της τροχαιας και υπηρχε αποδειξη. Το παραδεχθηκες και τελος τωρα τι θα πεις μετα; Καλο ειναι να απευθυνθεις εγκαιρως σε δικηγορο και να μην ρωτας δημοσιως και να εισπρατεις καθε λογης απαντηση Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2015 από τον General Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 Καμια σχεση αυτα που γραφει ο απο πανω! Δεν επιτρεπετε αυτο που εγινε (λογο νομοθεσιας), μονο αν υπηρχε καποιο τεχνικο μεσο της τροχαιας και υπηρχε αποδειξη. Το παραδεχθηκες και τελος τωρα τι θα πεις μετα; Καλο ειναι να απευθυνθεις εγκαιρως σε δικηγορο και να μην ρωτας δημοσιως και να εισπρατεις καθε λογης απαντηση +1. Καλά είναι όπως είπε και ο General να ρωτάς τον δικηγόρο σου γιατί πολλές φορές υπάρχουν παραθυράκια που δεν γνωρίζουμε. Μου έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό και ευτυχώς δεν άκουσα τις γνώμες των τρίτων αλλά μίλησα με τον δικηγόρο και το έσωσα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 Καμια σχεση αυτα που γραφει ο απο πανω! Δεν επιτρεπετε αυτο που εγινε (λογο νομοθεσιας), μονο αν υπηρχε καποιο τεχνικο μεσο της τροχαιας και υπηρχε αποδειξη. Το παραδεχθηκες και τελος τωρα τι θα πεις μετα; Καλο ειναι να απευθυνθεις εγκαιρως σε δικηγορο και να μην ρωτας δημοσιως και να εισπρατεις καθε λογης απαντηση καμια σχεση αυτα που λες εσυ.συγνωμη κιολας. το εχω πει ενα σωρο φορες εδω μεσα. υπαρχει 100% δικαιωμα να σε γραψουν και να σου επιδοσουν την κληση ανεξαρτητως τεχνικων μεσων. η μονη διαφορα στην κληση που σου επιδιδουν ειναι οτι υπογραφεται απο δυο αστυνομικους. απο αυτον που γραφει την κληση και απο εναν αλλον που ειναι παρων σαν μαρτυρας και ειναι 100% νομιμη ενεργεια. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Korah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 ρωτησα δικηγορο τελικα.μου ειπε οτι δεν αξιζει η δικαστικη οδος,γιατι μπορει να βγω κουρεμενος. πηγα και την παρελαβα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 ρωτησα δικηγορο τελικα.μου ειπε οτι δεν αξιζει η δικαστικη οδος,γιατι μπορει να βγω κουρεμενος. πηγα και την παρελαβα... και πολυ σωστα σου ειπε. Καμια σχεση αυτα που γραφει ο απο πανω! Δεν επιτρεπετε αυτο που εγινε (λογο νομοθεσιας), μονο αν υπηρχε καποιο τεχνικο μεσο της τροχαιας και υπηρχε αποδειξη. Το παραδεχθηκες και τελος τωρα τι θα πεις μετα; Καλο ειναι να απευθυνθεις εγκαιρως σε δικηγορο και να μην ρωτας δημοσιως και να εισπρατεις καθε λογης απαντηση ερωτηση σε πετυχαινει με ρανταρ χειρος (οχι φωτογραφικο) ο αστυνομικος. σου κανει νοημα να σταματησεις και εσυ δεν σταματας. δεν μπορει να στην στειλει πακετο? η μηπως οσοι δεν σταματανε ειναι μαγκες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
General 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 ρωτησα δικηγορο τελικα.μου ειπε οτι δεν αξιζει η δικαστικη οδος,γιατι μπορει να βγω κουρεμενος. πηγα και την παρελαβα... Πάρε και δεύτερη γνώμη, έκανες το λάθος εξαρχής που το παραδέχθηκες για αυτό και ίσως έβγαινες κουρεμένος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosg983 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) ΚΑι να μην το παραδεχοταν θα του ελεγαν "ελα να υποβαλλεις ενσταση" και μετα ο,τι βγει (σχεδον σιγουρο να παραλαβει κληση). Δε νομιζω οτι για μια κληση παιζει ρολο αν παραδεχτεις ή αρνηθεις προφορικα. Τα γραπτα μενουν και δυστυχως για το φιλο το μονο εγγραφο ειναι η κληση αντε και η υποβολη ενστασης (την οποια κρινει αστυνομικος). Το "καλο" ειναι οτι παραβαση εγινε και καταγραφηκε ως ειχε. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2015 από τον panosg983 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 Αφού φτάσαμε να μιλάμε για το πως και αν θα γλυτώσουμε από κλήση, για παράβαση που έγινε μπροστά από Α.Τ. !!!!!!!!!! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες