rainvolt 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 ο δρομος ηταν στενος στην αρχη ειχε ενα ζιγκ ζαγκ και μετα μια μικρη κατηφορα με ενα στοπ που ο θεος να το κανει στοπ τεσπα......δε το ειδα και περασα και με κλαδεψε ενα αυτοκινητο...χτυπησα λιγο στο ποδι χωρις να ειναι κατι σοβαρο παρολαυτα με πηρε ασθενοφορο με πηγε νοσοκομειο εχω διπλωμα αλα δεν εχω ασφαλεια......ο τυπος που με τρακαρε φωναξε το 100 που κατεγραψε το συμβαν.....επισης και τον ασφαλιστη του....τωρα αυτο που ηθελα να ρωτησο ειναι επειδη τραυματιστηκα ποια ειναι η διαδικασια που ακολουθει η τροχαια?εγω δεχτηκα να του πληρωσο τις ζημιες στο αμαξι οχι τιποτα μεγαλες ενα φλασακι και λιγο ο προφυλακτηρας και μου λεει ο ασφαλιστης να υπογραψουμε μια υπεθυνη δηλωση που να λεει οτι ο πελατης του δεν επιθυμει την ποινικη μου διωξη μιας και καλυθφηκε απο εμενα για τις ζημιες του.....αυτο που θελω να ρωτησο ειναι ποια ειναι η διαδικασια που κανει η τροχαια τωρα.....θα με τρεξει επειδη τραυματιστηκα κιολας και επειδη δεν εχω ασφαλεια?υπαρχει περιπτωση μου ειπαν αμα υπογραψουμε αυτη τη δηλωση του νομου 105 να μη με τρεξει η τροχαια αν και αυτο ειναι στην ευχαιρια των αστυνομικων που ηρθαν στο συμβαν.εγω οδηγουσα ενα παπακι daytona και ο αλος ενα opel corsa.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Από την στιγμή που ήρθε η τροχαία και κατέγραψε τον συμβάν, θα δώσει κλήσεις για όλες τις παραβάσεις που υπάρχουν. Στην περίπτωσή σου.....θα σε τρέξει αρκετά, και καλά θα κάνει. Κλήση για δίπλωμα, κλήση για ασφάλεια, κλήση για παραβίαση στοπ, κλήση για κράνος εάν δεν φορούσες κλπ κλπ κλπ. 3 παπάκια να πουλήσεις δεν σε φτάνουν τα λεφτά για να πληρώσεις τις κλήσεις αυτές. Περαστικά. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2013 από τον gkourmoul1 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Και έτσι ξεκίνησε ένα Flame topic. Σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο Νο 4141/2013 http://www.aggelopoulos.net/news/fines-for-uninsured-vehicles-by-law-4141-2013/ σε εμπλοκη σε ατύχημα ανασφάλιστου οχήματος οι αστυνομικοί πρέπει να βεβαιώσουν παράβαση 250€ και να αφαιρέσουν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος για 2 χρόνια! Απο εκεί και έπειτα ότί άλλη ποινική κύρωση υπάρχει εξαρτάται υποθέτω με το αν σου ασκηθεί ποινική δίωξη απο τον άλλο που τρακαρατε. Δικαστήρια κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν απαλλάσεσαι πλήρως αν ο άλλος δεν επιθυμεί την ποινική σου δίωξη, καλύτερα να ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου και ένα δικηγόρο. Και επίσης δεν αποζημιώνεσαι υποθέτω για την ζημιά σου απο την ασφάλεια του άλλου παρότι είχες δίκιο, για αυτό όμως δεν είμαι σίγουρος. Και όλα τα παραπάνω για να γλυτώσεις 50€ το εξάμηνο για μια ασφάλεια σε παπάκι. Δεν πειράζει, θα μαθεις με τον δύσκολο τρόπο πως είναι να παρανομείς εις βάρος των υπολοίπων. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rainvolt 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 κρανος φορουσα κα διπλωμα εχω αλο ρωτησα φιλε μου.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Βαγγέλη, δεν είναι flame topic. Είναι πλέον η καθημερινότητα που συναντούμε. Ρουτίνα, μιας και οι μισοί είναι χωρίς ασφάλεια, ενώ οι άλλοι μισοί χωρίς δίπλωμα.... 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rainvolt 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Και έτσι ξεκίνησε ένα Flame topic. Σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο Νο 4141/2013 http://www.aggelopou...-law-4141-2013/ σε εμπλοκη σε ατύχημα ανασφάλιστου οχήματος οι αστυνομικοί πρέπει να βεβαιώσουν παράβαση 250€ και να αφαιρέσουν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος για 2 χρόνια! Απο εκεί και έπειτα ότί άλλη ποινική κύρωση υπάρχει εξαρτάται υποθέτω με το αν σου ασκηθεί ποινική δίωξη απο τον άλλο που τρακαρατε. Δικαστήρια κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν απαλλάσεσαι πλήρως αν ο άλλος δεν επιθυμεί την ποινική σου δίωξη, καλύτερα να ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου και ένα δικηγόρο. Και επίσης δεν αποζημιώνεσαι υποθέτω για την ζημιά σου απο την ασφάλεια του άλλου παρότι είχες δίκιο, για αυτό όμως δεν είμαι σίγουρος. Και όλα τα παραπάνω για να γλυτώσεις 50€ το εξάμηνο για μια ασφάλεια σε παπάκι. Δεν πειράζει, θα μαθεις με τον δύσκολο τρόπο πως είναι να παρανομείς εις βάρος των υπολοίπων. ο αλος δεν επιθυμει την ποινικη μου διωξη... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Και επίσης δεν αποζημιώνεσαι υποθέτω για την ζημιά σου απο την ασφάλεια του άλλου παρότι είχες δίκιο, για αυτό όμως δεν είμαι σίγουρος. ΔΕΝ έχει δίκιο. Το παιδί γράφει πως παραβίασε STOP. Στα υπόλοιπα, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Η δίωξη της τροχαίας για ανασφάλιστο όχημα είναι αυταπάγγελτη. Το ότι δεν χτύπησες είναι ευτύχημα, πέραν τούτου όμως είσαι απαράδεκτος. Δεν σου φταίνε τίποτε οι υπόλοιποι και θα μπορούσες π.χ. να είχες πάρει παραμάσχαλα μικρό παιδί. Κακώς, κάκιστα. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rainvolt 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Η δίωξη της τροχαίας για ανασφάλιστο όχημα είναι αυταπάγγελτη. Το ότι δεν χτύπησες είναι ευτύχημα, πέραν τούτου όμως είσαι απαράδεκτος. Δεν σου φταίνε τίποτε οι υπόλοιποι και θα μπορούσες π.χ. να είχες πάρει παραμάσχαλα μικρό παιδί. Κακώς, κάκιστα. παραδεχτηκα το λαθος μου φιλε δεν μπηκε εδω για να με κρινεται.....η ασφαλεια μου ειχε ληξει 2 βδομαδες πριν και για λογους οικονομικους δεν προλαβα να την ανανεωσο..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 ΔΕΝ έχει δίκιο. Το παιδί γράφει πως παραβίασε STOP. Στα υπόλοιπα, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. α συγνώμη ναι, ξεχάστηκα, πέρασε και STOP! Λάθος μου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 παραδεχτηκα το λαθος μου φιλε δεν μπηκε εδω για να με κρινεται.....η ασφαλεια μου ειχε ληξει 2 βδομαδες πριν και για λογους οικονομικους δεν προλαβα να την ανανεωσο..... η ασφάλεια σε καλύπτει ένα μήνα μετά την λήξη της... 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Άκρη δεν θα βρεις. Πιο πολύ τα λέμε για να ακούσουν οι επίδοξοι ανασφάλιστοι, παρά εσύ που την πάτησες και (πιθανότατα) θα μάθεις από τα λάθη σου. Δεν οδηγάμε ανασφάλιστοι. Εάν ζοριζόμαστε να βγάλουμε ασφάλεια, φυλάσσουμε το όχημά μας και βγάζουμε έξω το ποδήλατο ή παίρνουμε το λεωφορείο. Απαντήσεις νομίζω πήρες αρκετές και άμεσες.... 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) παραδεχτηκα το λαθος μου φιλε δεν μπηκε εδω για να με κρινεται.....η ασφαλεια μου ειχε ληξει 2 βδομαδες πριν και για λογους οικονομικους δεν προλαβα να την ανανεωσο..... ωπα ωπα ωπα ωπα... κάτσε αρχηγε γιατί ένα ένα μας τα λες.. Έχω την εντύπωση πως αν είχες ενεργή ασφάλεια έστω και ληγμένη να είναι μέχρι 1 μήνα σε καλύπτει κανονικά. Ο μόνος τρόπος να πάψει να ισχύσει η ασφάλεια είναι να περάσει ο μήνας και να στην κόψει η εταιρεία ή να κάνεις εσύ αίτηση να διακοπεί. Νομίζω είσαι καλυμμένος κανονικά με την ασφάλεια σου και μίλα επιτόπου με τον ασφαλιστή σου και διάβασε τους όρους της ασφάλειας απο πίσω αν αναφέρέι κάτι. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2013 από τον TC-drift 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rainvolt 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Άκρη δεν θα βρεις. Πιο πολύ τα λέμε για να ακούσουν οι επίδοξοι ανασφάλιστοι, παρά εσύ που την πάτησες και (πιθανότατα) θα μάθεις από τα λάθη σου. Δεν οδηγάμε ανασφάλιστοι. Εάν ζοριζόμαστε να βγάλουμε ασφάλεια, φυλάσσουμε το όχημά μας και βγάζουμε έξω το ποδήλατο ή παίρνουμε το λεωφορείο. Απαντήσεις νομίζω πήρες αρκετές και άμεσες.... σας ευχαριστω σιγουρα εμαθα απο το λαθος μου ας ελπισω οτι δεν θα το πληρωσο πολυ ακριβα......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Τσέκαρε με τον ασφαλιστή σου. Εάν ισχύει ο ένας μήνες σε εσένα τότε γλιτώνεις αρκετά και μένει μόνο η παραβίαση stop, αλλά και οι ζημιές στο παπί σου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Ο ένας μήνας ισχύει σε όλες τις ασφαλιστικές, είναι νόμος, οπότε δεν θα έχει θέμα. Βέβαια πρέπει και να την ανανεώσει, μην ξεχνιόμαστε :) 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν φορούσες κράνος και ήσουν στα υπόλοιπα νόμιμος, η τροχαία μπορεί να σε γράψει για παραβίαση stop (700ε και 20 μέρες αφαίρεση άδειας και διπλώματος) και μη ασφάλισμένου οχήματος (1000ε και αφαίρεση άδειας για 30 μέρες). Ίσως παραβλέψουν την ασφάλεια και κόψουν μόνο για το στοπ. Ποιός ξέρει... Εντιτ: Ναι βγήκε καινούργιος νόμος... Όπως τα είπαν ανωτέρω Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2013 από τον Messer Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 αλλος ενας που δεν εβαλε calgon στο πλυντηριο... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Αν οντως περασαν μονο 2 βδομαδες απο τη ληξη της προηγουμενης ασφαλειας σου τοτε εισαι καλυμενος, επικοινωνησε με τον ασφαλιστη σου για να σε καθηδηγησει βημα βημα για το τι πρεπει να κανεις. Μπορεις να καλυφτεις στο θεμα αυτο. Τα υπολοιπα προστιμα δε νομιζω οτι γλιτωνονται οπως και η καλυψη των ζημιων του αλλου μιας και ησουν 100% υπαιτιος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 αν η ασφαλεια σου εχει ληξει οντως πριν απο δυο εβδομαδες ΔΕΝ εισαι ανασφαλιστος.μιλα με τον ασφαλιστη σου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bazinga 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θαυμαζω την ειλικρινια σου , οχι την οξυδερκεια που σε διακατεχει. Περνας με ΣΤΟΠ και εισαι και ανασφαλιστος. Και ο Πάπας να εισαι, δεν την γλυτωνεις την καμπανα. Γυρω στο 700 νομιζω, και απο εκει και υστερα εισαι στο ελεος του συστηματοος. Περαστικα, και την αλλη φορα να προσεχεις. παραδεχτηκα το λαθος μου φιλε δεν μπηκε εδω για να με κρινεται.. Γιατι; εισαι μια μεριδα που παιζει με της ζωη της και πολυ περισσοτερο με των αλλων. Και εχεις το θρασος να μην σε κρινουμε; ΕΙσαι απαραδεκτος... ΤΕΛΟΣ Ευχομαι καλυτερα μυαλα. Και να προσεχεις. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2013 από τον Bazinga Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Μια διευκρίνηση για τις 30 μέρες μετά τη ληξη του ασφαλιστηρίου (το αντιγράφω από άλλο φόρουμ μιας και τα λέει όπως ήθελα να τα πω και εγώ) Ο N 400/70 αρ.3 παρ.6 σε συνδυασμό με ΠΔ 237/86 αρ.25 παρ.4. Αναφέρει πως για 30 ημέρες μετά την λήξη του συμβολαίου, το επικουρικό ταμείο αναλαμβάνει την κάλυψη του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος. Όμως: 1. Το επικουρικό καλύπτει το όχημα, όχι η ασφαλιστική. Επίσης, καλύπτει το όχημα μόνο σε περίπτωση που είναι ο υπαίτιος και αποζημιώνει τον νόμιμο (υποθέτουμε) ασφαλισμένο. Αν είσαι το θύμα, δεν παίρνεις δεκάρα τσακιστή. Με απλά λόγια, ο συντάκτης του νόμου λέει "ας το είχες ασφαλίσει". 2. Καλύπτει μόνο υλικές ζημιές και τραυματισμούς, μέχρι ένα σημείο. Αν είσαι ο υπαίτιος και κινηθεί ο άλλος δικαστικά, ό,τι βγάλει το δικαστήριο πάνω από την κάλυψη του επικουρικού, στα εκδικάζει να τα πληρώσεις από την τσέπη σου. 3. Για την τροχαία και νομικά από κάθε άλλη άποψη, το όχημα είναι ανασφάλιστο στην λήξη του συμβολαίου του, οπότε και θα φας πρόστιμο, και πινακίδες θα σου πάρουν, και δίπλωμα, και όλα τα συναφή. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimmat0s 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Θαυμαζω την ειλικρινια σου , οχι την οξυδερκεια που σε διακατεχει. Περνας με ΣΤΟΠ και εισαι και ανασφαλιστος. Και ο Πάπας να εισαι, δεν την γλυτωνεις την καμπανα. Γυρω στο 700 νομιζω, και απο εκει και υστερα εισαι στο ελεος του συστηματοος. Περαστικα, και την αλλη φορα να προσεχεις. Γιατι; εισαι μια μεριδα που παιζει με της ζωη της και πολυ περισσοτερο με των αλλων. Και εχεις το θρασος να μην σε κρινουμε; ΕΙσαι απαραδεκτος... ΤΕΛΟΣ Ευχομαι καλυτερα μυαλα. Και να προσεχεις. πολλοί παιζουμε με την ζωή μας και την ζωή των άλλων καθημερινός ο καθένας μας μπορεί να πέραση ένα στοπ χωρίς να σταματήση εδώ κάθε μέρα βλέπω να περνάνε κόκκινα φανάρια οπότε μην κραζετε μόνο κιτάξτε το παθημα του φίλου μας από εδώ να μας γίνει μάθημα...γιατί το παιδί σίγουρα πλέον έχει καταλάβει το λάθος του και εφόσον κάποτε το έχουμε κάνει και εμείς δεν πρέπει να τον κράζουμε εγώ καθημερινά βλέπω παραβίασης τετιου τύπου και επίσης ισχύει μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε! φιλικά δημήτρης :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 το επικουρικο λογω χρεωκοπιας, καλυπτει το 90% των ζημιων του αλλου... την πατησα προσφατα... φιλε με ποσο ετρεχες; παπι εχουμε οχι ss να κοκκαλωνει επιτοπου... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες